BRENEN POLSKA

Warta

Opinie o BRENEN POLSKA

Mail 2016-08-17 07:57
Uruchamiają nowe linie produkcyjne, tak mówią
BIF 2016-08-21 19:13
Znajomy tam pracował. Auto tylko do użytku służbowego prywatnie liczą 1 zł za przejechany kilometr. Koleś dostawał jakieś 2 tysia na czysto / był na działalności i dokładali na zus i podatek. Wypłaty zawsze miał po 20 stym strasznie późno.
Odszedł po trzech miesiącach , mówi że nie poleca. Tam się nie da zarobić pieniędzy.
2
Nick 2016-08-22 08:01
To faktycznie dobrym handlowcem musiał być...
2
cdc 2016-08-22 08:05
Ja tak myślę skoro nową wielką fabrykę postawili
Kiki 2016-10-12 01:02
Widzę że znowu poszukują PH i to w dodatku na wszystkich województwach. Ktoś wie o co chodzi? Ludzie sami pouviekali, masowe zwolnienia czy po prostu zagęszczają rejony? No i piszą że umowa o pracę. Ktoś zdradzi jak warunki teraz wyglądają bo otrzymałem propozycje współpracy. Dodam że moje oczekiwane zarobki miesiecznie to 3500-4500 netto (słabszy miesiąc 3000 akceptowalne) Jest to tutaj osiągalne?
XD 2016-10-12 01:02
Widzę że znowu poszukują PH i to w dodatku na wszystkich województwach. Ktoś wie o co chodzi? Ludzie sami pouviekali, masowe zwolnienia czy po prostu zagęszczają rejony? No i piszą że umowa o pracę. Ktoś zdradzi jak warunki teraz wyglądają bo otrzymałem propozycje współpracy. Dodam że moje oczekiwane zarobki miesiecznie to 3500-4500 netto (słabszy miesiąc 3000 akceptowalne) Jest to tutaj osiągalne?
Jacek 2016-10-20 17:08
Podobno wszyscy z stamtąd wieją po paru miesiącach.
A jak nie wiadomo o co chodzi ....
3
grzegorz 2016-10-27 14:09
Kolego, czy mógłbyś uściślić słowo "wszyscy", z tego co mi wiadomo zatrudniają już 40 osób
Adam 2016-10-28 13:14
Kasa o której piszesz jak najbardziej realna, ale umowa na kontrakt czyli własna działalność. Rejony zagęszczają, bo handlowców w firmie coraz więcej.
2
Remek 2017-01-03 22:46
Podobno nie pracujesz w tej firmie a oczerniasz. Co z tego masz za korzyść. Życia szkoda, myśl człowieku pozytywnie i nie oczerniaj zanim nie sprawdzisz.
1
Zuzanna 2017-02-28 10:16
@Remek pracujesz w firmie BRENEN POLSKA? Jak wygląda atmosfera panująca w firmie?
TOLEK 2017-03-23 06:49
SUPER FIRMA ZAPRASZAM I POLECAM WSZYSTKIM ZAQINTERESOWANYM
3
Zuzanna 2017-03-23 12:53
@TOLEK rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w firmie. Co uważasz za największy jej plus? Chętnie usłyszymy więcej szczegółów na temat Twoich doświadczeń.
TOLEK 2017-04-19 22:39
największym plusem jest pensja oczywiście bez górnego limitu i do tego nikt nie będzie chciał ci nic ucinać z pensji na którą się umawiałeś, super prężna i uczciwa firma zapraszam każdego naprawdę warto. ssuuppeerr!!:)
1
praca 2017-04-25 08:45
Czy jest teraz zapotrzebowanie na pracowników linii produkcyjnej w zakładzie?
Przemo 2017-04-25 17:25
BRENEN POLSKA to dynamiczna i świetna firma, wiem cos o tym!
takitaki 2017-05-22 19:46
do przemo:
dynamiczna to mało powiedziane ona jest hiper dynamiczna i mega uczciwa o super polityce rozwojowej i mega podejściu do pracownika niech nikt się nie zastanawia tylko wysyła cv i prosi o pracę!!!
Produkcja, utrzymanie ruchu a handel to już w ogóle baja.
1
SWEETu 2017-05-23 14:35
Zależy gdzie mieszkasz -
jak w czwie to będzie ciężko, w tym regionie bida z nędzą a miejscowi ''pracodawcy''
jakby z innej epoki.
Sam to przerabiam.

Remek 2017-05-25 08:33
BRENEN POLSKA to młodość w firmie daje tyle dynamiki i chęci do działania. Patrząc na długa listę ofert dla przedstawicieli handlowych można sobie dopowiedzieć jak bardzo chcą rozwijać ją. Fajnie się tu pracuje, bardzo fajna atmosfera, polecam pracę.
2
taki tam 2017-07-02 00:01
BRENEN POLSKA yyymm prestiż, super kasa(bez górnego limitu:) no i produkty dla każdej branży...
Jeśli myślisz o tej firmie to w tej chwili wysyłaj cv i szefostwo bardzo ale to bardzo hojne a innowacyjność firmy przerośnie twe oczekiwania.
Tymek 2017-07-02 11:27
Mam pytanie i nadzieję, że ktoś podpowie mi kilka informacji. Na jakie warunki do pracy może liczyć przedstawiciel handlowy? Czy poza pensją i jak mam nadzieję prowizją od sprzedaży są w firmie pakiet socjalny lub coś innego? Jaka jest atmosfera w firmie?
taki tam 2017-07-02 22:34
BRENEN POLSKA yyymm prestiż, super kasa(bez górnego limitu:) no i produkty dla każdej branży...
Jeśli myślisz o tej firmie to w tej chwili wysyłaj cv i szefostwo bardzo ale to bardzo hojne a innowacyjność firmy przerośnie twe oczekiwania.
Remek 2017-07-05 21:38
Aż miło czytać takie sympatyczne opinie o firmie. Słyszałem wcześniej sporo dobrego ale chciałem sprawdzić bezpośrednio u źródła czyli u pracowników. Mam jedno pytanko czy jest w firmie pakiet socjalny?
CM 2017-08-04 22:24
Firma bardzo dobrze zorganizowana. Atmosfera b. dobra. Super nowoczesny zakład w Warcie. Firma rozwojowa i innowacyjna. Jestem pracownikiem od niedawna. Polecam.
2
Tadeusz 2017-08-09 19:13
Jakie wyposażenie otrzymuje PH w firmie,może coś jeszcze?
Zuzanna 2017-08-10 13:57
W takim razie @CM co można otrzymać na początku zatrudnienia? To dla wielu osób istotne rzeczy żeby wiedzieć co czeka ich na starcie. Szczególnie jeśli chodzi o atmosferę i pomoc ze strony innych zatrudnionych pracowników.
ferdek 2017-08-15 21:36
Wszyscy PH w firmie są na swojej działalności. Dostają samochód, kompa itp. Kasę ładną zarabiają, ale wszystko zależy oczywiście od obrotów.
2
Tymek 2017-08-15 22:14
Młoda stażem firma a jak bardzo prężnie się rozwija aż miło słuchać. Fajnie trafiłem z pracą i mam nadzieję na lugging staż w tej firmie. Mogę tylko popisać się pod wcześniejszymi opiniami bo to czysta prawda.
Zuzanna 2017-08-21 12:39
@ferdek, w takim razie pozostaje zapytać czy trudno się dostać na takie stanowisko? Pojawiały się teraz aktualne oferty pracy, więc konfrontując je z opiniami tutaj, na pewno wiele osób się nad tym zastanawia. Czy możesz dać innym znać, czego mają się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej?
menedzer ze slaska 2017-08-30 12:53
Praca słaba, tylko własna działalność, za wszystko zabierają pieniadze, wszyscy odchodzą - nie polecam.
9
Zuzanna 2017-08-31 06:45
@menadzer ze śląska czyli twierdzisz, że na stanowiskach menadżerskich w BRENEN POLSKA trzeba prowadzić własna działalność i wystawia się firmie faktury? W ten sposób nawiązuje się współpracę z tą firmą?
Inny menadżer 2017-09-06 19:38
To musiałeś być niezłym menadżerem?!
4
Bartosz 2017-09-06 23:14
Interesuje mnie praca w firmie i dlatego bardzo proszę o kilka informacji na forum. Jak się teraz pracuje w BRENEN POLSKA, jaka jest atmosfera? Czy pierwsza umowa to zlecenie? Może jest jeszcze coś co dobrze wiedzieć na początek? Jaka jest pierwsza umowa?
Zuzanna 2017-09-09 11:50
@Bartosz, wcześniej pytałam o to samo i uzyskałam odpowiedź o konieczności zakładania własnej działalności przed podjęciem współpracy z BRENEN POLSKA. Chciałabym się tylko dowiedzieć, czy tak dzieje się w każdym wypadku przed zatrudnieniem w firmie?
1
toci 2017-09-14 11:16
Praca rzeczywiście słaba!!!
10
pracownik 2017-09-15 20:57
Zawsze znajdzie się niezadowolony, może z siebie, firma to ludzie a sukces zależy od nas, w łódzkim nie łatwo znaleźć lepszą
4
Zuzanna 2017-09-25 21:45
@pracownik a co w takim razie Tobie osobiście podoba się w pracy w BRENEN POLSKA? To bardzo ciekawa opinia - przeciwstawna do wielu, które pojawiły się ostatnio na forum. Tym bardziej warto, abyś rozwinął myśl. Wiele potencjalnych pracowników firmy czeka na właśnie takie konkretne i merytoryczne informacje.
Benedykt 2017-10-02 10:40
Rotacja w firmach to nic szczególnego. Ludzie zmieniają firmy szukając dobrych zarobków i to cała filozofia. Taki brak przywiązania prezentuje również pracodawca.
2
Rysiek 2017-10-06 10:31
Niektórzy przesadzają z tym narzekaniem. Jak firma chce zatrudnić pracownika to normalnie podaje wszystkie informacje, nie robi z tego tajemnicy. Podpisujemy umowę jak mamy jasne i czytelne zapisy, to cała filozofia. Nie zwalajmy na innych naszych błędów.
2
Pan M. 2017-10-07 18:56
Brak jakiegokolwiek i szczerej rozmowy, informacje uzyskuje się tylko i wyłącznie takie jakie oni chcą, niestety na trudniejsze pytania odpowiedź jest omijająca. Z szefem brak jakiejkolwiek rozmowy, wiecznie zajety, może i mają perspektywy ale brak konkretów. (usunięte przez administratora)
4
Marek 2017-10-07 22:09
Brak konkretów Opinie podzielone ale nie warto
2
uciekinier 2017-10-08 09:14
Praca i płaca bardzo słaba. Sporo ludzi już uciekło z Brenena.
5
Remik 2017-10-10 17:31
BRENEN POLSKA to spoko, nowoczesna firma, polecam.
3
U 2017-10-16 21:44
Tr
Darek 2017-10-16 21:53
Czyściutka
Pracownik 2017-10-16 22:27
Może ta firma nie jest odpowiednim miejscem pracy dla niektórych osób? Pracuję tu i znam różne sytuacje , wiem że niektórzy sądzili iż dobre udawanie pracy zawsze przejdzie. Niestety nikt za nikogo nie pracuje!
2
Lexus 2017-10-17 23:40
Mam pytanie. Czy pracownicy produkcji dalej muszą obowiązkowo jeździc do strzyżenia trawy i innych prac na prywatnym placu przy domu właściciela firmy? Ktoś może odpowiedzieć ? Dzięki
5
tadek2 2017-10-17 23:45
praca dla handlowca to lipa nie chce mi się rozpisywać jak ktoś chce to niech jedzie do Warty jeśli czuje że "warto". zbiorą kontakty i heja.
2
Zenon 2017-10-18 19:46
Koszenie grabienie liści cała produkcja cały czas
3
przemo 2017-10-18 20:02
Muszą podobno robić za ogrodnika.
3
Zostaw swoją opinię o BRENEN POLSKA - Warta
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BRENEN POLSKA