logo Skoda Auto

Skoda Auto

Mladá Boleslav

Opinie o Skoda Auto

Damian 2016-06-01 18:22
Witam. Chciałbym się dowiedzieć jak przebiega szkolenie bhp w tej fimie
MAti 2016-06-03 11:44
Witam. Potrzebuje aktualnej opini o warunkach pracy w skodzie.
Ile faktycznie można zarobić na ręke ?
Jak z nadgodzinami i wszelkiego rodzaju dodatkami ?
Proszę o prawdziwe opinie.
24
Zfg 2016-06-21 01:45
Mati nie polecam, zarobki max 2100 zl hotele tragedia, a praca jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Polon 2016-06-21 20:25
Za ile godzin?Dostałeś 2100zł.
1
Zfg 2016-06-21 23:34
Za pelny miesiąc 176 godzin.i
Polon 2016-06-22 00:58
Za pierwszy miesiąc pracy czy to kolejny miesiąc?
Zfg 2016-06-22 23:28
Kolejny.
Polon 2016-07-07 14:44
Ja też jestem wśród tych co pytają bo ja tam jeszcze nie byłem.Zastanawia mnie dlaczego przez tyle lat jest tam taka rotacja jak zarobki to około 3 tysięcy złotych (niby) a tereny dolnego śląska oferują najwyżej 1850 brutto na produkcji.Ja pojadę tam w tym lub następnym miesiącu i sprawdze na własnej skórze.Z tego co widzę to dp work daje najwyższą podstawe ale niewiem czy ta agencja jest ok?Moze są jakieś lepsze przez które by można się przyjąć do Skody?Jeśli ktoś by mógł jakąś polecić to czekam na odp.
Polon 2016-07-07 17:36
Jak tam będę to wrzucę jakieś paski z wypłaty bo nie można tu brać poważnie wszystkie komentarze.Ludzie dużo piszą a konkretnych dowodów na to brak.Odezwe się po pierwszej niepełnej wypłacie pod koniec września.
6
Jarek 2016-07-15 13:02
Witam poszukuje osób którzy pracują w Czechach w skodzie a w szczególności Mlada Boleslav. Mam kilka pytań czy jest tam ktoś kto mówi po polsku. Mój mail to phjaroslaw@gmail.com
4
rampamapampam 2016-07-17 11:51
Witam serdecznie :) dostałem propozycje pracy w mladej boleslav w skodzie przed firmę dp work możecie mniej więcej w skrócie napisać jak tam jest ? Zawsze pracowałem w Polsce i jest jakaś obawa przed wyjazdem jak to realnie wygląda z pieniędzmi i mieszkaniem :) z góry dziękuję za odp :) posdrawiam
8
Body 2016-09-06 16:58
Może mi ktoś powiedzieć jak wyglądają tam realne zarobki przez dpwork i czy robi się 12h w ciągu doby czy 8?
Krymek 2016-09-19 00:13
Rampampam :)
Dar 2016-09-27 00:26
Pojechalysmy do Mlada Boleslav. Wszystko fajnie ladnie ale ten "hotel"? Nie polecilabym tego najwiekszemu wrogowi. Smrod, brud, okna bez szyb...
4
bkll 2016-10-01 17:37
mam pytanie ,jak z hotelem robotniczym dla kobiet bo jak czytam niektore wpisy rece opadaja prosze o jakas info
wariat :) 2016-10-02 21:12
Generalnie wiele się pozmieniało ? Niee , poza tym że teraz można łatwiej załapać się pod firmę macierzystą i zarobki są lekko większe niż jakieś 8-10 lat temu :)
2
WELDER 2016-10-21 19:54
4000 zł mam w Polsce ,to mają być fajne pieniądze jak na czechy? :D
4
Bolesław 2016-10-25 15:30
to może znajdziesz nam pracę za 4 tyś w Polsce ? Wiesz co, w Polsce mnóstwo ludzi pracuje za 1500 zł tak że nie wiem po co wyjeżdżasz z takimi tekstami... Nie chcesz pracować to nikt cię nie zmusza. Co za ludzie....
11
WELDER 2016-11-07 23:13
Szukam pracy za lepsze pieniądze niż mam w Polsce jako SPAWACZ ,jak już wyjeżdzać to minimum za 6000 zł netto jak na Czechy ,wiem ,że ludzie pracują za 1500 zł .
2
WELDER 2016-11-07 23:17
Jesteś chyba dorosły i sam nie umiesz sobie znaleść pracy? Podam ci przykład JELCZ LASKOWICE FIRMA RONAL ,zwykły pracownik zarabia pewnie tyle ,co wy w Czechach .
Pozdro
Bolesław 2016-11-08 22:17
a ty nie wiesz, że słowo "znaleść" pisze się przez "ź" ? Ciekaw jestem gdzie ty pracujesz, ale chyba nie prezesem FIRMY RONAL ? :-)
2
zigy 2016-11-19 16:10
Praca dla młodych ludzi bez rodziny.160 godzin +2 soboty macie 17000koron +1000 koron bonów żywnościowych to już po odtrąceniu za hotel .Hotel to loteria jak wszędzie są gorsze i lepsze ale tego nikt wam wcześniej nie powie na jaki traficie.Praca jak w Polsce nikt was nie posadzi ale jak ktoś robił na produkcji i wie jak to jest to da rade spokojnie.Zastanówcie sie czego chcecie bo 2900zł to 660 Euro.Czy nie ma lepszych ofert do Niemiec,Holandii itd.A te oferty od 3500zł do 5000zł to są brutto bo ładniej wyglądają i przyciągają wzrok.
3
WELDER 2016-11-20 22:58
Bolesław ,jestem zwykłym spawaczem 135 Mag ,ponadpodstawowe uprawnienia spawalnicze TUV SUD ,11 lat doświadczenia,obecnie zarabiam 4500 zł netto / miesiąc ,moja żona pracuje na produkcji jako monter i ma 3000 zł netto z sobotami i na miejscu praca w Polsce .
Wiec wyluzuj jak nie radzisz sobie ze znalezieniem pracy.
Podałem ci tylko przykład ,że Ronal dobrze płaci ,ja tam nie pracuje ,tylko znajomy na odlewni felg.
Pozdrawiam.
Bolesław 2016-11-26 22:22
W takim razie jaki jest sens dodania twoich wypowiedzi? Jest to forum dla pracowników lub tych którzy chcą tu pracować. Nie masz co robić po pracy jak pisać w necie komentarze, które nic nie wnoszą!? Nie chcesz pracować tu, to nikt cię nie zmusza i tyle. O cym ta dyskusja?
3
Ogi 2016-11-27 13:56
Opowiem Wam krótką historię. Jeżeli myslicie że przyjedziecie do Czech do skody zarobicie mnóstwom kasy i nic nie bedziecie robic i ze czeka na Was awans oraz godne warunki to powiem krótko DALEJ MARZCIE .... Fakty - hotelr patologia w łazienkach grzyb cpanie i alkochol zarobki- przelicz dojazdy etc wyzywieni to na koniec zadna rewelacja a roboty tyle ze na nic nie ma czasu !!
Ale dalej dawajcie się omamić na rozmowach kwalifikacyjnych i ogłoszeniach..... żal mi Was ja byłem zobaczyłem i nigdy tam nie wrócę!!!!
12
kamil 2016-12-23 10:54
witam , mam pytanie bo szukam pracy opini jest wiele itd .... czy moze ktos mi pomoc chodi mi tutaj o namiar na jakas konkretna agencje . czy moze osobiscie tam sie wybrac ..... ???? moj tel 733 305 549
Lopez 2017-01-07 14:04
miałem problem z dpworkiem tylko jeden raz, kiedy to wynajalem sobie mieszkanie w Mladej a oni mi potracili za ten miesiac za hotel. Na szczescie sytuacja ta zostala wyjasniona a kasa zwrocona przy kolejnej wyplacie.
lakiernik 2017-01-09 13:31
Praca jak w Polsce tylko zarobki 2 razy wieksze a hotele pracownicze różne bo agencje wynajmują od prywaciarzy a oni nic nie remontują ale i są takie o dobrym standardzie,Z agencją zawsze można się dogadać o przeniesienie na inny hotel aż traficie na coś co wam w jakimś stopniu odpowiada a ludzie ta cy jak wokół was na ulicy jeden pożądny drugi alkoholik a trzeci może wyrokowiec szukajacy nowego życia.Ja przyjechałem 6 miesięcy temu i nie żałuję bo miałem w kraju pracę bez perspektyw na wyższe zarobki.
2
Goner 2017-01-24 20:18
Witam lakiernik mógłbym się z Panem jakoś skontaktować chciałem zaczerpnąć trochę informacji na temat Pracy w skodzie w Mladá Boleslav.
Pozdrawiam Serdecznie.
lakiernik 2017-01-25 17:55
pisz lakovnamlada@gmail.com
roksana 2017-01-27 11:17
szukam info na temat pracy obiektywnych , jak to jest z nadgodzinami, bo pracowalam kiedys w boleslawcu w zakladzie gdzie robili czesci plastikowe do samochodow, na montazu i bylo ciezko, w szybkim tempie szly z linki produkty, trzeba bylo uzbrakjac je i kleic gumowe naklejki w szybkim tempie, bylam czesto nozykiem do steropianu. palce mialam pociete, po kilku dniach i spuchniete . czy to wyglada podobnie. oczywiscie potem swietnie sobie dawalam rade z zamatowaniem klipow i tych gumek ale z poczatku byl horor
zenek 2017-01-27 18:33
Wiesz ile jest części w samochodzie?Jak nie to sobie wyobraź ile jest stanowisk pracy.Tu nie chodzi o to co robiłaś tylko zadaj sobie pytanie jakim jesteś pracownikiem?Jak długo tam pracowałaś na produkcji?Bo zapewniam cię że tu trzeba pracować ale nie jest tak ciężko jak w Pislandii.Chcesz nadgodziny to nie ma problemu mozesz robić nawet co 2 dzień po 16 godzin ale cię zapewniam ze nie będziesz dobrze wykonywać swojego zadania bo zmęczenie weźmie górę a tu nikt nie przymknie oka na buble bo to produkcja samochodu a nie praca przy mięsie.
1
Ewa 2017-01-30 21:01
Zgadzam się żenada .Mój pojechał we wtorek i wrócił w czwartek tylko kasa stracona .Warunki makabra pijanstwo i nic wiecej tragedia .
3
zaciekawiony 2017-02-08 16:41
Hej, pytam raz jeszcze bo ktos chyba usunął moja wiadomosc? Lol? Nic negatywnego nie napisałem a zniknęło.

Mam pytanie, miałem już jakiś czas temu jechać do TRW – Carr s.r.o. (miasto Stara Boleslav) do produkcji pasów bezpieczeństwa. Jak wygląda tam sytuacja teraz? Z tego co dostałem w mailu dziś wynika, że 2500 minimalnie na rękę dają? Jak to wygląda po potrąceniu kosztów życia i tego co tam jeszcze sobie wymyślili? Ile zostaje tak naprawdę dla mnie biorąc pod uwagę jakieś minimalne koszty na wyżywienie itp? No i jak jest w tych hotelach pracowniczych? Po jakim czasie opłaca się znaleźć coś sobie na własną rękę, tak żeby dać radę przeżyć? Poważnie się zastanawiam nad wyjazdem. W Polsce mnie po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kopali jak tułałem się po agencjach i jeszcze robili mnie w ch***...
Pytam o to wszystko, bo jechałbym sam... Jestem dość zamknięty w sobie i nie lubię kontaktów z ludźmi niektórymi, zwłaszcza jeśli zachowują się jak bydło. Nie przeszkadza mi picie, bo sam lubię ale tak, żeby wstać trzeźwym i działać normalnie, a nie zachlewać mordę, bo robiłem tak jak byłem gówniarzem, a teraz szkoda mi po prostu marnować sobie życia. Powiem szczerze, najlepiej jakby się z kimś zgadać, a potem nawet wspólnie coś wynająć. Czechy to mój kierunek, czuję ten kraj i styl życia, a szczególnie czeskie piwa ^^. Czy jest ktoś, kto może mi jakoś to opowiedzieć? Już mało co mnie trzyma w Polsce niestety a zapowiada sie, że już niedługo już absolutnie nic.

Z góry dzięki za odpowiedź
Marek 2017-02-10 15:35
Jedzie ktos z okolic Wroclawia 14.02.2017r ?

Na 9:00
slawo 2017-02-11 21:25
Zaciekawiony . Ja też wybieram się sam. W czwartek dzwonili , żebym się zgłosił do pracy w poniedziałek 14.02. ale odłożyłem na tydzień . Najbardziej przeraża mnie bydło w hotelu .Jak coś to pisz na slawo1@onet.pl
2
Skoda Mlada Boleslav 2017-02-26 19:47
To kierunek dla młodych ludzi którzy jeszcze nie założyli rodziny i chcą poznać lepsze życie oraz zdobyć doświadczenie zawodowe.150 h + 24 nadgodziny=3400 zł na rękę po oddtraceniu hotelu.Czesi sympatyczni ludzie maja całkiem inny pogląd na zycie i prace.Polecam tym co się wachają czy przyjechać bo ja sam bylem w tym gronie a teraz pracuję tu już 6 miesięcy i czuję że tu zostane na dłużej.Pamiętajcie że nie ma co patrzeć na opinie tylko sprawdzić na własnej skórze.W końcu nie lecicie za ocean do USA.Koszt podróży to z 80zł z polski + 500zł na przeżycie pierwszego miesiaca zeby nie brać zaliczki.Hoteli jest dużo wiec zawsze coś się trafi co wam odpowiada.
Nowy 2017-03-18 06:39
Ktoś coś? Jakieś info jak rzeczywiście tam jest? Nie można sobie samemu wynająć czegoś? Bo siedzenie po pracy z obcymi ludźmi pijacymi imprezujacymi to żaden odpoczynek po pracy, a człowiek chciałby normalnie żyć... Info na priv proszę mcthomas@o2.pl
Kamil 2017-03-23 14:34
Witam ludziska. Myślę o wyjeździe do Czech do skody i chciałbym zapytać jak tam jest w tej chwili. Jak zarobki itp. Zostawię nr 536 094 854. Dzięki z góry za info.
Alicja 2017-03-28 14:51
Jakie macie opinie na temat Skoda Auto? Kto już współpracował z firmą?
jaro 2017-04-06 12:47
kobiety maja lekkie prace zwiazane z logistyka lub na lince rowniez lekka praca
jaro 2017-04-06 12:51
po przejsciu pod kmen tzn po podpisaniu umowy ze skoda auto wszystko jest ok
Seba 2017-04-21 10:47
Jestem zainteresowany również pracą w Skodzie, interesuje mnie praca na produkcji przy montażu itp., jestem bez doświadczenia w tym zawodzie. Jaka jest możliwość zatrudnienia? Możesz mi coś powiedzieć, podpowiedzieć - pisz na priv proszę: naczelnygpi@gmail.com
Z góry dzięki
1
Ryszard 2017-05-01 13:15
No a Ja mam ofertę pracy do Czechy Mlada Boleslav :
Produkcja foteli dla skody i porsche. Produkcja zaczyna się od montażu stelażu do fotela, następnie trzeba w nim umocować przewody, poduszkę i obić fotel skórą bądź innym materiałem. W zakres obowiązków wchodzi także:
- przygotowanie obicia na fotel
- czyszczenie foteli
- testowanie fotela w systemie
firma która prowadzi rekrutacje zwie się " Persona-Direktservice ''
Warto jechać ? :-) 2800 a 3100 zł polskich na rękę ...
Zakwaterowanie jest bezpłatne i zapewnia je Work Service Czechy, podobnie jak transport do firmy JC, jeśli nasi kandydaci zostaną zakwaterowani w odległości uniemożliwiającej samodzielne dotarcie do firmy .


Anna2207 2017-05-05 17:17
Witam proszę o pomoc Szukam męża który prawdopodobnie odszedł z poprzedniej firmy TYCO i przeszedł do Skody. Nie mam zanim kontaktu od 3 dni Nazywa się Krzysztof Cichoń jest z Katowic ma 34 lata gdyby ktoś go znal proszę o informacje na email ankaanka246@interia.eu. Byłabym wdzięczna za pomoc. Dziekuje
Tony 2017-05-08 10:46
Jest tu ktoś kto pracuję w Skodzie przez agencje zatrudnienia KBTI Poland? Warto nawiązywać współprace z nimi?
Ala 2017-05-22 21:19
Mam pytanie czy ktoś pracował w skodzie auto? chciałam bym wiedziec jak tam jest , i ile na prawde sie ma do reki.
EL.DIABLO@VP.PL 2017-05-27 12:01
Witam
Prosiłbym o jakieś namiary .
Byłbym zainteresowany pracą.
Podam e mail do siebie :
el.diablo@vp.pl
Gdybyś mógł odpowiedzieć...
Czesio 2017-06-12 09:09
Witam.
Pracuję obecnie w Rybniku jako kierowca po 10 12 godzin z przerwami lecz tak czy siak jestem poza domem. Moje wynagrodzenie na rękę nigdy nie przekroczyło 2000zł zazwyczaj to ok 1700zł
Rozważam więc czy nie podjąć się pracy w Czechach w Škodzie patrząc na oferty pracy, wydają się atrakcyjne. Interesuje mnie jak jest na prawdę, gdyby najlepiej ktoś kto obecnie pracuje tam mógł mi parę szczegółów opisać i przybliżyć realia. Tych pośredników jest dużo i nie wiadomo gdzie, że tak powiem zapukać najlepiej. Proszę o kontakt na poniższego maila.
czesiek2684@interia.pl

Z góry dziękuję.
konsul 2017-06-17 12:34
Czesio też jestem z Rybnika i też jestem zainteresowany pracą w Skodzie
Zostaw swoją opinię o Skoda Auto - Mladá Boleslav
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skoda Auto