BUDMAT

Płock

Opinie o BUDMAT

Handlowiec 2016-04-19 21:32
Do niedawna byłem handlowcem w Budmacie zwolnili mnie również bez powodu od tak. Koncepcja się dyrektorom zmieniła żaden z tych starych dyrektorów się za mną nie wstawił mimo to że prawie zawsze robiłem dobry wynik. Teraz pracuje u jednego z producentów i mam bardzo dobre warunki pracy chociaż nie wierzyłem że gdzieś będzie mi lepiej niż w Budmacie. Myliłem się teraz pracuje mi się naprawdę dobrze bez tej całej głupoty. Jakiś czas temu poprosił mnie dyrektor i pytał o rekomendację dla byłego Ex-dyrektora z Budmatu bo starał się do nas do pracy. I wiecie co nie powiedziałem nic, nie pomogłem. Mi też nikt ręki nie podał gdy mnie bez powodu zwalniali. Życie bywa bardzo przewrotne i w tej branży wszyscy się znają. Niech to będzie przestrogą dla obecnych pseudo kerowników nigdy nie wiadomo co was w życiu spotka ja odczułem wielką satysfakcję nawet po takim czasie :) Taki mały rewnżyk hehhe.
9
głuptak 2016-04-20 08:06
A proszę mi powiedzieć jak z ustalaniem wynagrodzenia początkowego, bo byłem na rozmowie i widzę, że to wolna amerykanka, żadnych zasad. Czy są jakieś zasady wynagradzania i premiowania. Czy można wiedzieć z czego bierze się comiesięczna płaca, czy to czysty przypadek? No i jak poszczególne filie, mnie chodzi akurat o Włocławek, jak tam jest?
3
Krecik 2016-04-26 14:45
Moja droga Calineczko, śmiem nie zgodzić się z Tobą, znam firmę od dawna i jak twierdzisz "dobra kadra która miała pomysły" :) ani nie była dobra ani nie starała się jak piszesz a ich pomysły też raczej wątpliwych lotów,...
1
katastrofa 2016-04-30 22:18
Z pewnością znajomi nawet bez doswiadczenia dostają na start wyższe wynagrodzenia od tych, którzy kilka lat zachrzaniaja po godzinach i biorą robotę do domu. Ostatnio się o tym przekonałem.
9
Wesoły Romek 2016-05-10 07:17
Dzień dobry, cześć i czołem! pytacie skąd się wziąłem?jestem wesoły Romek mam na przedmieściu Domek w domku wodę, światło, gaz... :)

Życzę zespołowi z pomorza.... by ciepło przyjęli...NOWEGO HANDLOWCA :)
No a nowemu handlowcowi :) dużo sukcesów :) no....albo miotła i do domu
:))))))))))) NIE MA JAK TO DOBRA ADRENALINA CO NIE ?
Gargamel 2016-05-10 10:08
Wieści z lasu NEWS :)
Wiele zmian, oj wiele :)
Od muchomorka z lasu wieści się niosą radosną nowiną....
Zespół handlowców z pomorza i nie tylko będzie miał nowych handlowców.
Szczególnie tym z pomorza życzę by ciepło przyjęli nową koleżankę do swojego zespołu :) wdrożyli, pomogli i pokazali w końcu co to jest ten ten tajemniczy CRM i jak go prawidłowo i profesjonalnie obsługiwać, no i jak prawidłowo robić tabelki, zestawienia :)
No chyba że nowa koleżanka nie sprawdzi się w roli przedstawiciela handlowego...(usunięte przez administratora)
Sokół 2016-05-20 12:38
Dobrze do Włocławka dołączyła Pani ( usunięte przez administratora ) przynajmniej jest teraz weryfikacja jednogłośnych decyzji ( usunięte przez administratora )Trochę rozsądku i przychylności, wcześniej tylko jednoosobowe (w większości nie mądre) zarządzanie. Miejmy nadzieje, ze firma się rozwinie!
robolek 2016-05-23 09:54
Pani A wniosła nowego ducha do fabryki we Włocławku, dzięki jej za to! A Pan K jest przynajmniej teraz weryfikowany przez nią, dzięki Bogu, bo już pozjadał wszystkie rozumy. Na szczęście obecnie wszystkie jego decyzje przechodzą jeszcze przez Panią dyrektor i człowiek ma pewność, ze relacje z P K nie wpływają na awanse i układy z nim
2
zaciekawiona 2016-06-06 19:57
Witam, w internecie ogłoszono rekrutację na stanowisko: Konsultant ds. sprzedaży telefonicznej. Czy ktoś pracował bądź zna opinie na temat pracy na tym stanowisku?? Proszę o podanie wszystkich informacji. Z góry dziękuję ;)
jogi 2016-06-10 22:41
w sprawie konsultanta to nie mam wiedzy, ale wiem że na gwałt to handlowców szukają :) w ostatnim okresie dużo się pozwalniało, normalni dają nogę z tej firmy :)
4
szarak 2016-06-13 11:17
zakład Włocławek zaczyna funkcjonować, ciągłe zmiany, teraz pozmieniali grafiki pracy, (usunięte przez administratora) robia jak chcą jak im wygodnie, a pracownik to szraczek. No lae cóż, nie ma gdzie iśc do roboty to trzeba się użerać (usunięte przez administratora)
Głuptak 2016-06-29 11:29
ludziom nie dogodzi, zawsze będą narzekać, a ci co zadowoleni wcale tu nie zaglądają i nie piszą. Jakby nie mówić, każdy z nas ma los w swoich rekach
4
Głuptak 2016-06-29 11:30
ludziom nie dogodzi, zawsze będą narzekać, a ci co zadowoleni wcale tu nie zaglądają i nie piszą. Jakby nie mówić, każdy z nas ma los w swoich rekach
Rafał 2016-06-30 08:13
Ja już trochę się pogubiłem w takim razie @fizyczny, jednak w większości komentarze są tutaj dobre, Ty znowu piszesz coś innego, czy ktoś może napisać jak w firmie jest naprawdę?
obo 2016-06-30 16:34
Moim zdaniem jest podobnie jak w innych firmach prywatnych, czyli szybkie tempo pracy i obowiązków bardzo dużo. Zarobki jednak lepsze, przynajmniej w moim przypadku.
ebo 2016-06-30 18:18
Firma porównywalna do innych firm prywatnych - tempo pracy bardzo szybkie i bardzo dużo obowiązków.
Bold 2016-07-04 10:47
Dlaczego komentarze są cenzurowane i te negatywne nie przechodzą ?
21
Jacek 2016-07-05 07:55
Negatywne komentarze nie są porządane i są cenzurowane, tutaj już się prawdy o firmie nie dowiesz
3
kaczak 2016-07-05 11:58
trafna uwaga, negatywne komentarze sa cenzurowane. Ja rozumiem, ze można cenzurować niewłaściwe słownicto, ale opinie?! Pewnie jak zwykle cos za tym stoi. W każdym razie Włocławek to dno i wodorosty, nie umieja tym zarządzać, tyle specjalistów wysokiej klasy za mase pieniędzy, a produkcji ustawić nie umią, wszytsko stoi i czeka na zmarnowanie.
10
Vegeta 2016-07-07 22:50
Budmat jest najlepszą firmą w której dotąd pracowałem. Szkoda że Pan Bogdan zrezygnował ze swojej oddanej starej kadry. Czytałem ostatnio o złapanych złodziejach, gdyby stara kadra została tego by nie było. Stawiacie na głupich cwaniaczków to musicie się liczyć z konsekwencjami.
10
Dziad 2016-07-13 08:16
co tu mówić, wszędzie jest to samo, dobrze gdzie nas nie ma. Każdy pracuje patrząc na koniec sawojego nosa, we Włocławku biuro patrzy na siebie każda zmiana patrzy na siebie, nie ma zażyłości, bo każdy sobie rzepke skropbie, ale jak cos do czegoś to utopili by w łyzce wody. Jak macie gdzie indziej szanse, to nie wchodźcie w te wodę. Zresztą widać ostyatnio kilku przyjętych rezygnowało po dniu, chyba to dowody oczywiste!
1
KOTEK 2016-07-13 18:52
Tak jest super, sama prawda. Widac to szczegolnie po tym portalu, gdzie co drugi komentarz jest zdejmowany.
5
Ziutek 2016-07-21 22:50
Generalnie jest analnie.
6
Dziad 2016-07-22 11:41
Ile dali ci za tę słodycz???? Albo którym z kierowników jesteś że tak słodzisz??? Przecie generalnie tam jest syf, tylko wybrani sa wysłuchiwani, protekcja, po rodzinie i po układach z przełożonymi co nie co na stołkach, a te stołki tymczasowe!
12
Bulbur 2016-07-26 01:17
Ale to jest mdłe. Propaganda jak w Pisie.
8
budmatowiec 2016-08-03 11:55
Mniej niz 2 tys netto
Ksiądz Pedofil 2016-08-12 11:24
Módlmy Się ! :)
1
pracownik 2016-09-11 02:05
Nie bądź wariatem, buduj z BUDMATEM :)
4
stalowy stachu 2016-10-19 06:43
Bardzo dobra firma :) same zalety ,. Tyle że prawdy się tu nie dowiesz (usunięte przez administratora)
5
radek 2016-10-19 08:13
To oni planują jakieś relacje poza granicami naszego kraju @toemk bo po co ph tutaj języki obce tak się zastanawiam?
Kandydat 2017-01-23 17:10
Budmat to dobra firma z fajną załogą. Taka opinię słyszałem i złożyłem swoje CV zobaczę może się dostanę? Na jakie zarobki może liczyć PH i czy są premie?
Kandydat 2017-02-24 08:57
Czekam na informacje o terminie rozmowy rekrutacyjnej i proszę o kilka podpowiedzi. Jak przebiega rekrutacja? Czy są stawiane jakieś warunki? Na jakie zarobki na początek mogę liczyć jako ph? Czy są jakieś dodatkowe bonusy, może coś z socjalu? Z góry dzięki
Hanna 2017-02-28 14:35
Wiedzieliście, że BUDMAT może poszczycić się wieloma zdobytymi nagrodami? http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,32548,0,0,nagrody_i_certyfikaty A Wy jak oceniacie firmę?
3
Łukasz 2017-03-27 20:35
Powiedziałeś wiele mądrych słów kolego i to nie tylko tyczy się do takiej firmy jak "budmat", ale wielu wielu innych w których panuje taka sama sytuacja.
Witold 2017-03-28 21:11
Pracuję w firmie BUDMAT i jestem zadowolony. Pensja zawsze na czas, całkiem niezła zresztą. Niezadowolonym życzę szerokiej drogi.
3
Koral 2017-06-11 13:16
BUDMAT to firma odważna, która ciągle się rozwija i kreuje otaczający świat. Zdobyli wiele nagród, a patenty zrewolucjonizowały rynek dachów w Polsce i w Europie. Może trzeba tu dużo pracować ale bez pracy nic nie osiągniemy w życiu. Można mieć inna pracę.
2
TomK 2017-06-22 10:13
Witam

Ktoś cos może powiedzięc o stanowisku PROJEKTANT – KONSTRUKTOR WYROBÓW?
Jakie zarobki, jaki zespół i atmosfera pracy?
Henry 2017-06-22 12:09
Czy uważacie, że BUDMAT nie zasługuje na kilka dobrych słów? Tak jak nikt nie jest idealny tak i firmy. Zapewniam was, że wszędzie można znaleźć jakieś mankamenty które sie ludziom nie podobają. Ale generalnie to firma jest spoko!!!
1
Hanna 2017-08-09 09:53
@Henry rozumiem, że Tobie praca w firmie odpowiada. Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat mocnych stron BUDMAT jako pracodawcy? Takie dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które zastanawiają się nad przesłaniem swojego CV.
1
Pracownik firmy 2017-08-24 11:06
Można źle trafić z pracą i być niezadowolonym, warto pomyśleć o zmianie.
pracownik 2017-09-04 13:33
A tak popieram a Wlocławek szczególnie . A miało być tak kolorowo
3
Romantyk 2017-09-05 08:56
Czy może ktoś słyszał o wolnych etatach w firmie dla przedstawiciela handlowego, nic nie mogę namierzyć. Trochę się dowiadywałem o firmie i wiem, że to dobry pracodawca.
rafalll 2017-09-14 13:18
W Płocku to tak naprawdę kilka firm tak, jak tutaj jest opisane http://praca-mazowieckie.pl/plocki-przemysl-naftowy-i-zachwycajace-molo-na-wisle/, oferuje porządne zarobki, a reszta przeważnie coś kolo najniższej krajowej…
Kanty 2017-09-14 22:50
Nie ma ideałów ale to nie znaczy, że jest źle, trzeba pracować!!!
kunfzio 2017-09-24 19:52
Takiego ducha wniosła,że przyjmuje znajomych i kolegów z byłej firmy (salamander) ciekawe co zrobi jak Bos wyda rozkaz dalej zwalniać
Pozdrawiam Mame
mały pikuś 2017-09-26 22:37
Tata może wszystko bo to jego biznes.
Mały pikuś 2017-09-26 22:47
Tata może wszystko bo to jego biznes.
Hanna 2017-09-27 09:11
Na stronie internetowej firmy można znaleźć ofertę pracy na stanowisko Doradca techniczno-handlowy. Ktoś z Was pracuje/pracował właśnie w tym dziale firmy? Co warto wiedzieć o tym, jak wygląda w praca w nim? Każda dodatkowa informacja może być pomocna dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją. Co możecie im doradzić?
kunfzio 2017-10-14 21:06
Wydaje mi się, że ta Pani wybrała drogę "kariery"zamiany to ona może sobie robić W domu jest sterowana jak robot z Płocka a kwestia mieszalni to chyba jej bajka ale jakoś słabo funkcjonuje
Koleś 2017-10-16 08:53
Niektóre wpisy ewidentnie świadczą o zazdrości , że inni potrafią cos w życiu zrobić! Często ciężką pracą!!!
2
Zostaw swoją opinię o BUDMAT - Płock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUDMAT