brak logo

EKT INSTAL

Wrocław

Opinie o EKT INSTAL

tomek 2013-06-30 22:04
ja pracowalem w tej firmie jakies 4 lata temu i nie narzekam.. pracowalem w Wiedniu mieszkanie mialismy dobre i na kase tez nie narzekalem... nie wiem jak jest teraz ale pare lat temu bylo dobrze :) osobiscie ja jestem zadowolony
bob 2014-05-14 13:51
pracuje ktos teraz jako elektryk bo dają oferty pracy?
fachowiec 2014-10-24 10:27
Po co tak pieprzyć na tą firmę jak pracuje z nimi od roku i jest naprawdę ok. Jeśli się jest samemu w porządku, to oni też są w porządku wobec Ciebie. To moje zdanie. Pozdrawiam.
ślusarz andrzej 2014-10-24 13:00
Ostatnio dają bardzo fajne oferty. Nie ma co narzekać. Ja tam jestem zadowolony!
2
jacek 2014-10-27 11:24
To nie prawda. Ja pracowałem ponad 2 lata na budowie w Monachium i zawsze było na A1.
elektryk 2014-11-13 13:34
ktoś pracuje tam obecnie, bo dostałem oferte od nich i nie wiem czy jechać
3
xzc2 2014-11-17 15:51
Zadowoleni opinie rzadko dają, niezadowoleni chcą zaś zawsze się zemścić, nagadać, napisać, wyszydzić. Proszę najpierw popracować, a potem dopiero pisać. Proszę przeczytać coś o oddelegowaniu za granicę. Pójść, dowiedzieć się, potem szydzić. Dziękuję.
2
EKT 2014-11-18 13:41
trudno jest zadowolić wszystkich.Kompetentny pracownik znajdzie u nas pracę zawsze. Jeśli ktoś woli pisać na forach a nie bezpośrednio zapytać u źródła, to znaczy,że ani nie ma wiedzy, ani kompetencji ani poziomu.
Polecam zapoznać się z ofertami jakie mamy lub mieliśmy, a dopiero potem wypisywać bzdury !
inż. elektry 2014-12-02 12:44
Ja też dostałem propozycję na wyjazd do Niemiec w połowie stycznia, proszę o info czy faktycznie jest tak źle jak piszecie. Zaproponowali mi ( usunięte przez administratora ) za 1 h, ale muszę się sam ubezpieczyć, nic nie wspominali o narzędziach czy ubraniu roboczym.
Zenobiusz 2015-01-02 13:55
Jak to sam ubezpieczyć?zus opłacic?Napisz coś więcej bo chcę wysłac cv bede wdzięczny za odpowiedz.
Arek 2015-01-02 15:06
A kto panu to powiedział? Firma opłaca składki ZUS.
Chyba, że chce pan prowadzić własną działalność gospodarczą.

Pracuje dla nich w Niemczech już ponad pół roku.

Arek
Ciekawy 2015-01-11 11:15
Proszę o informację czy firma płaci, gdy pracownik rozwiąże z nią umowę ?
Arek 2015-01-12 11:03
Tak
Do konkurencji 2015-01-19 12:17
Tacy jak "Bumblebe" są tylko odważni za ekranem monitora i chowają się pod zmyślonym pseudonimem. Jeśli ktoś jest taki odważny, to dlaczego nie podpiszę się prawdziwie pod tym co napisał?
3
Jurek 2015-01-19 15:52
to samo masz we wszystkich ogłoszeniach pracy w necie.
Bumblebuś 2015-01-22 09:31
Bo firma pracuje w godzinach 8-16.
1
BUMBLEBE 2015-01-26 12:14
A z kod ty do diabła wiesz ze nie mówie prawdy pracowałes tam gdzie ja i w tym samym czasie durn.. !
Jacuś Placuś 2015-02-05 11:27
słodziaki:*
1
kolega Piotra 2015-03-17 08:28
Przecież mamy już A1. Nie jest na czarno.
1
Jurek 2015-05-07 09:59
Dostałem A1. Oprócz tego, że trzeba dłużej czekać na kasę to jest ok.
afro 2015-05-09 17:32
a tam, nie jest cudownie, ale nie źle. pracowalem w rożnych miejscach,w jednych, a bylo lepiej, w innych gorzej. A1 dają, a dla info - zeby ją dostać musisz albo przejść z firmy do firmy albo byc na bezrobociu wczesniej.W każdej firmie są te same przepisy. Dlatego trzeba czekać na A1 dłużej niż 4 tygodnie,to jest potwierdzenie opłacania składek, skoro nie płaciłeś, to nie ma A1. Pracuje tu już 4 miesiac, może nie placą na czas zawsze,ale placą. Moja poprzednia firma jest do dzis mi winna 8 tys.
Miks 2016-10-18 22:59
No dużo tutaj ogłoszeń po niemiecku więc trochę trudno mi się odnosić, ale wiadomo przeciez, że skoro sa do niemiec to tak chyba powinny wyglądać, ważne, że płacą
Janusz230 2017-08-04 15:36
Byłem drugi raz z EKT w Niemczech. Jestem bardzo zadowolony. Rzeczywiście trzy lata temu były poślizgi w wypłatach. Teraz było wszystko w porządku. Dodatkowo jak mi się skończył jeden kontrakt to zaraz załatwili mi drugą budowę.
Zostaw swoją opinię o EKT INSTAL - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKT INSTAL