brak logo

Marathon International sp kom. i sp z o.o.

Poznań

Opinie o Marathon International sp kom. i sp z o.o.

scyzor 2017-03-22 12:25
Siema Tymon w Kielcach też im będzie ciężko ze Skarżyska prawie wszyscy odeszli beznadziejna firma bylem tam ponad rok ( usunięte przez administratora )ale sie wyzwoliłem odradzam panowie odradzam
3
Kicek 2017-03-24 10:03
Dlatego wzieli sie za centrum logistyczne latwiej znajesc operatora wozkow niz kierowce.
Migracja 2017-03-25 23:13
Nie tylko nie pojdIe ale odejdzie ;)
Chłopaki już poszli na zwiady do Oleśnicy wiec jeśli się sprawdzi system to już zacznie się e-migracja z e-marathonu ,kwestia czasu panowie
Te same prawie firmy załadunkowe ,kasa większa i przejrzysto wszystko ,na czas a po za tym ludzie normalni i uprzejmi czego to nigdy nie doświadczysz !!
1
Agnieszka 2017-03-29 09:05
Proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat Marathon International sp kom. i sp z o.o. Wiedzieliście, że załoga Marathon wspólnie wydaje Słownik Zawodowego Kierowcy?
Tobi 2017-03-30 07:50
Tak się zastanawiam czy jest gdzieś gorzej ?
Agnieszka 2017-03-30 09:22
@Tobi, a Ty jakie masz doświadczenia z Marathon International sp kom. i sp z o.o.? Możesz powiedzieć coś więcej?
Gumowa kaczka 2017-04-04 19:25
Wszedzie dobrze gdzie nad niema( usunięte przez administratora ).
Jesli chodzi o Marathona moze i jest kilka niedociagniec ale
Wyplata na czas
Dobra kadra kierownicza
Super wypasazony warsztat naprawczy z kompetentna zaloga
Mechanicy o duzej wiedzy i umiejetnosciach
Najnowsze auta dobrze wyposazone
Nowe centrumlogistyczne na dniach oddawane do uzytku
Czego chciec wiecej moze wypowie sie dobrze nam znany ( usunięte przez administratora )
Agnieszka 2017-04-05 09:14
@Gumowa kaczka, czyli polecasz ogólnie pracę w tym miejscu?
1
G kaczka 2017-04-05 16:03
Tak polecam.
BangBang 2017-04-06 16:20
Jowita to jeszcze tam jest zatrudniona?
xcvfrrr 2017-04-06 17:14
Nawet spedytorzy odchodzą z marathonu to o czymś świadczy. Wystarczy.
2
dyzio 2017-04-06 21:38
Maszoński
Zapraszamy do Sulęcina.
2
Agnieszka 2017-04-07 09:20
@ktoś, spotkała Cię taka sytuacja, o której wspominasz?
Papa smerf 2017-04-08 20:39
Maszoń ski też jest niezły pikuś.
Ale do rzeczy.
Firma Marathon.
Stawia na rozwój bazy aut. Szybko się rozwija. Dobra strategia marketingowa. System plac wydolność i zawsze na czas. Wykształcona i kompetentna kadra kierownicza. Szkolenia z eko jazdy. Nowoczesne technologie zarządzania trasami. Kierowcy wyszkoleni . Warsztat dobrze wyposażony oraz właściwi ludzie na właściwym miejscu.
Czego chcieć więcej.
1
Agnieszka 2017-04-10 10:05
@Papa smerf, czyli polecasz pracę w Marathon International sp kom. i sp z o.o.?
2
Agnieszka 2017-04-12 08:56
@Wasz kierowca, czy jest to jednorazowa sytuacja, czy zdarzało się to już wcześniej? Kontaktowałeś się w tej sprawie ze swoim przełożonym?
Diesel 2017-04-24 18:21
Nikomu nie polecam pracy w tej firmie.( usunięte przez administratora )
4
Agnieszka 2017-04-27 15:41
@Diesel, dlaczego nie polecasz pracy w owej firmie? Jaka jest przyczyna Twojego negatywnego nastawienia do Marathon International sp kom. i sp z o.o.? Chętnie poznamy Twoją opinię. Uargumentuj swoją wypowiedź.
Agnieszka 2017-04-28 08:59
@Poznan nie jestem moderatorem wątku. Jeżeli jakiś komentarz został zarchiwizowany, to musiał być on niezgodny z Regulaminem Serwisu GoWork.pl
kier 2017-05-09 21:04
Pracowalem kiedys w firmie Elmex i tak jak u was terminy byly przyspieszane celowo zeby jak najwiecej km wyjezdzac. Teraz pracuje w malej firmie gdzie jest spokojna jazda i jak we wtorek zaladuje ladunek w polsce to na czwartek mam zrzutke na Zaglebiu. A to jest tylko troche ponad 800km. Takze stwierdzam ze nigdy wiecej kolchozow bo jest tam wyzysk i gonitwa. Nowe auto to nie wszystko. W tej firmie robie 8500-9000km miesiecznie i kazdy jest zarobiony.
1
scyzor 2017-07-04 10:56
dopóki nie usuną to może ktoś przeczyta i zostanie ocalony chłopaki szerokim łukiem od tej firmy :)
3
Daniel z bani 2017-07-04 16:48
Takie wpisy to możesz sobie na chodniku kredą wypisywać dzieciaku.
Podaj konkrety
Fakty
Daty
szczegóły
Dlaczego omijać
Chowasz się pod nickiem a i tak wszyscy wiedzą kim jesteś z imienia i nazwiska
Więc nie rób szopki tylko konkrety prosimy

2
Ludzik 2017-07-05 12:44
Marathon to fajna firma szkoda, że nie mają nowych ofert.
1
scyzor 2017-07-10 17:58
Widzę znów usunięte posty, staracie się. Chłopaki omijać z daleka pozdrawiam były :)
2
scyzor 2017-07-10 18:03
a co się stało z prawdziwą redaktorką ta która pisze koło jej nicku niema mikrofonu :)
Huragan 2017-07-13 12:53
Jesteście pewni, że nie można napisać o firmie nic pozytywnego? Może tylko kilka osób jest niezadowolonych?
1
scyzor 2017-07-13 23:07
odpowiem jeszcze raz poczytaj tx-a z twojej wypowiedzi sadze ze jestes dosyc wysoko
Ludzik 2017-07-16 22:30
Mam zamiar aplikować do firmy ponieważ słyszałem o nich dobre rzeczy. Po lekturze opinii jestem mocno zniesmaczony i nie wiem co myśleć? Chociaż często na takich forach piszą osoby będące w konflikcie z firmą. Jaka jest atmosfera w firmie?Może ktoś napisze dla nowego?
bon 2017-07-17 11:43
Przyjdź i sprawdź. Robota ok, kasa na czas. Żadna krzywda się nikomu nie dzieje.
3
Czlowieniu 2017-07-18 09:28
Tak jak wcześniej kolega napisał, kasa na czas masz swoje auto masz swojego spedytora.Auta są nowe maja klime postojową plus przetwornice 1000watt wyposażone są w systemy bezpieczeństwa.Auto dostajesz pod chatę spróbować możesz nic nie stracisz a może akurat zyskasz pozdro
2
Pracownik 2017-07-21 18:36
Żałosne jest szukanie na siłę jakiegokolwiek błędu żeby tylko napisać źle o firmie?
1
Driver 2017-07-21 19:27
Dokładnie. Bombek [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Kowal 2017-07-22 08:00
100% racji nic dodać i nic ująć
1
Kolo 2017-07-25 12:15
Gdyby ktoś zadał sobie troszkę trudu i sprawdził aktualne oferty pracy to wiedziałby, że Marathon nie potrzebuje teraz kierowców! Jeśli ktoś pisze pozytywnie to pewnie tak jest!
2
scyzor 2017-07-29 17:29
gdzieś już czytałem tego typu wypowiedz nie ośmieszał byś się :)
Zyta z psenzyta 2017-07-30 17:16
Krzysztof WIJAS już daj spokój z hejtem.
To że nie dawałem rady nie znaczy że muiszczenia od razu szukać na sile minusów
Pracowałeś tyle czasu i nie narzekał es jakoś teraz się zwolnień i jesteś wielki negatyw. A twu z taką opinia.
Master plaster 2017-07-30 18:15
Marathon firma rozwojowa i duuuzymi perspektywami na przyszlosc
Kadra zarzadająca profesjonalna na wysokim poziomie
Kierowcy zadowoleni place na czas, socjal,
warsztat super nowoczesny i zarządzany przez fachowców
Flota nowoczesne auta co przede wszystkim nowe
Nic dodać nic ująć
Lider w branży transportowej
A hejt że strony scyzora to tylko czcze gadanie i szukanie dziury w całym na siłę. Ogarnij się facet.
2
Mosiek 2017-08-02 22:50
Nie ma idealnej firmy ale po lekturze opinii nic nie można wywnioskować , gdyż są tak bardzo różne. Tak sobie myślę, że w sumie to można spróbować i tyle!
1
singer 2017-08-03 07:45
A moja Pani ceni sobie opiekę medyczna dla rodzin. Jak mała chorowala to się przydało. Chyba raczej polecam firme
1
Leonidas 2017-08-09 22:26
Bardzo podzielone są opinie o firmie.! Jak można teraz wyrobić sobie zdanie o Marathon-ie? Bardzo trudno!
Edi 2017-08-11 10:54
Mam dwa pytania, ilu w firmie pracuje Ukraińców i jaka jest rotacja kierowców ?
Dziękuję za odpowiedź.

Napiszcie też coś o obciazeniach, z czego wynikają itd.
Luka 2017-08-13 08:47
Czy jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego o firmie? Czy moze mi ktoś napisać ile osób pracuje w firmie?
serwer wiadomoscci 2017-08-13 09:16
170
Leon 2017-08-16 09:18
Osoby, którym brak obiektywizmu nigdy nie napiszą normalnej opartej o fakty opinii. Kto chce pracować będzie mu dobrze.
Szoszon 2017-08-18 18:12
@ Leon
Powinieneś napisać tak.

Kto chce być niewolnikiem, będzie mu dobrze.
1
Gwidon 2017-08-19 11:21
Skoro niektórzy mają taki dobry humor to w firmie z całą pewnością jest dobrze! Cieszy mnie to i potwierdza to co słyszałem, że Marathon to spoko firma. Może ktoś podpowie mi czy firma potrzebuje dyspozytora?
Pracownik zadowolony 2017-08-22 11:50
Zastanawiam się dlaczego osoby, które pracują na niższych stanowiskach ciągle oceniają kierowników, dyrektorów? Przecież ich zakres obowiązków jest zupełnie inny. To oni mają być oceniani, chyba się komuś kolejność pomyliła?
BIURO 2017-08-22 15:52
Prześlij CV na adres i.dreger@emarathon.eu
Ludzik 2017-08-25 21:37
Słyszałem, że Marathon International to dobry pracodawca. Mam zamiar aplikować ale nie widziałem zupełnie nowych ofert pracy. Może ktoś słyszał i mógłby podpowiedzieć?
Agnieszka 2017-08-31 11:14
@Ludzik a skąd słyszałeś, że firma Marathon International to dobry pracodawca? Podzielisz się swoimi doświadczeniami? Aktualnie jest oferta pracy na kierowcę http://www.emarathon.pl/PL-H237/oferta-pracy-na-stanowisku-kierowcacala-europa.html. Czy takie stanowisko interesowałoby Cie?
Zostaw swoją opinię o Marathon International sp kom. i sp z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marathon International sp kom. i sp z o.o.