BUDMAT

Płock

Opinie o BUDMAT

CROW 2015-12-20 20:37:54
Ale pojechaliście chłopaki :)
Nie dziwią mnie negatywne jak i pozytywne wpisy o firmie, dziwi mnie to, że nikt nie wpadł na pomysł rozwiązania problemów, które nękają Budmat.
Z tego co wiem, a wiem sporo, poważnym problemem jest przepływ informacji. Wiem, ktoś powie - wszędzie tak jest - ale dlaczego u "nas" też tak ma być ? -powinien odpowiedzieć niezadowolony. Trzeba coś zmienić, ale na lepsze, bo "gorsze" już było i nie przyniosło oczekiwanych efektów.
Wiele można zarzucać firmie / brak reklamy, słaby marketing, spadająca jakość / ale nic złego nie można powiedzieć o ludziach niższego szczebla / np. przedstawicieli handlowych /którzy starają się jak mogą, żeby nie stracić kolejnych niezadowolonych klientów. Powodów do krytyki ze strony klientów jest wiele. Np. reklamacje czy zwroty. Nie będę pisał, jak według mnie i mojej firmy powinno to wyglądać, ale na pewno nie tak jak jest w firmie Budmat. Te sprawy powinni rozwiązać wyłącznie osoby zainteresowane przyszłością firmy.
Jebliwy Krasnal 2015-12-21 01:32:59
Crow jaki brak reklamy o czym Ty mówisz, słaby marketing ? Budmat ma mnóstwo reklam do tego oklejone samochody, foldery i bardzo fajnie działającą stronę z systemem online. Mało który producent ma tak rozwinięty przepływ informacji i marketing. Problemem są ludzie którzy szkodzą firmie robiąc szkodliwe roszady dla zamydlenia oczu właścicielowi. Udają że coś robią wprowadzając nowe rozwiązania które nadają się psu na budę.
wp 2015-12-22 17:46:31
natepny z deerektorów ociepla wizerunek firmy, PRAWDA W OCZY KOLE
Jebliwy Krasnal 2015-12-22 20:01:07
Dziękuje że mnie mianowałeś. Nie jestem dyrektorem tylko zwykłym handlowcem. Poczytaj moje wcześniejsze komentarze. Nie można zwyczajnie zgodzić się z kłamstwami. Pracowałem w konkurencji i wiem co to znaczy brak marketingu i reklamy. W Budmacie akurat na brak reklamy i marketing nie ma co narzekać. Trzeba być ślepym żeby tego nie widzieć.
Gargamel 2015-12-31 12:56:48
Z okazji Nowego Roku życzę całemu zespołowi z pomorza nowego dyrektora - inteligentnego ( takiego który z nimi się napije a nie tylko słucha by donosić ) , rozgarniętego i przede wszystkim z pomysłem na sprzedaż na regionie, no a...
staremu... życzę by w końcu został rozliczony przez właściciela... Czas odlecieć na swojej miotle do domu paść kozy i skubać kury.... Przecież każdy powinien robić to w czym jest najlepszy. Jeszcze raz DO SIEGO ROKU :)
Salowy Lucjan 2016-01-20 09:07:09
Idzie Budma Marcin już tyłek cebulą smaruje ?
Wilk z lasu 2016-01-22 19:20:48
Budma idzie :)) medal już jest ! ale jeszcze nikt nie widział produktu :)

We wtorek spotkanie z szefem :) trzeba zrobić porządki w komputerze i telefonie bo nie wiadomo czy jeszcze będziemy je mieli bo niosą się wieści ze stu milowego lasu że część ludzi wróci do domu PKSem , najlepiej zabrać się z kimś i nie jechać swoim samochodem ( tutaj złote rady dawał mi wczoraj Wróżbita Maciej trochę to kosztowało bo połączenie było drogie ale warto było zadzwonić, jeżeli ktoś byłby zainteresowany to mam już namiary na firmy które podstawią busy - dla grup zorganizowanych :)
Salowy Lucjan 2016-01-24 00:16:21
Czyli tradycyjnie zawsze obrywają Ci najmniej winni. Niech wszystkich zwolnią będzie sam CRM sprzedawał. Efekty roszad na stanowiskach handlowych w 2015 już widać zastanawiam się dlaczego szef nie rozliczył dyrektorów za te spadki. Dlaczego ich się nie zwalnia skoro nie potrafią zarządzać.
4
jan 2016-02-04 20:47:23
dlatego że teraz sama wazelina została
2
maniolo 2016-02-15 09:45:52
jesli podnosi sie plany co rok o 30% a podstawa zostaje ta sama premie sa wyplacane od wyrobienia planu to znaczy zeby zarobic podobne pieniadze np jak w 2014 roku trzeba wykonac plan w 2015 30% wiekszy i tak w Kolko. To jest po prostu robienie z handlowcow idiotow i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podnoszac poprzeczke tak wysoko przydala by sie chociaz jakas marchewka ze mozna zarobic wiecej a tu na beszczelnego jedno sie mowi a drugie na koncie tylko mlodzi handlowcy dadza sie nabrac starzy pamietaja jak cofano wyrobione juz prowizje i zmieniano zasady premi w wstecz. A to co piszesz kolego o dobry chandlowiec plus dobry teren dobra cyfa to jakas bzdura ty chyba urwales sie z choinki i powinienes sie stuknac w glowe i to mocno oto moj komentarz Nie utrzymasz w firmie dobrych ludzi za pomoca bicza i kajdanow jesli nie ufasz ludziom oni nie zaufaja tobie i przy kazdej okazji odejda a kontrola to jakas bzdura handlowcy to inteligentni ludzie i kto z nimi pogrywa tak to sam w te sidla wpada nie przechytrzysz handlowca zawsze bedzie gora chociaz dyrektorom moze sie wydawac inaczej dobry handlowiec wie jak zarobic na boku i ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] plany stwaza pozory ze jest inaczej to taka gra jak mowil Fiech handel to gra. I niektorzy dlatego dlugo pracuja bo na boku zarabiaja spora kase i nie musza prosic lysych lizusow o jalmozne. Prawdziwy dyrektor powinien byc jak Lider za ktorym wszyscy podazaja a ten idzie przodem i usuwa wszelkie trudnosci z drogi handlowcow a tu tylko podzuca klody pod nogi a kazdy ma go w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiec sami widzicie ile jest Warta armia nawet 1 mln zolniezy ktorych do boju prowadzi taki czlowiek. Ale tez sobie mysle ze on tez sie zorientowal ze pewnych rzeczy nie przeskocz i stwarza pozory a tak naprawde ma wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tak wiekszosc ma wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a wyjdzie jedna wielka kupa pozdrawiam.
Zainteresowany 2016-02-16 14:53:52
Witam, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca w dziale eksportu? Czy w ogóle warto się tym zainteresować?
3
miki 2016-02-25 20:44:32
Ddużo piszecie o handlowcach, kierownikach,dyrektorach.Zastanawiam się czemu nikt nie pisze o kierowcach bud cięrzarowych. Ci panowie często malo sęsownie mają ustalane trasy czasem po 15 miejsc rozładunkowych.Co lepsze dostają inne firmy dzięki znajomym spedytorom.Czemu powtarzają się te same samochody obce na terenie firmy.Nasi kierowcy czekają gdieś 12 -15 godzin na załadunek a kierowca innej firmy ładuje się w tym samym miejscu i dziwnym trafem jest spotykany póżniej w płocku poczym dostaje towar i zmyka gdzie samochody budmatu dostają znowu 10-15 miejsc.Kochani szanujmy swoich ludzi to oni napędzają tą firmę.Sądzę,że nie powinniśmy brnąć ślepo w wyścigu szczurów tylko zastanowić się nad celem istnienia firmy i uczciwie wykonywać swoje obowiązki.Jeśli chodzi o wynagrodzenie owszem jest na czas i składki ZUS jednak nigdy nie dowiesz się czy masz wyliczone uczciwie,bo prezes ma swój kalkulator płac......i cicho sieć!!!!!
Wacek 2016-03-03 01:54:57
Na eksport z tego co wiem nie ma rekrutacji dyrektor dobiera sobie klakierów. Wszyscy zaangażowani zostali zwolnieni bez przyczyny. Następnie o zwolnionych chłopakach opowiadał jakieś głupoty że niby oszukiwali firmy swoje zakładali itp. Takie recenzje dawał jak ktoś z konkurencji pytał o referencje. Daj sobie spokój szkoda nerwów chyba że chcesz gałę polerować i żyć wiecznie w stresie.
szczupak 2016-03-09 18:35:20
damsko meskie? alez owszem! W biurze nie ma dyscypliny, wyjezdzaja pod pretekstem spraw sluzbowych i jada do mieszkan wynajetych przez firme, a tam to juz dzieje sie co chce! Kierownik Krzysiek pierwszy chetny, kawalezy i panny z odzysku, wstydu nie maja, za robote by sie wzieli! szybko padnie ten Wloclawek , przykrywka tylko
gargamel 2016-03-10 11:18:19
A ta rynna to w ogóle się sprzedaje ? Nigdzie tego plastiku nie widać.
6
1703 2016-03-15 17:56:07
Ochrona Emir budmat włocławek to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i pijaku. Szefem jest J. S z Lubienia Kuj. Chytry i cwany staruszek król złodziei z Mobilesu.
max77 2016-04-07 21:23:55
Podzielam tę opinię o dyrekcji SCS.
1
blacharz 2016-04-09 09:58:33
a Pruszek na to Jastrząb leć...:)
masakra 2016-04-18 22:24:24
Jak to mówią starasz się o prace poczytaj komentarze..... kierownicy do bani, rodzinka porozstawiana na stołkach... i tylko pozostaje pytanie aplikować czy jednak odpuścić...
3
donatan 2016-04-19 15:51:43
A jak z równością wynagrodzeń? Rodzina ma więcej? Jest jakaś polityka w tek kwestii, jakieś zasady premiowania itp.?
Handlowiec 2016-04-19 21:32:16
Do niedawna byłem handlowcem w Budmacie zwolnili mnie również bez powodu od tak. Koncepcja się dyrektorom zmieniła żaden z tych starych dyrektorów się za mną nie wstawił mimo to że prawie zawsze robiłem dobry wynik. Teraz pracuje u jednego z producentów i mam bardzo dobre warunki pracy chociaż nie wierzyłem że gdzieś będzie mi lepiej niż w Budmacie. Myliłem się teraz pracuje mi się naprawdę dobrze bez tej całej głupoty. Jakiś czas temu poprosił mnie dyrektor i pytał o rekomendację dla byłego Ex-dyrektora z Budmatu bo starał się do nas do pracy. I wiecie co nie powiedziałem nic, nie pomogłem. Mi też nikt ręki nie podał gdy mnie bez powodu zwalniali. Życie bywa bardzo przewrotne i w tej branży wszyscy się znają. Niech to będzie przestrogą dla obecnych pseudo kerowników nigdy nie wiadomo co was w życiu spotka ja odczułem wielką satysfakcję nawet po takim czasie :) Taki mały rewnżyk hehhe.
6
głuptak 2016-04-20 08:06:12
A proszę mi powiedzieć jak z ustalaniem wynagrodzenia początkowego, bo byłem na rozmowie i widzę, że to wolna amerykanka, żadnych zasad. Czy są jakieś zasady wynagradzania i premiowania. Czy można wiedzieć z czego bierze się comiesięczna płaca, czy to czysty przypadek? No i jak poszczególne filie, mnie chodzi akurat o Włocławek, jak tam jest?
1
Krecik 2016-04-26 14:45:10
Moja droga Calineczko, śmiem nie zgodzić się z Tobą, znam firmę od dawna i jak twierdzisz "dobra kadra która miała pomysły" :) ani nie była dobra ani nie starała się jak piszesz a ich pomysły też raczej wątpliwych lotów,...
1
katastrofa 2016-04-30 22:18:24
Z pewnością znajomi nawet bez doswiadczenia dostają na start wyższe wynagrodzenia od tych, którzy kilka lat zachrzaniaja po godzinach i biorą robotę do domu. Ostatnio się o tym przekonałem.
6
Wesoły Romek 2016-05-10 07:17:38
Dzień dobry, cześć i czołem! pytacie skąd się wziąłem?jestem wesoły Romek mam na przedmieściu Domek w domku wodę, światło, gaz... :)

Życzę zespołowi z pomorza.... by ciepło przyjęli...NOWEGO HANDLOWCA :)
No a nowemu handlowcowi :) dużo sukcesów :) no....albo miotła i do domu
:))))))))))) NIE MA JAK TO DOBRA ADRENALINA CO NIE ?
Gargamel 2016-05-10 10:08:25
Wieści z lasu NEWS :)
Wiele zmian, oj wiele :)
Od muchomorka z lasu wieści się niosą radosną nowiną....
Zespół handlowców z pomorza i nie tylko będzie miał nowych handlowców.
Szczególnie tym z pomorza życzę by ciepło przyjęli nową koleżankę do swojego zespołu :) wdrożyli, pomogli i pokazali w końcu co to jest ten ten tajemniczy CRM i jak go prawidłowo i profesjonalnie obsługiwać, no i jak prawidłowo robić tabelki, zestawienia :)
No chyba że nowa koleżanka nie sprawdzi się w roli przedstawiciela handlowego...(usunięte przez administratora)
Sokół 2016-05-20 12:38:35
Dobrze do Włocławka dołączyła Pani ( usunięte przez administratora ) przynajmniej jest teraz weryfikacja jednogłośnych decyzji ( usunięte przez administratora )Trochę rozsądku i przychylności, wcześniej tylko jednoosobowe (w większości nie mądre) zarządzanie. Miejmy nadzieje, ze firma się rozwinie!
robolek 2016-05-23 09:54:40
Pani A wniosła nowego ducha do fabryki we Włocławku, dzięki jej za to! A Pan K jest przynajmniej teraz weryfikowany przez nią, dzięki Bogu, bo już pozjadał wszystkie rozumy. Na szczęście obecnie wszystkie jego decyzje przechodzą jeszcze przez Panią dyrektor i człowiek ma pewność, ze relacje z P K nie wpływają na awanse i układy z nim
2
zaciekawiona 2016-06-06 19:57:40
Witam, w internecie ogłoszono rekrutację na stanowisko: Konsultant ds. sprzedaży telefonicznej. Czy ktoś pracował bądź zna opinie na temat pracy na tym stanowisku?? Proszę o podanie wszystkich informacji. Z góry dziękuję ;)
jogi 2016-06-10 22:41:04
w sprawie konsultanta to nie mam wiedzy, ale wiem że na gwałt to handlowców szukają :) w ostatnim okresie dużo się pozwalniało, normalni dają nogę z tej firmy :)
4
szarak 2016-06-13 11:17:18
zakład Włocławek zaczyna funkcjonować, ciągłe zmiany, teraz pozmieniali grafiki pracy, (usunięte przez administratora) robia jak chcą jak im wygodnie, a pracownik to szraczek. No lae cóż, nie ma gdzie iśc do roboty to trzeba się użerać (usunięte przez administratora)
Głuptak 2016-06-29 11:29:46
ludziom nie dogodzi, zawsze będą narzekać, a ci co zadowoleni wcale tu nie zaglądają i nie piszą. Jakby nie mówić, każdy z nas ma los w swoich rekach
1
Głuptak 2016-06-29 11:30:55
ludziom nie dogodzi, zawsze będą narzekać, a ci co zadowoleni wcale tu nie zaglądają i nie piszą. Jakby nie mówić, każdy z nas ma los w swoich rekach
Rafał 2016-06-30 08:13:43
Ja już trochę się pogubiłem w takim razie @fizyczny, jednak w większości komentarze są tutaj dobre, Ty znowu piszesz coś innego, czy ktoś może napisać jak w firmie jest naprawdę?
obo 2016-06-30 16:34:28
Moim zdaniem jest podobnie jak w innych firmach prywatnych, czyli szybkie tempo pracy i obowiązków bardzo dużo. Zarobki jednak lepsze, przynajmniej w moim przypadku.
ebo 2016-06-30 18:18:21
Firma porównywalna do innych firm prywatnych - tempo pracy bardzo szybkie i bardzo dużo obowiązków.
Bold 2016-07-04 10:47:02
Dlaczego komentarze są cenzurowane i te negatywne nie przechodzą ?
18
Jacek 2016-07-05 07:55:34
Negatywne komentarze nie są porządane i są cenzurowane, tutaj już się prawdy o firmie nie dowiesz
3
kaczak 2016-07-05 11:58:02
trafna uwaga, negatywne komentarze sa cenzurowane. Ja rozumiem, ze można cenzurować niewłaściwe słownicto, ale opinie?! Pewnie jak zwykle cos za tym stoi. W każdym razie Włocławek to dno i wodorosty, nie umieja tym zarządzać, tyle specjalistów wysokiej klasy za mase pieniędzy, a produkcji ustawić nie umią, wszytsko stoi i czeka na zmarnowanie.
10
Vegeta 2016-07-07 22:50:42
Budmat jest najlepszą firmą w której dotąd pracowałem. Szkoda że Pan Bogdan zrezygnował ze swojej oddanej starej kadry. Czytałem ostatnio o złapanych złodziejach, gdyby stara kadra została tego by nie było. Stawiacie na głupich cwaniaczków to musicie się liczyć z konsekwencjami.
7
Dziad 2016-07-13 08:16:01
co tu mówić, wszędzie jest to samo, dobrze gdzie nas nie ma. Każdy pracuje patrząc na koniec sawojego nosa, we Włocławku biuro patrzy na siebie każda zmiana patrzy na siebie, nie ma zażyłości, bo każdy sobie rzepke skropbie, ale jak cos do czegoś to utopili by w łyzce wody. Jak macie gdzie indziej szanse, to nie wchodźcie w te wodę. Zresztą widać ostyatnio kilku przyjętych rezygnowało po dniu, chyba to dowody oczywiste!
1
KOTEK 2016-07-13 18:52:43
Tak jest super, sama prawda. Widac to szczegolnie po tym portalu, gdzie co drugi komentarz jest zdejmowany.
3
Ziutek 2016-07-21 22:50:23
Generalnie jest analnie.
6
Dziad 2016-07-22 11:41:35
Ile dali ci za tę słodycz???? Albo którym z kierowników jesteś że tak słodzisz??? Przecie generalnie tam jest syf, tylko wybrani sa wysłuchiwani, protekcja, po rodzinie i po układach z przełożonymi co nie co na stołkach, a te stołki tymczasowe!
10
Bulbur 2016-07-26 01:17:42
Ale to jest mdłe. Propaganda jak w Pisie.
7
budmatowiec 2016-08-03 11:55:40
Mniej niz 2 tys netto
Ksiądz Pedofil 2016-08-12 11:24:05
Módlmy Się ! :)
1
pracownik 2016-09-11 02:05:28
Nie bądź wariatem, buduj z BUDMATEM :)
3
stalowy stachu 2016-10-19 06:43:43
Bardzo dobra firma :) same zalety ,. Tyle że prawdy się tu nie dowiesz (usunięte przez administratora)
4
radek 2016-10-19 08:13:35
To oni planują jakieś relacje poza granicami naszego kraju @toemk bo po co ph tutaj języki obce tak się zastanawiam?
Zostaw swoją opinię o BUDMAT - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUDMAT