brak logo

Subway

Warszawa

Opinie o Subway

anonim 2008-11-17 10:39:42
Słowa kojarzące się z Restauracja Subway (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako dobrą
Atmosfera i ludzie tam pracujący są wporządku
Od jakiej stawki można negocjować pensję?stawka to 8 zł netto/h
Najbardziej podobało mi się w Restauracja Subway:Przyjazna atmosfera
Najbardziej nie podobało mi się w Restauracja Subway:niska stawka
1
anonim 2009-06-21 23:29:19
Stawka tylko pierwszy miesiac(szkolenie) jest za 8zł/h.Potem jest 10zł/h. [usunięte przez moderatora] praca.Polecam
SGNIESZKA 2009-07-02 13:07:16
hejka mam na imi Aga obecnie pracuje w Anglii w subwayu..tylko ze to 10 razy wiekszy iz te otwarte w Polsce chcialabym sie dowiedziec ile ma sie godzin w tygodniiuu
wons. (hiszp.) 2009-11-05 16:14:03
płacą marnie,
upierdaczają godziny przy rozliczeniu,
śmierdzi i ogólnie jest jakoś dziwnie...
...polecam stÓdemtĄ.
1
Stach 2012-07-30 12:39:28
A skąd mają wędliny to są polskie czy z zagranicy mrożone
dora 2014-03-31 18:27:13
Siema.
Pracowałam w Subie w Warszawie. Jako kierwonik zmiany miałam stawkę 10zł netto plus dodatki od zaliczenia kontroli (po kontrolach zawsze burzliwa atmosfera, ktoś czegoś nie dopilnował, itp.), dodatkowa sprzedaż - ok. 0,5zł/h. Praca nie była zła, ekipa super, swoje trzeba wystać. Czasem zdarzały się nieścisłości co do grafiku - głownie praca w święta czy w weekendy. Wypłaty zawsze na czas.
1
ada 2014-07-07 22:51:36
praca na prawdę w porządku. jak dla mnie przyjemna, na atmosferę nie narzekałam wcale (ale to wszytko zalezy od punktu)
generalnie wszystko super! Ale pod warunkiem, ze prace traktuje sie jedynie jako dodatek, z ktorego coś tam wpadnie. jesli chodzi o samodzielne utrzymanie (8-9zł/h) to niestety odpada:/
1
centralny 2014-08-31 12:34:37
Ekipa super poza managerką która nie zna się na swojej pracy, nie robi nic poza siedzeniem na pudelku i krzyczeniem na pracowników. Dodatkowo ma gdzieś prośby i sugestie pracowników. Nie polecam pracy w subway na dworcu centralnym w warszawie
3
polibuda 2014-09-17 14:38:48
subway pod polibudą to totalna wiocha, ksiądz jako że najstarszy menadżer pomiata wszystkimi i się opierdziela na każdym kroku. nie dają ci umowy, podwyżka po kontroli to mit zarezerwowany tylko dla znajomych menadżerów. resztę pracowników się wykorzystuje i zwalnia jak tylko zaczynają się orientować że są robieni w konia.
miki 2014-09-26 23:15:04
poszukuję kogoś kto pracuje w subway na dworcu centralnym !
5
Mimi 2014-11-16 19:56:27
Straszny wyzysk, dodatkowo obsługując klientów należy mieć wiecznie przyczepiony uśmiech do twarzy inaczej gdy kierownik zauważy że jesteśmy niedostatecznie podekscytowani naszą pracą daje nam reprymendę :) Plus umowy przedłużane co miesiąc....oczywiście pracodawca może Cię wywalić z pracy z dnia na dzień. AAA i oczywiście w pracy nie można usiąść i odpocząć chyba że jest się na zmianę z w miarę ok kierownikiem inaczej nie ma zmiłuj 8 godzin naprawdę ciężkiej fizycznej pracy za grosze... Wieczna rotacja pracowników ponieważ gdy ktoś dostaje lepiej płatną pracę od razu zwiewa. Jedyny plus to fajni współpracownicy i wypłaty na czas.
monika 2015-01-25 03:24:26
cześć wam, rozumiem, że żeby pracować w subway to z racji tego że jest to robota przy jedzeniu to każdy pracownik musi posiadać książeczkę do celów sanitarno- epidemiologicznych? dobrze rozumiem? jeśli tak to czy każdy musi sobie ją sam zapewnić jeszcze przed pracą czy może subway na zrobienie jej kieruje?
maciek 2015-03-26 12:24:15
na pewno potrzeba taką książeczkę posiadać, bo z tego mi się wydaje to przy pracy przy jedzeniu jest to 100% wymóg. Jakby przyszedł sanepid, a ktos by tego nie miał to koniec, zamykają interes, wiec żaden pracodawca nie będzie ryzykował. Nie wiem jak to jest ze stawkami, ale podobno można wyrobić 1900 zł do ręki?
magda 2015-05-22 15:08:57
Jak zapierdzielasz ponad 200h w miesiącu. W Krakowie jest 2 właścicieli subwayów ( z resztą jeden z nich jest dodatkowo regionalnym przedstawicielem subwaya) i u obu są cyrki w lokalach. Kiepskie dostawy- musisz świecić oczami przed klientami; długie zmiany (nawet po 15h), ciągłe patrzenie na ręce czy nie kradniesz, opierdziel że brudno, kiedy brakuje osób do pracy, a szef nawet porządnego mopa nie chce kupić i dostarczyć środków czystości, dodatkowo za wszystko kary i obcinanie wypłaty. Nie polecam
sam 2015-05-29 08:53:24
Praaca nie jest trudna, ja robie swoje bo tak szybciej czas leci, dostałam za to pochwale i podwyżkę. Wywalili ostatnio kilka osób w Krakowie, ale mi to pasuje bo nowe skupiają się na pracy a nie kombinowaniu.
1
martyna 2015-06-30 16:24:35
Stawka 6,50 na rękę już sama w sobie jest śmieszna a oni chcieliby jeszcze nie wiadomo jakiego zaangażowania i dyspozycyjności na telefon. Ruch w lokalu mały i całą zmianę praktycznie samo sprzątanie... Nikomu nie polecam
1
lukrecja860 2015-09-10 11:29:56
dokładnie. Zgadzam się w 100%
olasid 2015-09-25 22:02:28
Czy posiada ktoś formuły których się trzeba nauyczyc ? kierowniczka mi dała tylko na chwilę, nie wiem skąd mam to wiedzieć
omg 2015-10-16 10:35:15
6zl na reke to psia stawka ale murzyni ze wschodnich guberni (czytaj lubelskie itp) nie narzekaja hahahahaha
xyz 2015-10-19 18:38:10
W Warszawie stawka 8zł za godzinę. Na początku jest płatne szkolenie i okres na naukę - miesiąc, wtedy teoretycznie powinni być wyrozumiali (tak oczywiście nie jest). Mała kanapka dla pracowników 2zł, duża 4zł, 1zł za colę na cały dzień albo 1zł za wodę - szkoda, że nie ma czasu żeby sobie ją zrobić i zjeść. Praca nie jest trudna, ale na wieczornej zmianie trzeba jeszcze gruntownie wszystko posprzątać. Poza obsługą klienta trzeba sprzątać non stop/ dorabiać składniki/ zmywać. Nie można usiąść, poza 15 minutami przerwy i cały czas trzeba coś robić, nie wolno ani na chwilę 'tylko' stać. Za wszystkie przewinienia obcinana jest pensja. Wymagają ciągłego uśmiechu, zadowolenia, wiecznie o coś się czepiają, atmosfera słaba, dużo nerwowości. Nie warto.
1
kanapkers 2015-10-31 10:06:06
Igor, niezły z Ciebie leming, jak nazwą posadę stróża-specjalistą ds ochrony, to też lecisz podniecony, bo to lepiej brzmi i łatwiej przełknąć wtedy te 6zł/h i pogardę?
staly pracownik 2015-11-17 13:28:37
Ogolnie straszne godziny pracy, zaczyna sie czasem o 5 rano a zamknieca sa do 24. Atmosfera jak w fabryce , każą sie usmiechac , a kierowniczka sama tego nie robi tylko krzyczy i jest wyniosła. dlugo tam nie nie wytrzymałam.z tego co wiem w innych subway jest lżej , moja kuzynka pracowała w jakiejs galerii i była a zadowolona.
msc 2016-01-07 17:21:26
Po pierwsze nie trzeba mieć statusu studenta, po drugie praca nie jest trudna pracuje już od roku i ludzie którzy u nas pracują są zadowoleni, żadnego patrzenia na ręce nie ma u nas jedzenie i picie jest za darmo do oporu. Polecam spróbować w naszym punkcie jest naprawdę okay.
ciekawy27 2016-01-10 16:57:20
"Artysta kanapkowy co jakoś bardziej do mnie przemawia" :D no i jak się nie śmiać jak się czyta takie rzeczy ? :P
kxox 2016-01-11 01:23:44
Pracuję w firmie od pół roku i po wszelkich rewolucjach jakie tam się działy jestem nawet zadowolona. Największym minusem całości jest stawka, bo harujesz jak wół, a nawet premii nie dostaniesz, a 7,5zł/h to śmieszne pieniądze. Praca łatwa, atmosfera z większością pracowników (bo nie ze wszystkimi) genialna, można się łatwo zżyć i zaznajomić tak, że wyjścia na piwo po wieczorej zmianie to pikuś i przyjemność. Praca łatwa, oprócz tej stawki nie narzekam, grafik elastyczny, a w ostatnim czasie same rewolucje, ale w większości pozytywne. Chętnię udzielę odpowiedzi zainteresowanym pracą jak to wygląda z tej szczerej strony, nie mam zamiaru owijać w bawełnę:) Pozdrawiam!
ciekawy27 2016-01-13 19:33:38
7,5zł netto za godzinę tak ? A ile godzin miesięcznie średnio pracujecie ? Bo jeżeli 160 godzin to wychodziło by 1200zł netto.
ciekawy27 2016-01-13 19:36:38
7,5zł netto za godzinę tak ? A ile godzin miesięcznie średnio pracujecie ? Bo jeżeli 160 godzin to wychodziło by 1200zł netto.
ciekawy27 2016-01-19 16:31:45
To bardzo niska stawka. 1355zł netto to płaca minimalna w Polsce dla osób zatrudnionych na etacie. Więc bez nadgodzin wychodzi więcej. Obsługa klienta to ZAWSZE jet ciężka praca. Najczęściej za bardzo niskie wynagrodzenie tak jak w Subway. Trzeba by było brać nadgodziny, żeby zarobić 1500zł netto.
były -ex 2016-02-04 10:53:00
Pracowałam w Tarasach przez kilka miesięcy, ogonie stawka prawie 10 na rękę. Nic trudnego ,czasem wiekszy ruch ,czasem sie stoi i udaje że sprzata :) Fajni ludzie ale to dlatego ze studenciaki same...
tittez 2016-02-09 23:30:10
Witam chcę podjąć prace w Subway ale jako dostawca ktoś mi powie jak wygladaja stawki i czy jest umowa o prace po jakims tam przepracowanym czasie czy zwykle zlecenie z zusem ? Studentem nie jestem.
Szympek 2016-02-21 11:33:42
Nie polecam pracy w subwayach, gdzie jest duże natężenie klientów. Pracowałem w jednym z popularnych w moim mieście subwayów i zwolniłem się z wielką ulgą. Przerwy zależne od kierownictwa- które może mieć pomysł, aby ją karnie skrócić (15 min na cały dzień) praca owszem ciężka, ale najgorsze jest traktowanie pracownika- bez szacunku. Potrącane są kary za byle co, a dodatki zależą czy kierownictwo cię lubi. Za część godzin nie jest się podliczanym (w tym czas godzin próbnych- jesli nie odpracuje się odpowiedniego czasu, nie dostaje się za nie pieniędzy) Szkolenie jest kpiną, a częste "pytanki" z BHP prowadzą do nieprzyjemnych sytuacji(brak odpowiedniego szkolenia łączy się z niewiedzą)
Yoedi 2016-10-07 19:41:33
Subway w Gdańsku, Galeria "Madison"
Pracuje od kilku tygodni. Nie ma żadnego patrzenia na ręce, atomserfa jest spokojna i przyjazna. Nikt nikogo nie popędza. Kierowniczka jest świetna, zna się na pracy i zawsze pomoże :)
Jeżeli chodzi o zarobki to jest różnie. W trakcie szkolenia (w sumie to 20h) stawka to jakoś 5zł, po tym okresie podwyższają do 7,5. Ale gdy wykonasz jakiś test na ich stronie to stawka wynosi 10zł/h. Więc nie jest najgorzej. Grafik jest elastyczny, to oni dopasują się do Ciebie. Z napojów z dystrybutora możemy korzystać bez ograniczeń, kanapka przysługuje jedna w ciągu całego dnia (mają konkretne kanapki, więc jedna to wystarczająco), kawa jest płatna 1zł. Dla mnie super. Polecam!
Pozdrawiam
JJBoby 2016-10-09 15:26:06
No Subway to zawsze dobry wybór jeśli chce się mieć dobrego pracodawce, zwłaszcza że niektóre nie mają dużo pracy, zależy gdzie znajduje się punkt, te na osiedlach (poza centrami handlowymi) to najspokojniejsza praca w jakiej kiedykolwiek pracowałem.
Zostaw swoją opinię o Subway - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Subway