brak logo

plast-rol

Lotyń

Opinie o plast-rol

Obiektywny 2014-10-23 13:20
Duży wycisk, daje możliwość rozwoju i awansu
10
Plas 2015-06-09 14:51
Praca bardzo samodzielna i z dużymi możliwosciami, dla kogoś, kto chce pracować to idealne miejsce na rozwój !
1
Kasia ds 2016-03-11 17:45
Jest w miarę ok.W innych zakładach jest gorzej.Nie ma ci narzekać.
2
sławek 2016-04-11 09:06
Chyba pisał to ktoś z biura
6
AW 2016-05-17 22:12
Obóz nr 1 kto nie wierzy niech tam idzie :) Co do kierowników dno i jeszcze raz dno, wielka pomyłka co do ich stanowiska.
14
CZOPEK 2016-05-29 09:40
Zawsze zadziwiało mnie jak głęboko można komuś wejść w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jestem pełen uznania dla tych namiętnie się tam pchających oraz tych, którzy pozwalają sobie tam wchodzić.
12
000 2016-06-11 09:26
Nie wszystko jest tam takie negatywne!Bardzo miłe kadry!!!Podobno co raz lepiej w tej firmie jeśli chodzi o całokształt. Może w koncu pracodawca zrozumiał ze od jesli pracownik zadowolony i dobrze traktowany da z siebie wszystko i firma na tym skorzysta.Powinien się wziąść za ustawienie kontroli i kierowników bo to oni wprowadzają tam chaos i dezorganizacje.Często jest tak ze bardziej się przejmuje zwykły pracownik tym co robi niż oni!
7
000 2016-06-11 09:28
Nie wszystko jest tam takie negatywne!Bardzo miłe kadry!!!Podobno co raz lepiej w tej firmie jeśli chodzi o całokształt. Może w koncu pracodawca zrozumiał ze od jesli pracownik zadowolony i dobrze traktowany da z siebie wszystko i firma na tym skorzysta.Powinien się wziąść za ustawienie kontroli i kierowników bo to oni wprowadzają tam chaos i dezorganizacje.Często jest tak ze bardziej się przejmuje zwykły pracownik tym co robi niż oni!
5
Pracownik 2016-08-26 17:33
Nie jest tak źle. W ostatnim czasie duza zmiana na plus.Widac komus w firmie zalezalo na zmianie wizerunku.
5
Rokita 2016-09-08 20:54
Praca tak jak wszędzie trzeba się narobić nic za darmo nie ma komuna się skończyła. Fakt jest jeden jak na produkcję wchodzą z biura to tylko się myśli za co zabiorą premię. A szkoda bo atmosfera to podstawa w firmie. Fakt zmiany trochę idą na lepsze ale jeszcze trochę brakuje.
4
Produkcja 2017-01-16 10:06
Bardzo dobry zakład dbający o pracowników
2
Pracownik 2017-01-16 10:18
Czytam te opinie i nie wierzę jak ludzie potrafią być wredni i fałszywi. Pracuję na produkcji kilkanaście lat i wiem z doświadczenia oraz opowieści znajomych którzy pracują w innych firmach , ze w firmie Plastrol sa stworzone bardzo dobre warunki pracy.
Te wszystkie negatywne opinię na pewno piszą młodzi pracownicy, w większości przypadków jest ich to poerwsza praca nic nie potrafią a mają najwięcej do powiedzenia, nie zasługują na połowę tej stawki co mają. Na miejsce właściciel wprowadzilabym zakaz używania telefonów komórkowych.
Jedyną uwagą jaką mam to kierownicy zmianowi nie mają kwalifikacji do kierowania grupą ludzi nie potrafią pomóc oraz rozwiązać problemów. Wprowadzają tylko chaos i zamieszanie na produkcji.
4
Produkcja 2017-01-20 18:38
Zgadzam sie z opinią PRACOWNIKA młodzi pracownicy czy to produkcyjni czy z innych działów najwięcej czasu zabiera im przeglądanie Internetu w komórkach.Kierownicy to widzą i nikomu nie zwracają uwagi , tylko nas ze tak powiem starych pracowników rzucają na różne maszyny czy pracę bo wiedzą ze to zrobimy rzetelnie.
4
Allah 2017-01-29 10:08
A czy młodzi pracownicy nie wykonują swojej pracy rzetelnie ? Pracowałem tam i wiem ze do tej pory pracują tam dość młode osoby ktore bardzo dobrze pracują ... nie porównuj osoby starszej do młodszej .czy młodszej do starszej .. bez przesady ... skoro ma czas , jest na bieżąco to o co chodzi ? Zazdrość ? Duzo ludzi tam jest którzy ze tak powiem ' podpier***ja , czy gadają jeden na drugiego ..., a raczej w pracy powinna byc miła atmosfera , a wszyscy tam sa wobec siebie zazdrośni i fałszywi .. macie cos do nich to powiedzcie im to osobiście ;)
6
3 maszyny 2017-03-15 13:17
Prawda
1
bigi28 2017-03-15 20:16
Pracuje w tej firmie już trzy lata i jestem zadowolony. W dzisiejszych czasach ciężko znaleźć pracodawcę, który zapewnia odpowiednie warunki pracy i płaci na czas. Co do samej pracy jest ok.
Miłymi akcentami są bony świąteczne, pakiety relaksacyjne itp.
Ogólnie nie szukam czegoś innego.
2
PRACOWNIK 2017-04-02 12:22
Wcześniejsze negatywne opinie nie są kłamstwem!Prawdą jest też ze jest wiele plusów .Firma daje możliwość awansu i zapewnia stabilizacje jeśli komuś zależy!W ostatnich dwóch latach zmieniło się na leprze!JEST JUŻ PRZERWA KTÓREJ NIE BYŁO!Kierownicy lepiej traktują pracowników!Zarobki też nie najgorsze. Najlepiej mają własnie starzy pracownicy.Kontrola mniej ich kontroluje ponieważ już są mają doświadczenie i sami potrafią wyłapać jak coś jest nie tak.Ta praca wymaga pewnego doświadczenia i umiejętności! Nowi pracownicy przez to mają spory stres!Miła atmosfera i jesli chodzi o ploty nie jest to tu bardzo wyrażne!!!!W innych zakładach jest gorzej.Tu ludzie skupieni na pracy.Ta praca wymaga skupienia i niema czasu na ploteczki!!!Są wycieczki zagraniczne !Pakiet relaksacyjny!Bony na święta.Pikniki rodzinne .Choinka dla dzieci!Pracodawca w ostatnich latach się stara a przez to zyskuje co raz więcej pracowników którym zależy na pracy!To wszystko zmieniło się w ostatnich dwóch latach!Jeszcze trzy lata temu opinie negatywne były wpełni prawdziwe!!!Teraz można powiedzieć BRAWO PLASTROL!!!!!
2
Bona 2017-04-17 10:20
Pracownik biurowy może ma szansę na rozwój ale nie zwykły robotnik.
2
Ana 68 2017-05-05 17:22
Pracowałam w tym zakładzie. Praca bardzo stresująca, obsładuje się po 3 maszyny. Nie ma czasu na śniadanie ani toaletę. Przykre, że we własnym kraju jest się niewolnikiem za najniższą krajową.
6
były pracownik 2017-08-07 09:13
rodzinna firma , pracują tam ludzie , większość z lotynia i okolic pewnie chcieli by zmienić prace ale ciężko się ruszyć z miejsca i pracują po 20-30 lat i dają się wyzyskiwać - przykro na to patrzeć , firma jak firma bałagan na produkcji , w biurze klima i radio i świeżą kawa, a na produkcji hałas , gorąco
wystawiam negatywną ocenę ponieważ nie lubię kolesiostwa w biurze jakie panuje i trochę mi szkoda właściciela ze tak się daje przez nich nabijać w butelkę
4
pracownik 2017-08-07 19:38
Jak ludzie zasię zaczeli zwalniać na chwilkę się polepszyło a potem znowu to samo.Te wszystkie negatywne opinie to niestety prawda.Mało kto tam wytrzymuje .Osoby które są tez mażą o zmianie pracy.Pracują bo muszą.Straszne podejście do ludzi kierowników zmiany i kontroli.
3
Zostaw swoją opinię o plast-rol - Lotyń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie plast-rol