logo Jeronimo Martins Biedronka

Jeronimo Martins Biedronka

Poznań

Opinie o Jeronimo Martins Biedronka

Hanka 2010-10-11 21:18:10
Witam ja nie wiem co pracownicy i ogólnie wszyscy chcą i narzekają na nasze sklepy Biedronki.Ja też pracowałam w Biedronce i mam dobre zdanie i opinie o tym sklepie ale z powodu wyprowadzki musiałam odejść z tej pracy i bardzo do dziś tego żałuje że odeszłam moim zdaniem 1300 lub 1400zl na rękę jest to dobra wypłata uważam że jak jest zgrana ekipa w sklepie i pracownicy sobie pomagają i się wspierają to jest dobrze popatrzcie co się dzieje w innych sklepach niekturzy mają jeszcze gorzej mają mniejsze wypłaty i gorzej a ci kturzy pracuja w biedronkach lub innych arketach narzekaja zastanówcie się co muwicie ja chwale sobie prace w marketach a szczególnie biedronke jestam osoba bezrobotna ale jak bym miala miec prace to tylko biedronka lub inne markety
anonim 2011-06-29 17:30:17
Sluchajcie. Co mozecie powiedziec o pracy w sklepie na stanowisku zastepcy kierownika. Jakie zarobki ? To ze praca w weekendy i jest ostry zap... to sie spodziewam, glownie chodzi mi o zarobki i socjal. Prosze o wypowiedzi.
olo 2011-09-09 22:54:06
Witam, jesli mozecie to powiedzcie jakie sa zarobki w Biedronce na zastepcy kierownika, sprawa dla mnie pilna
zastepca 2011-09-30 10:58:53
Zarobki 2400 brutto premii najczęściej brak za PL-ki, jako zastepca jesteś normalnym sprzedawcą tylko masz [usunięte przez moderatora] za wszystko od rejonowego.
1
kasiamini 2012-01-02 12:18:13
w biedronce zastępca ma 2400,- brutto czyli 1750,- nett.
zapierdal że chej, a kierownicy rejonu z ciebie robią murzynw do czarnej roboty - kooooooooooooszmar!!!!!!!!!
1
biedroneczka 2013-02-18 15:11:48
Nie wiem jak wy ale ja jestem bardzo zadowolona.
Pracuję odbieram wypłatę i mam wspaniałe kierownictwo owszem wymagające ,ale jak by nie to to byśmy się rozpuścili a pracować trzeba.
Pracuję na zawadach i nie zamieniłabym się na inny sklep. Mój kierownik P.[usunięte przez moderatora] nie jest zły ale jak trzeba to jest ostry no i muszę też wyróżnić zastępcę P. [usunięte przez moderatora] wspaniała osoba jak trzeba to też potrafi być ostra ale zawsze są uśmiechnięci pomagają, wytłumaczą jak czegoś się nie wie.
ja 2013-09-13 23:42:08
mam pytanie ponieważ mam iść na rozmowę do biedronki na stanowisko młodszej księgowej może ktoś się orientuje jakie zarobki proponują. czy to prawda że biedronka zapewnia swoim pracownikom szeroki pakiet socjalny i paczki na święta
larweczka 2013-09-17 09:41:02
hej, ja jestem niecały rok w tej firmie na stanowisku ZKS. CZASAMI JEST CIĘŻKO, ALE ŻYCZE WSZYSTKIM TAKIEGO SOCJALU JAK MA BIEDRA
1
ASIA 2014-02-04 15:42:28
PRACA CIĘŻKA, POSZANOWANIE PRACOWNIKA 0, WYMAGANIA OGROMNE CZAS NA PRZERWĘ ŻADEN, LUDZIE I IDEA FIRMY FAJNA, SOCJAL SUPER. SZKODA, ŻE NAS NIE SZANUJĄ A MY SIĘ TAK STARAMY.
posen 2015-02-05 22:17:10
Nie jest tajemnicą, że pracownik jednego sklepu w Poznaniu jest "kibolem".
kotka 2015-03-26 13:26:58
dużo się kiedyś negatywnego od biedronce słyszało ale chyba obecnie to wszystko jednak idzie ku dobremu, pewnie już żadne takie ekstremalne sytuacje się nie zdarzają, prawo pracy wydaje się wszędzie idealnie przestrzegane. a napiszcie prosze czy nich można się starać o stanowiska tylko na kasdie czy ewentualnie dają coś więcej
biedronka syf 2015-06-30 23:06:10
moja żona pracowała. Najgorsza praca jaką miała. A na dodatek miała zastępce kierownika który się za bardzo wczuwał w role i darł ryja na moją żone więc go spotkała kara w ciemnej uliczce haha
1
oli 2016-01-02 13:41:02
Te 2500zł to brutto .
Jula 2016-07-10 17:33:48
Pracuje od stycznia w sklepie wysokoobrotowym.Wykladanie towaru,obsluga kasy,sprzatanie-musisz umiec wszystko.Zarobki 2200 brutto na poczatek,do tego premia-czasem wieksza,czasem wcale.
Nie chorujesz,nie bierzesz urlopu na zadanie-dodatkowa kasa.
Socjal ok.-karta rabatowa o prawda w Poznaniu niewiele jest miejsc gdzie ja wykorzystasz ale karta Multisport wazna 2 miesiace za 50 PLN z dostępem do ponad 100 miejsc w Poznaniu to już cos.(karnet na silownie to min.90/mies.)
Pilnowane godziny pracy-masz skonczyc o 15 kończysz i nie masz prawa nic już robic na sklepie(możesz umyc swój kubek:)
2
Zostaw swoją opinię o Jeronimo Martins Biedronka - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka