brak logo

Polmotor Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o Polmotor Sp. z o.o.

admin 2015-07-28 21:44
Czy dobrze współpracowało Ci się z firmą Polmotor Sp. z o.o.? Wypowiedz się na naszym forum.
remi 2016-05-18 20:56
teraz jest kilka innych ofert pracy w Polmotors @tomasz może znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie
1
yolo 2016-10-29 18:38
Pracowałem tam, oszukują na soboty w sensie płacą w podstawie ale potrącają z premii za to ze pracowałeś w sobotę. De facto pracujesz za darmo w soboty, praca za małe pieniądze dużo obowiązków i stresu. Dobre na początek żeby załapać się do motoryzacji i później iść do normalnego dealera.
9
gosc 2016-12-14 16:10
potwierdzam wypowiedz mojego poprzednika jesli chodzi o soboty to jawne oszustwo proponuje proces zbiorowy
6
J 2016-12-22 12:21
a jak wyglądają widełki płacowe? Zastanawiam się właśnie nad robotą tam, ale niewiele na ich temat mogłem znaleźć. Mają chociaż normalną umowe o pracę od razu?
anonim 2017-02-16 19:43
Zdecydowanie nie polecam pracy u tego dealera. Oszukują z wypłatami, nie płacą za przepracowane soboty tzn. płacą ale odbierają to w premii za sprzedaż. Nie płacą za nadgodziny, nie liczą się z pracownikiem mimo braku ludzi właściwie we wszystkich działach. Dużo obowiązków i stresu za śmieszne pieniądze.
13
gosc 2017-04-02 19:26
Potwierdzam poprzednie opinie, nie polecam pracy w Polmotorze, szczególnie na warsztacie w Ustowie. Brak narzędzi serwisowych, za wadliwie pracujące urządzenia, finansowe konsekwencje ponoszą pracownicy. Wymagają pracy co drugą sobotę w ramach umowy. Popieram pomysł z pozwem zbiorowym.
6
iooxon 2017-04-03 12:08
Potwierdzam i zdecydowanie nie polecam ,
firma nie liczy się z pracownikiem kieruje się zasada nie pasuje to wyp...
OSZUKUJĄ NA SOBOTY po próbie wyegzekwowania dnia wolnego za sobotę wręczają wypowiedzenie
praca w tej firmie to stracony czas.
5
Gość 2017-04-14 17:46
Nie polecam !!! To niepoważna firma.
2
Prz 2017-04-26 01:03
Nie polecam pracy w tej firmie, oferuja na poczatek wysokie zarobki, potem sie okazuje ze to kwota brutto !!! W firmie jest totalny zapieprz bo w kazdym dziale sa braki kadrowe, nikt z doświadczeniem nie chce tam pracowac, spora rotacja.
1
kajak 2017-05-03 20:29
Oszukuja na soboty był PIP nic nie pomogło
w fimie rzadzi układ, kolesiostwo, brak poszanowania dla pracowników, brak organizacji pracy
5
kkkkkkj 2017-07-16 15:17
Dostajesz 2000zł brutto w podstawie, a premia jest uznaniowa, nigdy nie będziesz się mógł jej doliczyć i zawsze będzie czegoś w niej brakowało, przede wszystkim -300zł z premii za dwie przepracowane soboty. Za nadgodziny nie masz płacone, bo "to taka branża" podobno. Jeżeli chodzi o podwyżki, nie masz na co liczyć, podstawa jest marna, jak zachorujesz albo pojedziesz na urlop licz się z tym, że premii nie zobaczysz nawet przez dwa miesiące bo 'wyrównują" do większej podstawy. Omijają prawo i oszukują pracowników.
5
Mistrz 2017-07-18 12:22
Pracuję w tej firmie. Jestem bardzo zadowolony i nie mam problemu z otrzymaniem premii. To co czytam powyżej to dziwne opinie z którymi nie można się zgodzić. W firmie faktycznie jest dużo pracy, ale też za wyższe wynagrodzenie. Handel to handel, jak nie sprzedasz to nie zarobisz. Soboty są płatne. Klimat fajny. Rotacja bo nie każdy spełnia się w tym co robi a to normalne. Każdy kto chce się rozwijać może spokojnie pracować w Polmotorze. Ja jestem zadowolony. Pracuje w tej firmie ponad 6 lat.
5
Bata 2017-07-18 23:46
Mam wrażenie czytając tę negatywne opinie, że piszą je osoby którym podziękowano za współpracę, a te nie wiedzą jak się "zemścić" więc przelewają całą swoją nieporadność do internetu który przyjmie wszystko :-) również tam pracowałam, soboty są płacone w wypłacie . Premie tez zawsze o czasie. Dziwią mnie te hejty... Atmosfera w pracy b. fajna! Owszem, pracy jest sporo. Rotacja wg mnie spowodowana coraz bardziej pretensjonalnym i roszczeniowym podejściem młodego pokolenia. Dziękuję.
4
Misio 2017-07-20 18:25
Wszystkie ciekawsze i prawdziwe opinie są tutaj wycinane więc całej prawdy o tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dowiecie się tutaj - pracadokitu.com
1
Anonim Gall 2017-08-14 16:53
Pracuję tu już ponad rok, wszystko zgodnie z tym jak zostało ustalone podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Pracy faktycznie jest sporo, ale każda nadgodzina jest płatna, nie ma problemu z sobotami, premie są wysokie jak na pracę u konkurencji. Jeżeli ktoś szuka roboty, aby przesiedzieć 8 godzin i to lepiej żeby szukał gdzie indziej. Pracy jest na prawdę sporo, ale ludzie są bardzo fajni, każdy sobie pomaga, jest sporo dodatkowych możliwości dorobienia, od niedawna jest karta multisport, firma organizuje wigilie firmowe. Ja nie narzekam.
Gosc 2017-08-17 22:03
Skupię się na skomentowaniu tylko ostatniej wypowiedzi, ponieważ mogłoby zabraknąć ilości znaków dostępnych. Od kiedy płacą za nadgodziny ? Za moich czasów szefowie nie znali takiego slowa. Może ktoś w końcu im pokazał je w slowniku. Atmosfera - jeżeli kręci Cię niezdrowa rywalizacja to jak najbardziej. Kamery w firmie nie służą do zapewnienia bezpieczeństwa , a inwigilowaniu pracowników. Premia to zawsze czarna magia, ponieważ nigdy nie masz zielonego pojęcia ile faktycznie zarobisz. Fakt pieniądze, może nie jakoś super duże ale przychodziły na czas. Podwyżka ? Tu podobnie jak ze słowem nadgodziny. Osoby zarządzające personelem kompletnie nie mają pojęcia o tym co robią. Kary finansowe to ich główny argument do motywowania personelu. Niestety zgodzę się też z opinią, że w firmie panuje kumoterstwo. Z robotami oczywiście też się zgadzam, ponieważ były płacone do podstawy Ale odejmowane od wypracowanej premii uznaniowej, na która po próbie ugodowego rozstania raczej bym nie liczył :)
1
Zostaw swoją opinię o Polmotor Sp. z o.o. - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polmotor Sp. z o.o.