brak logo

CLICK-PACK SP. Z O.O.

Toruń

Opinie o CLICK-PACK SP. Z O.O.

Ja 2014-07-20 19:20:37
Uwaga szef pieniacz! co jakiś czas rekrutuje, ale nikt z "nowych" się nie utrzymuje po okresie próbnym. Na szczęście nie ma czego żałować, bo płaca bardzo niska, stres duży, brak jakichkolwiek szans rozwoju, zero socjalu.
4
goodboy 2014-07-25 16:37:42
Witaj.
Na jakim tam stanowisku pracowałeś ? Jestem po kilku rozmowach z nimi i sprawiają wrażenie solidnych. Co konkretnie jest nie tak z nimi ?
uczciwy 2014-11-20 01:27:37
Odradzam kontakt z tą niby firmą, 2 lata temu podjąłem z nimi współpracę, skończyło się na nie wypłacaniu pełnych należności i straszeniu sądem przez nie miłego, aroganckiego szefa, który ma się za Bóg wie kogo, szczerze odradzam jaki kolwiek kontakt z Panem Ś. Pozdrawiam ☺
1
głos 2014-11-24 20:12:43
szczerze odradzam jakąkolwiek prace w tej śmiesznej firmie. kobiety zatrudniane na dwa dni (kiedy jest pilna robota)mamione śmiesznymi bajkami, za śmieszne pieniądze, ganiane przez żałosne przygłupie psełdobrygadzistki oderwane od pługa. wykonujące dziwne(czasami absurdalne jak na XXI wiek) zajęcia. częste problemy z wypłatą.
1
jaro 2015-03-03 19:00:44
a ja pracuje i czuję się częścią firmy Click-Pack od kilku lat, dlatego te opnie mnie wkurzają. Fakt, szef wymaga tak dużo ode mnie jak od siebie ale w porzo gość, jeśli i ty jesteś w OK! Jak komuś chce sie pracować i ma cos do powiedzenia, to jest to dobre miejsce. Co do kasy, to wpływa jak ma wpływać - co miesiąc!:-)
v6 2015-03-06 09:27:24
Przyznam,że się uśmiałem z tych komentarzy, jak widać samych "fachowców". Ja pracuję od kilku miesięcy i po wykazaniu się, to nawet dostałem służbowe volvo s60(nie nówka;-)ale śmiga. Faktem jest, że czasem nie dosypiam, bo bez pracy nie ma kołaczy ale mówimy o pracy w polskiej firmie, która konkuruje z największymi firmami międzynarodowymi i mimo wszystko, rozwija się w takim tempie jak Click-Pack."Pracusiom" życzę powdzenia!
germański oprawca 2015-04-12 10:58:43
widze że mieszają sie opinie dwóch firm o tej samej nazwie......
Maniek 2015-06-09 20:30:00
spokojnie nic się nie miesza, wszystkie komentarze dotyczą tej samej firmy C-P Warszawa Genewska. Wpis v6 pochodzi od wiceprezesa spółki, żenada totalna
1
szu 2016-01-06 10:53:16
Jestem byłym pracownikiem tej firmy i powiem tak. Jeśli ktoś lubi być oszukiwany, poniewierany, polecam tą firmę. Prezes wrażenie sprawia bardzo miłe dopóki nie podpiszesz umowy. Jak podpiszesz to czar szybko pryska. Ludzie tam rotują w takim tempie, że informatyk nie nadążą z zakładaniem skrzynek e-mailowych. Jak jest naprawdę dowiadujesz się po kilku dniach ale niestety już jesteś w tym szambie. Ja dowiedziałem się po kilku dniach co tu się dzieje ile ludzi wyszło rzucając papierami o stół. Najgorzej traktowane są osoby na produkcji koło Garwolina. Firma ma zlecenia od przypadku do przypadku jak się coś trafi stąd żądania , że mają wszyscy stawić się w pracy i po dwóch dniach jak zlecenia skończone to siedzisz w domu i czekasz na telefon. Firma na zewnątrz gra wielką ułożoną organizację w której podstawą są ludzie, etyka biznesu, kultura organizacyjna. Prawda taka, że to jedna wielka bujda. Pozytywne opinie to dodaje albo prezes albo zastraszeni pracownicy a służbowo to dostaje się tam rozczarowanie.
MM 2016-05-10 23:24:39
Jakiś czas temu miałem okazję poznania właściciela firmy Click-Pack z Warszawy. Człowiek arogancki, zuchwały i przemądrzały. Nie polecam współpracy z tym Panem.
Irek Świerlikowski_Click-Pack 2016-06-12 09:56:52
Witam wszystkich zainteresowanych!

Na wstępie, dziękuję tym, którzy przedstawili pozytywne lub obiektywne komentarze!
Tekst ten natomiast kieruję szczególnie do osób, które rozpatrują ubieganie się o pracę w naszej firmie, bo tych którzy są z nami wierzę, że nie trzeba przekonywać.
Moi drodzy, oczywiście, nie da się zadowolić wszystkich i nie podejmuję się tego, ponieważ nie rzucam słów na wiatr. Nie da się też ukryć, ze nikt nie jest doskonały, ja również. Zdarza mi si podejmować decyzje nietrafne lub pod wpływem emocji, dlatego, m.in. zatrudniłem Pana R. (sądząc po tematach, od niego pochodzi większość negatywnych wpisów), z którym, z powodu jego próby wyłudzenia pieniędzy z firmy i szantażu, spotkaliśmy się w Sądzie. Sprawa choć założona przez niego, była na tyle ewidentna, że ją szybko wygraliśmy. Innych spraw z pracownikami, które miałyby finał w Sądach, nie ma i nie było. Na 11 lat funkcjonowania firmy, to raczej dobry wynik. Innym, „wylewającym żale”, jak ktoś słusznie zauważył, potwierdzam, że u nas trzeba pracować, nie da się robić „czegoś” albo „przeczekać”, np. aż znajdzie się jakiś etat, w jakiejś kolejnej korporacji… z tego rozliczają nas kierownicy, Zarząd oraz bezwzględny rynek.

Uważam, że rozstanie się z pracownikiem jest porażką szczególnie dla Pracodawcy – dlatego w naszej firmie, pracownik musi się naprawdę postarać i w sumie być niereformowalnym aby zostać zwolnionym. Niestety jak już do tego dojdzie, to takie trudne i niepopularne decyzje, są również wpisane w pracę przedsiębiorcy i managera. Wychodzę z założenia, ze jeśli nie widać nadziei, to dla dobra obu Stron, nie należy tracić więcej czasu, szczególnie jak reszta Zespołu angażuje się na 100%+ a ja czuję się osobiście odpowiedzialny za sukcesy naszych klientów, pracowników i firmy.

W poruszonej kwestii, zatrudnianych na um. zlecenie mogę powiedzieć tyle, że osoby posiadające potencjał i angażujące się w wykonywane prace (głównie tu chodzi o naszą fabrykę), bez wyjątków, w miarę stabilizacji projektów, są w pierwszej kolejności zatrudniane na stałe, uczciwie zarabiają i często otrzymują comiesięcznie premie za swój wkład, efektywność i wysoką jakość produktów, jakie dzięki nim dostarczamy naszym Klientom. WSZYSTKIM JESTEM ZA TO WDZIĘCZNY, choć zapewne w „ferworze walki” i natłoku obowiązków, nie zawsze mam czas na okazanie tego osobiście.

Zatrudniając nowe osoby nie ukrywamy, że u nas, na każdym stanowisku oczekujemy realizacji zadań, zaangażowania, kreatywności, samodzielności, lojalności, dyskrecji no i uśmiechu, bo to my wszyscy tworzymy sukces i atmosferę w firmie! Właśnie te wartości, są podstawą rozwoju Click-Pack-a, dlatego zapraszamy do śledzenia naszych ofert pracy szczególnie tych z Państwa, którzy wierzą w powyższe wartości.

Dodam również, że firma jest w fazie dynamicznego wzrostu (min.40% rocznie) i osobom, które do nas dołączą, wnosząc swoje kompetencje, gwarantuję udział w sukcesach firmy, brak nudy i wiele wyzwań!

Każdy w naszej firmie wie i czuje, że aktualnie mamy doskonały Zespół, składający się z ludzi o różnym stażu pracy (w Click-Pack od 5 dni do 11 lat!) z którego jestem dumny! Wierzę w tych ludzi i wiem, że razem możemy naprawdę wiele więcej niż osobno, jednocześnie mając szansę realizować się zawodowo i osobiście!

Życząc wszystkim miłego dnia, pozdrawiam serdecznie,

Irek Świerlikowski – właściciel firmy, Prezes Zarządu czerpiący energię z sukcesów, działania i realizacji rzeczy do „niezrealizowania”, który jak trzeba - nawet „przytuli maszynę”, żeby lepiej produkowała!;-)
Maszynista 2016-07-19 12:27:43
A co w firmie robi Grz.Ram.?
Szu 2016-07-21 09:54:58
Do @ toja
Trochę późno odpisuje ale jakość zapomniałem o tym wątku …. Nie chce wchodzić w szczegóły bo nie na tym mi zależy. Mógłbym na dowód podać Ci osoby z imienia i nazwiska oraz ich starz czasem liczony w tygodniach ale nie o to chodzi. Pamiętaj, że brak ofert może oznaczać brak pracy w firmie a nie brak rotacji tj., że nikt nie odchodzi z firmy. Piszę jak było i czego doświadczyłem jak jest teraz nie wiem ale patrząc na komentarze to chyba nie ciekawie. Patrząc na wpis samego Prezesa to musi mieć duży problem z zatrudnieniem ludzi.
Szu 2016-07-21 10:09:08
Podsumowanie:
Wpis od Prezesa mówi jasno i wyraźnie :mamy problem z ludźmi, źle ich traktujemy, mamy zbyt wiele negatywnych opinii, nie mamy kogo zatrudnić, nikt do nas nie chce przyjść do pracy. …dlatego Prezes musi reagować i ratować nadszarpniętą i to porządnie nadszarpniętą opinie firmy. Dowodem na to jest oficjalny wpis. Faktycznie cały Pan Irek i jego hasła: zaangażowanie, wysoka jakość, efektywność, razem możemy wszystko, prężnie i z energią, zrobić to czego inni nie zrobili, dokonać niemożliwego. Najlepszy obraz co musi zrobić pracownik dla firmy mówi „przytuli maszynę, żeby lepiej produkowała!;-) „ …w końcu Click-nie… itd. Ja przetłumaczę to dla wszystkich którzy nie znają firmy i w niej nie pracowali: praca po minimum 10-14h zero konkretów, bałagan decyzyjny, kultura organizacyjna na pokaz, zero stabilności. Kilka osób(pupilków) na świeczniku reszta traktowani jak było i zmienieni jak rękawiczki. Trzeba przyznać Pan Irek rzadko kiedy kogoś zwalnia ale tylko dlatego, że prawie wszyscy maja tak dosyć że sami rzucają papiery na stół. Swoja drogą dobrze Pan zna opinię firmy bo sam Pan do takiej opinii doprowadził i gdzie trzeba jej szukać aby można było zareagować bo jak domniemam jest problem z ludzi – nikt nie chce u Pana pracować.

Podsumowując: Wpisy o firmie i to te negatywne są prawdziwe i potwierdzam je jako były pracownik. Mam nadzieje, że to Pana czegoś nauczyło, że problem z ludzi tak przypilił, że Pan i Pana pupilki pracujące po 11 lat (bo tylko oni mogą wytrzymać ten mobbing) zaczniecie szanować ludzi. Przede wszystkim Pan zmieni swój arogancji sposób bycia. Jeszcze jedna rzecz – niech Pan zacznie dotrzymywać słowa.
Co do rozwoju firmy nie mogę się wypowiedzieć a w szczególności do tych 40%. … Ale chyba ruszyło skoro potrzeba ludzi a nikt nie chce pracować bo opinia o firmie i atmosferze jaka w niej panuje jest fatalna.
mi 2016-07-21 11:54:13
@r89 czy ta oferta pracy to jest wrzucona na Garwolin?
Zostaw swoją opinię o CLICK-PACK SP. Z O.O. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CLICK-PACK SP. Z O.O.