Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o strumet

Pracowałeś w firmie strumet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-27 23:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma zewnętrzna Nell Spaw w Drogomyślu należąca pod strumet,jest to banda kanciarzy.Pracodawcy pan (usunięte przez administratora)...i pan (usunięte przez administratora)...zatrudniają pracowników i nie płacą miesięcznej wypłaty.Ludzie nie zatrudniajcie się to tej firmy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-27 23:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli mowa o Strumecie ta firma to wielki syf i (usunięte przez administratora).Rządzi tam (usunięte przez administratora)[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z poparciem (usunięte przez administratora) prezesa.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-05 22:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
Dziwne mój mąż tam pracuję od samego początku i jest zadowolony. Żałosne menele i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] których nie można nazwac pracownikami, myślą, że inny będą na nich robic i jeszcze myślą że kasa spada z nieba. Taki menel stwarza zagrożenie dla innych powinien dyscyplinarnie wyleciec.
zdjecie uzytkownika
Janosik - 2011-02-08 18:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Bo maz Pani nie ma juz sily narzekac :)
zdjecie uzytkownika
adoik - 2011-02-14 12:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w strumecie ok kasa sie zgadza czasami przesadzaja z nad godzinnami jedyny misus tego zakladu to taki ze mosisz zapomniec o urlopie na telefon (rzadanie) lub z wolnym za oddanie krwi dostaniesz bez problemu ale kosztem premi uznaniowej a nie oplaca sie to jakies 200 zl w plecy jak nie lepiej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-20 17:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szczegolnie przegiął ostatnio mistrz ciwiński byl tak nawalony na drugiej zminie ze normalnie z wlasnej budy nie mógl wysc potem na oczach całego zakladu wsiadl do auta i niemógl wyjechac ze zakladu a ochrona go normalnie wypuscila jakby nic nie widzieli to jest dopiero smiech na sali nastepnym razem dzwonie na policje i sie mu skonczy czlowiek co ma dawac przyklad pracownikowi co robi
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-02-23 23:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli uważasz go za buraka to sie zwolnij cwaniaku a nie narzekaj :) nie chce Ci sie robić to idź zamiataj ulice...głąb
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-02-23 23:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci co tam nie robią to (usunięte przez administratora) mogą powiedzieć na ten temat...opisujesz zakład po opiniach swoich kolegów którzy walą gorzałę non toper i ich majster (usunięte przez administratora) za to ?? ?? człowieku schowaj sie ....
zdjecie uzytkownika
xxx - 2011-04-08 20:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki średnie jak na ten zapierdol,wyzysk,nadgodziny,mobing, zero praw pracownika,majstrowie góra po zawodówce ale to już jest wykształcony bo większość podstawówka i kurs tańca a najlepszy jest (usunięte przez administratora) co na Sląsk na burakach przyjechał sprzedawać ptaszki z drewna.
zdjecie uzytkownika
gall - 2011-09-20 21:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz się pewnie trochę zmieni jak zwolnią tych 100 pracowników....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-28 13:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
interesuje mnie czy w firmie strumet nadgodziny sa jakies super paltne czy tak jak normalny dzień pracy? No i ogólnie ile mozna zarobić przez miesiąc? Może zmienilo się cos od ostatniej opini będe wdzieczy bo chce tam aplikowac, warto?
zdjecie uzytkownika
adalo - 2013-07-23 12:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyne co cie czeka, to jesli koledzy o ciebie zadbają, to pojdziesz chlastac piwsko na pobliską stacje paliw :D (usunięte przez administratora)to pijoki ;)
zdjecie uzytkownika
Sprzataczka - 2013-07-24 13:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie prezesie prosze zamówic mi pas cnoty bo na zmianie (usunięte przez administratora) czuje sie zagrożona!
zdjecie uzytkownika
michał - 2013-07-31 09:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś jakie teraz są zarobki w strumet? Ktoś pisał w 2011 roku że zarobki kiepskie są ale chciałem poznać kwotę
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-05 09:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będą przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
rafał - 2013-09-17 11:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że ktoś tutaj pyta się o przyjęcia. To warto też się w tej sytuacji zapytać o zarobki jakie są? Jak ktoś wie niech pisze
zdjecie uzytkownika
strum - 2013-12-07 13:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, a mnie w tej firmie się podoba. Kasa na czas, ludzie spoko. Fajnie się tu pracuje
zdjecie uzytkownika
Olek - 2014-02-06 18:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli widać firma strumet nie jest taka zła, dziwi mnie jedynie ocena na profilu tutaj 2/6, a komentarz wyżej jak najbardziej pozytywny.
zdjecie uzytkownika
honk - 2014-04-10 15:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Olek, ocena bym się nie przejmował ludzie oceniają dla żartu i ocenic może kazdy, nawet klient, więc skup się na komentarzach a propos strumet.
zdjecie uzytkownika
Pavon.23 - 2014-10-19 14:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jakie są zarobki szczerze w tej firmie zależne to jest na czym się pracuje i ile godzin.
zdjecie uzytkownika
pasztetowy - 2014-10-20 23:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na cynkowini zarobki w granicach 3- 3.5 tys + nadgodziny Nie jest zle. Dobrze sie pracuje
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-10-21 18:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wow, no to faktycznie zarobki sa raczej na dobrym poziomie, ale czego innego spodziewać sie od firmy z ponad dwudziestolenim doświadczeniem w branży, która zatrudnia około 400 pracowników, jak wyczytałem. Mnie by interesowało stanowisko inżyniera technicznego w strumet, niedawno poszukiwali, wie ktoś jak tam wygląda praca?
zdjecie uzytkownika
Pavon.23 - 2014-10-23 15:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak jest z dniami wolnymi każdy może nadgodziny przepracować .Jak jest z innymi działami z zarobkami
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-11-20 18:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja widziałem oferty pracy do strumet, jakie wystawia powiatowy urzad pracy w Cieszynie. Typu poszukiwali kierownika narzędziowni. Oferowali wynagrodzenie z przedziału 3500-4500 złotych brutto i to na umowie na okres próbny, także pewnie później jest jakas podwyżka. Także faktycznie finansowo musi być dobrze.
zdjecie uzytkownika
biore - 2015-01-31 23:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to bym prace za takie pieniadze bral w ciemno bo 3500 albo 4500 to na prawde duze pieniadze. chociaz jak sie odliczy wszystkei skladki i podatki to juz tak kolorow nie wyglada. ale coz takie mamy realia w naszym panstwie. coz tu wiecej dodac, poluje na takie oferty ale niestety nie mam szczescia zeby na takie trafic
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-02-18 14:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet z tym odliczaniem składek to jak widzicie jest bardzo dużo jak na firmą zajmującą się diagnostyką maszyn to naprawde niezłe stawki. Tez ciekawe jak mozna zarobic na stanowiskach kierowniczych u nich konkretnie, to mnie bardzo ciekawi, naprawde. Jak macie takie informacje to ja z góry dziekuje bardzo.
zdjecie uzytkownika
dudu - 2015-02-19 22:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stanowiskach kierowniczych 4500-5000 netto
zdjecie uzytkownika
hmm - 2015-08-25 07:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taka stawka by mnie satysfakcjonowała, bo 4500-5000 złotych na rękę miesięcznie to już jest kasa o którą warto trochę powalczyć. Ale tak myślę, że pewnie na kierownicze stanowiska na których taka kwota jest osiągalna to ciężko się dostać w strumet. Ciekawe jakie trzeba w ogóle spełnić wymagania, może ktoś wie.
zdjecie uzytkownika
waldo - 2016-02-26 11:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
teraz to jedynie ukraincow przyjmuja za 8-9 zl godzinne co im dupia po 12 godzin niestety zaklad leci na pyska na szyje nie polecam polowa zalogi mysli juz o zmianie pracy pracuje 8 lat i zarobki bez nadgodzin przy 20 dniach to ok 2400zl w wwzystkimi dodadkami premiami podwyzki nie widziano juz ok 4 lat porazka
zdjecie uzytkownika
mieta - 2016-02-28 21:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dupią chyba pod siebie,1 na 4 jest przecietny,widac ze oni tu nie przyjechali sie narobic!!!wcale im sie nie dziwie za 8 zeta tez bym tak robił jak oni
zdjecie uzytkownika
montażysta - 2016-03-01 17:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzisiaj przyjechała następna partia ukrainców wszystko na montaż niech sobie góra zejdzie i znimi pracuje i ich szkoli bo montażysci nic z tego nie mają podwyżek zero premia 35 procent 1/4 załogi z ukrainy smutne jeszcze 2 miesiące i firma nazywa się będzie UKRAINOMET
zdjecie uzytkownika
metal - 2016-03-05 09:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tam sie ukraincow nie boje przyjechali by wykonywac proste roboty trzeba im zyczyc polacy tez pracowali i pracuja za granica.Ja zarabiam zdecydowanie wiecij niz 2400zl i ciesze sie ze mam taka prace pewna moim zdaniem bo firma STRUMET jest bardzo nowoczesna i swetni zorganizowana wiec przez ukraincow nie upadnie.
zdjecie uzytkownika
BOB - 2016-03-05 21:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
STRUMET JEST OK
zdjecie uzytkownika
Gruby - 2016-03-09 14:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kontrola do zwolnienia same buble puszczają siedzą po kątach nikt nic nie sprawdza ani kooperantów
zdjecie uzytkownika
gruby - 2016-03-09 20:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na montazu mają niby 5% sprawdzac,ja juz palete robie trzy tygodnie i nikt nawet sie nie przyszedł zapytac czy to pasuje i czy wszystko jest ok!!!ci z naszej zmiany rannej
co umieją to tylko numery spisac z conti i ludzi zabawiac
zdjecie uzytkownika
Szlifierz - 2016-03-10 12:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezesie na każdy dział są dodani ludzie tylko na spawalni brakuje trzeba po dwie roboty robić jak długo tak można ciągnąć
zdjecie uzytkownika
Obcy - 2016-03-10 12:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwas numery spisują przynajmniej a unas numery muszą nabijać widlakowcy
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-03-10 21:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obcy - 2016-03-10 12:47:14]:
Ja tez mam ochote na numerek.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-03-14 12:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiedy beda podwyżki?
zdjecie uzytkownika
Szlifierz - 2016-03-15 19:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najwyższy czas poruszyć temat podwyżki bo wypłaty zamiast rosnąć to maleją!
zdjecie uzytkownika
diobol - 2016-03-17 09:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam sie czy zaaplikować, proszę napisać jak wyglądają na dzień dzisiejszy zarobki, mam na myśli stanowisko ślusarza. Z góry dzięki i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
guzan - 2016-03-20 21:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [diobol - 2016-03-17 09:43:37]:
jeśli chodzi o ślusarza to jeśli pracowałeś to Cię nic nie zaskoczy. Jesli idziesz tu jak do pierwszej poważnej roboty to potrzebujesz chwili aby się przestawić
zdjecie uzytkownika
Bury - 2016-03-24 22:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [diobol - 2016-03-17 09:43:37]:
W Strumecie znajdziesz zyczliwe osoby ktore w razie czego pomoga.Pozdrawiam i zycze powodzenia.
zdjecie uzytkownika
remont - 2016-03-29 22:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ważne, że w firmie, na miejscu, można trafić na pomocnych współpracowników. @Bury, a jak długo tu pracujesz? myślę nad wysłaniem CV na technologa :)
zdjecie uzytkownika
kubek - 2016-03-31 23:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda, i dla mnie atmosfera w pracy, bez stresu, jakiś złośliwych plotek jest naprawdę mega ważna, zwłąszcza że nie zawsze miałam możliwość pracowania w takich miejscach
zdjecie uzytkownika
are - 2016-04-03 12:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może znajdę tu osobę, która pracowała w Strumieniu na stanowisku operatora maszyn i urządzeń? Ciągle jest aktywna taka rekrutacja, wymagania są naprawdę niewygórowane - wykształcenie średnie techniczne + znajomość rysunku technicznego. Ciekawi mnie więc, ile mógłbym zarobić?
zdjecie uzytkownika
ziom - 2016-04-03 21:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [are - 2016-04-03 12:02:59]:
kolego bierze sie prace taką jaka jest!!!ty pierwsze pokaz ,a potem pytaj o zarobki,pokaz co potrafisz !!!bo jak narazie to ty chyba jak Ferdek kiepski jestes
zdjecie uzytkownika
zaron - 2016-04-05 20:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale to nie jest nic złego @ziom, że pyta on o zarobki w tej firmie, ponieważ może nawet nie warto zawracać sobie głowy... No ale z tego co wiem , to będzie w granicach 2000 - 2500
zdjecie uzytkownika
DObre - 2016-04-08 21:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Pomocni , Miła atmosfera" hahaha chyba prezesi kazali majstrom ocieplić wizerunek firmy w internetach.Plotki to chleb powszedni którym karmią się wszyscy, a w większości rzeczy musisz się nauczyć/podpatrzeć u innych i tyle.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-16 13:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DObre - 2016-04-08 21:17:42]:
Mysle ze nalezysz do tych co wiedza wszystko najlepiej i nie da sie im nic podpowiedziec.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie strumet!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie strumet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert