brak logo

FHU DIGGER-CORONA

Kielce

Opinie o FHU DIGGER-CORONA

marus 2010-11-19 09:20:23
witam firma wsumie ok ,dobre warunki pracy.
płaca tez nienajgorsza takze mozna polecic spokojnie .
praca spokojna dobra atmosfera
kiss 2010-11-27 16:35:55
no mozna polecać tez popieram firma jest spox.ja akurat na magazynie ale nienarzekam.
nieduza firma ale szybko sie rozwija.
anonim 2010-11-30 22:34:39
szef naprawde fajny kole?? m??ody ale wymagajÄ?cy.!!! p??aca ok!!
PH 2011-01-27 21:33:43
Atmosfera super. Pełny luz i chce się pracować.
KLIENT ŚLĄSK 2011-02-08 11:32:03
DOBRZE SIĘ HANDLUJE Z TĄ FIRMĄ TAKŻE POLECAM WSPÓŁPRACE Z TYM DYSTRYBUTOREM
asd 2011-03-07 22:38:00
Nie polecam tej firmy!! Banda ( usunięte przez administratora ) Na każdym kroku próbują [usunięte przez moderatora] tak pracownika jak i klienta. Bardzo słabe warunki płacowe.
dd 2011-03-22 23:55:39
Beznadzieja!! A wręcz tragedia! Jakiś pseudo ( usunięte przez administratora ) na początku rozmowy obiecuje złote góry, a co do czego to mówi że ( usunięte przez administratora ) podstawy i swoje auto. PARODIA
Ted 2011-03-31 18:44:49
Zgadzam się. Mam te same doświadczenia co kolegawitexpe
anonim 2011-03-31 18:49:37
KLIENT ŚLĄSK - 2011-02-08 11:32:03

DOBRZE SIĘ HANDLUJE Z TĄ FIRMĄ TAKŻE POLECAM WSPÓŁPRACE Z TYM DYSTRYBUTOREM


Do czasu, kiedy z ciebie zdziera kaske. Ja sprawdziłem innych dystrybutorów ( mniesza cena i dużo gratisow) dla kieleckiego dystrybutora liczy sie tylko kasa nie klient!!! NIE POLECAM!!!
Dick 2011-04-30 23:32:13
( usunięte przez administratora )nie uwzględnia reklamacji po miesiącu chociaż wmawia, że dostajesz dożywotnią. Padł mi silnik w zagęszczarce po miesiącu (niby honda a jak mechanik rozebrał to w środku chińszczyzna), a ( usunięte przez administratora ) unikaja mnie jak ognia i jak im się w ( usunięte przez administratora )
hej 2011-05-08 23:01:29
SZanowny panie a czy kiedy kolwiek przywiozłeś zagęszczarkę do serwisu firmy??? nie !!! więc jak ma zostać naprawiona??? czy nawet określona usterka a czy to Hionda czy jakiś "chińczyk" to za to może pan spotkać się w sądzie z importerem który te maszyny sciąga do kraju !!!
Marek P. 2011-05-08 23:12:10
hahhaha śmieszni ludzie tu piszą nie słyszałem żeby kto ktokolwiek w tej firmie miał mniej niż ( usunięte przez administratora ) netto podstawy.!!!! także dziwny wpis ( usunięte przez administratora ) bo tutaj rozmawiam z kolegami i nawet na magazynie zarabia koleś więcej. no coż może koleś się pomylił z firmą.:) jako Praca nie najgorsza jak się robi to co trzeba nikt nic złego słowa nie powie.....także da się pracować tutaj....!!!!!! szef jak szef w każdej firmie płaci to koleś wymaga! czy słusznie to już do oceny indywidualnej.
Rick 2011-05-24 18:51:43
( usunięte przez administratora )mimo to wsiadł do koparki i pracował dalej, a najtragiczniejsze w tym wszystkim jest, że pracownika na miejsce pracy przywiózł szef. Na szczęscie byłem w domu bo nie wiadomo jak by sie mogła skończyć ta"praca". Jak NAJDALEJ OD NICH!!! Teraz koparek jest wiele, a tak nieodpowiedzialnych ludzi mało. PRZESTRZEGAM!!!
klient wielkopolska 2011-06-01 20:50:00
Nigdy na czas i wiecznie fochy, że za małe zamówienie, a jakośc daleka od doskonałosci.. Zmieniłem dostawce i jest super. Dzis sie zastanawiam dlaczego nie zmienilem dostawcy wczesniej. Pewnie sam otworzył produkcje narzedzi w domu na ( usunięte przez administratora )
1
anonim 2011-06-12 12:17:57
chyba ci się szanowny panie coś pomyliło bo firma digger-corona nie świadczy usług koparkami, także chyba pan był po sporym spożyciu podczas pisania wpisu hehe.
detu 2011-08-24 19:17:07
po pierwsze... oni nie maja magazynu. no chyba ze w tym malym "kiosku" na (usunięte przez moderatora)wiec skad opinia o zarobkach magazynierow? firma swidczy uslugi koparka i minikoparka ale to kanciarze.
firma bazuje na sprzedazy internetowej. nie ma serwisu ani nic w tym stylu. handluja chinszczyzna i to cholernia droga.
zainteresowanym praca badz wspolpraca z calego serca odradzam. mialem z nimi stycznosc i wiem jak to wyglada. pierwsze wpisy naleza do p. Cypriana;] czyli "szefa".
Cyprian Kamil N 2011-12-10 13:16:19
Uwaga wyżej wymieniona \"fachowa\" firma zmieniła siedzibę, ale zachowuje się jak dawniej
(usunięte przez moderatora)
agent 47 2012-02-06 18:29:48
antkwap@interia.pl
Piszcie na maila co macie na naszego (usunięte przez moderatora)przyjaciela albo w jaki sposób was przerobił. Pamiętajcie w kupie siła.
agent 47 2012-02-13 20:18:54
Hmm...ładnych rzeczy można się dowiedzieć. Czekam na więcej.
ordinary nick 2012-02-24 18:43:04
a co? książkę piszesz??
Rasputin 2012-06-05 19:34:25
Jak nic nie skutkuje to napisz o tych machojkach do p. J Korwin- Mikkego przecież nikt nie chce mieć w partii czarnych owiec przez ,które przed wyborami można stracić punkty poparcia, a patrząc na forum ten gość ma wiele do ukrycia i dobrze by było aby pan prezes KNP o tym usłyszał. Pozdrawiam
fhu dicker 2012-06-06 19:40:27
firma nie płaci dostawcom i w nieodległej przyszłości sami się wykończą Panowie(usunięte przez moderatora).
To początek ich końca...
Ja 2012-06-25 17:59:27
Podaj maila do p. JKM bo nigdzie nie mogę znaleźć. Z miłą chęcią opiszę moje i moich znajomych przejścia z tym "biznesmenem" i jego synkiem
1
Pan Pikuś 2013-01-19 22:13:33
Czy ktoś wie gdzie się zmył (usunięte przez moderatora) z rodzinką, bo telefony pozmieniali i nie otwierają jak się jeszcze grzecznie puka na (usunięte przez moderatora)??
info 2013-02-28 21:06:57
witam!
Są tam zawekowani jak puszka pandory. A co wiszą Ci kasę - ustaw się w kolejce...
Indiana Jones 2013-06-01 17:03:37
Czy ktoś wie coś na temat (usunięte przez moderatora)?? Można go jeszcze spotkać na wiecach nowej prawicy?? Poszukuje go już dłuższy czas. Dajcie jakiś namiar na niego lub synka bo mamy ochote na "herbatkę"
info 2013-07-25 21:40:27
Witam!
Podaj swój namiar to Ci podeślę nr. tel.
Co ? Wisi Ci kasę?
max 2013-07-30 16:09:33
a to oni mają pracowników? jakiś czas temu był ojciec, synalek i jakiś dzieciak z chorym sercem na którego wyciagnęli kase z dotacji...
max 2013-08-09 09:53:36
dokładnie...
Toad 2014-03-13 14:26:59
Chyba już nie działają, ich strona internetowa digger-kielce.pl/ nie działa już od dłuższego czasu, może ktoś wie co się stało?
1
Jurek 2014-04-05 12:11:42
Faktycznie, w ogóle w internecie nie ma o nich informacji, tak jakby działali tylko przez chwilę, strasznie dziwna opcja.
Sok 2014-04-09 07:00:31
Jak Cię to tak interesuje to sprawdź sobie to w KRSie. Z własnego doświadczenia wiem, że sporo jest firm, które nie mają stron internetowych, a gdzieś zawsze funkcjonują.
korzdn 2014-05-20 18:25:37
I jak wygląda teraz sytuacja z tą firmą? Bo chcę się dostać do Corony, ale czekam na opinie pracownikow
lolek 2014-12-30 02:51:55
jak widać opini ani widu ani słychu, aż dziwne. ja to szukałem dziś jakiś info w necie o samej firmie ale także o jakimś zatrudnieniu u nich ale internet dziwnie milczy o FHU DIGGER-CORONA. Czy może ktoś tu jeszcze obeznany w temacie zagląda i może powiedzieć coś o tym czy firma działa i jak działą?
Misiek 2015-03-10 09:55:42
Powiedzcie mi proszę, czy aby myśleć o podjęciu pracy w Diggerze trzeba mieć wszystkie katalogi w jednym małym paluszku? Bo pracując na stanowisku sprzedawcy pracodawcy liczą na zdecydowanie większe wpływy za sprzedaż. Narzędzia dla budowlańców czy mechaników może nie są jakimś chodliwym towarem, ale zawsze..
Eryk 2015-03-12 20:40:43
Firma dziala I ma sie dobrze, ma coraz wieksza oferte narzedziowa to Raczej sie rozwija, widuje przedstawicieli w skarzysku z digger-corony.
antykiep 2015-04-18 13:40:54
fajnie ze sami o sobie opinie pisza;) przeciez ta firma to krzak...
Ważne! 2015-04-20 17:29:08
Firma Digger to nie firma Hit - czyli znana Corona i importer narzędzi. Digger przez jakiś czas ogłaszał się dystrybutorem firmy Hit Corona .
To dwie różne firmy z których ta pierwsza Digger nie działa już w branży narzędziowej i ma sprawy po sądach .
Tak więc Digger to nie Corona . Firma Digger przypisała sobie związki z importerem Hit Corona dla wykorzystania pozycji w handlu.
1
Ważne! 2015-07-15 21:37:17
Digger - firma która handlowała narzędziami , splajtowała . Na dzień dzisiejszy firma digger wykonuje pracę związane z robotami ziemnymi.
Digger - narzędzia prowadzony był przez Pana Cypriana , który pracował wcześniej w firmie narzędziowej Coval. Zaś usługi budowlane prowadził i prowadzi jego ojciec. Był czas kiedy istniały obydwie firmy . Teraz istnieje tylko jedna - ta budowlana.
Belgrad 2015-08-12 16:47:41
firma digger-corona nadal dziala w branży , kupuje od nich sporo narzędzi ręcznych , corona,Geko,breast ,itp , także o jakiej ich plajcie piszecie ? Przedstawiciel który mnie od nich odwiedza to Bartek.
peck 2016-04-11 19:41:21
Daj sobie spokoj. Rotacja jak z gnojem na rozrzutniku. Dyrektorzyna janusz (imie mowi samo za siebie) to zwykly burak. Szefostwo slucha sie jego jak duda kaczynskiego. Kiedys bylo ok, a teraz jestes nie czlowiekiem tylko CYFRĄ.
Mowie o firmie c.z.n hit z ul. Dlugiej. Nie myl z diggerem bo tamto to w ogole szambo.
Damek 2016-05-10 21:22:44
a dlaczego ktoś miałby dać sobie z firmą spokój @peck.. skoro tak jak mnie, interesuje kogoś profil firmy Digger, to chyba ma prawo wysłać CV i się tutaj sprawdzić.
Zostaw swoją opinię o FHU DIGGER-CORONA - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FHU DIGGER-CORONA