brak logo

strumet

Strumień

Opinie o strumet

Pracownik 2017-07-14 22:46
Heh co tak sie czepiacie tego odchodzenia. Kto mial isc poszedl, kto chce zostac zostaje. Sami dorosli ludzie a gadka jak w piaskownicy, jakies podpuszczanie, licytowanie kto gorzej. Ludzie to jest praca a nie zaklad pracy chronionej. Niektorym to sie jyz we lbach poprzewracalo. Takie czasy mamy. Mowia ze baby biadola, ale wy tu przebijacie nawet je heh
4
Spawacz 2017-07-15 20:22
Prezesie najlepsza zmiana która była na spawalni rozpadla się w ciągu dwóch lat przez jednego człowieka!!!!!!
4
Obcy 2017-07-15 21:57
Na spawalni niema kto robić młodego majstra olewaja spawacze więcej chorują niż pracują !!!!!!!
4
perszing 2017-07-19 21:22
Spawanie w strumecie to jest sklejanie a nie spawanie bo czasu nie ma zeby pospawac prawidlowo , majster goni wiecej wiecej a pojeciazadnego o spawaniu nie ma mysli ze z kazdego zrobi spawacza ktury od razu bdz mu normy robil haha takze majster lap kabel do reki i zapierdzielaj pokaz co potrafisz zobaczysz jakie to piekli przy tych normach
4
Montaz 2017-07-21 13:41
Heh wy juz nie wiecie czego sie czepic i jak usprawiedliwic to ze sie pracowac wam nie chce. Byl jozek- zle, jest inny- zle. Majstrzy nie sa od spawania, wam na spawalni za to placa to robcie heh juz sie wam totalnie poprzewracalo w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] komus sie nie chce robic to siedzi na l4 a mlody sie z wami cacka. Powinien taki dostac na l4 zero premi to by od razu zdrowy byl. Mlody- pisza ze cie olewaja i za dobry- bierz sie za nich za mordy jak tak chca. Co za przedszkole.
5
Obserwator 2017-07-21 15:12
Dobrze montazysta napisał. Spawalniczej starej ekipie sie wydaje ze moga wszystko. Jakos chyba tak nie sa upracowani skoro w kooperacjach po robocie robia jak dziki a w strumecie niby takie normy duze. Jakby robili a nie kombinowali to by na wszystko czas mieli. Wolny rynek- jak ci sie majster nie podoba to sie zmien prace, bo z tego co sie w strumecie slyszy innym bardzo pasuje. Chybaze ty chciales byc a cie nie zrobili heh a tak narzekacie a zaden w gebe mu tego nie powie tylko tu odwazni heh ale z was kozaki heh
4
heh heh heh 2017-07-22 21:25
komu pasuje?chyba tobie.pracuja w kooperacji bo strumet słabo płaci.żal mi cie...
4
Zniesmaczony 2017-07-26 06:09
Widzę, że najwięcej na temat pracy w Strumecie to mają Ci, co nigdy tam nie pracowali... Kto nie ma odwagi, ten nie ma. A odnośnie pracy w kooperacjach po godzinach - weź się chłopie j**nij w łeb, bo widzę, że pojęcia o życiu nie masz!!! Jak Cię stara karmi, za rachunki nie płacisz, nie masz dzieci i kredytu na własne cztery kąty to nic dziwnego, że jesteś bogacz! Gdyby zarobki w tym przybytku dobrej nadziei były takie, jak dwa lata temu, to ludzie nie musieliby dorabiać po kooperacjach. Ale skąd możesz o tym wiedzieć skoro najwięcej się wypowiadasz a nie masz pojęcia o tym jak było a jak jest! Ci co robią doskonale wiedzą i mają porównanie. Także serdecznie Ci gratuluję mądrych wywodów.
5
Spawacz 2017-07-27 09:11
Spawacze mają spawac a nie chodzić i prosić się o materiał!
3
Spawacz 2017-07-29 09:18
Majster na spawalni daje urlopy jak mu pasuje zamienia chorobowe na urlopy a jak ktoś pilnie potrzebuje dzień urlopu to trzeba brać na telefon bo niema ludzi trzeba to zgłosić do odpowiedniej instytucji może zrobią porządek!
3
Lindaa 2017-08-01 12:00
a wiecie czy teraz są jakieś przyjęcia? Jakby nie patrzeć Strumet to w okolicy największy pracodawca tak, jak tutaj ktoś opisał (usunięte przez administratora)
nnnn 2017-08-03 23:18
na mo tarzu wielaka sciema jak maja cos skorygowac to maja wielki problem .bo nie umia normy zrobic majstrom ciemnote wciskaja proponuje kazdemu telefony komurkowe na bramie zostawic
Robol 2017-08-12 09:14
Prezesie kiedy podwyżki żeby bez nadgodzin godnie zarobić ludzie się zwalniają niema kto robić a roboty coraz więcej!
6
Wróg 2017-08-13 01:29
Pisze tu, bo dzis pana Losy w pracy nie spotkalam. Chcialam zadac jedno pytanie...Dlaczego pan wziął tomka na testy? Mówi się że Polska jest krajem demograficznym,bujdy. Ten kraj jest przepełniony nienawiścią i bezdusznymi ludzmi takimi jak Pan . Dlaczego w piątek rano dzwoniac do Pana i prosząc o urlop, nie udzielil go Pan Tomkowi, gdzie mial jeszcze urlop zalegly i przysługuje mu też opieka nad dziećmi. Słysząc jak moja półtora roczna córka płacze wnieboglosy do sluchawki? Mial by Pan je na sumieniu, bo jak dotarlismy do szpitala to corka byla odwodniona, miala istry niezyd gardla i zapalenie. :(
Podczas rozmowy nawet Pan nie dal mi dojsc do slowa tylko wspomnial ze jest zbyt powaznym czlowiekiem, żałosne. Skad Pan wogole moze wiedziec kim ja z zawodu jestem zeby sie tak wywyzszac? Myśli Pan, że jest niewiadomo kim i może wszystko, jednak Pan jest w błędzie, ponieważ ja tej sprawy tak nie zostawię i wpsolczuje wszystkim ludzia którzy mają do czynienia cokolwiek z Panem bo chyba nie wiedzą jakim Pan bezdusznym człowiekiem jest ale to tylko kwestia czasu.
11
Obserwator 2017-08-14 13:27
Może lepiej na język polski i jego znajomość się nie powołuj, skoro sam tak go wulgaryzujesz. Wkradła się kobiecie literówka, a ty w taki sposób pisząc pokazujesz, że może znawcą języka polskiego jesteś, ale kultury języka i tej osobistej jeszcze musisz się uczyć.
2
Anonim 2017-08-14 21:00
Jest spawaczem w strumecie koleś i Ty od niego wymagasz kultury osobistej? Bez jaj czysty prostak, a co do pana losy to każdy wie jaki to jest człowiek;) z Tobą dobrze w za plecami Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrobi :)
1
Cesarskie nasienie 2017-08-15 05:42
Nie mogąc powstrzymać się od swojej opinii na temat w.w wątku uważam iż nie jest to ważne czy komuś literka umknela czy nie, czeski błąd i tyle. Co do pani która obraża i wygraza się " kierownikowi " to nie miejsce do pogróżek, lecz sprawa bez wątpienia denerwujaca, kto miał do czynienia z w.w. "kierownikiem "ten wie że człowiek ten nie jest jakoś specjalnie wykształcony czy też inteligentny, najzwyczajniej opanował swoją tania manipulacją podwładnych jak i przełożonych tyle tylko, że każdy wie i za plecami się uśmiecha , no ale, każdemu chyba go szkoda bo człowiek nic nie potrafi robić porządnie, tymbardziej zarządzać a nadal grzeje swój stoleczek w" budzie "... Można by pisać i pisać ale nie w tym rzecz żeby kogoś obrażać...
9
Brus 2017-08-15 13:17
Dobrze godosz dac Ci piwa:)Stasiu aktywuje sie o 7.30 -8.20 jak Olaf przyjezdza a potem pierdzenie w stołek.Moze kamera w budzie rozwiazala by problem?
11
Spawacz 2017-08-15 21:03
Wszyscy majstrowie tak robią a ludzie z produkcji szukają materiał majster ma szukać detal a widlakowiec dostarczyć na stanowisko spawacza ale kolejność jest inna !
5
Spawacz 2017-08-15 21:06
Wozkowy zamiast pilnować spawalni to skaka po magazynie i szuka materiału!
4
Obserwator 2017-08-15 21:58
Zostan majstrem a szybko zweryfikujesz swoja opinie.
1
Spawacz 2017-08-15 22:40
Nie wiem jak na waszej zmianie, ale nasz majsterek moze nie idealny, ale za materialem, detalami lata trzeba uczciwie powiedziec, bo chlop nie siedzi..
4
FELO 2017-08-16 09:05
wiele zależy od tego na kogo się trafi, ale jakby nie patrzeć Strumet to w okolicy największy pracodawca tak, jak tutaj ktoś opisał slask-praca.pl/strumet-w-strumieniu/
Gustaw 2017-08-16 20:03
Może i największy , ale nie najlepszy o czym świadczą zwolnienia :)
5
szfajser 2017-08-17 00:12
Dokladnie kolego pare lat wstecz trzeba bylo miec niezle znajomosci zeby dostac sie do strumetu.a teraz? Na spawalnie przyjmuja ludzi bez siły ,uniejetnosci,a nawet checi do roboty!Wiekszosc norm to już science fiction.No ale tak jest jak sie nie szanuje(docenia) fachowców.Brawo za polityke personalną!!!
11
Filipek 2017-08-17 12:16
Parę lat temu był prezes który szanowal ludzi...
31
Zainteresowany 2017-08-20 19:32
A co się stało z p. Krzysztofem P. - podobno byłym już Kierownikiem Kooperacji? Ktoś coś wie?
1
Anonim 2017-08-23 20:39
Co się miało stać? Ile można W takim cyrku wytrzymać?
9
Spawacz 2017-08-29 11:51
Teraz na spawalni zmiany beda heh jak to bedzie "dobra zmiana" to juz sobie wspolczujemy....
1
dzik 2017-08-30 13:07
Jak to bedzie /dobra zmiana/to super!Pewnie Olaf 500+ bedzie płacił:)))))
2
Robol 2017-09-18 11:09
Prezesie jak mają ludzie dobrze robić palety z robota jeżeli majster stawia na ilość a nie jakość śmiechu warte!
4
Spawacz 2017-09-18 11:50
To jak będzie reklamacja to niech wasz mądry majster poprawia na swój koszt to się dowie!
5
Pracownik montażu 2017-09-26 14:40
Przykre to jest ale firma strumet cofnęła kilka lat do tyłu. Powod brak szacunku do pracownika
Przez to czesc spawaczy się zwolnila co obnizlo jakos tego dzialu na montazu do czego nie podejdziesz błędy teraz przyjdzie czas na montazu zaczna sie ludzie zwalniac ukraincami tych luk nie wypelnicie ja mam wrazenie że sa oni tu traktowani jak święte krowy a straszeniem nic nie osiągnięcie pracy jest dosc
8
Szlifierz 2017-09-26 18:39
Komet wali kaszane na blachowaniu a nasi musza poprawiać chora polityka kontroli zero na spawalni!
4
Spawacz 2017-09-27 18:39
Ja też sie zastanawiam co robi kontrola jakosci. Kontrolerzy na telefonach czas maja siedziec, plotkowac jak baby, ale roboty robic czasu nie maja. Potem ida buble i problem...
5
hans 2017-09-27 20:26
Pytanie dlaczego kontroler znajdujący błędy jest gnojony przez dyr.i nie zwraca się uwagi na buble...? A potem lament, że dużo reklamacji... Przecież za większość odpowiada dyrekcja i kadra zarządzająca!!! Zakład dno!!!
6
Spawacz 2017-09-28 19:10
Kontrola jest niepotrzebna w strumecie bo i tak prawa produkcji ustala dyrekcja a potem ludzie idą bez premi za jakość!
8
Obcy 2017-09-30 19:50
Chciałbym przyjąć się na magazyn główny mam uprawnienia na widlaka ile można zarobić?
2
Byłem magazynierem 2017-10-01 20:12
Daj sobie spokój
7
kacper 2017-10-02 10:41
SYTUACJA KATASTROFALNA jest pare rozwiazan aby wyjsc sytacji katastrofalnej w sytuacje upadłosciowa proponuje zwiekszyc zatrudnienie ciemnej masy ze wschodu o kolejne 70 osob zatrudnic jeszcze na kazdy wydzial paru lesławow aby zwiekszyc niewykonywalne normy o kolejne 30% pozatym proponuje zlikwidowac premie za niechorowanie poco placic jak tak choruja proponuje zlikwidowac Kpz i dac zarobic w koncu Banka w okolicy A tak naprawde bez szacunku dla pracownika panowie prezesi idziecie ku upadlosci nazywajac swoich pracownikow debilami i swiniami osiagacie tylko i wylacznie dno ps.straszenie zwolnieniami mozecie darowac dosc pracy za te same pieniadze jest w okolicy
10
Obserwator 2017-10-03 10:39
Niestety rynek na świecie sie zmienia i nigdy nie będzie juz tak jak 5,10,15 lat temu. To tak dynsmiczna konkurencja, że albo robi sie szybciej, wiecej i taniej albo firmy nie ma. Wiec skonczcie koledzy marudzic i rozpaczac a wezcie sie do roboty. Zaden zaklad pracy nie bedzie placil za nierobienie. Ja pracowalem w roznych firmach nawet za 1000 zl i wierzcie, że tu zle nie mamy. A co do premii za niechorowanie to ci na l4 co chwile sami z tego rezygnuja.
3
aa 2017-10-04 11:22
szczegolnie szacunku powinien nauczyc sie mistrz Poli.. do swoich ludzi szczegolnie podczas rozmow o urlop i zostawanie na nadgodzinny ktore powoli podchodzi pod mobing zakupie rejestrator dzwieku bedzie wesoło rob tak dalej a zostaniesz na mlocie sam z ukraincami
7
Pracownik 2017-10-05 19:07
WOJTEK dej se siana
7
Olaf 2017-10-08 22:16
Pieniądze szczęścia nie dają barany!
2
Noname 2017-10-09 10:53
Ciężka robota też nie..
3
Pracownik 2017-10-13 00:31
Firma ma stronę www tworzoną chyba w notatniku! Takie strony były fajne w latach 90, ale nie teraz. Konkurencja lepiej potrafi się zaprezentować: http://dam-rob.com.pl
2
KONKURENCJA 2017-10-14 07:13
Kiepska strona kiepskie wpisy marnie wygladacie cieniasy z Was.
1
Lew 2017-10-14 22:40
Firma jest fajna tym co nie pasuje niech się zwolnią. Mi się fajnie pracuje a prezes spoko gość. Więcej do ludzi niech przychodzi pogadać i będzie dobrze.zobaczycie
6
KONKURENCJA 2017-10-15 15:23
Pranie brudów na necie- kiepsko z Wami cieniutkoooo... po prostu cieniasy.
4
Spawacz 2017-10-18 20:56
Ty baranie chyba pomyliles firmy!!!!
Zostaw swoją opinię o strumet - Strumień
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie strumet