Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NIJMAN / ZEETANK International Transport Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie NIJMAN / ZEETANK International Transport Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
TSL - 2011-12-13 21:50:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma godna polecenia jako transportowa jedna z nielicznych działająca na terenie gminy. W porównaniu z firmami transportowymi w Koluszkach to ocena BDB.
zdjecie uzytkownika
wiktoria www - 2015-11-19 12:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@TSL to fakt, słyszałam bardzo dobre opinie o nich od ludzi, internetem raczej się nie sugeruję, natomiast chyba skłoni mnie to do wzięcia w ich aktualnej rekrutacji na kierowcę ADR, natomiast bardzo nurtuje mnie jednak kwestia - w ofercie pracy napisali że trzeba mieć uprawnienia do przewozu towarów niebezpiecznych - co to mogą być za materiały?
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-11-21 15:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzewam, że chodzi o materiały chemiczne.. przecież nie broń :) Zresztą firma zajmuje się transportem ogólnym, więc to pewnie zależy od zleceń
zdjecie uzytkownika
Flred - 2015-11-23 18:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale z np. z chemią trzeba umieć się obchodzić, żeby nie zrobić sobie krzywdy, a nigdy nie wiadomo jakie zlecenie się trafi. Stąd pewnie taki wymóg.
zdjecie uzytkownika
awisko - 2015-11-25 21:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, ale wiadomo, że zawsze może dojść do jakieś kolizji na drodze czy parkingu i to do tego jest potrzebne
zdjecie uzytkownika
lejo - 2016-03-16 19:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oh, no trzeba jeździć tak żeby nie było problemów @awisko, dlatego właśnie zatrudniają osoby które już mają minimum 2 letnie doświadczenie jako kierowca zawodowy
zdjecie uzytkownika
3ert - 2016-04-03 19:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale praca kierowcy jednak to lekich nie nalezy..trzeba sie liczyc z czestymi wyjazdami i z tym ze jest sie czesto wlasnie poza domem no ale zarobki dobre sa
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-04-06 10:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ostatnim czasie pojawiły się oferty na kierowcę ADR w Dębicy, Gliwicach i Kutnie. Całkiem fajne są te oferty pracy, ale trzeba oprócz prawa jazdy C+E mieć uprawnienia do przewozu towarów niebezpiecznych. Ktoś wie, ile można na tym zarobić?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie NIJMAN / ZEETANK International Transport Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NIJMAN / ZEETANK International Transport Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert