logo Diagnosis Sp. Z. O.O.

Diagnosis Sp. Z. O.O.

Białystok

Opinie o Diagnosis Sp. Z. O.O.

krotek 2016-03-28 11:07:19
praca nie ciężka, a płacą dobrze, do tego służbowe sprzęty i samochód, mi to jak najbardziej odpowiada
kortez 2016-03-28 12:40:16
raczej spoko warunki, nie jest źle, jak na taką pracę to według mnie dobrze płacą
kpina 2016-03-31 07:35:35
zdecydowanie nie polecam !!!
arni 2016-03-31 08:29:07
możesz coś więcej powiedzieć dlaczego nie polecasz?bo zastanawiam się czy aplikować bo widziałem oferty pracy
zener 2016-03-31 11:59:11
no i 3tys to jest dobry pieniadz, a praca wedlug mnie nnie jest ciezka, więc warto. Mi sie ta praca podoba, nie żałuję że się zatrudniłem.
abrax 2016-04-01 10:40:34
no więc własnie, nie rozumiem tego narzekania na zarobki ;)
ja jestem tez zadowolony, tym bardziej ze jeszcze daja auto i kompa
arni 2016-04-01 11:29:39
pytanie czy te 3 tys. co piszecie to jest podstawa czy razem z premią?
azyli 2016-04-01 12:20:39
tak jak romek napisal, do 3tys + premia, to raczej nie sa zle zarobki, a nawet bym powiedzial ze jak na taka prace to bardzo dobre
kpina 2016-04-02 12:35:12
Ogłoszenia są ciągle i nie dlatego że firma się rozwija staż pracy to max rok. jest tylko kilka osób z dłuższym stażem a 3000 to brutto nie netto
bazyli 2016-04-02 12:38:35
ja jeszcze nie widziałem u siebie na koncie 3000 tys premie są śmieszne i ciężko je wyrobić.
bazyli 2016-04-05 14:08:37
Male napisałem że jeszcze nie udało mi się w tej firmie zarobić 3 tys zł. Zaczaiłeś ? a o premii można tylko pomarzyć
Adamos 2016-04-07 12:00:48
a to moze zalezy od tego kto jak pracuje :D nie wiem, mi generalnie pensja odpowiada, nie oczekuję niewiadomo jakich zarobków, a tu jest lepiej niż we wszystkich firmach ktorych do tej pory pracowalem
1
Pimpek 2016-04-07 19:03:03
nie wiecie czy kogoś teraz szukają? ja własnie szukam takiej pracy i chętnie bym się zatrudnil, bo czytam i warunki sa naprawde spoko
Adamos 2016-04-07 21:45:36
pewnie tak, praktycznie caly czas kogos szukaja, bez problemu sie pewnnie zalapiesz a naprawde warto
zajnek 2016-04-08 09:47:51
nie ma źle w tej firmie, ja nie narzekam, fajni ludzie, zarobki tez ok, wiec na razie nie mysle o zmianie
frodo 2016-04-08 12:08:56
no pewnie, ja w poprzedniej pracy mialem duzo gorsze warunki, a tu jest okej
hahaha 2016-04-11 09:49:49
z tego co widzę to super opinie wydaje chyba samo Diagnosis. Super warunki :D chyba faktycznie nie pracowaliście w innych firmach farmaceutycznych
bover 2016-04-14 14:02:35
no ja w firmie farmaceutycznej nie pracowałem, ale jako przedstawiciel juz w dwóch firmach i rzeczywiscie tu sa fajne warunki, przynajmniej mi bardziej odpowiadają, zadowolony jestem, nie narzekam
ubel 2016-04-15 08:34:35
ja tez sie nie zgadzam z tymi negatywnymi opiniami, nie wiem jakich warunkow czy oczekujecie ;) dobrze sie pracuje, przynajmniej mi, jestem zadowolony
Massi 2016-04-15 11:49:33
ja troche tego tez nie rozumiem, dla mnie warunki te sa spoko, dobrze zarabiam, nie ma co narzekac
Czynek 2016-04-20 21:26:12
ogólnie właśnie słyszałem że fajnie w tej firmie, dobrze płacą i w ogóle. dają jakiś tam sprzęt do pracy. Szukają kogoś teraz?
Brzozowa 2016-04-22 08:42:20
wydaje mi sie ze caly czas jest ktos potrzebny ale na 100 pro to ci nie powiem, probuj, mysle ze warto
Daria 2016-05-06 10:40:58
Bardzo dobra obsluga. Za czesc do inhalatora nie musialam placic. Mile podejscie do klienta. Polecam.
2
Sara 2016-06-12 13:36:44
Ile jest etapów rekrutacji 2 czy 3
Jakich pytan mozna sie spodziewać na 2gim etapie ??
3
wesołek 2016-07-02 11:38:50
jeżeli jesteś inteligentny to się poważnie zastanów żebyś potem nie żałował, to co ludzie piszą jest prawdą
4
Timi 2016-07-03 17:49:55
Witam
Bardzo proszę o jakieś informacje, ponieważ jestem zaproszony na 1 rozmowę do restauracji (hotelu). Jakie padają pytania? Jakie wynagrodzenie ? Czego można w ogóle się spodziewać ? Proszę o jakieś info. Z GÓRY BAAARDZO DZIĘKUJĘ !!! :)
SwobodnyGeorge 2016-07-07 18:07:15
Rozmowa ok, ale jest też tak zwany II etap. Ktoś coś może podpowiedzieć?
SwobodnyGeorge 2016-07-07 20:42:26
Dzięki Paweł za informację. Tak sobie czytam te powyższe posty i mam trochę namieszane w głowie. Pracujesz dla nich? Jeśli tak, to mogę Cię trochę podpytać?
1
SwobodnyGeorge 2016-07-07 23:49:09
Oczywiście, masz 100% racji. Niestety w naszej ludzkiej naturze leży chęć poznawcza, więc drążymy i szukamy nie wiadomo czego
SwobodnyGeorge 2016-07-07 23:50:06
Oczywiście, masz 100% racji. Niestety w naszej ludzkiej naturze leży chęć poznawcza, więc drążymy i szukamy nie wiadomo czego
SwobodnyGeorge 2016-07-07 23:55:20
Oczywiście, masz 100% racji. Niestety w naszej ludzkiej naturze leży chęć poznawcza, więc drążymy i szukamy nie wiadomo czego, żeby tylko mieć wrażenie, że nasze decyzje są słuszne ..., bo ponosimy ich konsekwencje. Net, o taaaaak, daje niektórym pole do popisu przede wszystkim dzięki anonimowości. Nie mogę się oprzeć, więc zacytuję na koniec pewnego skandalistę: "...opinia jest jak d**a - każdy ją ma..." W każdym razie, mam nadzieję, przekonam się na własnej skórze ile prawdy jest w postach powyżej. Pozdrawiam.
1
Edward 2016-07-08 11:28:36
Na jakie stanowisko chcesz się dostać bo jeżeli chodzi o przedstawiciela farmaceutycznego to są 2 etapy rekrutacji, standard jak wszędzie, z tego co się orientuję to nie ma żadnych testów tylko rozmowa i też nie ma tak jak w korporacjach assessment center.
Anonim 2016-07-09 21:08:31
Witam. Czy stanowisko przedstawiciela farmaceutycznego różni się finansowo od przedstawiciela medycznego? W jaki sposób medyczny jest rozliczany ze swojej pracy?
roman 2016-07-11 09:31:12
są otwarte rekrutacje a przedstawicieli szuka się cały czas, nie ma regionu gdzie jest pełna obsada
1
Obecny 2016-07-30 02:37:14
Chyba się zwymiotuję
3
Yeti 2016-07-30 10:16:31
Nie masz możliwości rozwoju ponieważ nad Product Managerem jest tylko Dyrektor Handlowy co do wysokości wynagrodzenia to nie liczyłbym na wiele dostajesz telefon komputer i samochód z GPSem. Jeżeli myślisz ze zarobisz tyle co w jakiejś koro to jesteś w dużym błędzie jedynie co masz to spokój a nie tak jak w korpo.
1
Yeti 2016-07-30 16:51:59
Z informacji które znajomy mi powiedział na początku roku to zarobki podstawowe to powyżej 3,5brutto. Chciałem aplikować ale dostałem dużo lepsze pieniądze wiec odpuściłem, nie wiem jak jest teraz możliwe ze jest lepiej lub nie.
Kobra 2016-08-19 23:34:11
Kiedyś tacy nie byli. Trudno uwierzyć ale ładnych parę lat temu w Diagnosis pracowało się fajnie. Zarobki były marne za to atmosfera i ekipa PH super. No ale czasy i ludzie jak widać się zmieniają...
2
Zainteresowany 2016-08-20 21:54:16
Witam, natknęłam się na ogłoszenie o pracę na przedstawiciela dermo. Ile wynosi wynagrodzenie netto, jakie premie czy miesięczne ? Czy można je zrealizować ? Jakie samochody? Ile km do celów prywatnych? Dodatkowe bonusy (Karty na spa, siłownia itp?
Jędrek 2016-08-24 13:08:36
Co za ściema . Widać że pilnuje tu ktoś wpisów z diagnosis i moderuje podnosząc sztucznie opinie .
Kolorowa ściema i tyle . Mała fluktuacja to dobre - beznadzieja i finito . Ludzie są jak cyfry albo sami się zwalniają albo ich wymieniają . odradzam
2
mała mi 2016-08-26 16:40:03
Kuźwa czytam te opinie "pozytywne" i mam wrażenie, że pisze je jedna i ta sama osoba. Każda jest na jedno kopyto...

Żadna z osób z którą pracowałam w dziale Dermokosmetycznym- nie pracuje już w Diagnosis... Hmm a minął zaledwie niecały rok. Skąd te opinie. Jaracie się autem? HALLO HALLO przecież każdy czy PH czy PM czy PF auto musi mieć, telefon, komputer/tablet. TO JEST STANDARD!!

Podpisywanie umów jeśli chodzi o auto, byle rysa i bulisz..., jesteś na L4 odwozisz auto do siedziby firmy a jak nie, płacisz karę (TAK SAMA TO PRZEŻYŁAM). Kiedy przy podpisywaniu umowy powiedziałam, ze nie chcę podpisywać umowy na auto, bo nie będę jechać dajmy na to ze złamaną noga- w odpowiedzi dostałam, że nie mam wyboru, bo inaczej mnie nie zatrudnią.

NIE WIEM JAK MAJĄ PF ja wiem jak miał dział dermo... KATASTROFA!
5
Obecny 2016-08-31 12:20:52
Tak dla sprostowania, pracuje na stanowisku PF co do aut to są hyundai i30 lub kia ceed oczywiście każde auto jest wyposażone w GPS, co do jazdy prywatnej w weekendy to ja jeżdżę z tym że muszę tankowac za swoje pieniądze i dla potwierdzenia mam paragon i jeszcze nikt nic na ten temat nie powiedział.nie ma żadnych benefitow typu opieka medyczna czy karta multi sport itp.
ian moon 2016-09-01 15:23:12
Trafiłaś w "10"
2
ian moon 2016-09-01 15:29:07
Niektórzy mądrzeją z wiekiem.... innym woda sodowa uderza do głowy .... niektórzy leczą kompleksy .... życie
2
XxXxX 2016-10-16 14:47:28
Śmiech na sali z zarobkami jak możesz to poszukaj sobie innej firmy bo w tej nie będziesz miała nie wiadomo jakich zarobków a o benefitach możesz zapomnieć .
XxXxX 2016-10-16 15:21:45
z informacji które posiadam ( może są błędne ) wynagrodzenie podstawowe nie zmienia się tylko możesz dostać premie a wiadomo że z premia wygląda tak że dziś jest a jutro jej nie ma. A po za tym jak na firmę farmaceutyczną to proponowane wynagrodzenie podstawowe jest bardzo małe w porównaniu do innych firm.
XxXxX 2016-10-17 10:05:52
Z informacji które posiadam od ludzi którzy pracowali lub byli na rozmowach to mówili że fajne doświadczenie można zdobyć ale nie ma na co liczyć że bedzie się zarabiało kokosy, jak na firmę farmaceutyczną to zarobki nie są satysfakcjonujące. Wiadomo że jak w każdej firmie jest premia tylko z premia jest tak że dziś jest a jutro jej nie ma.
1
Była pracownica 2016-10-22 10:34:05
Dajcie spokój... To co tu piszą dziewczyny - @Kobra i Mała Mi to są jedyne prawdziwe opinie. Chociaż za chwilę pewnie zostaną usunięte jak wszystkie poprzednie prawdziwe. Racja - siedzi jeden lizodup, czuwa nad Goworkiem i pisze opinie. Poczytajcie - stylistyka i poprawna polszczyzna ta sama XD Kary są za wszystko, jeśli chodzi o użytkowanie auta. Najlepiej byłoby nim nie jeździć. Atmosfera fatalna - jeden na drugiego donosi, wszyscy żyją w strachu i tylko czekają każdego ostatniego dnia miesiąca wizyty delegacji z wypowiedzeniem. Ofert nie ma, bo nie ma chętnych. Wiem, bo pracowałam. Łapanka, nie rekrutacja.
4
Były ... 2016-10-25 21:13:34
Masz racje jedyne co jest na plus w tej firmie to są ludzie ( oczywiście nie wszyscy ) a jak będą chcieli Cie zwolnić to przyjeżdżają do ciebie z wypowiedzeniem i zabierają wszystko samochód itp. ( słyszałem że parę osób już tak potraktowali)
pch 2016-10-29 00:10:39
Czary mary Miśkiewicz też jest ważnym pracownikiem MON poszukaj innej pracy
Zostaw swoją opinię o Diagnosis Sp. Z. O.O. - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diagnosis Sp. Z. O.O.