Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o aspect

Pracowałeś w firmie aspect i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-22 16:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno nie w ASPECT W GŁOGOWIE, Tam nie płaca 9 euro, może 7. jak zadłużysz,godzin było dużo ale teraz jak ktoś ma 120 to szał, na urlopach (usunięte przez administratora),nie płacą ze średniej tylko z kosmosu ok 100zł a jak zachorujesz to chorobowe jeszcze mniej i kiedy im się chce bo na pewno nie w terminie , Z wypłatą do 10 każdego miesiąca prawie nie ma problemu ale też płacisz (usunięte przez administratora) za to że wypłacą do 10 i jeszcze uwala z godzin parę nie wiadomo gdzie i dlaczego Dobrze ,że już mnie tam nie ma , Także albo ktoś bzdury pisze , albo nie dotyczy ASPECT
zdjecie uzytkownika
fhg - 2011-04-12 13:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)płacą tak jak wyżej napisane a godzin jest ok 170-190 nawet 200 nie robi się po 2 zmiany a teraz nawet jesli sie robi 5/6 godzin to mają płacić za 8 żeby ludzie nie zjeżdżali
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-12 13:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)płacą tak jak wyżej napisane a godzin jest ok 170-190 nawet 200 nie robi się po 2 zmiany a teraz nawet jesli sie robi 5/6 godzin to mają płacić za 8 żeby ludzie nie zjeżdżali
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-05 15:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy aspect ma kontrakt w Clenze moze ktoś pracuje w Clenze
zdjecie uzytkownika
asgept - 2011-05-13 16:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest prawda co jest napisane ja tez tam pracowalem i juz zjechalem.
zdjecie uzytkownika
aspect - 2011-05-13 16:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam to co jest napisane na temat aspect to jest prawda (usunięte przez administratora) na godzinach jakies(usunięte przez administratora) z godzinami lipa jakies kary dziwne porypane ludzie.Ja dopiero zjechalem do Polski z tamtont odradzam tam wyjazdu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-17 07:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem ciekawy na jakim stanowisku stales ze takie piszesz brednie
zdjecie uzytkownika
Pomocny - 2011-08-10 09:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ASPECT(usunięte przez administratora). Ucinają z czego się da. Pomocnik ma liche 6 euro na godz a i tak z tego zabiorą kilka centów. Jak wyjedziesz na tydzień czy dwa chorobowego to po powrocie masz też niższa stawke. Kumpel miał jako rzeźnik 7-7,5 euro/h a po dwóch tyg chorobowego 6.5/h euro. Jest sierpień a ja nadal czekam na chorobowe za czerwiec. Kary są od ich widzi misie. Za brak rękawic (zostawiłem w szafce) kara 50 euro. Dniówki takiej nawet nie miałem. Pomocnicy czasem tylko po 5 h na dzień pracowali bo nie było roboty. Tam jest coraz gorzej. Jeśli ktoś zdecyduje się tam wyjechać to niech się poważnie zastanowi. Na wyjazd trzeba stracić a tam osoby co chwilę się zmieniają bo ludzie rezygnują
zdjecie uzytkownika
łysy - 2011-10-24 19:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pierdoły piszesz chłopie, firma to jedna wielka ściema !!!!! nie (usunięte przez administratora) ludzi nie zapłacą tyle nikomu a na dodatek wypłaty się nie doczekasz!!!! na szczęście zjechałem bo szkoda nerwów, a firma to dno kompletne!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-18 18:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aspect to manijacy i (usunięte przez administratora) a jak zdazy ci sie wypadek przy pracy tak jak mi to zapomnij ze co 10 dostaniesz chorobowe, bo ja dostaje co 2 lub 3 miesiace nie raz nadrobia cos a potem itak nie placa. a jak w sogel bylem to na nadgodzinach (usunięte przez administratora) jak mogli i za pierdoly odciagali kase, w hotelach same (usunięte przez administratora)i syf a w robocie harowka!
zdjecie uzytkownika
janusz - 2012-02-24 10:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie,9e jak na Aspect to dostaja tylko (usunięte przez administratora),i dziewczynki. Normalnej pracy to tam w ogole nie ma.Hotel-tragedia wlacznie z ciagle zskacowanym kierownikiem.Przed dniami wyplaty i z tydzien po ,(usunięte przez administratora)innych wydarzen nie powstydzil.Praca-tragedia.Od poczatku do konca.W sumie w zakladzie rzadzi na hali wysoki chudy niemiec,majacy juz troche lat.Nie polecam. Praktycznie
wszystkie te zaklady w niemczech przypominaja (usunięte przez administratora).A o ile chodzi o kase ,to lepiej policzcie zanim tam pojedziecie. Naprawde nie warto.Zapomnialem dodac ,ze te 9e to brutto oczywiscie.
zdjecie uzytkownika
katrine 19 - 2012-02-29 11:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wszystko co te ludzie pisza to jest szczera prawda (usunięte przez administratora)za hotel pobieraja co miesiac po 70euro za noclegii i jak ktos do ciebie przyjedzie spac na dwa sdni tro tez ci odciagna jako caly miesiac itp poprostu jedna wielka tandeta itp. JEDNE WIELKIE (usunięte przez administratora) ITP. odradzam komu kolwiek tak wyjazdu bo bedze tego bardzo potem zalowal itp tak ja teraz tego zaluje narobilam sobie tylko dlugow na wyjazd a po tem musialam to splacac a nie mialam za co.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-02-29 13:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
janusz - 2012-02-24 10:07:11

Faktycznie,9e jak na Aspect to dostaja tylko (usunięte przez administratora),i dziewczynki. Normalnej pracy to tam w ogole nie ma.Hotel-tragedia wlacznie z ciagle zskacowanym kierownikiem.Przed dniami wyplaty i z tydzien po ,(usunięte przez administratora)innych wydarzen nie powstydzil.Praca-tragedia.Od poczatku do konca.W sumie w zakladzie rzadzi na hali wysoki chudy niemiec,majacy juz troche lat.Nie polecam. Praktycznie
wszystkie te zaklady w niemczech przypominaja (usunięte przez administratora).A o ile chodzi o kase ,to lepiej policzcie zanim tam pojedziecie. Naprawde nie warto.Zapomnialem dodac ,ze te 9e to brutto oczywiscie.

akuratb jeśli chodzi o stawki to są one do ręki a nie brutto. Jeśli siewypowiadasz to pisz prawde. Najgorsi są ci co przyjadą popracują dwa dni a póżniej sieją popelinę. Nigdzie was nie położą wszędzie trzeba ciężko pracować żeby zarobić. Przyjeżdżacie kowale do pracy w rzeźni i myślicie że was posadzą za biurkiem??? a dziewczynki nie mają stawek 9 eurocoś ci się we łbie poprzestawiało
zdjecie uzytkownika
mil3301 - 2012-03-05 22:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż tam jest i zjezdza bo (usunięte przez administratora) na godziny i kase na 2 raty wypłacają i jeszcze sie spózniaja.wszedzie mają bałagan.głupie kary a i jeszcze jedno placi za hotel a kapie sie w zimnej wodzie banda (usunięte przez administratora)!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
max - 2012-03-11 08:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LEB koles to masz akurat ty.Pewnie pracujesz w biurze?.Twoja sprawa ,ze takie bzdury piszesz.Dobrze ci za to placa.Jak ktos chce zobaczyc jak wyglada niekonczaca sie historia-i przeklac prace w polsko-ruskiej firmie,to niech tam jedzie.Co do zaplaty za 1 godz. pracy.Kazdy kto tam pracuje ,niedch sobie sam przeliczy ile pracuje m-cznie,a ile dostaje-I NA CO IDA TE PIENIADZE,KTORYCH NIE DOSTAJE.
zdjecie uzytkownika
inna - 2012-05-17 13:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mój mąż tam pracuje i aktualnie zbiera manatki(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
sasza - 2013-05-10 22:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty to Ty nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pajacyku. Juz czekam 3 miesiace za chorobowe, dzwoniac do nich caly czas to samo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle.(usunięte przez administratora)!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 20:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli na produkcji w aspect nie wiedzie się najlepiej? Jak wygląda sprawa z zakwaterowaniem? Nie ma problemów z kasą?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-07 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można się dogadać z górą?
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2014-06-30 20:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dawno nie było tutaj żadnej opinii na temat aspect, może ktos wie, czy warto w ogóle zaprzątać sobie firma głowę?
zdjecie uzytkownika
p - 2014-07-24 11:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ona w ogóle jeszcze istnieje?
zdjecie uzytkownika
oszukany przez D.K. - 2014-09-10 13:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM .PROSZE NIE WSPOLPRACOWAC Z TA FIRMA TEN FACET TO ZLODZIEJ .OSTRZEGAM,WYPISUJE BLOCZKI KP I TYLE GO WIDZIELI. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
MMMMMM - 2014-09-10 13:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anonim - 2013-08-07 03:15:05]:
DAJ SOBIE SPOKOJ TEN FACET TO OSZUST.
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-09-12 17:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że powyższe dwa posty były pisane przez jedną osobę, różnica pomiędzy nimi to 3 minuty, widać komuś aspect podpadł. p pytał, czy firma istnieje, otóż mam co do tego wątpliwości, gdyż w aktualne bazie krs online nie posiadają rejestru w bazie przedsiębiorców, także bardzo prawdopodobne, że zakończyli działalność.
zdjecie uzytkownika
gimbus - 2014-10-27 13:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i zamknal dzialanosc, ale co z tego skoro mogl sobie otworzyc spolke corke. Nie zawsze, to że ktoś zamyka spółkę świadczy o tym, ze wlasciciel zawinal interes. Znam przypadek, ze ogloszono bankrutwo, upadek, a firma sobie swietnie prosperowala po zmianach formalnych. Np nazwisko wlasciciela firmy sie nie zmienilo, brat ją przejął....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie aspect
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x