brak logo

HORIZON MEAT SERVICES B.V.

Zevenaar

Opinie o HORIZON MEAT SERVICES B.V.

kasiok32 2014-07-14 15:19:52
właśnie ja upierałbym się przy dobrej opinii z powodu tego iż już dwukrotnie wyjechałem przez biuro a tobie jak nie chce się pracować to nie skrob tutaj jakiś swoich żali tylko wracaj do domu.
mario 2014-07-14 20:08:43
Pracuje w tej firmie juz 8 lat i jeszcze nigdy nie zdazylo sie zebym nie dostal wyplaty,co do kaucji za ubrania to brednie,zaplacisz dopiero jak sie z niego nie rozliczysz,mieszkania to akurat troche prawdy,nie sa rewelacyjne ale to bardziej wina ludzi ktorzy sami tak o nie dbaja,mozna spotkac bardzo fajnie utrzymane.Koordynatorzy nie kasuja za nic kasy-to tez sciema.Jak chcecie przyjechac to nie korzystajcie z posrednikow tylko kontaktujcie sie bezposrednio z firma lub z Markiem.Posrednicy tylko sciemniaja zeby wyrwac od Was kase.
OLIMP20 2014-07-21 23:47:50
MAREK ! ZA DARMO ZAŁATWI CI PRACĘ -ZAPOMNIJ ON PIERWSZY WYWALI NA BRUK .BIURO JEST SPOKO JEDNO CHOCIAŻ UCZCIWIE ROBOTE ZAŁATWIA
1
Shaggy 2014-07-25 20:28:01
witam,
szczerze odradzam wyjazdu z firmy Euras(usunięte przez administratora), powiem krótko warunki miały być inne niż ustalaliśmy z Pania (usunięte przez administratora), po przyjeździe do holandi okazało się w ogóle co innego(obóz pracy dla Polaków mówiąc krótko), warunki mieszkalne miały być godne a była tragedia grzyb na ścianie robaki w łazieńce, jeżeli ktoś chce poznać więcej szczegółów to proszę o napisanie na mejla (wilczyhak1@gmail.com) wyślę również zdjęcia mieszkania żeby zobaczyć na własne oczy co dla Pani Pauliny znaczą warunki godne
pozdrawiam
Shaggy
2
marek 2014-07-31 10:58:53
hej masz ten nr??Prosze podaj:)
2
Damian 2014-07-31 12:20:47
Witem potrzebuje NR. do marka lub renaty.
EURAS 2014-08-11 15:33:09
Biuro EURAS pragnie opisać, sprostować i przedstawić niektóre kwestie oraz opinie, pojawiające się na tej stronie.
Z obawy przed usunięciem przez administratora naszej wypowiedzi, zapraszamy do kontaktu z nami, poprzez wysłanie wszelkich zapytań na adres e-mail: euras.praca@gmail.com . Odpowiemy na wszystkie pytania i problemy.
Zapraszamy do kontaktu z nami szczególnie te osoby, które miały przyjemność kontaktowania się z Panem BARTŁOMIEJEM SZARAGIEM – pseudonim „SHAGGY” i zostały wprowadzone w błąd!
Pan Bartłomiej Szarag najwyraźniej zapomniał, że wyjeżdża do pracy zarabiać pieniądze, a nie na wakacje! Kontrakt Pana Bartłomieja jak i innych pracowników holenderskich firm opiewał na MINIMUM 8 godzin pracy dziennie- każda godzina powyżej 8 jest traktowana jako nadgodziny i płatna 125%. Kiedy Pan „SHAGGY” musiał pracować 10-12 godzin, stwierdził iż jest to zbyt długo dla niego, porzucił stanowisko pracy i wrócił do Polski. Co do zdjęć zakwaterowania, rozsyłanych przez Pana Bartłomieja, chcę powiadomić, iż są one NIEAKTUALNE, ponieważ biuro Euras nie współpracuje już z agencją pracy, gdzie był zatrudniony Pan Bartłomiej Szarag. Potencjalni pracownicy NIE są już rekrutowani w to miejsce!
Jeszcze raz serdecznie zapraszam do kontaktu z nami, gdyż nie unikamy odpowiedzialności, natomiast chcemy przedstawić tylko fakty i prawdę.
Biuro EURAS
cbr 2014-08-13 15:50:09
Witam, planuje ktoś wyjazd w najbliższy poniedziałek lub środe z Częstochowy ?
Paweł 2014-08-15 10:24:23
Wyjechałem 14 lipca z Euras Do pracy na produkcij niby ladnie pieknie dopóki nie dojechalismy. Odrazu po przyjdzie do NL (12 godzin) Musielismy isc do pracy ...
Pozniej Pojechalismy (Slowa Pani Renaty) Szukac Domu dla nas ^^ znalazła nam jakas zajezdnie przed holederska granica gdzie mieszkało 16 osob ... gdzie warunki byly masakryczne .. wytrzymałem tam miecha byłem chory gorączka 40 stopni a do pracy musiałem isc bo by mnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z domu pan Atakan .. niechce sie juz rospisywac ale co mowi Euras Paulina Cudek Jest 100 % nie prawda .. jeszcze jak jestes na wiekowce nie jedz ! wrazie jakis pytan prosze pisac pawloojp@o2.pl
2
Gabrys 2014-08-17 22:40:13
Ja mam jechać teraz ze znajomym jutro. Mam nadzieje że warunki będą ok jeśli nie to od razu jadę do Houten do biura Ab job tam zawsze warunki są ok. Co to wyjazdu to zamieszanie i tak na prawdę nie wiadomo co gdzie i jak jedyna informacja że wyjazd z pod PKP w Częstochowie. A i że wyjazd między 16-18. Nawet nazwy przewożnika nie podała nie mówiąc o konkretnym miejscu odjazdu

Gabrys 2014-08-18 15:22:01
Wspominała coś 1300euro brutto coś w granicach 850-900 euro miesięcznie na rękę no ale tak jak mówię pojadę dzisiaj to się okaże co i jak na miejscu
Para 2014-08-20 12:17:02
Odradzamy wyjazdu przez firmę EURAS! Przed wyjazdem kontaktowaliśmy się z Pauliną Cudek, zapewniała nas, że warunki mieszkalne są bardzo dobre, zarobki atrakcyjne 850-900 euro. Jesteśmy tu drugi miesiąc i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nic nie pokrywa się z jej słowami.. Mieszkamy w jakiejś melinie, wygląda jak getto.. Od 2 tygodni nie mamy ciepłej wody! Kiedy rozmawialiśmy z Renatą po przyjeździe powiedziała, że ma gdzieś co powiedziała nam agencja EURAS, bo tak nie będzie!!! A to tylko część obietnic (kłamstw) jakie mówiła nam PANI CUDEK! Także jeśli rozważacie wyjazd przez EURAS, zastanówcie sie milion razy, chyba, że chcecie tyrać jak w obozie pracy..
3
OLIMP20 2014-08-20 12:51:45
a czy to czasem nie jest tak żę jak jedziesz na zarobek to im więcej masz godzin tym lepiej....co to za bzdury a jak nie podobają ci się warunki mieszkalne to po co siedzisz tam już dwa miechy ?
ludzie nie dajcie się nabierać na te bzdury praca zagranicą to nie sielanka ,ale nie ma dramatu.firma jest wypłacalna mieszkania są -nie jest to możę luksusik ale nie ma tragedii.Ja pracuje już 5 miesiąc jechalem przrez euras i nie czuje się oszukany.
ktos 2014-08-26 19:27:20
Witam mam pytanie mam wyjechac do holandii przez firme euras i czy wyjazd busem jest tylko z czestochowy ? Prosze o opinie tego biura od osoby ktora tam teraz pracuje
ona 2014-08-28 00:04:14
euras to oszuści u szczególności ( usunięte przez administratora )/ naciągnęła nasz na 400 zł za os ze niby miało byc za wrobienie sofie heh ,mieliśmy pojechać na pakowanie ale na to nietrafienie ja na nóż a chłopak na trirem bardzo ciężka praca ręka przy tym trierze siada ...,prawda jest taka ze tym masz więcej nadgodzin masz taka sama kasę jak za 8h pracy bo sa tak takie podatki w Holandii, jak sie komuś uda to trafi na 1 zmianę i na dobre stanowisko to siedzi ale kasa jest niska jak na zagranice i taki zapierdziel a ci zali koordynatorzy heh zalll owszem pomogą ci ale na samym początku a później jak masz problem nawet tel nieodbiora . najlepiej sie opłaca tam isc na chorobowe bo w tedy ci podatku nienaliczaja i sie na wmiare pwypłate
2
para90 2014-09-11 14:39:52
banda oszustów i złodziei koordynatorzy myślą tylko o sobie zanim coś załatwią minie miesiąc odszedłem po dobroci wszystko pooddawałem i do tej pory nie mam pieniędzy zgarnęli ją dla siebie. warynki są masakryczne zarówno w pracy jak i na mieszkaniach kradną co podejdzie pod rękę drzwi powyłamywane majster od firmówek tępy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic nie umie żul z pod sklepu lepiej ściany pomaluje:) dzwoniąc do koordynatora nigdy się nie dodzwonisz musisz pisać smsa który i tak jest na marne. w pracy wyzysk jak w obozie pracy nie można nawet zachorować sam byłem chory na anginę ropną aż plułem krwią powiedzieli że jestem zdrowy i muszę pracować. zalezy im głównie na tym by nie przechorować tygodnia bo wtedy nie masz naliczonego podatku i muszą ci więcej wypłacić! a przełożeni polacy którzy są majstrami wyzywają cię od upośledzonych jak coś źle zrobisz i na każdym kroku każdy każdego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszyscy dobrzy jak coś potrzeba a jak ty coś chcesz to cię oleją!! Nie polecam tam pracować boli ręka od nozy można załamać się psychicznie a o kontuzjach już nie wspomnę! a ta paulinka cudek co załatwia wyjazdy największy przekręt miałem jechać na pakowanie mięsa a jebałem na rzeźni jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
zdzichu 2014-10-06 10:35:37
pojechalem 2.10 z częstochowy i nic nie pokrywa sie z wczesniejszymi opiniami mieszkam w hotelu 3 gwiazdkowym a w piatek pracowalem przy pakowaniu kurczaków banal spokojnie mozecie wyjechac polecam
krzysiekkriwe 2014-10-08 21:13:59
witam. Wytrzymałem tydzien w Vion praca przy mięsie co do pracy to 8h+ do 12 . praca polegała na noszeniu paczek 25-35kg i układaniu na palecie były tez inne. Tempo zabójcze jak widzieli ze juz masz dosć zmieniali Cie na ładowanie mięsa ze skrzyń na tasmę również trzeba było szybko to robić. Ale najgorsze to co działo sie poza pracą zarobek obiecany był bez nadgodzin 200 euro po odliczeniu hotelu ubezpieczeń ja pracowałem 6 dni 8-12h dostałem 184 co lepsze kolega został do teraz i mówi że nie ma za co żyć ogólnie dali mu 120 euro prawdopodobnie żeby nie wrócił do Polski. Warunki w hotelu "plc+"bardzo kiepskie. dokładnie jeżeli chcicie wiedziec co i jak prosze pisac na mail krzysiekkriwe@gmail.com odpisze, odpowiem na pytania. od dnia wyjazdu do holandii niemiłe niespodzianki :) czytałem wcześniej to forum myślę spróbuje pojadę głupoty piszą ale przeliczyłem się albo miałem pecha :) a i przy ciastkach nie spotkałem nikogo kto by pracował nie wierzcie w gadkę pani Cudek czy jakoś tak w moim wypadku sciema totalna :) a koordynator miał wywalone z łaski po paru próbach kontaktu odezwał się :)
kamil6 2014-10-20 08:59:10
Witam serdecznie pracowalem przez horizont 6 miesiecy , moja opinia ( usunięte przez administratora ), o warunkach mieszkaniowych nawet nie mowie brak cieplej wody nie raz przez 2 tyg, smierdzace łozka , nie polecam nikomu tej angencji. Praca cieżka a mała stawka godz, zwlaszcza na mięsie . ludzie zlodzieje , pokoje małe 3 lub 4 osobowy . NIE POLECAM
asiek 2014-12-11 12:59:49
Paulina CUDEK !!!!! Oddaj pieniadze !!!Katowice sie klaniaja !!!
Zawiedziony 2014-12-11 19:32:01
UWAGA na DETAS, Detas personeelsdiensten, EURAS itp! Nazwy te są przykrywkami, w rzeczywistości pracę otrzymacie od Horizon Groep / Horizon Meat Services w Zevenaar na ulicy Exa - czyli u starego poczciwego złodzieja Horizontu.

Warunki mieszkaniowe:
Wylądujecie w wiejskiej chacie sąsiądującej z farmą świń. Warunki są gorsze niż w schroniskach dla bezdomnych w Polsce. Brud, syf i grzyb na ścianach. Wybite szyby w oknie załatane filcową wykładziną z podłogi. Podłogi drewniane z dziurami, przez które wyglądają myszy. W nocy spać się nie da bo myszy gryzą i kwiczą pod podłogą. Obora. W pokojach nie ma żadnych mebli, żadnych szaf. Ubrania trzymać trzeba cały czas w walizkach. Są tylko śmierdzące łóżka. Pokój ciasny nawet dla jednej osoby! a co dopiero gnieździć się tam w dwóch chłopów. O internecie i Skypie zapomnijcie. A do najbliższego sklepu będziecie mieć 8,5 kilometra.

Rekrutacja:
Polega to na tym, że Horizon Groep pod przykrywką nazwy Detas itp szuka w Polsce co rusz nowej agencji pośrednictwa (ostatnio PanPol), czyli po prostu naganiacza ludzi do ich firmy w Holandii. Pośredniak taki zwykle nie wie co dzieje sie w Holandii. Gdy już sie dowie, to zrywa współprace z Horizonem, a ten szuka znów nowego polskiego pośredniaka.
To co obiecuje w umowie nieświadomy naganiacz z Polski ( stawke 9,5 eur netto) okazuje sie fikcją. Na miejscu ludzie po każdej wypłacie rzucają prace, gdyż nie ma takich warunków finansowych. Stawka którą proponuje pośredniak z Polski okazuje się kłamstwem, nie ma do tego żadnych obiecanych dodatków. Horizon wystawia nową umowę na zupełnie innych warunkach, ale dopiero po tygodniu Twojej pracy. A do tego ludzie którzy nie zgadzają się z warunkami na miejscu zastraszani są dwoma Turkami, którzy przyjeżdżają i przekonują do tych warunków kijami bejsbolowymi.

Faktyczne warunki finansowe:
Rzeźnicy, którzy pracują na nożu po 210 godzin i więcej, dostają w porywach nie wiecej niz 1300 euro wypłaty!!
Pozostali pracujący dostają średnio do 1000 euro za 200 godzin pracy, z czego oni już muszą płacić za zakwaterowanie w tej oborze. Prace zaczynasz o 6:00 a konczysz o 18:00. W tym jedną sobote pracujesz za darmo, a pieniądze z tej soboty zabierane są na jakąś zaliczkę -nikt nie wie na jaką i na co dokładnie.

Chcecie poznać warunki jakie oferuje Horizon / Detas , popatrzcie sobie na Youtubie

https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=6zB4w6AFK_4



Jeszcze raz przestrzegam przed, Detas personeelsdiensten, Horizon Groep.
Stracicie tylko nerwy i pieniądze na podróż.
1
Zawiedziony 2014-12-11 19:39:34
a Wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z Horizonu wiedzcie, że sprawa ta NIE skończy się jedynie wpisem tu na forum.
luk 2015-01-06 13:39:19
Witam Planuje ktos wyjazd do pracy pod koniec tygodnia? Sa przyjecia wiec jak ktos jest chetny to mogli bysmy razem sie zgadac.
Luk 2015-01-07 13:58:37
Sa jacys chetni na wyjazd w tym tygodniu?
Steve 2015-01-08 13:53:46
Nie polecam i przestrzegam przed Firmą Euras!Oszuści i strata pieniędzy, Pani Paulina obiecuje i mówi jedno a na miejscu okazuje się odwrotność tego co mówiła, na dodatek każe sobie płacić jakieś śmieszne pieniądze za to. I nie dajcie się przekonać jej sprostowań bo to jeden wielki kit. Byłem 3 dni i wróciłem bo to było coś okropnego. Lepiej wyjeździe z innej bardziej wiarygodnej firmy, przynajmniej będziecie wiedzieli gdzie jedziecie i za co płacicie..
... 2015-01-08 14:16:27
Ja planuje jechac bezposrednio przez Horizon meat services. Rozmawialem z Markiem od rekrutacji i sa przyjecia.
Michał 2015-01-09 19:42:57
Chcialbym sie dowiedziec jak jest obecnie w firmie HORIZON MEAT SERVICES B.V. i czy Pan Marek Król jest wporzadku w stosunku do pracownikow? Jezeli ktos tam pracuje to prosze o opinie.
1
zawiedziony 2015-01-11 00:11:59
uprasza się administratora forum o niestronniczość i nieusuwanie linku do filmu. Film nie zawiera niecenzuralnych słów. i jest ostrzeżeniem dla ludzi myślących o zatrudnieniu przez tą agencje.
1
jim 2015-01-12 12:56:43
moglbys przeslac ten filmik ,bo zastanawialem sie nad wyjazdem,a jezeli jest źle to nawet niema sensu marek8566@interia.pl

z góry dziekuję:)
ciekawy 2015-01-14 20:14:16
to jak tam jest da sie zarobic i czy sa przyjecia
walić ich 2015-01-16 22:43:54
witam nie wyjeżdzajcie przez firme horizon warunki mieszkalne fatalne towarzystwo w hotelu takż daleko około 100 km do pracy masakra nie polecam renaty która ma w dupie wszytkich pozdrowienia dla niej i marka nigdy wiecej tej firmy odradzam nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
huj huj ryzon 2015-01-16 22:52:33
proponuje zmiane perfum dla kordynatorki oraz zachowania:):):):):)
4
Iwona chlo... 2015-01-19 17:45:39
firma euras to dno! Jak chcecie spać ze szczurami to życzę powodzenia
mateusz 2015-03-10 11:12:40
witam was ma ktos moze nr do marka albo email do biura horyzont jak moze ktos pomoc ;/
jarek 2015-03-27 22:47:20
a nie przyszlo ci do lepetyny ze p.renata nie ma czasu po raz drugi wyjasniac o co chodzi w tych papierach bo daje moja lepetyne obciac ze podczas jazdy na nr sofi wszystko wam wyjasnila dwa razy
mowiac ze pozniej nie bedzie na to czasu
ja osobiscie stwierdzam ze jest mila i konkretna osobka nie owijajaca w bawelne
pozdrawiam renate i marka
mrowka 2015-04-05 21:06:15
Witam.Ja tez bylem w Horizon i pracowalem w Helmond.Praca jest po 10 godz
ale pieniadze sa ok.Niektorzy przyjezdzaja tylko na party woda,marycha itd mysla ze w Holandii euro z nieba spada. Co do p.Renaty i p.Marka zastrzezen nie mam, nie maja wszystko w dupie tylko ze nie ktorym osobom nie warto pomagac.
Renata do swojej pracy podchodzi profesjonalnie i bardzo duzo pomaga
Zawsze wszytko dobrze wyjasnia i za to ja cenia
Pozdrowienia dla Renaty i Marka. Jerzy i Kamila
2
Stary 2015-06-04 11:11:17
witam ja też jestem w trakcie załatwiania spraw w firmie Horyzont I też chce wyjechać. Z jakiej miejscowości Pan jest? Może byśmy mogli się dogadać.Mój Telefon to:506742278 lub e-mail:Radoslaw37@op.pl Radek
gosc123 2015-06-10 22:21:18
Witaj. W którym Vionie pracowałeś? Bo Ja w Scherpenzell i wcale tak źle nie było. Warunki na mieszkaniach, to wszystko zależy od ludzi jak traktują to miejsce. Rzeczywiście na hotelu w Ede jeżeli o tym mowa jest katastrofa ale nikt Cie tam na siłe nie trzymał, mogłeś wynająć sobie prywatne mieszkanie. A co do ciastek, nie mam pojęcia co wam mówią jak wyjeżdżacie do pracy. Owszem Horyzont ma ciastka bo sam tam pracowałem, tak samo jak i maja prace na mrożonkach czy przy kurach, to gdzie trafisz zależy tylko od tego gdzie akurat potrzebują ludzi, jeżeli wykażesz się w rzeźni to w niej zostaniesz. Ale na ciastkach zarabiasz dużo mniej i w cale nie jest tak lekko jak opowiadają, uważam że do wszystkiego można się przyzwyczaić. Nie wyjeżdzacie tu na wakacje tylko do pracy.
Basia 2015-06-29 10:39:10
Wszystko co opisane powyżej to święta prawda. Jest tragedia. Nie polecam. Wystrzegajcie się tej Firmy i jej pochodnych. Wypłata jest w wysokości na przeżycie i nic więcej. Oszustwa, kradzieże. Miejsce zamieszkania urągające wszelkim regułom.
1
abc665 2015-07-24 11:38:03
pracowałem tam w vion scherpenzel . masakra .... tempo zabójcze teraz wyrzucili tam kombajn to jeszcze gorzej . noży wogóle nie zmiejniają . trzeba robić 3 godziny jednym nożem to jekieś chore gdzie w apeldornie co godzine wymieniają .dwie przerwy 15 min na cały dzień pracy .... cały czas druga zmiana gdzie w normalnych firmach zmiany się zmieniają . czy zamiatasz miotłą czy robisz na nożu masz te same pieniądze ... majstrzy to jacyś chorzy debile latają tylko i żeby zrobić jak najwięcej mięsa ... wogóle żadnego szacunku nie mają dla pracowników
anonim 2015-08-12 11:34:35
Horyzont to oszusci okradaja ludzi wyrzucaja z hotelu nie jedna osoba skonczyla pod mostem.......
jest luuuz 2015-08-18 13:32:13
jak ktos jest za przeproszeniem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to sobie nie poradzi proste :)
praca jest, godziny są i pieniądze tak samo.
minusem jest hotel po którym biegają nacpane łebki i robią syf ale do nich tez idzie sie przyzwyczaic oraz jak dla mnie okolica, po prostu nic ciekawego sie nie dziej :)
pozdro
egeszege 2015-08-18 23:43:12
najgorsza firma zycia, wyzyskiwacze i oszuści, godziny piszą złe, warunki mieszkaniowe różnie bywają, nie pracujcie dla nich!
kaja 2015-08-18 23:44:42
nie jeździjcie z AgMaru!!! okradną Was bezprawnie, napisza jakieś brednie, a potem razem z Horizonem ukradną ponad pół wypłaty!!!!!!!
praca 2016-02-22 22:25:02
witam jak by ktos byl zainteresowany praca w zezni za dobre wynagrodzenie wyplacane co piatek to sluze pomoca pozdrawiam
johny 2016-03-09 11:00:15
jestem zainteresowany prosze o numer badz e mail
Marek 2016-04-01 16:27:05
Witam odradzam tą firm [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bylem tam i po tygodniu wrocilem pieniedzy nie ma hotele brudne z robakami jezeli ktos nie zna ich jezyka bedzie zwykla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Polakow traktuja jak smieci ODRADZAM
czarek 2016-06-16 08:07:36
witam i daje moje 5 centów.. ja wyladowałem pod mostem po 3 miesiacach przez horizont. to było 2 lata temu i do tej pory nie oddali kasy za ostatnie 22 dni..kara z takimi złodziejami
czarek 2016-06-16 08:08:03
witam i daje moje 5 centów.. ja wyladowałem pod mostem po 3 miesiacach przez horizont. to było 2 lata temu i do tej pory nie oddali kasy za ostatnie 22 dni..kara z takimi złodziejami
Michał 2016-09-17 01:33:10
Praca na rzeźni jest ciężka fizycznie jak i psychicznie. Na początku ręce i mięśnie bolą od noży / trimmerów, ale do tego idzie się przyzwyczaić. Gorzej jeśli chodzi o to jak traktują ludzi. Najpierw wyzywają, a później pytają się czemu "finish". Tak było w Sherpenzeel. Mają jeszcze parę rzeźni, ale tam podobno największe tempo. No a jeśli chodzi o to tempo. To nieraz jest naprawdę zabójcze. Mięso na mięsie, aż trzeba układać pod kątem, aż noża nie idzie naostrzyć. Ha ha ha No to mnie normalnie rozjebało, ale co najlepsze to ludzie dają radę. Rotacja ludzi spora, a w przypadku rumunów jeszcze większa. No naprawdę ciężko się z nimi robi. Ostatnio więcej tam rumuni niż polaków / słowaków czy madziarów.
Agencja pracy jest oké, wywiązują się ze swojej pracy. Im mniej im dacie do załatwienia tym lepiej.Pieniądze też nie są najgorsze, jak na taką pracę. Przy takiej ilości ludzi to i tak dobrze sobie radzą. Warunki mieszkaniowe są różne, to jak dba ktoś o pokój to jedno, ale lokatorzy to drugie.
Ogólnie nie polecam ludziom, którzy nie wiedzą na co się piszą, bo później będzie płacz i zgrzytanie zębów. Ja wytrzymałem 9 miesięcy, niektórzy robią tam latami i im nie jest źle, no ale nie takie kozaki były co po miesiącu z płaczem pojechali, więc nie było najgorzej.
Bedankt voor werk. Ik moeten gaan.
1
Zostaw swoją opinię o HORIZON MEAT SERVICES B.V. - Zevenaar
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HORIZON MEAT SERVICES B.V.