brak logo

Polmotor Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o Polmotor Sp. z o.o.

admin 2015-07-28 21:44
Czy dobrze współpracowało Ci się z firmą Polmotor Sp. z o.o.? Wypowiedz się na naszym forum.
remi 2016-05-18 20:56
teraz jest kilka innych ofert pracy w Polmotors @tomasz może znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie
1
yolo 2016-10-29 18:38
Pracowałem tam, oszukują na soboty w sensie płacą w podstawie ale potrącają z premii za to ze pracowałeś w sobotę. De facto pracujesz za darmo w soboty, praca za małe pieniądze dużo obowiązków i stresu. Dobre na początek żeby załapać się do motoryzacji i później iść do normalnego dealera.
8
gosc 2016-12-14 16:10
potwierdzam wypowiedz mojego poprzednika jesli chodzi o soboty to jawne oszustwo proponuje proces zbiorowy
5
J 2016-12-22 12:21
a jak wyglądają widełki płacowe? Zastanawiam się właśnie nad robotą tam, ale niewiele na ich temat mogłem znaleźć. Mają chociaż normalną umowe o pracę od razu?
anonim 2017-02-16 19:43
Zdecydowanie nie polecam pracy u tego dealera. Oszukują z wypłatami, nie płacą za przepracowane soboty tzn. płacą ale odbierają to w premii za sprzedaż. Nie płacą za nadgodziny, nie liczą się z pracownikiem mimo braku ludzi właściwie we wszystkich działach. Dużo obowiązków i stresu za śmieszne pieniądze.
12
gosc 2017-04-02 19:26
Potwierdzam poprzednie opinie, nie polecam pracy w Polmotorze, szczególnie na warsztacie w Ustowie. Brak narzędzi serwisowych, za wadliwie pracujące urządzenia, finansowe konsekwencje ponoszą pracownicy. Wymagają pracy co drugą sobotę w ramach umowy. Popieram pomysł z pozwem zbiorowym.
4
iooxon 2017-04-03 12:08
Potwierdzam i zdecydowanie nie polecam ,
firma nie liczy się z pracownikiem kieruje się zasada nie pasuje to wyp...
OSZUKUJĄ NA SOBOTY po próbie wyegzekwowania dnia wolnego za sobotę wręczają wypowiedzenie
praca w tej firmie to stracony czas.
4
Gość 2017-04-14 17:46
Nie polecam !!! To niepoważna firma.
2
Prz 2017-04-26 01:03
Nie polecam pracy w tej firmie, oferuja na poczatek wysokie zarobki, potem sie okazuje ze to kwota brutto !!! W firmie jest totalny zapieprz bo w kazdym dziale sa braki kadrowe, nikt z doświadczeniem nie chce tam pracowac, spora rotacja.
1
kajak 2017-05-03 20:29
Oszukuja na soboty był PIP nic nie pomogło
w fimie rzadzi układ, kolesiostwo, brak poszanowania dla pracowników, brak organizacji pracy
3
Zostaw swoją opinię o Polmotor Sp. z o.o. - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polmotor Sp. z o.o.