brak logo

EL-HURT Jolanta Grudzień

Elbląg

Opinie o EL-HURT Jolanta Grudzień

anonim 2010-11-16 17:42
Ostrzegam wszystkich ewentualnych pracowników przed zatrudnieniem się w Firmie EL-HURT Hurtownia Artykułów Mięsnych w Elblągu, ul. Kochanowskiego 11. (usunięte przez administratora) pracowników ,oraz brak płynności finansowej na wypłaty dla pracowników pracujących na umowy o dzieło/zlecenie. Atmosfera w firmie łamiąca wszelkie regóły moralne i finansowe.
6
Kuba 2010-12-22 18:50
Jestem pracownikiem ECM EL-HURT ELBLĄG od 5 lat i nigdy nie było problemu z wypłatami. Wynagrodzenie zawsze na czas jako jedna z nielicznych elbląskiech firm.
anonim 2012-01-25 22:20
Ja również spedziłam tam wiele lat i może problemów z wynagrodzeniem nie było ale dla pracowników na pełen etat z normalną umową ale nie dla tych którzy pracowali na umowe zlecenie/o dzieło.Z tą atmosferą nasz poprzednik ma świętą racje.Pracowałam tam w biurze więc wiem coś na temat płac i wykorzystywania pracowników na MAXA.Szefostwo jest bardzo miłe jak czegoś potrzebuje (okres śwąteczny itp.)a póżniej mają cie w (usunięte przez administratora) i kąbinują jak tu zapłacić grosze a najlepiej NIC.
2
mariusz605 2014-06-22 17:46
No to może osoby pracujące tam wypowiedzą się jeszcze raz, czy dalej podtrzymują że to super firma..... Jako klient wiem że dwie oddane pracownice wyleciały z powodu przyjęcia sobie na staż innych z urzędu pracy.Tak właśnie PIP wspomaga prywaciarzy. W dodatku byłem wielokrotnie świadkiem jak chamski szef odzywa się do pracowników nie zważając nawet na kupujących. Szkoda że nie trafił przy tym na męża którejś z pracownic bo pewnie dostał by po ryju!
1
piter 2014-09-17 21:02
Oszukują na wypłatach i płacą z opóżnieniami. Umowa na gębę a potem nic niby nie pamiętają. Nie wypełnione umowy z podpisami pracowników leżą w szufladzie w piwnicy.
3
Pracownica 2014-12-16 15:30
El-hurt nadal funkcjonuje warunki sie zmieniły płaca na Elblag nie jest zła co do szefostwa to maja leprze i gorsze dni ale można sie dogadać.
dobry 2015-01-31 23:45
dobre pytanie zadales staszek - mnie interesuje praca w elhurcie ale bardziejni zsama praca interesuje mnie sawka jak mozna dostac. wiecie jak to jest - mam za soba jedna prace w ktorej kokosow nie dostawalem ale coz tu zrobic takie zycie. mozecie powiedziec mi cos na ten temat jak to tuaj teraz wygalda praca.
pracownik 2015-06-02 13:15
Kto chce pracowac to pracował będzie, ja 6 rok i jakos daje rade. Nie jest lekko ale gdzie teraz lekko jest ? Nigdy nie zdazylo sie bym nie dostal na czas pieniedzy i nie slyszalem od nikogo zeby z tym tez mial problem. Pensja jaka by nie byla zawsze bedzie mala ale tragedii nie ma.
1
cśśś 2016-10-19 20:47
Ciekawi mnie jednak czy wypłata jest na pewno adekwatna do zadąń, wiecie może? Dziękuję za odpowiedź.
niuniek 2017-02-13 13:42
Chyba nie do konca jest dobrze skoro sprawy sadowe byly o ..kaskę!
8
Alicja 2017-03-31 11:05
Chcecie dowiedzieć się więcej o firmie? Na stronie znajdziecie wiele przydatnych informacji http://www.elhurt.elblag.pl/o_nas/ A jakie benefity oferuje firma swoim pracownikom?
Śmiech ..... 2017-05-21 03:16
Benefity a co to takiego:-D już od dawna żaden pracownic nie dostał premi a wręcz przeciwnie są im co miesiąc zabierane premię i to nie małe a powody są śmieszne wcale nie doceniają pracowników ani nie liczą się z ich zdaniem coraz gorzej tam się dzieje.
1
niuniek 2017-07-06 14:01
A wystarczy podczas zawierania umowy ustalić i określić swoje oczekiwania..i trzymać się tego.Wymagać zapłaty za godziny nadliczbowe,nocne.Dokumentować naruszanie praw pracowniczych itp.sk.... Nie dać sie upodlić jak co niektórzy obecni.
Xxc 2017-07-26 19:00
Co wy wiecie ludZośka. Każda firma jak inna. Widocznie mało wiecie bo pieprzycie. A ty niuniek tak piszesz jak byś tam pracował kiedyś. I ci wszystko pasowało wtedy .żyj swym życiem dalej
Alicja 2017-08-07 06:44
@niuniek czyli negocjacje podczas procesu rekrutacyjnego w tej firmie są możliwe? To bardzo ważna informacja - pozwoli na więcej pewności siebie innym osobom, które pracą w tej firmie są zainteresowane.
1
niuniek 2017-08-25 04:54
Ooo!..bronimy wyzysku i wojującego kapitalizmu.Płacą ci za to?
Alicja 2017-08-25 10:45
@niunek, każdy ma prawo do napisania na temat EL-HURT Jolanta Grudzień, tego co uważa. Jeśli opinia jest pozytywna, nie musi to oznaczać, że jest podstawiana. Najlepiej napisać tutaj plusy i minusy firmy - jakie są naszym zdaniem i w ten sposób przedstawić swój punkt widzenia.
niuniek 2017-08-27 09:32
jak najbardziej zgadzam się.Należy opiniować a nie atakować.W skali 1 do 5 moja opinia to 2.Jeżeli chcesz pracować w tej branży szukaj gdzie indziej.Zwracaj uwagę na przestrzeganie praw pracowniczych,uczciwość i zaufanie..inaczej zrujnujesz zdrowie fizyczne i psychiczne.
Alicja 2017-09-03 14:04
@niuniek, dobrze oceniasz firmę na dwójkę w skali pięciostopniowej i masz to tego całkowite prawo. Ważne jednak, żebyś (tak jak wcześniej prosiłam) wyszczególnił dlaczego tak uważasz, podał fakty, które za tym przemawiają. Sama ocena często nic nie wnosi, istotne jest jeszcze uzasadnienie.
Zostaw swoją opinię o EL-HURT Jolanta Grudzień - Elbląg
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EL-HURT Jolanta Grudzień