brak logo

Centrum Produkcyjne Pneumatyki "Prema"

Kielce

Opinie o Centrum Produkcyjne Pneumatyki "Prema"

ja 2014-05-06 06:57
ja
3
pozn 2015-02-24 09:36
i jakie odczucia?
na magazynie oczywiscie..
9
buck 2015-04-16 12:02
Witam,
interesuje mnie praca na stanowisku Przedstawiciel Techniczno-Handlowy. Chciałbym się dowiedzieć jakie warunki zatrudnienia oferuje firma na tym stanowisku m.in. jaka podstawa, samochód, atmosfera. Polecacie pracę ? Duża rotacja wśród ludzi ?
Zastanawiam się nad aplikowaniem stąd też moje pytania.
12
pracowik 2015-09-30 20:10
Pracowałem w tej firmie, nikomu nie polecam to co tam sie dzieje to jakiś cyrk. Atmosfera nerwowa to mało powiedziane, wszyscy sa zastraszeni i zmuszani do zapisywania sie do ,,związku" zawodowego ktorym steruje prezes i jego przydupasy. jednym slowem dno i 5 metrów mułu
zbylut 2015-10-07 18:04
stres nie do wytrzymania,nie polecam tej firmy za nic,
Heniek 2015-10-08 14:00
I jak z ta firma, w pon ide tam na rozmowę jako operator cnc. Jestem dopiero po studiach więc nie mam za dużego wyboru
1
laura 2015-10-09 16:24
a może ma ktoś z byłych lub obecnych pracowników coś więcej do powiedzenia?, czy normą przy zatrudnianiu jest podpisywanie tzw. "lojalki", pracowik w jakim sensie "zastraszeni"?
1
Wy..ujany 2016-01-01 15:59
Są lojalki, może nie na każde stanowisko i nie każdy dostaje ale są. Jest też szkolenie, które jako tako szkolenia nie przypomina.
Polecam na pierwszą pracę ;) Każda następna będzie lepsza :)
5
Wy..ujany 2016-01-13 17:22
zauważ ";)" , ironia taka :)
Dodam jeszcze, że system premiowania jest beznadziejny a jak wszechmogący ma kaprys to potrąca procenty za byle co.
Mój wczorajszy post widzę usunięty, nice.
2
Mikołaj 2016-02-01 19:18
Na święta nic nie dali, ani grosza, ani bonu, ani prezentu. Tak firma szanuje swoich pracowników.
3
gazdodechy 2016-05-13 15:37
W sumie @Andrzej, oczekiwania i wymagania to praktycznie to samo. No ale co do warunków na jakich pracuje konstruktor to wiele powiedzieć nie można, ponieważ negocjuje on je podczas rozmowy o pracę, Na pewno jednak zarobki w tej firmie przekraczają 3000 netto
Mak 2017-01-12 07:19
Część . Proszę o opinie o pracy na stanowisku konstruktora w Premie. Pozdrawiam
Todi 2017-01-18 23:33
Witaj!!!
Miałem tam pracować ale w końcu wylądowałem gdzie indziej. Pracował tam natomiast niedawno jeszcze mój tata więc w miarę dobrze się orientuje co do pracy na tym stanowisku. Nie wiem jakie masz doświadczenie i umiejętności. Jeśli jesteś prosto po studiach i chcesz się czegoś nauczyć to w sumie dobre miejsce. Pracy podobno dużo i wymagające projekty. Inna sprawa jeśli masz już doświadczenie i chcesz zmienić pracę ze względu na zarobki. Z tego co wiem to nawet na niezbyt wymagającym i odpowiedzialnym stanowisku na wydziale zarobisz więcej niż konstruktor !!!! ;) Dlatego ja się nie zdecydowałem na pracę w Premie
Mak 2017-01-19 18:20
Obecnie pracuję w średniej wielkości firmie pod Kielcami. Praca w Solid Worksie. Doświadczenie 3,5 roku. Zarobki to 3100-3200 "na rękę" w zależności od miesiąca
Todi 2017-01-23 22:16
Szczerze to w Premie jako konstruktor nie zarobisz tyle nawet brutto hehe. Dlatego ja się nie zdecydowałem tam startować właśnie ze względu na zarobki. A pracują tam też w 3D i chyba nawet też w Solid Worksie
piotr ck 2017-02-08 15:31
Firma jest Supeer! szczególnie pod kierunkiem nowego prezesa.
piotr ck 2017-02-08 15:31
Firma jest Supeer! szczególnie pod kierunkiem nowego prezesa.
Zostaw swoją opinię o Centrum Produkcyjne Pneumatyki "Prema" - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Produkcyjne Pneumatyki "Prema"