brak logo

Hypermedia Isobar

Warszawa

Opinie o Hypermedia Isobar

J 2012-03-02 08:47:03
Rozmowa kwalifikacyjna to godzinny, nieustanny ogień krzyżowy pytań, mający na celu wyprowadzić kandydata z równowagi. Ciekawe przeżycie.
4
RS 2012-03-22 14:34:02
Przeszedłem przez 2 takie spotkania i przeżyłem. Co ciekawe udało mi się do nich dostać. Zobaczymy jak będzie w pracy.
emmm 2014-10-12 12:10:49
Firma fajna, trochę chaotycznie prowadzona, ale ma fajne projekty. Praca rozwijająca w miłej atmosferze. Nie ma problemów z pensją i płaceniem na czas.

kariery zawrtonej raczej tam nie zrobisz, ale to bardzo dobry start.
fakt, rozmowy kwalifikacyjne są troche przesadzone, ale da się przeżyć.

ogólnie - polecam pracę w Hyperach!
bongo 2014-12-15 14:44:30
chaos totalny
2
lidka 2014-12-17 16:47:53
Uwaga! firma skrajnie niepoważna!
1
Dreyfuss 2015-03-17 11:36:42
Jest takie przysłowie, że krowa, która ryczy... Wydaje się idealnie pasować do moich doświadczeń z tą firmą. Jesteśmy tacy międzynarodowi, a podstawowych zasad kultury brak. Bezkrytyczne podejście do Klienta. Nie polecam.
2
piotr 2015-04-18 12:42:12
Chaos tak bym podsumował pracę w tej firmie. I zgodzę się z przedmówcą o bezkrytycznym podejściu do klienta ... i z tą krową to kolega trafił w 10-tkę.
3
Jacek 2016-10-11 22:52:55
Pracuję tam od 2 lat. Opinie dotychczasowe raczej kiepskiej jakości - ostatnia chyba pisana na polecenie przełożonego ;)
Napiszę więc prawdę jak tam jest na prawde.
Zarobki raczej średnia na rynku (ani mało ani dużo - trzeba powalczyć o podwyżkę ale da się wyciągnąć godziwą wypłatę). Przyszłym kandydatom radzę wywalczyć więcej na starcie bo potem podwyżki mają procentowe limity więc wszystko zaczyna się od bazowej płacy.
Atmosfera na wielki plus. Jest luźno. Kadra raczej młoda (25-35 lat to 80% firmy). Jest codziennie śmiesznie. Firma nie narzuca żadnego dress codu a odmienność jest mile przyjmowana.
Technologie (w końcu to firma it) na dobrym poziomie. Używamy nowych technologii ale budujemy raczej mało lub średnio skomplikowane systemy. Dużo mniejszych projektów. Bardzo zaawansowanych rozwiązań tu raczej nie znajdziecie.
Team leaderzy i dyrektorzy raczej spoko. Jak robisz swoje to dostajesz dużo swobody (praca zdalna, nie ma też problemu z wyjściem wcześniej i nikt nie robi wyrzutów jak ktoś bierze urlop na żądanie 'dzień po', nawet jak to już więcej niż 4 raz się stało). Jak sciemniasz to jest trochę inaczej ale raczej trudno w tej firmie być zwolnionym (znam jedną taką osobę tylko i rzeczywiście zasłużyła).
Premie - tu jest średnio. Jedna premia roczna w zależności od tego jak pracujemy (jest ocena roczna każdego pracownika). Widełki premii to 1-2 pensje.
Firma próbuje być bardzo nowoczesna. Mamy slizgawke z 1 piętra na parter, pokój z konsolą do gier i innymi rozrywkami , przedszkole dla dzieci pracowników, hr stara się zbierać informacje od pracowników co jest do zmiany. Mamy też trochę czasu na samorozwoj czy możliwość szkoleń (chociaż tu nie jest aż tak kolorowo - bardziej wewnętrzne niż zewnętrzne - 2 razy na płatnym zewnetrznym byłem do tej pory i wieeeelu wew.)
Ogólnie polecam jeżeli ktoś nie jest jeszcze super doświadczony a chce fajną i niezbyt stresującą pracę. Dużo osób od nas odchodzi i później wraca. Jest to niby korpo ale tego nie czuć. Na plus można też zaliczyć biuro - jest nowy około 1.5 roczny budynek na wysokim poziomie (mamy tam spoko siłownie).
Atmosfera 5+
Płace 4-
Technologie 4
Kadra kierownicza 4+
Szkolenia 4-
Doświadczenie i wiedza pracowników 4-
Premie i dodatki 3+
Biuro i warunki pracy 5
Pies 2016-12-08 12:57:08
Cześć. Bardzo byś mi (i innym) pomógł sugerując o jaka stawkę początkowa należy walczyć. W przypadku osoby zatrudnionej na cały etat, bez większego doświadczenia w branży.
Poza tym czy godziny pracy są jakoś normowane? Podobno czas pracy jest ustalany w zależności od wykonania pracy, to oznacza że nic nie dostanę za nadgodziny?
Pozdrawiam!
Zostaw swoją opinię o Hypermedia Isobar - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hypermedia Isobar