brak logo

Sarantis Polska S.A.

Pruszków

Opinie o Sarantis Polska S.A.

były pracownik 2010-06-28 21:29:59
Powinieneś się cieszyć że tak długo pracowałeś w tej firmie, przecież ty tam nic nie robiłeś, takich jak ty mi nie szkoda ale byli ludzie którzy pracowali w pocie czoła i zostali wyrzuceni albo sami odeszli bo nie wytrzymali pracy za małe pieniądze bez umowy
kebab 2010-06-30 09:50:14
kiedy się pracowało w pocie czoła to się pracowało a nie na pokaz (jak kierownik na magazynie) żeby wszyscy widzieli... zresztą i tak nie ważne, przecież i tak nic nie robiłem. Powodzenia wszystkim
pchai chui w czai 2010-07-21 09:53:51
Ogolnie praca na magazynie:

"Rob i sie niemyl jak sie pomylisz zabierzemy ci premie"

ostatnio to sie zmienilo:

Masz teraz wiecej do podstawy ale na pomniejszona premie musisz zapracowac(niektorych to bardzo boli). hahah jak co to zabiora max 5% !!!!!!!!
jak dla mnie git.
magazynier 2010-07-31 11:18:07
pracuje od niedawna, firma w porównaniu z innymi jest konkurencyjna jednak gdyby zmienił się kierownik magazynu mogła by się znacznie polepszyć organizacja pracy i atmosfera w firmie
juby 2010-08-02 09:55:38
Mozecie cos napisac o zarobkach w tej firmie bo chcialbym sie zatrudnic w niej.Z gory dziekuje!
mixero 2010-08-06 11:14:36
Są tacy co zarabiają 1500 i są tacy co zarabiają 3000 tylko że to znajomi kierownika
nieobcy 2010-08-15 20:38:51
No to to akurat bzdura. Jeżeli jesteś etatowym pracownikiem, to kasa zawsze jest nawet 4-5 dni wcześniej na koncie. A jak jesteś z agencji albo firmy zewnętrznej, to płaci ci twój pracodawca, a nie sarantis, więc nie pitol bzdur
pracownik 2010-11-08 17:15:10
Podsumujmy: Firma ma swoje wady, np.to że zatrudniają osoby po znajomości które nie mają zielonego pojęcia o pracy, (usunięte przez administratora) natomiast jeśli chodzi o wynagrodzenia to wypłacane są idealnie. Pracuję tam bardzo długo i jeszcze nigdy nie spóźnili się z płacą.
Jeśli jesteś osobą pracowitą i profesjonalistą na dane stanowisko to zapraszam.
adam 2010-11-13 19:04:02
staram się o stanowisko przedstawiciela handlowego na region podkarpacki czy warto ? proszę o odpowiedz
wolf 2010-11-16 19:07:21
Daruj sobie
adam 2010-11-17 19:42:13
to taka straszna kicha?
anonimka 2010-11-18 01:34:56
a rynek nowoczesny (sieci) czy tradycja?
anonimka 2010-11-18 01:37:23
strasznej kichy nie ma także się nie przerażaj:) ekipa jest spoko, także nie ma dramatu:)
anonim 2010-11-18 19:17:02
tradycja ale czy nie jest to praca na 3 miesi�ce i jak z "gps-em" ,kas� i jakie kierownictwo
Mordeczka 2010-11-23 18:45:50
siemka wszystkim :)
mam takie pytanko , tak czytam i czytam te opinie i sie zastanawiam czy tam faktycznie jest taki chorry uklad .
Do czego dążę znalazlem ogloszenie ze poszukiwany jest koordynator ds produkcji i w glowe zachodze czy to nie bedzie czasem strzal w kolano.
Orietuje sie ktos ile tam mozna na takim stanowisku zarobic????
pracownik 2010-12-17 22:12:45
W Sarantisie jest super a kierownik magazynu jest kochany milusi i pomocny. Jak dostałem niedawno podwyżkę bo się wykazuję w pracy i w nowym roku znów się zgłoszę do kierownika to na 100% dostanę bo wiem jak ciężko pracować a wam jak się nie podoba to wypad.
1
mm 2010-12-29 11:42:04
Witam, proszę o opinie na temat ewentulanej pracy w dziale sprzedaży( ASM). Interesują mnie warunki, atmosfera organizacji . Będę wdzięczny za konstruktuwne opinie. Pozdrawiam
3
KJ 2011-01-27 14:43:46
Witam
Mam pytanko czytając powyższe wpisy - czy ktoś może coś powiedzieć o pracy w kontroli jakości w Sarantisie w Pruszkowie? Jak się pracuje i czy to już funkcjonuje, czy jest w początkowej fazie? Dziękuję za pomoc
1
nieobcy 2011-03-04 10:03:19
Ludzie w porządku, ale szefowa.... zależy, co byś tam robił. Lepiej jak najdalej od niej. Ona ma swój swiat sprzed 15 lat, jakbyś się tam zatrudnił, to rób grzecznie, co ci każe, ale miej swój rozum...
1
mixer 2011-03-04 12:50:16
Po odejściu (usunięte przez administratora) w Sarantisie dużo się poprawi wreszcie jakaś zmiana na lepsze doszły mnie słuchy ze dni (usunięte przez administratora) też są już policzone :)
KJ 2011-03-11 12:57:24
Niestety nie przyjęli mnie do pracy z powodu za słabego angielskiego wg oceny rekrutującej pani. Ciekawi mnie jedno czy ten angielski jest tak niezbędny w tej firmie? Pozdrawiam "niedoszłych" współpracowników
2
kandydat 2011-03-11 14:43:27
Wczoraj znowu w internecie ogłoszenie na Specjalistę ds. jakości. Czyżby z ostatniej rekrutacji w lutym nikogo nie przyjęli do pracy?
anonim 2011-03-16 17:53:43
Firma Sarantis jest jedna z lepszych firm na Polskim rynku. Niskie zarobki, brak możliwości rozwoju, super pracownicy :)
1
anonim 2011-03-16 17:54:05
Firma Sarantis jest jedna z lepszych firm na Polskim rynku. Niskie zarobki, brak możliwości rozwoju, super pracownicy :)
anonim 2011-03-18 10:30:57
Firma fajna tylko kierownik cały czas udaje greka :P
:) 2011-03-31 15:38:44
Odeszłam z tej wspaniałej firmy 2 lata temu i była to jedna z najlepszych decyzji w moim życiu. Szkoda zdrowia za takie pieniądze. Żal mi ludzi, którzy muszą tam pracować z różnych pobudek...
były pracownik 2011-08-21 22:55:30
Co tam ciekawego słychać w firmie?
monia 2011-09-23 16:31:46
A jak ma sie oddział Olsztynski ? ?
KJ 2011-10-20 17:33:42
Witam,

poszukuję informacji na temat Działu Kontroli Jakości firmy Sarantis? Jak jest liczny, czy duża rotacja i najważniejsze - zarobki "Specjalistów ds. Jakości"?
1
nieobcy 2012-03-10 22:43:47
To dawaj coś więcej. Bardzo wątpliwe to wszystko.
( usunięte przez administratora )
3
bolo 2012-04-26 22:09:41
Jaka podstawa dla PH?
:-) 2013-01-31 14:26:38
anonim - 2011-03-16 17:54:05

Firma Sarantis jest jedna z lepszych firm na Polskim rynku.
Niskie zarobki, brak możliwości rozwoju, super pracownicy :)
"Niskie zarobki, brak możliwości rozwoju, super pracownicy :) " TO PRAWDA NIC WIĘCEJ NIE MOŻNA DODAĆ.
1
123 2013-09-18 14:13:06
A jak jest z Praca na magazynie w Pruszkowie czy warto iść ?jaka atmosfera? i zarobki ?
www 2013-11-26 11:01:22
Ogrzewanie na hali magazynowej właczcie bo tu marźniemy a nie oszczędności kosztem naszego zdrowia sobie robicie. Będzie to trzeba chyba zgłosić do inspekcji pracy.
pracus 2013-12-13 16:30:41
a ja się pytam gdzie są czekolady z rozdawanych dziś paczek ???!!!
Czemu niektórzy mieli po jednej a inni po dwie w paczce?????
. 2013-12-15 19:44:07
o czekolade się upominać hehe. Ciesz się, że w ogóle firma coś daje.
1
kapo 2013-12-16 14:05:36
Czekolady się zachciewa. Do roboty nieroby bo linii mnie mało wyrabiacie....
Nieobcy 2014-03-17 21:54:52
A normy rosną, rosną, rosną... I to nie dyrekcja jest temu winna, bo oni robią to, co każdy by zrobił na ich miejscu - jeżeli jakaś grupa robi więcej, to znaczy, że się da, a jak się da, to trzeba podnieść normy. Mam tylko nadzieję, że ci, co są za to odpowiedzialni, są z siebie zadowoleni. Już się nazarabiali, w przyszłym miesiącu premii nie będzie, bo normy wzrosły. Teraz na czym będziecie normy robić, jak roboty nie ma????
xyz 2014-05-29 18:47:43
Ciekawe czemu są kasowane wpisy które mówią o tym, jak naprawdę wygląda praca i atmosfera w firmie???!!! Ciekawe czy o pracownikach megawaldka pracujących na czarno w Mosznie też będzie skasowany wpis??? Kierownictwo wszystko wie a udają gerka w tym temacie hmmm a ja mam dowody i chętnie się nimi podzielę...
1
kleo 2014-11-13 14:57:19
Możliwe. Tam nie rządzi kierownictwo tylko pan z ochrony, on wybiera kto może pracować a kto nie, a sarantis go słucha.Niektórzy wiedzą o kim mowa :-)
gość 2014-11-13 15:07:13
A czy ktoś miał w tej firmie doczynienia z Panem Mirosławem??????????????
jyyyyy 2015-02-18 22:36:48
Interesuje mnie sprawa związana z rekrutacją, tzn.w jaki sposób poszukują nowych pracowników i jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna,która jest dla wielu osób ogromnym stresem chciałbym aby na tym forum ktoś mi udzielił podpowiedzi jak tam u nich z tym jest na podstawie własnych doświadczeń....dziekuje bardzo
inny 2015-03-19 20:48:10
Czyżby w SARantisie zaczynało brakować miejsca dla wszystkich ? No tak rynek się zmienia i będzie się zmianiał (kurczył) jak to ktoś kiedyś przewidział wiec i ludzi mniej potrzeba
RAVI MOCARZ 2015-04-04 15:26:11
Do inny:
Wasz się kurczy? ...a nsz rośnie :))))
Pozdrowienia z Ravi!!!
On 2015-06-01 22:48:31
Mam możliwość pracy w tej firmie i mam pytanie odnośnie aktualnych warunków pracy jako PH. Jaka podstawa, jakie plany, co za samochody?
JA 2015-06-02 17:07:09
Skoro masz możliwość to znaczy , ze kogoś znasz w tej firmie , a skoro znasz kogoś , to po co się pytasz na forum? -_- ? Jego się zapytaj. Czy to takie trudne dla Ciebie?
I dobra rada - nigdy nie pytaj się o samochody - co za różnica czym jeździsz skoro jeździsz za darmo?
Pollack 2015-10-06 18:47:45
Zamiast się mądrzyć, lepiej byś odpowiedział na pytanie - kultura tego wymaga. Pytań o pensje, warunki zatrudnienia i auta było już kilka, a odpowiedź na temat ledwo jedna. Co gorsza tego typu pytania są wszędzie zbywane milczeniem, jak gdyby sprawy finansowe były mniej ważne od złego humoru przykładowej pani Jadzi z księgowości, o której każdy chętnie się rozpisuje. Umiecie odpowiadać na pytania, głąby z Sarantisa, czy traktujecie Gowork jako forum do użalania się nad sobą? Jeśli macie doła, zawsze możecie do siebie zadzwonić albo porozmawiać na GG.
2
Qwe 2016-09-21 22:14:51
Jak tam wrażenia po integracji pod bockiem chodzom słuchy ze kraina mlekiem i miodem płynąca ;)
ja 2016-09-25 09:41:52
Beznadziejnie !!! jeżeli w ogóle można nazwać integracją fakt że biuro ma integracje w 4* hotelu a dział produkcji i magazynu na jakimś tam rancho pod WIATĄ z odgrzewanym jedzeniem to się nazywa RÓWNE TRAKTOWANIE PRACOWNIKÓW
6
kaja 2016-10-09 21:41:28
Ja to się zastanawiam jakich przecięetnych zarobków można się teraz spodziewać, wiecie? Podobno oprócz podstawy dorzucają jeszcze jakieś premie, to jeszcze lepiej.
Zostaw swoją opinię o Sarantis Polska S.A. - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sarantis Polska S.A.