brak logo

Marathon International sp kom. i sp z o.o.

Poznań

Opinie o Marathon International sp kom. i sp z o.o.

maniu 2016-06-19 21:26:28
Podstawa 2500 brutto plus dieta i kilometry 8 tys w miesiąc zarobiłem.
6
Łukasz60 2016-06-20 11:56:32
Wypłata była jeździmy dalej tylko pytanie gdzie jest mój nowy DAF
czekajacy na dafa 2016-06-20 12:19:03
Potwierdzam, tez zarobilem bałwanka. Jest duzo lepiej.
Maratończyk 2016-06-20 21:45:28
Ja nawet 7 tys nie zarobiłem...
1
Pietrek 2016-06-21 09:59:14
no ja słyszałem na postoju że kasowo wcale nie jest jakoś tak kolorowo w stosunku do innych firm krajowych.
stary 2016-06-22 06:18:48
Kosa z przodu. A na parkingach trzeba wam mówić tak bo byście przylazili i starym robotę zabierali
1
lłukasz60 2016-06-24 00:19:52
tylko uważaj co piszesz i do kogo a jak nie pasuję to zapraszam gorzowski psi,,,,,,
NOWY 2016-07-05 21:14:52
chcialbym sie dowiedziec jak jest z tymi dietami czy to prawda ze jak sie jezdzi po polsce to placa 30 zl na dobe czy to zart pozdrawiam nowy
NOWY 2016-07-05 21:48:23
edf umowa o prace jest w kazdej firmie ale za miske ryzu to nie bede jezdzil
bolo 2016-07-05 22:27:54
byly podwyzki i od 5 lat to samo zarabiam jak nie mniej
kawter 2016-07-10 22:39:05
umowa o prace to nie jest wielkie wydarzenie, sorry ale skoro juz na tym polu jest problem no to nie za ciekawie i te pseudo podwyzki, tiaa
Kawter 2016-07-14 10:14:41
jak narzeka i się zwalnia no to chyba jednak nie myśli że jest ok?:D
alex 2016-07-14 10:32:15
tak w domu cie niema i pensja (usunięte przez administratora)jak na poznanska firme to sporo ale mozesz spadachronem polatac
1
Zyga 2016-07-14 11:23:41
Raczej 7000 niż 6000 chyba ze sie opierdzielasz i dlugo siedzisz w domu
1
alex 2016-07-14 20:23:46
zyga puknij sie w glowe myslisz jaz dadza raz 7000 to bedziesz mial tak ciagle to zejdz na ziemie po wakacjach juz bedzie 5,5 zobaczysz mam dobre info a ty pewnie masz 2 karty wiadomo od kogo to ci sie udaje
ego 2016-07-15 06:00:25
i nie bedzie bo ponoć z bióra teraz mają robić prawko na przeżuty a ten od ECO ma obrabiać krajówke
1
dobry 2016-07-15 23:03:05
"ego" mógłbyś też "obrobić"... Ale słownik ortograficzny...
siwy 2016-07-16 07:51:33
Jakie problemy? Kasa zawsze jest na czas. Gadacie że nie zarabiacie? Jeśli płacą normalnie i na czas to jest chyba ok? Ja raczej zawsze bliżej 7 niż 6 i nie słyszałem żeby ktoś mocno z tacho przeginal. Chyba że wracam do domu to mi pozwolą ale nic na siłę. Teraz czekam na DAFA. Arek już dostal
Obecny 2016-07-18 10:56:15
NORMALNY. Nie pisz bzdur. nikt w tej firmie na stopa nie wraca. Szef kupił 70 nowych zestawów i firma ma problemy z ładunkami? Zastanów się. A jak o sprzet nie bedziesz dbał to kazdy w kazdej firmie cie za to uwali. swietej krow w tej firmie nie ma. nie dbasz o sprzet to wracaj na woz drabiniasty.

1
on 2016-07-21 17:58:48
ponoc warto zostac tam sprzataczka wiecie cos na ten temat
Ciekawy.... 2016-08-26 17:21:09
Co tu tak ucichło ?
szukam dalej.... 2016-08-29 01:04:35
rozmowa wygląda jak w większości... obiecują gruszki na wierzbie, a w rzeczywistości? 25 euro za sobotę i 25 euro za niedziele a sobotę czasem trzeba jeździć, coś nieco ponad 30zl dniówki na kraju plus drugie tyle za nocleg w kraju, za granica 50 euro... kpina krotko mówiąc: bylem, rozmawiałem, ośmiałem się pod nosem i wyszedłem:)
1
aix 2016-09-12 22:43:03
bzdety opowiadasz kon,,, bajki to dzieciom wciskaj
szybki 2016-09-13 02:59:27
tak potrzebują ale nie wiem jaki system bo jak na nowe auto to ponoć 3 tyg na łykend to znaczy w sobote rano zjazd i z niedzieli na poniedziałek w nocy wyjazd
Happy 2016-09-13 10:07:04
Smiej się smiej. w sierpni zarobiłem ponad 8 tysi. Przynajmniej roboty mi nie będziesz zabierał :))
smiały 2016-09-13 22:57:16
tak smialo dzwon i najlepiej jak do jowity pójdziesz tam na 2 karty lataja bo to juz cargo i o domie zapomnij chyba ze na stupa pojedziesz atmosfera jest super kazdy na ciebie z gory patrzy przez 3 miechy bedzie dobrze
prawdziwy maratonczyk 2016-09-13 23:06:17
zgadza sie miodu tam niema 8tys jak jezdzi sie po 18h i po 6 h pauzy kreci a ten marek to nie marek tylko jeden z biura który podszywa sie za kierowce i takie farmazony wymysla on nagania kierowcow
poznaniak 2016-09-14 07:20:24
słyszałemze spororo kierowcców sie będzie teraz zwalniać
JAnusz transportu 2016-09-14 19:01:37
Miałem przyjemność współpracy z Marathon...dobra firma "na początek"...
Później nadchodzą przemyślenia...skoro pracuje w MARATHON i niema mnie w ogóle w domu gdyż wracam w sobotę wyjeżdżam w poniedziałek rano i zarobie 5.300 zł netto jednocześnie non stop walcząc z czasem,z wózkiem widlowym,ciągłym strachem czy "zjade",czy może nie będzie znowu "powrotu",czy w tym miesiącu będą dobre kilometry i spalanie,czy nie zdaży się gdzieś przetrzeć auta,czy kamyszek nie odpryśnie w szybę....... to może jednak się rozstać i wyjechać za granicę do pracodawcy i tak nie będąc w domu jednakże zarobek 15tys PLN ...
TO BYLA BARDZO DOBRA DECYZJA ....
Pozdrawiam z emigracji ....
1
dadal 2016-09-14 19:17:29
Znów się nie podoba wywalonym że za dobrze płacą w Marathonie?
1
Silka 2016-09-15 09:15:32
5300 to ja mam z dwoma tygodniami urlopu. nieaktualne masz informacje
nowal 2016-09-15 11:23:20
Błąd aixa i kowboja taki sam. Piszę się w ogóle. Czyżby sam ze sobą pisywal i nakrecal atmosferke? To przynajmniej nicka zachowaj odpowiedniego bo nie będzie widać ilu ludzi pisze. Od trzech miesięcy odeszło 2 chłopaków. Pytałem dzisiaj kadrowej bo byłem na bazie. Generalnie mało tych co narzekają na kasę. Ja też nie narzekam
JAnusz transportu 2016-09-15 14:32:53
Proszę czytać ze zrozumieniem....nikt mnie nie wyrzucił kolego !
Opisałem swoje doświadczenie,podkreślam,że marathon to dobra firma na zdobycie doświadczenia i jednocześnie kolejna,która nigdy nie zapewni wynagrodzenia jakie otrzymuje na emigracji....przykre ,że w PL kierowcy zawodowi poświęcają całe swoje życie na pracę i zarabiają tyle ile pani kasjerka w Niemczech,Holandii,Belgii,Francji,Szwecji,Norwegii,Grecji,Irlandii,Hiszpanii,Danii,Włoszech....
2
Simon 2016-09-16 08:10:12
AIX i Kowboj robią te same błędy. Przypadek?
obecny 2016-09-16 09:11:39
Skąd takie info??? Za sierpień miałem zapłacone normalnie, czyt. sporo więcej niż gdybym był na km... Po za tym nikt nie informował o zmianie systemu wynagradzania...
abc 2016-09-16 23:29:48
do simona pl . szukasz błędów u kolegów kim ty jesteś pacz na siebie i nie wcinaj się schowaj się do swojego dołka nic nie wiesz o tej beznadziejnej firmie
Błażej 2016-10-13 17:12:25
I co powiedzą kiero ciekawego.? Baza się wam buduje. Ile średnio w miesiącu w domu jesteście?
saab 2016-10-22 22:54:33
tak sa auta na placu i w innych miejscach moxesz spoko przychodzic bo zardzewiejaaaaaaaaaa
holmes 2016-10-27 15:02:07
Szczerze, to od żadnego spotkanego terazniejszego, czy byłego kierowcy nie usłyszałem dobrego słowa na temat tej firmy. O wielu innych jednak mówi się obojetnie, lu dobrze, a tu...
3
zawiedziony 2016-10-30 20:31:39
ja poraz kolejny stoje na zachodzie zamiast spędzać czas z rodziną ponoć niema powrotów do kraju a miało być tak pięknie
Kris 2016-10-31 09:13:24
Witam .Jest Pan kierowca w emarathon?
Kiero 2016-11-01 15:58:32
Jak raz pokazałeś źe możesz zostać dłużej w trasie, bo "niby nie ma powrotu" to nie dziw się że takie coś zdarza się znowu... Postaw się konkretnie i tyle. U kogo jeździsz?
LUBIANY 2016-11-04 12:02:23
Janusz pisze prawdę w 100 % zgadzam się. niestety pracowalem w tej firmie. ..pieniadze sa ładne na poczatku pozniej wielka lipa .........niestety NIKOMU NIE POLECAM TEJ FIRMY. SAMA WYPOWIEDŹ BIURA DAJE DUZO DO MYSLENIA(usunięte przez administratora)
jack 2016-11-05 18:48:16
za to mu placa zeby bajki opowiadal ale dzieki niemu duzo dobrych kierowców odeszlo i bedzie jesz
Cepgeu 2016-11-08 09:04:32
Emil skazał szto z nowym godem budzet łutsze. Mnogo dziengow zarabotam.
Bagitel Cepgeu.
Kapitan 2016-11-10 13:14:25
No, no, ładną sobie Marathon reklamę w Warszawie na trasie W-Z zrobił. Czy w tej firmie to jeszcze poza biurem zatrudniają Polaków ?
Staszek 2016-11-10 17:35:17
Zamiast usuwać komentarze, firma powinna popracować nad swoją wiarygodnością.

Fundamentem tej firmy są kierowcy, a nie panie z biura obczepione jak choinki złotem i tipsami.
Pamiętaj o tym Emil.
2
świeżak 2016-11-22 12:22:00
Panowie, niedawno zdalem prawko CE w Poznaniu, ale nigdzie nie chcą przyjąć bez doświadczenia a w Marathonie jest możliwość przyuczenia. Wiem, że można umówić się na spptkanie, ale chciałbym poznać opinie kierowców. Warto tan iść,? Nauczą czegoś? Jest jakaś tzw lojalka? I jakie są faktycznie zarobki?
edi 2016-11-26 05:44:15
nie polecam ci tej firmy za wszystko obciazaja nawet jak nie twoja wina a kwity musisz podpisac u kondzia nauka bedzie cie sporo kosztowala bo budują logistyke a kierowcy sie dokladaja do tego bedziesz miał problem ze zjazdem do domu jestem ze srodkowej polski po swietach odchodzimy z chłopakami do innych firm bo tu juz nie idzie wytrzymać dyspozytorzy są do bani
Tomek 2016-11-26 11:48:04
Niestety to co napisał Edi jest prawdą. Brak jakiegokolwiek poszanowania dla kierowców. Też po nowym roku odchodzę z firmy. Niedługo to będą tutaj sami ukraińcy jeździć. Nie protestują kiedy się ich obciąża.
Dyspozytorzy to chamy i prymitywny jakich mało, brak podstawowej wiedzy na temat transportu.

Moja rada, omijać szerokim łukiem.
Zostaw swoją opinię o Marathon International sp kom. i sp z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marathon International sp kom. i sp z o.o.