brak logo

No Problem

Szczecin

Opinie o No Problem

anonim 2011-01-14 19:40:20
agencja pracy ,,no problem,,, żart sobie robiom praca w sklepach wykładanie towaru na półki lub w magazynie sprzątanie ogólnie wszystko tam robisz pracujesz w marketah typu real lub oschon a najgorsze jest to ze zatrudniaja stuidentów co do pracy robisz od 5 do nawet 10 godz dziennie co do kasy żałosne jest to że masz niby 9 zł brutto a co do czego dochodzi zawsze brakuje ci do wypłaty kasa to 120 zł lub 80 zł ale najgorsze jest to ze jak sie upomnisz ocos to wypad nieprawda jesto że dostajesz kase na czas bo mi sie to jeszcze nigdy niezdażyło a umowa o dzieło heheheh dobre niewież w to co ci mówiom w agencji pracy bo inaczej wychodzi to w rrealu na struga w szczecinie traktują cie kierownicy działów jak szmate odzywki do ciebie som takie zeeeee niefajnie a jak sie postawisz to wylatujesz a z agencji sie zatobom niepostawiom i kasa przepada jak sie niewywiążesz nie polecam tej firmy nikomy były pracownik tej firmy no problem szczecin
1
anonim 2011-05-11 13:05:23
Również nie polecam tej agencji ...dają najgorszą robote z możliwych np. w castoramie i mówia ze jest na 8 godzin ale kazdy szef działy bedzie chciał zebys siedział 10 godzin albo minimum 9 jak sie postawisz to wylatujesz . Z wypłaty zawsze przychodzi mniej kasy niz sobie wyliczysz ... najgorsza agencja pracy w jakiej mozna robic ... nazwa no problem to jakis żart [usunięte przez moderatora]..a powinno być big problem
roborambo 2011-09-08 12:36:31
nie polecam nawet w ostateczności robisz jak głupol kilka miesięcy na umowe o dzieło bez ubezpieczenia bez niczego bez perspektyw awansu za 5zł10gr za godzine i jeszcze pilnują co do minuty żebyś robił na dziale najcięższom prace
anonim 2011-10-05 19:34:26
OSZUŚCI I NACIĄGACZE!!!! zostałam smsem poinformowana, że nakładają na mnie karę za niestwienie się na inwentaryzacji, na którą się zapisywalam, nie podpisałam żadnej umowy ani nic. Ktoś mnie zgłosił i oni na podst. rozmowy tel z tym kimś zgłosili mnie d Reala, o czym nie wiedziałam. Gdy do nich zadzowniłam ze zdziwieniem o co chodzi, to byli chamscy i niemili. W końcu przynali się, że nie mają na mnie dowodów i odpuscili. ja sobie nie pzowile, zeby jakieś baby bez szkoły mnie tak obrazły. a na inwentaryzacji bylam wczesniej u nich raz, ale nie dla tej marnej kasy, ale dlatego,z e robiłam badanie na studia.
michu 2011-10-19 17:23:04
Zgadzam się w innymi opiniami.
Potrzebowałem pracy na ferie zimowe, więc rozniosłem CV po kilku agencjach pracy, najszybciej się odezwali z no problem. Na samym wstępie mnie zdziwiło, że co miesiąc trzeba podpisywać umowy, że umowa o dzieło, a nie zlecenie, że nie chcą ani ksera legitymacji (szedłem jako uczeń) ani książeczki sanepidowskiej. Inwentaryzacja, 4 noce, 5,10zł na godzine. Okej, pomyślałem każdy grosz się przyda. Niestety przydażyło się że tego dnia, wracając właśnie z tej agencji gołoledź była i trach noga złamana. Wypadki rzecz ludzka, noga w gipsie, jak tylko wypisali mnie ze szpitala zadzwoniłem kulturalnie powiadomić, a tu baba do mnie z mordą że ja gówniarz żarty sobie robię, że ich czas marnuje, że kończą współpracę ze mną. Na nic tłumaczenie, że w każdej chwili ktoś z mojej rodziny może im dostarczyć zaświadczenie...
Tak dla ścisłości, w wakacje postanowiłem spróbowac jeszcze raz w innej agencji pracy i proszę...umowa zalecenie, odrazu na całe 2 miesiące, wypłata dokładnie 10, zamiast 5 zł miałem 7.
1
Były pracownik no problem 2012-11-19 22:20:56
NO Problem to [usunięte przez moderatora] dają umowe zlecenie i chcą by pracownicy byli pod ich dyktando.A najgorsze jest to że grafik dają na 2 lub 3 dni w miesiącu.Mówiąc krótko [usunięte przez moderatora] i oszuści matrymonialni.
ZAPOMNIJ ZE MNIE ZNASZ 2012-11-22 22:06:51
zgadzam sie ze wszystkimi tutaj zebranymi , pieniadze sa do [usunięte przez moderatora], jesli chodzi o grafik zadaja aby mowic 3 dni przed ze nie bede w pracy , lecz ich to nie obowiazuje ... dzwonia do ciebie lub pisza smsa (najczesciej) i nakazuja ci isc do roboty. nie wazne czy sie zgadzasz czy nie, jesli nie pojdziesz dostajesz kare w wysokosci 100 zlotych .

tak miedzy nami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] m,nie obchodzi ze sa po jakis tam studiach jak nie potrafia nawet liczyc do 10 ... najwieksze problemy maja na rozliczeniu... gdy bym zrobil film o tym jak to wssztko wyglada na pewno zrobilbym sprawe tej marnej agencji pracy... NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!
Krzysiek 2013-03-20 13:18:28
Pracowałem w Realu i IRMIE parę lat temu, za pośrednictwem agencji NO PROBLEM. Nie wiem czy taki był znak czasów, ale zarabiało się tam 5 zł (Real), 3,50 zł (IRMA). W tym drugim przypadku była to ciężka i mozolna praca fizyczna (odlewy polimerobetonowe - najbardziej rakotwórczy odpad chemiczny...) w warunkach murzyńsko - spartańskich (9 godzin katorżniczej roboty), umowa o dzieło nie zapewniała żadnego ubezpieczenia, więc gdyby śmigający nad głowami pracowników klocek kilkutonowy runął w dół to nawet zasiłku pogrzebowego by się nie uzyskało. Zapewniają, że sami sobie ustalamy godziny pracy... Nie zawsze. Często gęsto też moje obliczenia co do wypracowanych godzin, a uzyskiwana wypłata różniły się. Wypłata wynagrodzenia była bez opóźnień, więc summa summarum... Jak ktoś nie ma doświadczenia i stawia pierwsze kroki na rynku pracy, tudzież chce w wakacje dorobić to może spróbować. Agencje pośrednictwa niczym specjalnie się od siebie nie różnią, warunki pracy i formalności związane z zatrudnieniem też, więc czy wybierzecie No Problem czy Big Problem to na to samo wyjdzie :)
formulka55 2013-06-28 23:09:52
Miałem okazje pracowac w Castoramie w Szczecinie i osobiście nie polecam agencji o nazwie no problem, która jest posrednikiem między mna a Castorama. Na początku wygląda to pieknie ładna, inteligentna, czarująca pani, która, opowiada o zasadach pracy godzinach w miesiącu. trzeba wyrobić 170, nie jest to możliwe gdyż kierownik działu po tygodniu pracy dziękuje mówiąc o braku pracy. Prawda jest inna a mianowicie zalezy na nie wypracowaniu 170 godz w miesiacu i zaplaceniu biednej, poszkodowanej osobie 5 zl na rekę za cięzką pracę. Niestety jest to korelacja dwóch nieodpowiedzialnych firm agencji no problem i Castoramy, które nota bene zarabiaja na studentach.
Jerzy 2013-10-31 06:12:54
Tak nie może być aby taka AGENCJA płaciła pracownikom 6,00 zl./godz. netto za prace nocne. Nie dajcie się wciągnąć temu pośrednikowi.
To jest upodlenie człowieka!
Andrzej 2013-10-31 06:21:47
Na swojej swojej stronie piszą tak-
Dodatkowo dzięki naszemu doświadczeniu i indywidualnemu podejściu do każdego klienta jesteśmy w stanie zadbać o Twoje interesy i zapewnić Ci godne wynagrodzenie i szacunek ze strony pracodawcy.

Jaki to szacunek i godne wynagrodzenie - 5 zł. netto ???????????
Wara z takimi Firmami!
gosc 2013-12-05 23:34:52
czy ktos korzystal z tej agencji w Gdansku?
hahahaha 2014-02-13 16:07:41
z oferty skorzystałam raz. inwentaryzacja, kasa najsłabsza, chyba 5/h za prace nocną. żenada w ogóle coś takiego ludziom proponować. po zakonczeniu pracy na swoim dziale odesłano mnie do domu, zarobek 36 zł. lepiej i zdrowiej byłoby tej nocy spać. nie polecam, szukają jeleni
1
rewers 2014-04-29 16:49:00
zgadzam się z @kermitem. już lepiej wziąć się za jakieś roznoszenie ulotek, przynajmniej stawka wyższa :)
dawid 2014-05-29 18:35:26
Serio płacą w no problem jedynie 5 zł za godzinę, bo nikt właściwie tego nie potwierdził, to informacja od jednej osoby - nie sprawdzona.
miko 2014-06-03 19:04:27
5 zł to jest już do ręki czy brutto? skoro informacja niesprawdzona, może ktoś jeszcze da rade to potwierdzić?
miko 2014-06-03 19:04:38
5 zł to jest już do ręki czy brutto? skoro informacja niesprawdzona, może ktoś jeszcze da rade to potwierdzić?
Mili 2014-06-09 19:36:42
To jest na rękę. W Realu tyle płacą, Auchan-6zł, Decathlon to 6,50. Nie wiem jak inne sklepy. Pracuję od 3 tygodni i polecam, chociaż zlecenia są tylko 2-3 razy w tygodniu(brak książeczki zdrowia). Mam nadzieję, że z książeczką będzie lepiej :)
1
bezrobotny 2014-07-24 18:09:22
Odradzam! Wysłałem CV i zostałem zaproszony na rozmowę w sprawie wykładania towaru w Realu. Na miejscu dowiedziałem się że to praca tylko dla studentów/uczniów, choć w ogłoszeniu nie było o tym napisane. Straciłem tylko niepotrzebnie czas, w dodatku dziewczyna z personelu była niesympatyczna i niemiła;//
1
ania 2014-09-15 17:04:19
Nie polecam!!!! Jedno mówią, a drugie się dzieje. Nigdy więcej.
Przemek 2014-10-07 13:59:43
Olali mnie
Wypełniałem formularz rekrutacyjny w biurze i nie dostałem żadnego telefonu
Rok później wysyłałem CV z ich portalu w internecie i również się nie odezwali
Prosim 2015-01-19 19:17:27
no wystarczajaco fajnym pracownikiem to na pewno ja moge byc :D tak szczerze to chcialbym sie doweidziec czego o pracy tam ale nie wiem juz gdzie szukac mam nadzieje ze dla was to nei bedzie problem zeby napisac cos o tym. pozdrawim i czekam na informacje o tym wszystkim. pozdrawiam i czekam na wasza pomoc
Prosim 2015-01-19 19:18:47
no wystarczajaco fajnym pracownikiem to na pewno ja moge byc :D tak szczerze to chcialbym sie doweidziec czego o pracy tam ale nie wiem juz gdzie szukac mam nadzieje ze dla was to nei bedzie problem zeby napisac cos o tym. pozdrawim i czekam na informacje o tym wszystkim. pozdrawiam i czekam na wasza pomoc
kapral 2015-03-31 12:20:44
No problem to przecież agencja pracy że szczecina, więc ciężko się będzie wam raczej zatrudnić "u nich", no chyba że celujecie w jakieś stanowiska biurowe itp, prościej o czywiście jest zatrudnić się "przez nich" a jak tak looknęłam to ofertę mają fajną, bo nie tylko pracę z okolic szczecina ale i całej polski
Pat 2015-05-07 18:43:29
Jak narazie nie narzekam. Jestem studentką, nabijam ceny i wykładam towar w Auchanie(Gdynia) , stawka 9 zł brutto...
Pat 2015-06-09 19:50:23
Dokładnie 7,70 na rękę... chciałabym więcej wiadomo, jednak jeżeli mam siedzieć na tyłku i nic nie robić to chociaż to dobre.
Pozdrawiam
Monia 2015-08-04 16:42:51
Rozmawiałam z panią, która powiedziała mi że mieszkam za daleko i że nie powinnam podejmować tej pracy (empik) gdyż jest po odciągnięciu składek pensja jest bardzo mała. Po co dzwonić do ludzi skoro nic im się nie proponuję tylko daję do zrozumienia że nie powinnam tam wgl wysyłać CV. Nie dość że kobieta na oczy nie widziała mojego CV to jeszcze zawraca głowę. Pracują tam ludzie niekompetentni.
2
Monia 2015-08-12 22:52:26
Zapomniałam dodać jakie pytania mi zadawano:
1. Czy ma pani ukończone 18 lat? (Tak)
2. Na jakim jest pani etapie edukacji? (Skończyłam studia wyższe magisterskie)
3. Czy ma pani status studenta? (Nie, ukończyłam już studia)
i najlepsze na koniec: Jeśli będzie miała pani status studenta to prosimy o kontakt. Tak...pójdę znowu na studia żeby mnie zatrudnili...śmieszni.
2
No Problem 2015-09-29 12:40:16
Pani Moniko, to przykre, że uczciwość Agencji i chęć pomocy uznała Pani za przejaw złej woli.
Na każdym kroku podkreslamy, że większość naszych ofert skierowana jest to uczniów i studentów, ponieważ jest to praca dorywcza, nie zapewniająca stałego dochodu. Intencją Koordynatora było uniknięcie sytuacji, w której stawka za Pani pracę będzie bardzo mała (ze względu na obowiązek składek ZUS). Jeśli nie mamy do zaproponowania dobrej pracy - to nie proponujemy jej wcale.
Bardzo nam przykro, że odebrała to Pani w sposób krzywdzacy dla siebie.
Z poważaniem,
Zespół No Problem
No Problem 2015-10-05 11:38:18
Drogi Użytkowniku DFGH,

w tej chwili prowadzimy wiele rekrutacji na działy podobne tym, które wypisałeś powyżej. W razie zainteresowania prosimy o kontakt z oddziałem w swoim mieście.

Z poważaniem,
Zespół No Problem
Monia 2015-10-29 22:17:36
Ja natomiast proponowałabym nauczenie się czytania ze zrozumieniem.
Skoro ukończyłam studia magisterskie w zeszłym roku, czy możliwe jest abym posiadała w tym roku legitymację i status studenta? Wszystkie informację uwzględniłam w wysłanym cv.
freeq 2016-03-12 19:20:51
"keirownika do spraw zakupow i planowania w Szczecinie" - żeś sobie wymyślił :D
Magda 2016-04-26 14:44:27
Witam,
Szczerze nie polecam tej agencji ze względu na niskie stawki i ogólny wyzysk człowieka.
Dodatkowo nie polecam pani R. z agencji w Gdańsku, ktora jest bardzo nie miła oraz opryskliwa. Do zwolnienia
APT No Problem 2016-06-21 13:21:05
Pani Magdo, nie mamy w biurze w Gdańsku Koordynatora, którego imię zaczyna się na literę R. Czy na pewno chodzi o naszego pracownika czy też jednego z naszych Klientów? W tej chwili stawki godzinowe plasują się w przedziale 10 a 15 zł netto (na rekę). Proszę mi uwierzyć, że są to bardzo dobre stawki i znacznie odbiegają od tego co proponują inne miejsca.
Nie ma mowy o wyzysku człowieka, bo po pierwsze stawka a po drugie zakres obowiązków jest jasno określony przed rozpoczęciem Zlecenia.
Uważamy, że Pani opinia jest ogólna, niekonstruktywna i bardzo krzywdząca.

Z pozdrowieniami i życzeniami powodzenia,
Zespół No Problem.
1
raro 2016-07-01 14:51:22
Ja palikowałam na stanwosiko Samodzielnego specjalistę ds.rekrutacji, nie mam jakiegoś dużego dosiwadczenia bo pracowalam rok ale w bardzo znanej firmie,wiec mysle,że to tez biora pod uwagę?
Zostaw swoją opinię o No Problem - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie No Problem