brak logo

plast-rol

Lotyń

Opinie o plast-rol

Kasia 2014-07-09 12:15:16
Złe traktowanie pracowników
22
Obiektywny 2014-10-23 13:20:12
Duży wycisk, daje możliwość rozwoju i awansu
7
Plas 2015-06-09 14:51:02
Praca bardzo samodzielna i z dużymi możliwosciami, dla kogoś, kto chce pracować to idealne miejsce na rozwój !
1
Shamut 2015-11-05 18:17:19
W moim 36 letnim życiu pracowałem w kilku firmach ale z takim wyzyskiem pracowników jaki jest w plastrolu to sie jeszcze nie spotkałem . W plastrolu pracowałem na produkcji przy wtryskarkach czesto gęsto musiałem dwie maszyny "obsługiwać" , człowiek nie miał czasu iść nawet za potrzebą do wc , jesli ktoś chce pracować na produkcji to może zapomnieć o jakiejkolwiek przerwie na posiłek jak znajdziesz chwilke czasu to bedziesz mogł coś zjeść przy maszynie przy smrodzie i hałasie . Zarobki na produkcji są żenujące niskie przy bardzo dobrych wiatrach jakies 1500 zł . Naprawdę odradzam prace w plastrolu na produkcji jest tam totalny wyzysk pracownika. Ps. inspekcja pracy powinna zainteresować sie tym zakladem pracy .
6
Operatorka 2016-02-25 13:29:39
Szkoda nerwów na pracę. daja do obsługi po 2 albo nawet 3 wtryskarki. Nie ma czasu żeby dobrze pracowac chocby się chciało. Ludzie uciekaja z tego obozu. Kiepsko płacą, szukają pretekstu do wlepienia Negatywu a co zatym idzie obniżenia premi. Każą zostawac po pracy żeby sortować braki z peodukcji albo reklamacji. Kiepska a właściwie to brak organizacji pracy. Kierownik produkcji tylko siedzi w biurze i nic nie robi, nie zna sie na produkcji.
10
kkkkkkkkkkk 2016-02-28 09:15:32
Te dwie konkretne opinie powyżej mówią krótko całą prawdę.Zakład tylko ładnie się wygląda poza tym to wykańczanie fizyczne i psychiczne ludzi któzy muszą pracować.Można było by jeszcze wiele napisać co tam się nie normalnego dzieję ale brak słów!!!
7
ooooooooo 2016-02-28 09:27:38
Zamieszanie i chaos nie pozwalają skupić się na pracy!Wymagają ponad siły.Przez 8 czasem i 12 godzin czasem niem szans żeby zjeść napić się lub skorzystać z toalety!Szukanie winy pracownika za wszystko.Te ich NEGATYWY najczęściej bez winy pracownika który ma dwie lub więcej maszyn i biega bez przerwy.Jak tu czegoś nie przeoczyć!Ludzie zastraszeni jedni na drugich donoszą!Psują opinie!Zarząd za nic ma ludzi i wcale nie słucha opinii i zgłoszeń co można było by zmienić na lepsze.
7
Kasia ds 2016-03-11 17:45:19
Jest w miarę ok.W innych zakładach jest gorzej.Nie ma ci narzekać.
1
anna68 2016-03-17 15:35:11
Pracowałam w tym zakładzie.Bardzo zle traktowanie pracownika. na każdym kroku daje sie odczuć że pracownik jest nikim.Praca ciężka .obsługuje się po 3 maszyny.Nikt z biura nie chce wysłuchać pracownika. pensja to najniższa krajowa.Nerwica i wrzody żołądka murowane.
6
sławek 2016-04-11 09:06:40
Chyba pisał to ktoś z biura
5
AW 2016-05-17 22:12:25
Obóz nr 1 kto nie wierzy niech tam idzie :) Co do kierowników dno i jeszcze raz dno, wielka pomyłka co do ich stanowiska.
9
CZOPEK 2016-05-29 09:40:14
Zawsze zadziwiało mnie jak głęboko można komuś wejść w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jestem pełen uznania dla tych namiętnie się tam pchających oraz tych, którzy pozwalają sobie tam wchodzić.
8
000 2016-06-11 09:26:52
Nie wszystko jest tam takie negatywne!Bardzo miłe kadry!!!Podobno co raz lepiej w tej firmie jeśli chodzi o całokształt. Może w koncu pracodawca zrozumiał ze od jesli pracownik zadowolony i dobrze traktowany da z siebie wszystko i firma na tym skorzysta.Powinien się wziąść za ustawienie kontroli i kierowników bo to oni wprowadzają tam chaos i dezorganizacje.Często jest tak ze bardziej się przejmuje zwykły pracownik tym co robi niż oni!
4
000 2016-06-11 09:28:30
Nie wszystko jest tam takie negatywne!Bardzo miłe kadry!!!Podobno co raz lepiej w tej firmie jeśli chodzi o całokształt. Może w koncu pracodawca zrozumiał ze od jesli pracownik zadowolony i dobrze traktowany da z siebie wszystko i firma na tym skorzysta.Powinien się wziąść za ustawienie kontroli i kierowników bo to oni wprowadzają tam chaos i dezorganizacje.Często jest tak ze bardziej się przejmuje zwykły pracownik tym co robi niż oni!
2
osoba 2016-08-01 16:42:22
Bardzo złe traktowanie pracowników wyzysk jak nic a co do kierowniczek to duża pomyłka same nie znają a od ludzi wymagają .Niech postawią p .O przy maszynie pokazała by ile potrafi zrobic .
11
Pracownik 2016-08-26 17:33:24
Nie jest tak źle. W ostatnim czasie duza zmiana na plus.Widac komus w firmie zalezalo na zmianie wizerunku.
5
Rokita 2016-09-08 20:54:14
Praca tak jak wszędzie trzeba się narobić nic za darmo nie ma komuna się skończyła. Fakt jest jeden jak na produkcję wchodzą z biura to tylko się myśli za co zabiorą premię. A szkoda bo atmosfera to podstawa w firmie. Fakt zmiany trochę idą na lepsze ale jeszcze trochę brakuje.
3
Parówa 2016-09-09 21:16:11
Ludzie zwalniają się drzwiami i oknami, więc o czymś to świadczy. Zmiana na plus ? Śmieszne a może to że raz dane a dziesięć razy zabrane.
4
Czopek z wazelina 2016-11-17 12:02:01
Zaklad stacza się na dno, większość pracowników pochodzi z Ukrainy którzy też odchodzą , Polacy nie chcą tam pracować a panowie z biura twierdzą że jest wszystko ok. Główne motto firmy to jak najwięcej zabrać premii. Polecam tą firmę tylko masochostą i odbyto włazom.
3
Zostaw swoją opinię o plast-rol - Lotyń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie plast-rol