brak logo

plast-rol

Lotyń

Opinie o plast-rol

Kasia 2014-07-09 12:15:16
Złe traktowanie pracowników
22
Obiektywny 2014-10-23 13:20:12
Duży wycisk, daje możliwość rozwoju i awansu
7
Plas 2015-06-09 14:51:02
Praca bardzo samodzielna i z dużymi możliwosciami, dla kogoś, kto chce pracować to idealne miejsce na rozwój !
1
Shamut 2015-11-05 18:17:19
W moim 36 letnim życiu pracowałem w kilku firmach ale z takim wyzyskiem pracowników jaki jest w plastrolu to sie jeszcze nie spotkałem . W plastrolu pracowałem na produkcji przy wtryskarkach czesto gęsto musiałem dwie maszyny "obsługiwać" , człowiek nie miał czasu iść nawet za potrzebą do wc , jesli ktoś chce pracować na produkcji to może zapomnieć o jakiejkolwiek przerwie na posiłek jak znajdziesz chwilke czasu to bedziesz mogł coś zjeść przy maszynie przy smrodzie i hałasie . Zarobki na produkcji są żenujące niskie przy bardzo dobrych wiatrach jakies 1500 zł . Naprawdę odradzam prace w plastrolu na produkcji jest tam totalny wyzysk pracownika. Ps. inspekcja pracy powinna zainteresować sie tym zakladem pracy .
7
Operatorka 2016-02-25 13:29:39
Szkoda nerwów na pracę. daja do obsługi po 2 albo nawet 3 wtryskarki. Nie ma czasu żeby dobrze pracowac chocby się chciało. Ludzie uciekaja z tego obozu. Kiepsko płacą, szukają pretekstu do wlepienia Negatywu a co zatym idzie obniżenia premi. Każą zostawac po pracy żeby sortować braki z peodukcji albo reklamacji. Kiepska a właściwie to brak organizacji pracy. Kierownik produkcji tylko siedzi w biurze i nic nie robi, nie zna sie na produkcji.
11
kkkkkkkkkkk 2016-02-28 09:15:32
Te dwie konkretne opinie powyżej mówią krótko całą prawdę.Zakład tylko ładnie się wygląda poza tym to wykańczanie fizyczne i psychiczne ludzi któzy muszą pracować.Można było by jeszcze wiele napisać co tam się nie normalnego dzieję ale brak słów!!!
8
ooooooooo 2016-02-28 09:27:38
Zamieszanie i chaos nie pozwalają skupić się na pracy!Wymagają ponad siły.Przez 8 czasem i 12 godzin czasem niem szans żeby zjeść napić się lub skorzystać z toalety!Szukanie winy pracownika za wszystko.Te ich NEGATYWY najczęściej bez winy pracownika który ma dwie lub więcej maszyn i biega bez przerwy.Jak tu czegoś nie przeoczyć!Ludzie zastraszeni jedni na drugich donoszą!Psują opinie!Zarząd za nic ma ludzi i wcale nie słucha opinii i zgłoszeń co można było by zmienić na lepsze.
7
Kasia ds 2016-03-11 17:45:19
Jest w miarę ok.W innych zakładach jest gorzej.Nie ma ci narzekać.
2
anna68 2016-03-17 15:35:11
Pracowałam w tym zakładzie.Bardzo zle traktowanie pracownika. na każdym kroku daje sie odczuć że pracownik jest nikim.Praca ciężka .obsługuje się po 3 maszyny.Nikt z biura nie chce wysłuchać pracownika. pensja to najniższa krajowa.Nerwica i wrzody żołądka murowane.
6
sławek 2016-04-11 09:06:40
Chyba pisał to ktoś z biura
5
AW 2016-05-17 22:12:25
Obóz nr 1 kto nie wierzy niech tam idzie :) Co do kierowników dno i jeszcze raz dno, wielka pomyłka co do ich stanowiska.
10
CZOPEK 2016-05-29 09:40:14
Zawsze zadziwiało mnie jak głęboko można komuś wejść w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jestem pełen uznania dla tych namiętnie się tam pchających oraz tych, którzy pozwalają sobie tam wchodzić.
8
000 2016-06-11 09:26:52
Nie wszystko jest tam takie negatywne!Bardzo miłe kadry!!!Podobno co raz lepiej w tej firmie jeśli chodzi o całokształt. Może w koncu pracodawca zrozumiał ze od jesli pracownik zadowolony i dobrze traktowany da z siebie wszystko i firma na tym skorzysta.Powinien się wziąść za ustawienie kontroli i kierowników bo to oni wprowadzają tam chaos i dezorganizacje.Często jest tak ze bardziej się przejmuje zwykły pracownik tym co robi niż oni!
6
000 2016-06-11 09:28:30
Nie wszystko jest tam takie negatywne!Bardzo miłe kadry!!!Podobno co raz lepiej w tej firmie jeśli chodzi o całokształt. Może w koncu pracodawca zrozumiał ze od jesli pracownik zadowolony i dobrze traktowany da z siebie wszystko i firma na tym skorzysta.Powinien się wziąść za ustawienie kontroli i kierowników bo to oni wprowadzają tam chaos i dezorganizacje.Często jest tak ze bardziej się przejmuje zwykły pracownik tym co robi niż oni!
4
osoba 2016-08-01 16:42:22
Bardzo złe traktowanie pracowników wyzysk jak nic a co do kierowniczek to duża pomyłka same nie znają a od ludzi wymagają .Niech postawią p .O przy maszynie pokazała by ile potrafi zrobic .
12
Pracownik 2016-08-26 17:33:24
Nie jest tak źle. W ostatnim czasie duza zmiana na plus.Widac komus w firmie zalezalo na zmianie wizerunku.
5
Rokita 2016-09-08 20:54:14
Praca tak jak wszędzie trzeba się narobić nic za darmo nie ma komuna się skończyła. Fakt jest jeden jak na produkcję wchodzą z biura to tylko się myśli za co zabiorą premię. A szkoda bo atmosfera to podstawa w firmie. Fakt zmiany trochę idą na lepsze ale jeszcze trochę brakuje.
3
Parówa 2016-09-09 21:16:11
Ludzie zwalniają się drzwiami i oknami, więc o czymś to świadczy. Zmiana na plus ? Śmieszne a może to że raz dane a dziesięć razy zabrane.
4
Czopek z wazelina 2016-11-17 12:02:01
Zaklad stacza się na dno, większość pracowników pochodzi z Ukrainy którzy też odchodzą , Polacy nie chcą tam pracować a panowie z biura twierdzą że jest wszystko ok. Główne motto firmy to jak najwięcej zabrać premii. Polecam tą firmę tylko masochostą i odbyto włazom.
5
Produkcja 2017-01-16 10:06:13
Bardzo dobry zakład dbający o pracowników
1
Pracownik 2017-01-16 10:18:28
Czytam te opinie i nie wierzę jak ludzie potrafią być wredni i fałszywi. Pracuję na produkcji kilkanaście lat i wiem z doświadczenia oraz opowieści znajomych którzy pracują w innych firmach , ze w firmie Plastrol sa stworzone bardzo dobre warunki pracy.
Te wszystkie negatywne opinię na pewno piszą młodzi pracownicy, w większości przypadków jest ich to poerwsza praca nic nie potrafią a mają najwięcej do powiedzenia, nie zasługują na połowę tej stawki co mają. Na miejsce właściciel wprowadzilabym zakaz używania telefonów komórkowych.
Jedyną uwagą jaką mam to kierownicy zmianowi nie mają kwalifikacji do kierowania grupą ludzi nie potrafią pomóc oraz rozwiązać problemów. Wprowadzają tylko chaos i zamieszanie na produkcji.
1
Zostaw swoją opinię o plast-rol - Lotyń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie plast-rol