Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o strumet

Pracowałeś w firmie strumet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
robol - 2010-12-07 10:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACA JEST OK TYLKO MAJSTROWIE DO (usunięte przez administratora)...... JAK (usunięte przez administratora)PO 7 KLASACH
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-27 23:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma zewnętrzna Nell Spaw w Drogomyślu należąca pod strumet,jest to banda kanciarzy.Pracodawcy pan (usunięte przez administratora)...i pan (usunięte przez administratora)...zatrudniają pracowników i nie płacą miesięcznej wypłaty.Ludzie nie zatrudniajcie się to tej firmy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-27 23:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli mowa o Strumecie ta firma to wielki syf i (usunięte przez administratora).Rządzi tam (usunięte przez administratora)[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z poparciem (usunięte przez administratora) prezesa.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-05 22:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
Dziwne mój mąż tam pracuję od samego początku i jest zadowolony. Żałosne menele i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] których nie można nazwac pracownikami, myślą, że inny będą na nich robic i jeszcze myślą że kasa spada z nieba. Taki menel stwarza zagrożenie dla innych powinien dyscyplinarnie wyleciec.
zdjecie uzytkownika
Janosik - 2011-02-08 18:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Bo maz Pani nie ma juz sily narzekac :)
zdjecie uzytkownika
adoik - 2011-02-14 12:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w strumecie ok kasa sie zgadza czasami przesadzaja z nad godzinnami jedyny misus tego zakladu to taki ze mosisz zapomniec o urlopie na telefon (rzadanie) lub z wolnym za oddanie krwi dostaniesz bez problemu ale kosztem premi uznaniowej a nie oplaca sie to jakies 200 zl w plecy jak nie lepiej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-20 17:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szczegolnie przegiął ostatnio mistrz ciwiński byl tak nawalony na drugiej zminie ze normalnie z wlasnej budy nie mógl wysc potem na oczach całego zakladu wsiadl do auta i niemógl wyjechac ze zakladu a ochrona go normalnie wypuscila jakby nic nie widzieli to jest dopiero smiech na sali nastepnym razem dzwonie na policje i sie mu skonczy czlowiek co ma dawac przyklad pracownikowi co robi
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-02-23 23:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli uważasz go za buraka to sie zwolnij cwaniaku a nie narzekaj :) nie chce Ci sie robić to idź zamiataj ulice...głąb
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-02-23 23:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci co tam nie robią to (usunięte przez administratora) mogą powiedzieć na ten temat...opisujesz zakład po opiniach swoich kolegów którzy walą gorzałę non toper i ich majster (usunięte przez administratora) za to ?? ?? człowieku schowaj sie ....
zdjecie uzytkownika
xxx - 2011-04-08 20:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki średnie jak na ten zapierdol,wyzysk,nadgodziny,mobing, zero praw pracownika,majstrowie góra po zawodówce ale to już jest wykształcony bo większość podstawówka i kurs tańca a najlepszy jest (usunięte przez administratora) co na Sląsk na burakach przyjechał sprzedawać ptaszki z drewna.
zdjecie uzytkownika
gall - 2011-09-20 21:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz się pewnie trochę zmieni jak zwolnią tych 100 pracowników....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-28 13:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
interesuje mnie czy w firmie strumet nadgodziny sa jakies super paltne czy tak jak normalny dzień pracy? No i ogólnie ile mozna zarobić przez miesiąc? Może zmienilo się cos od ostatniej opini będe wdzieczy bo chce tam aplikowac, warto?
zdjecie uzytkownika
adalo - 2013-07-23 12:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyne co cie czeka, to jesli koledzy o ciebie zadbają, to pojdziesz chlastac piwsko na pobliską stacje paliw :D (usunięte przez administratora)to pijoki ;)
zdjecie uzytkownika
Sprzataczka - 2013-07-24 13:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie prezesie prosze zamówic mi pas cnoty bo na zmianie (usunięte przez administratora) czuje sie zagrożona!
zdjecie uzytkownika
michał - 2013-07-31 09:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś jakie teraz są zarobki w strumet? Ktoś pisał w 2011 roku że zarobki kiepskie są ale chciałem poznać kwotę
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-05 09:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będą przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
rafał - 2013-09-17 11:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że ktoś tutaj pyta się o przyjęcia. To warto też się w tej sytuacji zapytać o zarobki jakie są? Jak ktoś wie niech pisze
zdjecie uzytkownika
strum - 2013-12-07 13:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, a mnie w tej firmie się podoba. Kasa na czas, ludzie spoko. Fajnie się tu pracuje
zdjecie uzytkownika
Olek - 2014-02-06 18:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli widać firma strumet nie jest taka zła, dziwi mnie jedynie ocena na profilu tutaj 2/6, a komentarz wyżej jak najbardziej pozytywny.
zdjecie uzytkownika
honk - 2014-04-10 15:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Olek, ocena bym się nie przejmował ludzie oceniają dla żartu i ocenic może kazdy, nawet klient, więc skup się na komentarzach a propos strumet.
zdjecie uzytkownika
Pavon.23 - 2014-10-19 14:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jakie są zarobki szczerze w tej firmie zależne to jest na czym się pracuje i ile godzin.
zdjecie uzytkownika
pasztetowy - 2014-10-20 23:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na cynkowini zarobki w granicach 3- 3.5 tys + nadgodziny Nie jest zle. Dobrze sie pracuje
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-10-21 18:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wow, no to faktycznie zarobki sa raczej na dobrym poziomie, ale czego innego spodziewać sie od firmy z ponad dwudziestolenim doświadczeniem w branży, która zatrudnia około 400 pracowników, jak wyczytałem. Mnie by interesowało stanowisko inżyniera technicznego w strumet, niedawno poszukiwali, wie ktoś jak tam wygląda praca?
zdjecie uzytkownika
Pavon.23 - 2014-10-23 15:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak jest z dniami wolnymi każdy może nadgodziny przepracować .Jak jest z innymi działami z zarobkami
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-11-20 18:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja widziałem oferty pracy do strumet, jakie wystawia powiatowy urzad pracy w Cieszynie. Typu poszukiwali kierownika narzędziowni. Oferowali wynagrodzenie z przedziału 3500-4500 złotych brutto i to na umowie na okres próbny, także pewnie później jest jakas podwyżka. Także faktycznie finansowo musi być dobrze.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie strumet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy strumet?
Zadaj pytanie
x