brak logo

Polańska organizacja imprez

Bydgoszcz

Opinie o Polańska organizacja imprez

anonimek 2012-06-18 12:41:11
to chyba pracowaliście dla innej firmy bo moja ocena współpracy z firmą Polańska organizacja imprez jest bardzo pozytywna pieniądze po sztuce są wypłacane w przeciągu kilku dni po powrocie o wyjazdach dowiadujemy się tydzień wcześniej
1
abc 2012-09-15 18:26:21
(usunięte przez administratora-niezgodne z regulaminem) to najgorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , w jakim byłem. (usunięte przez administratora-niezgodne z regulaminem). Razem z (usunięte przez administratora-niezgodne z regulaminem) wisi ludziom tyle kasy, że powinni już dawno trafić pod sąd. Nikomu nie polecam. Dla (usunięte przez administratora-niezgodne z regulaminem) ludzie to śmieci. Liczy się tylko kasa. A poziom samych imprez? Nikt by jej ich nie dał, gdyby wiedział!
Marcin 2012-11-08 10:18:34
Witam, tak jak przedmówcy mam podobne zdanie o tej firmie.. inni pracownicy z którymi się wyjeżdża na montaże itd. są w porządku ale jak przychodzi do zapłaty za pracę to się kontakt z szefostwem urywa.. szczerze nie polecam.
1
pracoownik 2012-11-08 19:51:10
Witam, szczerze mówiąc to nie mogę się zgodzić z przedmówcami, każdy nowy pracownik ma umowę o dzieło , a wypłata jest po sztukach... sam wiem o bo tak miałem... Dodatkowo jest jedna właścicielka, a nie więcej osób... jak dla mnie współpraca układa się elegancko... może ktoś z was pomylił firmy?
xxx 2014-03-31 20:40:30
"organizacja imprez jest bardzo pozytywna pieniądze po sztuce są wypłacane w przeciągu kilku dni po powrocie o wyjazdach dowiadujemy się tydzień wcześniej"
TO EWIDENTNE DZIALANIE PRACOWNIKA NA PROZBE SZEFOSTWA. FIRMA TO ZBYT POWAZNE OKRESLENIE DLA TEGO BALAGANU JAKI TAM PANUJE SCIEMA NA KAZDYM KROKU NIKT NIC NIE WIE Z REGULY SAME NIE POROZUMIENIA I PROBLEMY. TEMAT KASY TEMAT RZEKA. JAK KTOS WEZMIE SOBIE Z DOMU TO MA CO JESC (usunięte przez administratora) SZCZEGOLNIE PO MONTAU. NA POCZATKU OBIETNICE STANOWISK UMOW WYPLAT WIELKICH PIENIEDZY POTEM UMYWANIE RACZEK. DO TEGO KOLEGA TEJ SZEFOWEJ TO WIELKI SCIEMNIACZ KOLORUJACY LUDZIA RAZEM Z NIA NIE WIEM JAKIE ONI MAJA UKLADY ALE NA PEWNO CHORE. NIE POLECAM. T.N.
1
jaaa 2014-08-21 18:49:15
Bardzo miła firma, z początku świetny kontakt, umowa na piśmie, ogólnie wszystko gra.

Przy płaceniu się okazuje że ściemniają i są zwykłymi oszustami.

Szczególnie zespoły muzyczne powinny uważać na nich.

Nie współpracujcie z tą firmą to w końcu plajtnie i będzie tam gdzie jej miejsce.
jaa 2014-08-21 18:52:11
Już nie współpracuję z tą firmą. Polecam innym współpracę wyłącznie na zasadach płatność gotówkowa z góry lub przedpłata. Firma jest nierzetelna.
Tamara Polańska / Właściciel firmy 2014-10-14 10:39:57
Informujemy, że w dniu dzisiejszym tj. 14.10.2014 podjęliśmy wszelkie dostępne kroki prawne mające na celu ustalenie tożsamości autorów nieprawdziwych i obraźliwych wpisów.

Przestępstwo pomówienia (art.212. Kodeksu karnego) to stwierdzenie nieprawdy na temat innej osoby grupy czy organizacji w sposób, który może poniżyć ją w oczach odbiorcy lub narazić na stratę zaufania.

Za pomawianie w internecie grozi grzywna, ograniczenie wolności lub jej pozbawienie do roku.

Składamy oficjalną skargę na policji, która ustali numer IP i zabezpieczy niezbędne dowody tak by w konsekwencji złożyć akt oskarżenia oraz udowodnić winę.

Zwróciliśmy się również do administratora portalu gowork z kategorycznym żądaniem usunięcia wpisów i nie popierania kampanii oszczerstw - niszczenia reputacji przez manipulowanie informacjami z wykorzystaniem insynuacji, wyolbrzymiania, zniekształcenia i tendencyjnego interpretowania faktów, kłamstw, dezinformacji.
radek 2015-01-21 14:35:11
no i jak to jest u Was z tym zatrudnienieniem jeśli chodzi o nowe osoby? bo miało się coś zaczac już od nowego roku i teraz nie wiem co z tym będzie tak naprawdę.. mam nadzieje, że coś nowego się teraz ruszyło tak naprawde, bo nie wiem jak to ma być, że teraz będzie mniej osób niż kiedyś? dajcie znać.
zabi 2015-03-22 23:24:22
Zbliża się sezon więc powinno się zrobić głośniej tu na forum tak jak i na ich stronie internetowej niestety ani jedno ani drugie nie jest faktem. Wiecie jak wygląda to wszystko teraz w Polańska organizacja imprez ? Będą organizowane jakieś rekrutacje i czy można się w ogóle do nich dostać ? Mam nadzieje, że firma jeszcze funkcjonuje.
były pracownik 2015-04-19 12:00:14
Ojjjj ta "firma" to temat rzeka... pracowałem tam kilka lat najpierw na czarno a później na umowę o pracę która okazała się być zwykłą ściemą i dlatego odszedłem.
Organizacja pracy praktycznie nie istnieje główny nacisk jest kładziony na impimprowizację a motto firmy powinno brzmieć"jakoś to będzie"
Co do pieniędzy to w dużym skrócie "NIKT NIE DA CI WIĘCEJ NIŻ TAMARA CI OBIECA"
1
były pracownik 2015-04-19 12:03:56
Ojjjj ta "firma" to temat rzeka... pracowałem tam kilka lat najpierw na czarno a później na umowę o pracę która okazała się być zwykłą ściemą i dlatego odszedłem.
Organizacja pracy praktycznie nie istnieje główny nacisk jest kładziony na improwizację a motto firmy powinno brzmieć"jakoś to będzie"
Co do pieniędzy to w dużym skrócie "NIKT NIE DA CI WIĘCEJ NIŻ TAMARA CI OBIECA"
zapomniałem dodać że możecie podać mnie do sądu za ten wpis bo mam czym się bronić :)
1
Mikesz 2016-09-01 18:29:30
Nie będę negował tego, że są ludzie którym Pani T. wypłaciła pieniądze... Ja mam z tą firmą złe wspomnienia... Przez miesiąc pracowałem jako akustyk na strefie kibica Euro 2016, do dzisiaj nie dostałem całego wynagrodzenia, a po miesiącu czasu Pani T. oznajmiła mi, że zginęła jej karta od leda i nie dostane pieniędzy dopóki się nie znajdzie... Problem w tym, że jako dźwiękowiec nie mam nawet pojęcia jak ta karta wyglądała... Ostatnio dowiedziałem się również, że nie zapłacono nikomu pieniędzy a z szefową firmy nie ma żadnego kontaktu... Osobiście nie współpracy nikomu z tą firmą...Jeśli chodzi o poziom organizowanych imprez widziałem gorsze, ale nie ma sięvteż czym chwalić... Podczas strefy kibica dużo rzeczy musiałem sam załatwiać, żeby było na dany dzień, bo szefowa olewała sprawe, ale wymagała, żeby było...
Mikesz 2016-09-01 18:46:35
Przy okazji właśnie doczytałem wpis o zniesławieniu :D bardzo chętnie podejme ten temat w sądzie... Ponieważ oskarżanie niewinnej osoby o kradzież bez jakich kolwiek dowodów i szantażowanie jej nie wypłaceniem odszkodowania również jest przestępstwem... A na to o czym mówie ja akurat dowody mam...
xxx 2016-09-15 11:25:45
Tylko telefonicznie. Zatrudnienie jest w większości na czarno, bez uprawnień i przygotowania, więc nie ma ogłoszeń. Na str www jest kontakt.
w.s. 2016-10-09 17:11:49
w/w "firma" stale poszukuje nowych "pracowników", obiecując gruszki na wierzbie, za kilka imprez płacą nowemu od ręki, potem trzeba czekać w nieskończoność, a jak przychodzi sezon na bunt, to wypłaca "zaliczki", przy imprezie kilkudniowej kompletny brak organizacji żywności i noclegu, przy plenerowych brak jakiekolwiek sanitariatu. Jedynym wyjątkiem były imprezy w dolinie szarlotty, gdzie cudem był nocleg i jakiekolwiek wyżywienie. Jakąkolwiek umowe można włożyć między bajki. Jak człowiek upomina się o swoje, to niby nie ma pieniędzy, po kilku minutach jak jest ogień koło szanownej to pieniądze nagle się znajdują. Praca głównie w nocy, stawka poniżej 8 za godzine.
1
bum 2016-10-09 17:19:39
Wydaje mi się @Elo, że widocznie nie pokazują się u nich żadne oferty pracy, to widocznie nie ma potrzeby przeprowadzać żadnej rekrutacji wśrod pracowników. W końcu ważne jest to, żeby atmosfera każdemu odpowiadała, a jak tak jest, to jeszcze lepiej.
rob. 2016-11-06 22:10:08
Zgadzam sie z opiniami ktore tutaj sa zamieszczone ze mna bylo podobnie, obiecywanie cuda wianki duzo kasy w plecy nie przespane noce a na koniec posadzenie o kradziez .tak dalej p. Tamaro i to samo tyczy sie p. Marka zainteresowani wiedza o kogo chodzi
rob. 2016-11-06 22:10:42
Zgadzam sie z opiniami ktore tutaj sa zamieszczone ze mna bylo podobnie, obiecywanie cuda wianki duzo kasy w plecy nie przespane noce a na koniec posadzenie o kradziez .tak dalej p. Tamaro i to samo tyczy sie p. Marka zainteresowani wiedza o kogo chodzi
Zostaw swoją opinię o Polańska organizacja imprez - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polańska organizacja imprez