brak logo

Precon Polska

Jastrowie

Opinie o Precon Polska

pracownik kadry zarządzjącej 2010-11-19 11:15:45
Firma fajnie się rozwijała za czasów prezesa ze Szwecji! ale to już historia! W tej chwili to kompletna tragedia większość ludzi z kadry zarządzającej / handlowej jest z przypadku a najciekawszym okazem jest szef działu marketingu. Na dzień dzisiejszy nie polecam firmy kompletny chaos, przeciwko firmie toczy się wiele procesów sądowych w sadzie pracy.
anonim 2011-02-15 22:50:40
jak można być pracownikiem kadry zarządzającej.Dlaczego (usunięte przez administratora) we własne gniazdo? Czy twój prezes wie jakie masz o nim zdanie i o firmie. Jako pracownik kadry zarządzającej to chyba dużo zarabiasz?
Dlaczego nie szanujesz tej firmy?











anonim 2011-02-15 23:05:02
Czy myślisz, że są firmy idealne? Wszędzie jest bałagan. Ja mogę si e z tobą zamienić ( do kogo aplikować kolego) , bo widzę, że to co piszecie to zostaliście zwolnieni, ponieważ nie sprostałeś ty i twoi kolesie oczekiwaniom prezesa i kierownika marketingu. Ja sprawdzałem kierownik produkcji jest inżynierem a szef marketingu nigdy nie ukrywał, że zaczynał od niskiego stanowiska w firmie. Dlatego to nie fajne z twojej strony że tak piszesz. Może masz jakieś ważne powody, że go atakujesz, może byliście kolegami?. Ja kiedyś pracowałem pod tobą kierowniku.
Byłeś cienki WW. Brak komunikacji.
anonim 2011-02-15 23:22:09
Na jakie stanowisko chciałbyś aplikować, bo chyba nie handlowca. Taki z ciebie handlowiec jak z koziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trąbka.
faster 2013-07-15 18:53:19
szczerze to aż wstyd pisać na temat zarobków bez znaczenia wydaje się fakt czy ma sie jakieś uprawnienia na suwnice wózki widłowe, akumulatorowe, nijak ma się to do wynagrodzenia.rozczarowanie i poczucie niedocenienia,.................
miły 2013-11-16 19:19:11
Na początek dostaniesz 1500 zł, i na pewno masz kopniaka na żime jest tak co roku. Zwolnienia na zime ,atmosfera do kitu kierownictwo to (usunięte przez administratora) omijajcie ten zakład
miły 2014-04-20 20:38:24
Bo na zimę jest mało pracy i zawsze nowi dostają kopniaka, umowę dostaniesz na 3 lata to niczego nie zmienia,ludzie pracują bo w Jastrowiu jest kiepsko z pracą
1
Nowy 2014-07-21 13:28:23
A jak wygląda praca tam? Jest ciężko? Słyszałem że to zależy gdzie sie trafi. Niby najlepiej jest na transporcie a najgorzej na szwecji, bo tam codziennie dostaje się inny projekt do realizacji i trzeba mocno naginać. A na pozostałych stanowiskach?
Ktoś 2014-08-04 20:06:02
Praca ciężka ,panuje ogólny bałagan wszystkiego trzeba szukać ,takiego syfu jeszcze nie widziałem,chociaż na mieście ta firma ma dobra opinie .zwlaszcz u ludzi którzy tam nie pracowali
Ktos 2014-09-28 19:49:25
Szkoda tylko ze nie szanują własnych pracownikow,a Heidelberg Cement Group potrzebuje takie firmy jak precon zeby mieć tania sile robocza ,pewnie wszystkie zyski i tak idą za granice a pracownicy dostają śmieszne pieniądze, po tym zakładzie nie widać zeby rozwijał sie technologicznie .
1
bomzzz 2015-01-26 19:23:23
a nie możecie na przykład napisać podania o podwyżke? Walczcie o swoje a jak bedziecie czekac az sami zaproponuja to raczej sie nie doczekacie! Zastanawiam sie czy nadal 1500 na reke proponuja na sam poczatek czy juz moze cos uleglo zmiianie, bo szukam pracy ale na poczatek to moge i za taka stawke pracowac aby tylko pozniej jakos w miare juz bylo
1
marek 2015-01-30 20:58:02
Napisaliśmy podanie o podwyżkę i co i nic prezes odpowiedział że firmy nie stac na podwyżkę bo nie ma środków.Firmę stac nowe samochody,wymianę suwnic,stołów.Rozumiem, że firma musi się rozwijac, ale to z tymi, którzy zarobili na ten rozwój, no chyba, że to pan prezes zarobił.Skąd wziąc środki na podwyżki, na czym zaoszczedzic?Kilka propozycji: przenieśc biuro z warszawki do Jastrowia, zlikwidowac samochody służbowe kierowników (wszyscy jeżdżą swoimi panowie kierownicy też mogą),ograniczyc ogrzewanie biurowca (wystarczy 20 st nie 30 plus grzejniki olejowe),wymienic oświetlenie tradycyjne na oświetlenie led,nie robic zakupów typu fotele za 1000zł/ szt (kupionych 30 szt można tez za 200 może nie siedzi się tak wygodnie ale "tu się nie płaci za siedzenie"cytat),lodówka za 4000 zł wiele innych gadżetów oczywiście do biura bo czarnuchy na to zarobią.Moza jeszcze długo wymieniac ale od tego są ludzie którym płacą za pomysły tego typu (tylko oni wymyślą żeby zabrac premię szaraczkom bo to najprostsze niby tacy inteligentni, a nic innego do łba nie przyjdzie).Napisze jeszcze coś na temat "związków zawodowych" bo szlak mnie trafia,co to za związki które godzą się na to aby obniżyc ekwiwalent za pranie,wliczac go do dochodu, aby obniżyc ewentualny dodatek świąteczny,nie protestują kiedy zwykłym pracownikom kupuje się najtańszą herbatę i daje do picia wodę z kranu,gdzie związki żelaza przekraczają normę panu prezesowi smakuje zawsze kiedy jest w zakładzie strzela pokazówkę i pije z kibla (tak nazywamy miejsce wodopoju), a dla szlachty w biurze kupuje się ciastka,mleko,dwa rodzaje kawy,wodę mineralną,owoce,itd.Podobno wszyscy pracownicy są równi,więc zainstalujmy kible też w biurach, również w tym w warszawce (przecież to taka dobra woda).Krótko mówiąc związki działają na szkodę pracowników,bo się boją prezesa prezesowej (wiadomo o kogo chodzi)która robi co chce, decyduje o wydatkach z fund. soc.(jakim prawem, to są pieniądze nas wszystkich a związki nic).Pisze to nie tylko w swoim imieniu ale praktycznie całej załogi ( oprócz wazelin i kolesiów którzy nic nie potrafią i biorą kasę za nic i to niemałą)która ma dośc zap...nia na kogoś.Wkrótce nie bedzie komu pracowac bo wykwalifikowani pracownicy zaczną się zwalniac,oczywiscie przyjdą nowi ale nie mamy już mioteł.Dlatego jeżeli chce ktoś tu pracowac niech się zastanowi, nikt tu ci nie podziękuje za dobrą pracę, nie da ci za to podwyżki,ani nie pochwali.
3
anonim 2015-02-09 21:36:45
Kolego w wielu aspektach masz racje.
Pani prezes obcina wszysto bo musi ukrecic na kilometrowki chiciaz nie ma prawka.
Prezes nie demonstruje ze pije kranowke, poprostu suszi za duzo zjadl.
To fakt z pracownikami sie nie licza w tej firmie.
2
jarek 2015-02-09 21:54:29
Koledzy te biurwy co tak sie grzeja to zwiazkowcy.
Jak maja walczyc o nas skoro maja cieple posadki doslownie.
I dobre posadki przy prezesie.
1
Pracownik 2015-04-19 20:32:44
Widzę że komuś przeszkadza prawda na temat firmy. Precon jest czołowym przedsiębiorstwem ale na pewno nie dzięki tobie.
1
Sdoh 2016-07-22 07:09:58
Precon to totalny syf nie polecam
8
Zostaw swoją opinię o Precon Polska - Jastrowie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Precon Polska