brak logo

NIJMAN / ZEETANK International Transport Sp. z o.o.

Koluszki

Opinie o NIJMAN / ZEETANK International Transport Sp. z o.o.

TSL 2011-12-13 21:50:09
Firma godna polecenia jako transportowa jedna z nielicznych działająca na terenie gminy. W porównaniu z firmami transportowymi w Koluszkach to ocena BDB.
1
wiktoria www 2015-11-19 12:09:46
@TSL to fakt, słyszałam bardzo dobre opinie o nich od ludzi, internetem raczej się nie sugeruję, natomiast chyba skłoni mnie to do wzięcia w ich aktualnej rekrutacji na kierowcę ADR, natomiast bardzo nurtuje mnie jednak kwestia - w ofercie pracy napisali że trzeba mieć uprawnienia do przewozu towarów niebezpiecznych - co to mogą być za materiały?
karol 2015-11-21 15:13:35
Podejrzewam, że chodzi o materiały chemiczne.. przecież nie broń :) Zresztą firma zajmuje się transportem ogólnym, więc to pewnie zależy od zleceń
Flred 2015-11-23 18:47:48
Ale z np. z chemią trzeba umieć się obchodzić, żeby nie zrobić sobie krzywdy, a nigdy nie wiadomo jakie zlecenie się trafi. Stąd pewnie taki wymóg.
awisko 2015-11-25 21:48:33
no tak, ale wiadomo, że zawsze może dojść do jakieś kolizji na drodze czy parkingu i to do tego jest potrzebne
lejo 2016-03-16 19:54:29
Oh, no trzeba jeździć tak żeby nie było problemów @awisko, dlatego właśnie zatrudniają osoby które już mają minimum 2 letnie doświadczenie jako kierowca zawodowy
3ert 2016-04-03 19:53:01
no ale praca kierowcy jednak to lekich nie nalezy..trzeba sie liczyc z czestymi wyjazdami i z tym ze jest sie czesto wlasnie poza domem no ale zarobki dobre sa
janek 2016-04-06 10:26:53
W ostatnim czasie pojawiły się oferty na kierowcę ADR w Dębicy, Gliwicach i Kutnie. Całkiem fajne są te oferty pracy, ale trzeba oprócz prawa jazdy C+E mieć uprawnienia do przewozu towarów niebezpiecznych. Ktoś wie, ile można na tym zarobić?
Zostaw swoją opinię o NIJMAN / ZEETANK International Transport Sp. z o.o. - Koluszki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NIJMAN / ZEETANK International Transport Sp. z o.o.