brak logo

strumet

Strumień

Opinie o strumet

Ja 2017-06-08 14:41
Kazdy marudzi a zwalniajacych sie nie widzę.
4
kwas 2017-06-08 20:50
To sobie załóż takie bryle jak miał Stępień w 13 posterunku
7
Thc 2017-06-10 14:22
Panowie wypowiedzenia wydrukowane? Bo poprawy pracy nadal niema a tylu chętnych było do premii?
1
Robciu 2017-06-10 14:40
Nie będzie ostatnich bo stare konie mają klapki wąsko na oczach, i ta firma padnie zanim do emerytury dociągną ;-)
Pracownik 2017-06-11 00:06
Ciekawe kto pójdzie za słowem w przyszłym tygodniu...
2
Montaz 2017-06-11 13:15
Zapewne nikt, bo każdy narzeka, ale jak pomyśli to nie jest tak zle, zeby nie moglo byc gorzej.... i premia jest wakacyjna i wyplata na koncie, itd
3
spawcio 2017-06-11 13:40
A dlaczego miałbyś nie dostać wypłaty?Weź się uspokój dziobaku z biurowca!!!OLEK co z podwyżkami płac?!!!
4
Ym 2017-06-17 08:55
Panowie, w agromecie czekają na was!! Prezesi już się dogadali ;-)
5
antycabanantycaban 2017-06-21 17:01
Kto dzielil podwyżkami montażu ze stawki sa od 50 gr nawet do 1.40 guzik prawda ze byly dawane od umiejętności i stażu oj woda wreeeeeeeee
1
kaczor 2017-06-21 21:34
no to macie tyle co spawacze!No ale wy macie bardziej przeje...ne niż na spawalni,zwlaszcza przy tych upałach!!!
6
Obcy 2017-06-26 11:34
Na spawalni ludzi brakuje ciężko urlop dostać dostają tylko wybrancy ! Jeden wielki syf
12
Obserwator 2017-07-01 20:28
Na spawalni brak kontroli jakości pojawiają się na początku zmiany i na koniec śmiechu warte!
4
Jakosi 2017-07-02 23:11
To idź do kontroli pracować zobaczysz jaki miód. Pilnuj swojej roboty a wszystko będzie dobre.
3
Spawacz 2017-07-04 21:06
Na zakładzie jest może dwóch kontrolerów co się interesują robotą reszta załatwia swoje sprawy albo grają na telefonie!
5
alee 2017-07-06 15:24
Z tego co wiem to jeszcze pojdzie 4 spawaczy
5
Gustaw 2017-07-10 13:55
Wszyscy mówili ze odejdą...haha wolne żarty,dalej jesteście niewolnikami Strumetu :)
3
Wkurzony 2017-07-12 00:05
Nie moze byc tak ze caban daje cała pule za liderowanie swojemu pietaszkowi co sznupie tabake albo wiecej niz jest dni roboczych a potem dzieli według. Wiatru niech
każdy. Pisze. Ile razy byl liderem w danym miesiącu. Moze przestaniemy byc oszukiwani





2
Gustaw 2017-07-12 21:15
Tyle razy ile sie dacie
1
Równość 2017-07-13 07:10
Zbierz się z poszkodowanymi i stan nie rób. Macie języki potrafisz gadać. Boisz się że cię zwolnia? Nie zwolnia tylko dają to co będziecie chcieli, tylko że musi być większość. Przestańcie być piz**mi!!! Powodzenia
3
Spawacz 2017-07-13 09:20
Prezesie jak to jest że produkcja zaczyna prace od 15 a detale potrzebne na spawalnie przyjeżdżają o godz 17 jak potem mamy zrobić normę kooperacje robią sobie jak im pasuje zmienić kooperacje!
1
Anonim 2017-07-13 12:41
Ty sie zmien osle! Jak kooperacja ma wszystko na ostatnią chwile, wy macie dwa profile do przyspawania w palecie reszte wszystko gotowe i jeszcze macie problem!
4
Spawacz 2017-07-14 08:16
Przyjdź na tydzień na spawalnie i pokaż co potrafisz jak takis mądry!
2
Anonim 2017-07-14 13:03
Do tego przedszkola? Czemu wszyscy mieli odejść ze strumetu a nie odeszli? Bo wiekszej sciemy niz tam nigdzie nie ma na spawalni. Ty przyjdz w kooperacje to zobaczysz co to jest prawdziwy zapierdziel.
5
Pracownik 2017-07-14 22:46
Heh co tak sie czepiacie tego odchodzenia. Kto mial isc poszedl, kto chce zostac zostaje. Sami dorosli ludzie a gadka jak w piaskownicy, jakies podpuszczanie, licytowanie kto gorzej. Ludzie to jest praca a nie zaklad pracy chronionej. Niektorym to sie jyz we lbach poprzewracalo. Takie czasy mamy. Mowia ze baby biadola, ale wy tu przebijacie nawet je heh
4
Spawacz 2017-07-15 20:22
Prezesie najlepsza zmiana która była na spawalni rozpadla się w ciągu dwóch lat przez jednego człowieka!!!!!!
4
Obcy 2017-07-15 21:57
Na spawalni niema kto robić młodego majstra olewaja spawacze więcej chorują niż pracują !!!!!!!
4
perszing 2017-07-19 21:22
Spawanie w strumecie to jest sklejanie a nie spawanie bo czasu nie ma zeby pospawac prawidlowo , majster goni wiecej wiecej a pojeciazadnego o spawaniu nie ma mysli ze z kazdego zrobi spawacza ktury od razu bdz mu normy robil haha takze majster lap kabel do reki i zapierdzielaj pokaz co potrafisz zobaczysz jakie to piekli przy tych normach
4
Montaz 2017-07-21 13:41
Heh wy juz nie wiecie czego sie czepic i jak usprawiedliwic to ze sie pracowac wam nie chce. Byl jozek- zle, jest inny- zle. Majstrzy nie sa od spawania, wam na spawalni za to placa to robcie heh juz sie wam totalnie poprzewracalo w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] komus sie nie chce robic to siedzi na l4 a mlody sie z wami cacka. Powinien taki dostac na l4 zero premi to by od razu zdrowy byl. Mlody- pisza ze cie olewaja i za dobry- bierz sie za nich za mordy jak tak chca. Co za przedszkole.
5
Obserwator 2017-07-21 15:12
Dobrze montazysta napisał. Spawalniczej starej ekipie sie wydaje ze moga wszystko. Jakos chyba tak nie sa upracowani skoro w kooperacjach po robocie robia jak dziki a w strumecie niby takie normy duze. Jakby robili a nie kombinowali to by na wszystko czas mieli. Wolny rynek- jak ci sie majster nie podoba to sie zmien prace, bo z tego co sie w strumecie slyszy innym bardzo pasuje. Chybaze ty chciales byc a cie nie zrobili heh a tak narzekacie a zaden w gebe mu tego nie powie tylko tu odwazni heh ale z was kozaki heh
4
heh heh heh 2017-07-22 21:25
komu pasuje?chyba tobie.pracuja w kooperacji bo strumet słabo płaci.żal mi cie...
4
Zniesmaczony 2017-07-26 06:09
Widzę, że najwięcej na temat pracy w Strumecie to mają Ci, co nigdy tam nie pracowali... Kto nie ma odwagi, ten nie ma. A odnośnie pracy w kooperacjach po godzinach - weź się chłopie j**nij w łeb, bo widzę, że pojęcia o życiu nie masz!!! Jak Cię stara karmi, za rachunki nie płacisz, nie masz dzieci i kredytu na własne cztery kąty to nic dziwnego, że jesteś bogacz! Gdyby zarobki w tym przybytku dobrej nadziei były takie, jak dwa lata temu, to ludzie nie musieliby dorabiać po kooperacjach. Ale skąd możesz o tym wiedzieć skoro najwięcej się wypowiadasz a nie masz pojęcia o tym jak było a jak jest! Ci co robią doskonale wiedzą i mają porównanie. Także serdecznie Ci gratuluję mądrych wywodów.
5
Spawacz 2017-07-27 09:11
Spawacze mają spawac a nie chodzić i prosić się o materiał!
3
Spawacz 2017-07-29 09:18
Majster na spawalni daje urlopy jak mu pasuje zamienia chorobowe na urlopy a jak ktoś pilnie potrzebuje dzień urlopu to trzeba brać na telefon bo niema ludzi trzeba to zgłosić do odpowiedniej instytucji może zrobią porządek!
3
Lindaa 2017-08-01 12:00
a wiecie czy teraz są jakieś przyjęcia? Jakby nie patrzeć Strumet to w okolicy największy pracodawca tak, jak tutaj ktoś opisał (usunięte przez administratora)
nnnn 2017-08-03 23:18
na mo tarzu wielaka sciema jak maja cos skorygowac to maja wielki problem .bo nie umia normy zrobic majstrom ciemnote wciskaja proponuje kazdemu telefony komurkowe na bramie zostawic
Robol 2017-08-12 09:14
Prezesie kiedy podwyżki żeby bez nadgodzin godnie zarobić ludzie się zwalniają niema kto robić a roboty coraz więcej!
6
Wróg 2017-08-13 01:29
Pisze tu, bo dzis pana Losy w pracy nie spotkalam. Chcialam zadac jedno pytanie...Dlaczego pan wziął tomka na testy? Mówi się że Polska jest krajem demograficznym,bujdy. Ten kraj jest przepełniony nienawiścią i bezdusznymi ludzmi takimi jak Pan . Dlaczego w piątek rano dzwoniac do Pana i prosząc o urlop, nie udzielil go Pan Tomkowi, gdzie mial jeszcze urlop zalegly i przysługuje mu też opieka nad dziećmi. Słysząc jak moja półtora roczna córka płacze wnieboglosy do sluchawki? Mial by Pan je na sumieniu, bo jak dotarlismy do szpitala to corka byla odwodniona, miala istry niezyd gardla i zapalenie. :(
Podczas rozmowy nawet Pan nie dal mi dojsc do slowa tylko wspomnial ze jest zbyt powaznym czlowiekiem, żałosne. Skad Pan wogole moze wiedziec kim ja z zawodu jestem zeby sie tak wywyzszac? Myśli Pan, że jest niewiadomo kim i może wszystko, jednak Pan jest w błędzie, ponieważ ja tej sprawy tak nie zostawię i wpsolczuje wszystkim ludzia którzy mają do czynienia cokolwiek z Panem bo chyba nie wiedzą jakim Pan bezdusznym człowiekiem jest ale to tylko kwestia czasu.
8
Obserwator 2017-08-14 13:27
Może lepiej na język polski i jego znajomość się nie powołuj, skoro sam tak go wulgaryzujesz. Wkradła się kobiecie literówka, a ty w taki sposób pisząc pokazujesz, że może znawcą języka polskiego jesteś, ale kultury języka i tej osobistej jeszcze musisz się uczyć.
2
Anonim 2017-08-14 21:00
Jest spawaczem w strumecie koleś i Ty od niego wymagasz kultury osobistej? Bez jaj czysty prostak, a co do pana losy to każdy wie jaki to jest człowiek;) z Tobą dobrze w za plecami Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrobi :)
1
Cesarskie nasienie 2017-08-15 05:42
Nie mogąc powstrzymać się od swojej opinii na temat w.w wątku uważam iż nie jest to ważne czy komuś literka umknela czy nie, czeski błąd i tyle. Co do pani która obraża i wygraza się " kierownikowi " to nie miejsce do pogróżek, lecz sprawa bez wątpienia denerwujaca, kto miał do czynienia z w.w. "kierownikiem "ten wie że człowiek ten nie jest jakoś specjalnie wykształcony czy też inteligentny, najzwyczajniej opanował swoją tania manipulacją podwładnych jak i przełożonych tyle tylko, że każdy wie i za plecami się uśmiecha , no ale, każdemu chyba go szkoda bo człowiek nic nie potrafi robić porządnie, tymbardziej zarządzać a nadal grzeje swój stoleczek w" budzie "... Można by pisać i pisać ale nie w tym rzecz żeby kogoś obrażać...
9
Brus 2017-08-15 13:17
Dobrze godosz dac Ci piwa:)Stasiu aktywuje sie o 7.30 -8.20 jak Olaf przyjezdza a potem pierdzenie w stołek.Moze kamera w budzie rozwiazala by problem?
8
Spawacz 2017-08-15 21:03
Wszyscy majstrowie tak robią a ludzie z produkcji szukają materiał majster ma szukać detal a widlakowiec dostarczyć na stanowisko spawacza ale kolejność jest inna !
5
Spawacz 2017-08-15 21:06
Wozkowy zamiast pilnować spawalni to skaka po magazynie i szuka materiału!
4
Obserwator 2017-08-15 21:58
Zostan majstrem a szybko zweryfikujesz swoja opinie.
1
Spawacz 2017-08-15 22:40
Nie wiem jak na waszej zmianie, ale nasz majsterek moze nie idealny, ale za materialem, detalami lata trzeba uczciwie powiedziec, bo chlop nie siedzi..
3
FELO 2017-08-16 09:05
wiele zależy od tego na kogo się trafi, ale jakby nie patrzeć Strumet to w okolicy największy pracodawca tak, jak tutaj ktoś opisał slask-praca.pl/strumet-w-strumieniu/
Gustaw 2017-08-16 20:03
Może i największy , ale nie najlepszy o czym świadczą zwolnienia :)
4
szfajser 2017-08-17 00:12
Dokladnie kolego pare lat wstecz trzeba bylo miec niezle znajomosci zeby dostac sie do strumetu.a teraz? Na spawalnie przyjmuja ludzi bez siły ,uniejetnosci,a nawet checi do roboty!Wiekszosc norm to już science fiction.No ale tak jest jak sie nie szanuje(docenia) fachowców.Brawo za polityke personalną!!!
4
Filipek 2017-08-17 12:16
Parę lat temu był prezes który szanowal ludzi...
25
Zainteresowany 2017-08-20 19:32
A co się stało z p. Krzysztofem P. - podobno byłym już Kierownikiem Kooperacji? Ktoś coś wie?
1
Zostaw swoją opinię o strumet - Strumień
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie strumet