logo Diagnosis Sp. Z. O.O.

Diagnosis Sp. Z. O.O.

Białystok

Opinie o Diagnosis Sp. Z. O.O.

Yeti 2016-07-30 10:16
Nie masz możliwości rozwoju ponieważ nad Product Managerem jest tylko Dyrektor Handlowy co do wysokości wynagrodzenia to nie liczyłbym na wiele dostajesz telefon komputer i samochód z GPSem. Jeżeli myślisz ze zarobisz tyle co w jakiejś koro to jesteś w dużym błędzie jedynie co masz to spokój a nie tak jak w korpo.
3
Yeti 2016-07-30 16:51
Z informacji które znajomy mi powiedział na początku roku to zarobki podstawowe to powyżej 3,5brutto. Chciałem aplikować ale dostałem dużo lepsze pieniądze wiec odpuściłem, nie wiem jak jest teraz możliwe ze jest lepiej lub nie.
Kobra 2016-08-19 23:34
Kiedyś tacy nie byli. Trudno uwierzyć ale ładnych parę lat temu w Diagnosis pracowało się fajnie. Zarobki były marne za to atmosfera i ekipa PH super. No ale czasy i ludzie jak widać się zmieniają...
3
Zainteresowany 2016-08-20 21:54
Witam, natknęłam się na ogłoszenie o pracę na przedstawiciela dermo. Ile wynosi wynagrodzenie netto, jakie premie czy miesięczne ? Czy można je zrealizować ? Jakie samochody? Ile km do celów prywatnych? Dodatkowe bonusy (Karty na spa, siłownia itp?
Jędrek 2016-08-24 13:08
Co za ściema . Widać że pilnuje tu ktoś wpisów z diagnosis i moderuje podnosząc sztucznie opinie .
Kolorowa ściema i tyle . Mała fluktuacja to dobre - beznadzieja i finito . Ludzie są jak cyfry albo sami się zwalniają albo ich wymieniają . odradzam
4
mała mi 2016-08-26 16:40
Kuźwa czytam te opinie "pozytywne" i mam wrażenie, że pisze je jedna i ta sama osoba. Każda jest na jedno kopyto...

Żadna z osób z którą pracowałam w dziale Dermokosmetycznym- nie pracuje już w Diagnosis... Hmm a minął zaledwie niecały rok. Skąd te opinie. Jaracie się autem? HALLO HALLO przecież każdy czy PH czy PM czy PF auto musi mieć, telefon, komputer/tablet. TO JEST STANDARD!!

Podpisywanie umów jeśli chodzi o auto, byle rysa i bulisz..., jesteś na L4 odwozisz auto do siedziby firmy a jak nie, płacisz karę (TAK SAMA TO PRZEŻYŁAM). Kiedy przy podpisywaniu umowy powiedziałam, ze nie chcę podpisywać umowy na auto, bo nie będę jechać dajmy na to ze złamaną noga- w odpowiedzi dostałam, że nie mam wyboru, bo inaczej mnie nie zatrudnią.

NIE WIEM JAK MAJĄ PF ja wiem jak miał dział dermo... KATASTROFA!
9
Obecny 2016-08-31 12:20
Tak dla sprostowania, pracuje na stanowisku PF co do aut to są hyundai i30 lub kia ceed oczywiście każde auto jest wyposażone w GPS, co do jazdy prywatnej w weekendy to ja jeżdżę z tym że muszę tankowac za swoje pieniądze i dla potwierdzenia mam paragon i jeszcze nikt nic na ten temat nie powiedział.nie ma żadnych benefitow typu opieka medyczna czy karta multi sport itp.
1
ian moon 2016-09-01 15:23
Trafiłaś w "10"
4
ian moon 2016-09-01 15:29
Niektórzy mądrzeją z wiekiem.... innym woda sodowa uderza do głowy .... niektórzy leczą kompleksy .... życie
3
XxXxX 2016-10-16 14:47
Śmiech na sali z zarobkami jak możesz to poszukaj sobie innej firmy bo w tej nie będziesz miała nie wiadomo jakich zarobków a o benefitach możesz zapomnieć .
1
XxXxX 2016-10-16 15:21
z informacji które posiadam ( może są błędne ) wynagrodzenie podstawowe nie zmienia się tylko możesz dostać premie a wiadomo że z premia wygląda tak że dziś jest a jutro jej nie ma. A po za tym jak na firmę farmaceutyczną to proponowane wynagrodzenie podstawowe jest bardzo małe w porównaniu do innych firm.
XxXxX 2016-10-17 10:05
Z informacji które posiadam od ludzi którzy pracowali lub byli na rozmowach to mówili że fajne doświadczenie można zdobyć ale nie ma na co liczyć że bedzie się zarabiało kokosy, jak na firmę farmaceutyczną to zarobki nie są satysfakcjonujące. Wiadomo że jak w każdej firmie jest premia tylko z premia jest tak że dziś jest a jutro jej nie ma.
1
Była pracownica 2016-10-22 10:34
Dajcie spokój... To co tu piszą dziewczyny - @Kobra i Mała Mi to są jedyne prawdziwe opinie. Chociaż za chwilę pewnie zostaną usunięte jak wszystkie poprzednie prawdziwe. Racja - siedzi jeden lizodup, czuwa nad Goworkiem i pisze opinie. Poczytajcie - stylistyka i poprawna polszczyzna ta sama XD Kary są za wszystko, jeśli chodzi o użytkowanie auta. Najlepiej byłoby nim nie jeździć. Atmosfera fatalna - jeden na drugiego donosi, wszyscy żyją w strachu i tylko czekają każdego ostatniego dnia miesiąca wizyty delegacji z wypowiedzeniem. Ofert nie ma, bo nie ma chętnych. Wiem, bo pracowałam. Łapanka, nie rekrutacja.
8
Były ... 2016-10-25 21:13
Masz racje jedyne co jest na plus w tej firmie to są ludzie ( oczywiście nie wszyscy ) a jak będą chcieli Cie zwolnić to przyjeżdżają do ciebie z wypowiedzeniem i zabierają wszystko samochód itp. ( słyszałem że parę osób już tak potraktowali)
5
pch 2016-10-29 00:10
Czary mary Miśkiewicz też jest ważnym pracownikiem MON poszukaj innej pracy
Melania 2017-01-22 20:44
Szukam pracy jako ph w warmińsko -mazurskim może ktos wie?
ian moon 2017-01-29 18:46
Poszukaj lepszej firmy
Mała 2017-01-31 09:55
Ja wiem, że wiele osób uwielbia niszczyć, Diagnosis się nie da!!
3
qmaty 2017-02-12 12:56
Mówisz? A ile ci zarząd płaci za taki posty panie PCH
2
qmaty 2017-02-12 12:57
Mówisz? A ile ci zarząd płaci za taki posty panie PCH
3
przedstawicielka 2017-02-13 13:33
Może jej płacą w %??? Firma cud, wszystko sprowadzane z zagranicy, Chiny (sprzęt), Indie (suplementy), a co tanio, byle co kupić i drogo sprzedać. Taka dewiza Bolka i lolka
6
Maniek 2017-02-15 15:52
Bardzo chciałbym pracować jako przedstawiciel farmaceutyczny ale nie widziałem żadnych nowych ofert, może ktoś wie?
Julita 2017-03-14 12:06
@przedstawicielka Myślę, że jesteś w błędzie. Firma spełnia wymagania Dyrektywy dla wyrobów medycznych oraz do diagnostyki in vitro i posiada prawo nadawania im znaku CE.
Zaba 2017-03-14 16:13
Zgadza się z tym autem. Jak zaszłam w ciążę, i w 6 miesiącu lekarz zabronił mi już pracować, to cudem mi się udało że nie musiałam jechać oddać auta. Dobrze ze ktoś z biura załatwiał coś w moim regionie i musiałam tylko podwieść auto 100km. Inaczej powiedzieli mi że jak nie ja to mąż powinien wziąć sobie w swojej pracy urlop i odwieźć auto do Białegostoku.
Pracowało się ok. Względny spokój. Normalne podejście. Nacisk na wyniki jak wszędzie. GPS w aucie, ale z normalnym podejściem, choć był kontrolowany. Kasa niska 3000-3500 BRUTTO! Premie ja nawet wyrabiałam choć nie w maksie. Niestety firma nie lubi kobiet które postanawiają założyć / powiększyć rodzinę. Mimo pracy w ciąży przez kilka miesięcy, mimo realizowania planów nie ma się szans na powrót. I to nie tylko ja miałam taka sytuacje. A to przykre. No i z minusów bardzo sztywne reguły premiowania. Nawet jak ci braknie dosłownie 5 sztuk opakowań do realizacji 100%, to kasę dostajesz taka jak przy niższym progu który wynosi 90%. I nie ma zmiłuj. Nie ma kwoty pośredniej. A to już sku....nstwo.
6
Maciek 2017-03-22 17:30
Hej,
Mam pytanie, czy był ktoś z czytających to forum na rozmowie w zeszłym tygodniu?
Ja aplikowałem na region Śląska. Byłem na rozmowie i w sumie ok. Zastanawiam się tylko, do kiedy czekać na odpowiedź... Było trzech rekrutujących.
Może ktoś ma więcej informacji?
PM 2017-03-23 22:54
Witam, czytam tyle pochlebnych opinii.
Jaki samochód z jakim wyposażeniem ? Czy do pełnej dyspozycji do celów prywatnych, Czy umowa o pracę jest na czas nieokreślony? Ile wynosi podstawa ? Premie osiągalne ??? Dodatkowe benefity ? Ile wizyt ? Jaki budżet ? Jaka atmosfera , kontrola pracownika ?
Z góry dziękuje za odpowiedz,
Zainteresowana
1
Były 2017-03-24 18:20
Samochód Hyundai i 30 lub kia CEDD z GPS. wyposażenie standard. Limit na paliwo. Można jeździć ale tankujesz za swoje ( teoretycznie) brak benefitów chyba ze coś się pozmieniało kasa podstawowa słaba wizyt 11-12.
1
Mela 2017-03-29 19:28
Dla Diagnosis S.A. największą wartością firmy są klienci oraz ludzie ją tworzący, specjalistyczna wiedza pracowników, doświadczenie i ciekawe pomysły pozwoliły na dynamiczny rozwój firmy. To jest ocena naszego zarządu!!!!
dr who 2017-03-31 11:36
fakt to jest na stronie a jak w rzeczywistości??? żeby dobrze zarządzać firmą nie wystarczy być członkiem zarządu .... jest takie chińskie przysłowie: Aby być mądrym, nie wystarczy mieć wiele ksiąg !! tyle komentarza inteligentni zrozumieją :)
1
Mozepracownik 2017-04-03 11:01
Jak wyglada drugi etap na rozmowie Przwdstawiciel Medyczny? Jakies wskazówki?
kićka 2017-04-13 20:33
A jak z pracą na innych stanowiskach? Jak traktowanie pracownika?
wojtek 2017-04-15 12:00
zastanów się poważnie nad podjęciem pracy
Mela 2017-04-19 10:10
Diagnosis to świetna firma, wysokie standardy są utrzymywane przez co nie każdy może tu pracować. Dodam jeszcze że bez ksiąg mądrości też nie będzie.!
And 2017-04-22 02:35
Wtf? Ale dramat
Byla 2017-04-22 02:37
Mela obslugujesz grubego i chudego
1
Margaret 2017-05-02 18:45
Diagnosis jest miejscem pracy dla ludzi ambitnych. Osoby roszczeniowe, nie wysilające się w pracy będą zawsze miały pretensje do firmy za wynagrodzenie za to, że musza coś robić powodów można mieć dużo.
China 2017-05-09 16:47
Bezpieczniej jak zapytasz: obslugujesz wysokiego? Wtedy ani gruby, ani chudy się nie obrazi
China 2017-05-09 16:47
Bezpieczniej jak zapytasz: obslugujesz wysokiego? Wtedy ani gruby, ani chudy się nie obrazi
Gregor 2017-05-09 20:39
Jestem pracownikiem firmy i takiego poziomu wypowiedzi nie spodziewałem się. Niestety takie osoby mają postawę roszczeniową bez względu na to czy pracuj czy leżą. Zawsze powtarzam, że trzeba spojrzeć w lustro kogo się widzi. Firma powinna bardziej zaostrzyć rekrutację.
Ajn 2017-07-03 16:36
1,5 mln Ukraińców w Polsce a ten będzie zaostrzał rekrutację, dobry jest ???? gdzie Ty żyjesz
Melania 2017-07-06 22:43
Diagnosis nie ma żadnych nowych ofert pracy? Wiecie coś?
Angela 2017-07-19 21:26
Niedługo bedzie na Bydgoszcz- nowy juz marudzi. Co on sobie wyobrażał?
Iza 2017-07-21 18:53
Diagnosis ma dobra opinię na rynku. Niezadowolenie pracowników to często efekt ich "pracy" a nie złej firmy.
Mela 2017-07-24 23:34
Pracuje w tym regionie, znam również całą ekipę i nikt nie narzeka a wręcz przeciwnie - również Ci nowi. Zmyślasz coś. Dobre wejscia do aptek bo Diagnosis jest rozpoznawalna, wiec inna kultura pracy - nie to co firmy "pucuj dziada".
Mela 2017-07-24 23:37
Pracuje w tym regionie, znam również całą ekipę i nikt nie narzeka a wręcz przeciwnie - również Ci nowi. Zmyślasz coś. Dobre wejscia do aptek bo Diagnosis jest rozpoznawalna, wiec inna kultura pracy - nie to co firmy "pucuj dziada".
Jerzyk 2017-07-25 11:34
Chcę tu pracować ale opinie są bardzo różne, słyszałem o firmie dobrze.
poważnie zainteresowany 2017-08-10 17:05
Dziś miałem wstępną rozmowę i będę miał drugi etap f2f.Proszę o informacje jak wygląda praca na stanowisku PF.Ile wizyt ,jakie zarobki,premie i wszystko co by mi się przydało w podjęciu ewentualnej decyzji.Nadmienię, że chcę zmienić pracę, więc wszystkie informacje będą dla mnie ważne.Proszę o konkrety ,bo zależy mi na pracy na takim stanowisku w firmie farmaceutycznej.
Grzegorz 2017-08-11 13:29
Słyszałem, że firma chce rozszerzyć swoje rynki zbytu o rynki zagraniczne. Sądzę, że to dobrze świadczy o dalszych planach, jest dla pracowników sygnałem , że mają dobre perspektywy przed sobą i stabilizację.
poważnie zainteresowany 2017-08-17 17:08
Niestety jednak konkretów brak i nikt na razie nie odpowiedział jak w tej firmie się pracuje,zarabia,jakie są składowe zadań do wykonania i właściwie nic co by mogło pomóc w podjęciu decyzji o zmianie pracy .
Waldi 2017-08-17 22:11
Sądzę, że to okres wakacji spowodował, że mało osób pisze na forum. Ja też czekam na info od pracowników
Zostaw swoją opinię o Diagnosis Sp. Z. O.O. - Białystok
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diagnosis Sp. Z. O.O.