logo Ceri International

Ceri International

Aleksandrów Łódzki

Opinie o Ceri International

anonim 2009-04-04 00:29:51
Słowa kojarzące się z CERI Sp.zo.o. (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): stresująca
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako brak tej możliwości.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są zestresowani .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w CERI Sp.zo.o.: socjal
Najbardziej nie podobało mi się w CERI Sp.zo.o.: atmosfera, niskie zarobki
anonim 2009-04-24 17:07:33
praca w tej firmie jest bardzo męcząca psychicznie...niemiła atmosfera,zestresowani pracownicy...kierownictwo traktuje ludzi jak rzecz...nie licza sie z nimi wogole...lipa
recenzent 2009-09-26 18:36:59
Rotacja w firmie ogromna, co daje dużo do myślenia, warunki płacowe poniżej krytyki, ciągły stres, wymuszają pracę w godzinach nadliczbowych za darmo, jednym słowem omijać jak najdalej oraz informować tym procederze potencjalnych kandydatów.
Aszka 2009-10-01 18:29:21
Gdybym mogła, oceniłabym na zero bo tam pracowałam. A do potencjalnych kandydatów - omijajcie szerokim łukiem tą elektroniczną (usunięte przez administratora)!!!!!
1
Ja25 2009-10-21 01:03:11
Ludzie!!! (usunięte przez administratora)od tej roboty jak najdalej!!! Zarobki - małe, wymagania oczywiście zajeb*** wysokie. Każą ci zostawać na nadgodziny i są święcie przekonani że należy im się to (usunięte przez administratora) jak miska zupy!!! Miałam na dodatek kierowniczkę, przy której temat studiów był tematem tabu, bo ona nie ma żadnego wykształcenia, ja mam ukończone 2 fakultety i jej żyła wychodziła, że mam lepsze wykształcenie od niej.OMIJAJCIE TA PRACE SZEROKIM ŁUKIEM. Ja się nie dawałam, mówiłam co mi się tam nie podoba, odbierałam nadgodziny bo nie będę tam robić za darmo, jeszcze nie powariowałam, zero szacunku dla pracy i dla drugiego człowieka!!! Chcą efektywnych pracowników - niech dadzą (usunięte przez administratora) normalne pensje ludziom, i zaczną szanować ich pracę!!! Bo najlepiej jest wymagać od innych a od siebie nic nie dawać. Nie bez powodu się nazywa tą firmę elektroniczną (usunięte przez administratora). I gdybym mogła dałabym zero, bo niedostateczny to za dużo.
1
były pracownik 2009-10-22 22:05:09
Firma CERI szuka frajerów którzy zgodzą się pracować za bardzo małe pieniądze a praca po godzinach według CERI ma być za darmo. Omijać to(usunięte przez administratora) z daleka bo strasznie śmierdzi cwaniactwem i obłudą zwłasza od strony kadry kierowniczej.
ktosiu :) 2010-01-26 21:25:08
a ja tam pracowałam i było świetnie :) ale ja miałam super zespół młodych dziewczyn i cudowna kierowniczkę, płakałam jak odchodziłam. Nikt nigdy nie zrobił mi problemu jak musiałam wyjść wcześniej żeby iść do szkoły albo jak zaspałam i się spóźniłam. Praca jest dobra dla studentów zaocznych, bo wiadomo, nie rozwija i daleko się tam nie zajdzie a co do zarobków to "jaka praca taka płaca" a mi zdarzało się pół dnia słuchać muzyki albo oglądać kabarety ;)
na szczęście już były pracownik :) 2010-03-12 10:05:15
(usunięte przez administratora) rzeźnia - to określenia najczęściej używane i jednocześnie najlepiej charakteryzujące tę firmę. Pełna kontrola. Pracownicy rozliczani są z każdej minuty a nawet sekundy dzięki zainstalowanemu na komputerach oprogramowaniu (nie wyrabiasz normy - zostajesz przełączony na czas prywatny). Jednak największą wadą CERI jest totalny brak szacunku ze strony przełożonych w stosunku do pracowników. Język, jakiego używa kierownictwo pozostawia wiele do życzenia, wulgaryzmy skierowane w stronę pracowników są na porządku dziennym. Ponadto praca tam jest związana z ciągłym stresem i awanturami o każdą drobnostkę, włącznie z wielkością czcionki w wysyłanym mailu. Przełożeni walczą ze sobą o władzę, co rusz podejmując sprzeczne decyzje, za które odpowiedzialność ponoszą oczywiście podwładni, wobec których stosuje się czasem także dość śmieszne i dziecinne kary np. wstrzymując pracę lub zlecając dodatkowe zadania, aby pracownicy musieli zostawać po godzinach. Nadgodziny (nierzadko 2-4 godziny) oczywiście nie są płatne i trudno mówić o możliwości ich odbioru, skoro wielokrotnie sugeruje się, że są one wynikiem tylko i wyłącznie lenistwa i nieróbstwa pracowników. Niewykształceni przełożeni często również kwestionują umiejętności pracowników studiujących lub z wykształceniem wyższym. O braku inteligencji swoich pracowników wnioskują np. po tym, że nie usłyszeli w ciągu 2 minut dokładnie takiego synonimu danego wyrazu, jaki by sobie życzyli. Normą jest także ciągłe zastraszanie pracowników i grożenie zwolnieniami. Rotacja pracowników jest bardzo duża - zwolnienia zdarzają się często. Przy rozmowie rekrutacyjnej nie wspomina się o fakcie, że praca biurowa polega także na dźwiganiu ciężkich pudeł (badań pod tym kątem oczywiście się nie robi), czasem jest to również praca na wysokości, czego nie sugeruje nawet nazwa stanowiska. W niektórych działach nie mówi się o tym, że trzeba pracować w święta (obsługa klienta zagranicznego), pracownik dowiaduje się o tym nierzadko w ostatniej chwili. Dodam jeszcze, że pierwszego dnia pracy wezwano mnie do kadr, aby mnie poinformować, że przy rozmowie rekrutacyjnej "umknęło" im, że umowa, jaką mogą mi zaproponować, zostanie sporządzona na innych warunkach.
anonim 2010-03-16 11:11:51
uffff......jak to dobrze, że nie wkopałam się w pracę w CERI!!!!!!!! jak czytam te wszystkie wpisy to muszę powiedzieć, że ma to pokrycie z rzeczywistością-pomimo, że nie zaczęłam tam jeszcze pracy. zrezygnowałam po pierwszym dniu szkolenia! bo od razu wydało mi się tam bardzo dziwnie. człowiek który szkolił był bardzo niekompetentny, zwracał się do nas jak do przedszkolaków, zupełnie bez szacunku! na samym wejściu atmosfera wydała się bardzo niemiła! w skali od 1-10, daję 0. hahahah. no i nie dajcie się naciąć na to, że płacą kasę za szkolenia. (usunięte przez administratora)
Były pracownik 2010-03-18 00:16:31
Kierownicy bez kultury
(usunięte przez administratora) stres, wysokie normy, pracownik nie może popełniać ŻADNYCH błędów
mała pensja, małe premie, duże wymagania
zostawanie po godzinach za darmo!
stres, stres stres...
(usunięte przez administratora) najgorszemu wrogowi nie polecam!!!
źle wspominam ten koszmar...
Taki jeden 2010-03-20 01:17:30
Zaproponowali mi pracę dla "super specjalisty" oraz zapłatę (usunięte przez administratora).

(usunięte przez administratora) Za bardzo specjalistyczne usługi (w okolicach Łodzi max 15 osób sie na tym zna) zaproponowali minimalną płacę + gratisowe nadgodziny i soboty
... 2010-03-20 15:57:34
TRAGEDIA.CAŁY CZAS CZUJESZ SIĘ JAK ŚMIEĆ.
TRAGEDIA I DNO...
była pracownica 2010-03-25 00:34:53
Witam, w Ceri byłam pracownikiem Zespołu Zarządzania Dokumentami i tylko na temat tego dzialu moge się wypowiedziec. Była to najgorsza praca jaka miałam. Kierownictwo jest niekompetentne, nie ma pojęcia o zarzadzaniu, wyrzywa sie na pracownikach.Panuje tam totalny debilizmy, wszystko co teoretycznie jest niepotrzebne , zbędne albo utrudniające prace jest tam normą . Jestes rozmliczany z kazdej wyknajej czynnosci co do minuty. w tym dziele najlepiej żyje sie ludziom ktorzy kabluja na innych.Nie ma tam mowy o jakich kolwiek przerwach ktore w normalnej firmie nalezą sie kazdemu pracownikowi. Jest to najgorsza i najbardziej nienormalna firma jaka widziałam i nikomu nie zycze pracy w takich warunkach i z taką kadrą zarządzającą.
czapka bez daszka 2010-03-25 19:20:41
ktosiu :) - 2010-01-26 21:25:08

a ja tam pracowałam i było świetnie :) ale ja miałam super zespół młodych dziewczyn i cudowna kierowniczkę, płakałam jak odchodziłam. Nikt nigdy nie zrobił mi problemu jak musiałam wyjść wcześniej żeby iść do szkoły albo jak zaspałam i się spóźniłam. Praca jest dobra dla studentów zaocznych, bo wiadomo, nie rozwija i daleko się tam nie zajdzie a co do zarobków to
(usunięte przez administratora)O urlopie można co najwyżej pomarzyć. Rotacja pracowników jak na karuzeli.(usunięte przez administratora)
anonim 2010-03-31 22:47:51
dWitam, ostatnio pojawiło się dużo ogłoszeń o pracę w Ceri w Łodzi na
Traktorowej w dziale reklamacji.

Początek wyglądał obiecująco, przed pracą konieczne jest przejście szkolenia,
które kończy się egzaminem. Szkolenie oczywiście płatne, w wypadku zaliczenia
egzaminu płatne z premią.

Wszystko fajnie, aż nie zaczynamy pracy. Jak zaczynamy pracę, najlepiej w
ciągu tygodnia robić wzorowo pisma dla Netii pod względem jakościowym, a już
bardzo pożądanym skutkiem jest też robienie dużej ilości tych pism.

jeśli jakość się nie podnosi, wielce szanowna naczelniczka zarządza szkolenia.
Traktując pracowników jak idiotów każe pisać śmieszne dyktanda, każe
natychmiast oduczyć się zbyt formalnych zwrotów.
Bardzo jest twedy przychylna wszystkim pracownikom.

Pracowniku, pracujesz już miesiąc, zaczynasz się wdrażać, masz wrażenie, że
zaczynasz łapać tą pracę.

to na nic, i tak wylecisz z tej pracy!! wylecisz ze względu na niską jakość
świadczonych usług. wylecisz, mimo że Twojej pracy nikt się nigdy nie czepiał,
osiągasz pożądaną przez Netię jakość pism. Ba! nawet pracodawca udziela Ci
pozytywnych opinii.

A jak się z Tobą żegna CERI?? koordynatorka, p. Wiśniewska, która swoją drogą
nie posiada na tyle odwagi cywilnej, aby powiedzieć ludziom wprost, że się ich
zwalnia (najpierw jej nie ma w dzień zwolnień, a następnego dnia najpierw
mydli oczy tym, że to napewno nie jest zwolnienie i że jadąc to kadr masz się
niczym nie przejmować, po czym za 2 minuty wraca i każe Ci oddać karty wstępu
do firmy.

WIĘKSZEGO BETONU I BARDZIEJ OBŁUDNEGO CZŁOWIEKA DAWNO NIE SPOTKAŁEM!!!!

Obie te Panie mają fochy do zespołu, że nie robi pism jak trzeba. Według mnie
to te kobiety są problemem tego zespołu. Lepiej jest zwolnić pracownika, który
zna się na swojej pracy i mieć na to miejsce pracownika nowego. bo on nie
zdąży się nauczyć wszystkiego przez miesiąc i też będzie można go wywalić??

Pozdrowienia w tym miejscu dla Pani Moniki, która w ostatniej sytuacji była
najmniej winna, a widać było, że szczerze przeżywa to, co się dzieje. mam
nadzieję, że wszystko się u Pani ułoży tak jak trzeba.

Mam też nadzieję, że pozostały zespół też sobie jakoś poradzi. Problemem tej
firmy nie jest zespół, tylko szefostwo.
:/ 2010-04-02 00:14:38
Zgadzam się w pełni z przedmówcą. Ceri zwolniło ok 10-15 osób z dzialu reklamacji, a terac Ci, ktorzy zostali musza wyrabiać jakies chore normy. Atmosfera jest straszna.Ciagle cisnienie, presja. Mowi sie nam, ze mamy zahcować dobrą jakosc, ale robić 2 razy wiecej. To chore. Ludzie, opamietajcie sie! Albo cos sie w tej firmie zmieni, albo ludzie sie na nia wypna. Juz sporo osob myśli o zrezygnowaniu z tej pracy. Jak tak dalej pojdzie, to lada dzien do szanownego szefostwa przyjdzie grupa 7-12 osob z wypowiedzeniami w reku. Moze wtedy Ceri zrozumie, ze cos jest nie w porzadku. Chora sytuacja jest w ogromnej mierze zaslugą p(usunięte przez administratora) Doskonałym okresleniem na jej osobe jest slowo BETON :D. I nawet nie martwi nas, pracownikow wizja ewentualnego zwolnieni, bo sami nie wiemy co lepsze miec prace w ceri, czy nie miec wcale. Swoja droga, to byloby chyba ciekawe i pouczajace, gdyby nagle 10 osob zlozylo wypowiedzenia. Norma podskoczylaby chyba do 30 heheheheh. Pozdrawiam i gratuluje wszytski, ktorzy juz uwolnili sie od Ceri. Niczego nie zalujcie. Czekajcie na nas, bo czuje, ze niedlugo doalaczymy do bezrobotnych ale szczesliwych exceriowcow:D!
byłypracownik 2010-05-21 15:52:47
Ceri to jedno wielkie bagno, jak nie musicie to nie przychodzcie tu pracować. To co wyprawiają ludzie tu niby zarządzający w głowie sie nie mieści. Ja tylko przychodziłem do pracy i widziałem trzech bałwanów( kierownicy itp.) to miałem odruchy wymiotne. Dla mnie sa oni śmieszni, to co mówią i obiecuja to zame bzdury.Kierownik naszczęście umie jeszcze powiedzieć przepraszam ale na tym wszystko sie kończy. Jego obietnice to tylko lanie wody i rzucanie słów na wiatr. A ten jego "adwokacik" jest bezczelny, traktuje ludzi jak przedmioty , nie umie porozmawiać spokojnie tylko krzyczy, wyzywa a sam robi takie wałki że masakra.Tak to właśnie jest jak się liże [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aby cos osiągnąć. Zwykły pracownik nie ma szans tam na rozwój, stanowiska czasem sie zmieniaja( takie niby awanse) ale w normalnych firmach związane jest to z automatycznie większą pensją a w ceri oczywiście nie. Podwyzki są i owszem ale tylko kiedy się zmienia najniższa krajowa. (usunięte przez administratora)Super że już tam nie pracuje.
anonim 2011-01-19 22:23:07
Czy ktoś pracuje w dziale księgowości Ceri? Jak wygląda ta praca i czy jest aż tak źle jak pisze większość?
obecny pracownik 2011-02-12 20:25:25
Firma jest po dużych zmianach i cały czas w trakcie tych zmian. Dużo się dzieje na szczeblach zarządczych choć w operacjach może jeszcze tego nie widać.
Czy będzie dobrze zależy do kogo trafisz, ale jest dużo lepiej względem wpisów z 2010 roku. Zarząd wziął się i przeorganizował całą firmę i powolutku rusza wszystko ku lepszemu.
Było badanie satysfakcji pracowników, które wyszło fatalnie dla firmy, ale na szczęście wyciągnęli z tego wnioski.
Mnie w ceri jest dobrze, choć nie pracuję w księgowości.
bldsd 2011-04-08 19:08:53
A jak jest teraz?
anonim 2011-04-09 22:01:18
Zapytaj w maju, bo pod koniec kwietnia mają być aneksy z podwyżkami. Dla mnie atmosfera się nie zmieniała, ale pracuję w bardzo fajnym zespole dlatego tez nie narzekam.
black 2011-04-11 16:32:08
a czy podwyżki często się zdarzają? trudno jest się dostać?
:) 2011-05-06 17:32:31
I jak podwyżki są ? albo jakieś premie dają? i długo czeka się na taką podwyżkę? czy to dobra wola przełożonego?
anonim 2011-07-02 21:34:21
:) - 2011-05-06 17:32:31

I jak podwyżki są ? albo jakieś premie dają? i długo czeka się na taką podwyżkę? czy to dobra wola przełożonego?

Witam powiedzcie mi co dokładnie należy do obowiązków,i czy wymagają dokumentów o ukończeniu szkoły
agnieszka 2011-08-01 16:35:57
Witam,
ja pracuję w tej firmie rok, na wakacjach byłam 2 razy (a ktos pisał, że tam o wakacjach można zapomniec), za nadgodziny mi placą, mam normalną umowe o prace, pensja ZAWSZE na koniec miesiaca, fakt nienajlepsza, ale gdzie to sie niby tak duzo zarabia w łodzi, nie bedąc z zarzadzie, co? A co do atmosfery w pracy - jest OK, ludzie jak ludzie, różni, ja pracowalam i w Aleksandrowie i na Traktorowej i nie narzekam, zawsze można sie bylo jakos dogadać.
W firmie duzo sie zmienilo na plus, jest nowa struktura, nowy system wynagradzania obejmujacy takze nadgodziny, wiec nie ma mowy o siedzeniu za friko jak ktos napisal. Generalnie wczesniejsze opinie uwazam za niesprawiedliwe i grubo przesadzone.
Aha i nie jestem zadna kierowniczka ani dyrektorka żeby nie było, zwykly pracownik.
heja ho 2012-02-24 11:16:37
ja też bym chciała ale nie mam gdzie , no i siedzę w tym betonie od lat , śmiejta się z głupków pracujących w tej firmie , łatwo klepać po fakcie jak już się nie pracuje w danej firmie...
heja ho 2012-02-24 11:18:22
to zależy czego oczekujesz i jakie masz wymagania
heja ho 2012-02-24 11:21:08
podwyżki ? to ktoś dostał ? ha gratulacje
sprawdzanie kompetencji co rok co wiąże się ze zmianą stanowiska raczej w dół oczywiście
madziak 2012-05-07 22:41:00
Bez przesady o zmianach stanowiska w dol nie slyszalam, fakt moze nie zrobisz tu blyskotliwej kariery, ale przynajmniej nie siedzisz w pracy calymi dniami.socjal bardzo w porzadku
2
gabi 2013-06-05 08:56:26
jezeli chodzi o opieke medyczna to jest czesciowo dofinansowana przez firme - nie wiem dokladnie ile, bo dla mnie wychodzilo za drogo (tylko zarzadzajacy maja atrakcyjne warunki). socjal jak socjal - bony na swieta, bilety do kina i mozliwosc korzystania z basenu i fitnesu.zarobki zaleznie od tego do jakiego zespolu trafisz,a le szalu nie ma.
szczery 2013-06-12 18:55:29
Wymagania mają wysokie, za to pensje niskie. Pracują tu jednak też mili, fajni ludzie, chociaż czuć frustrację i lęk wśród pracowników, że mogą stracić pracę, jeśli nie "wyrobią" dziennej normy. Wiadomo, jakie jest bezrobocie w Łodzi. Wśród uprzejmych ludzi można też znaleźć liderów, np. Marta Lisowska z IPK. Jest uprzejma i miła wobec innych osób. Władza nie uderzyła Jej do głowy:)
Helvjett 2013-06-20 09:57:36
(usunięte przez administratora) Co do samego CERI to warto tam pracować wszędzie za wyjątkiem działu IPK - graficzna korekta obrazu. Jest to największy dział i najsłabiej opłacany, bez perspektyw na podwyżki i wzrost do pełnego etatu. Soboty i niedziele pracuje się za tą samą stawkę jak i normalne dni. Święta pracowaliśmy także nie mając zapłacone za etatowe godziny ani grosza więcej, a że pracuje się według kalendarza niemieckiego to w pracy jesteś zawsze wtedy kiedy twoja rodzina ma wolne i zapomnij o jakimkolwiek wyjeździe z dziewczyną, żoną itp. w dłuższe weekendy. Dodam, że stawka godzinowa NA RĘKĘ to około 7,4 zł (i mniej i więcej zależnie od dni pracujących w miesiącu). Także odpowiedzcie sobie sami...
Dodatkowo, wzięcie 1-2 dni urlopu w miesiącu równoznaczne jest z utratą całej premii, a dodam, że wynosi ona ponad 300 zł na czysto (choć tylko niewielka część jest w stanie ją wyrobić).
Co miesiąc nie wiesz ile pensji dostaniesz, bo taka jest księgowość i rozliczanie w kadrach. Mimo wielu uwag pracowników nic się w tym zakresie nie zmienia.
Co innego na innych działach, tam zarabia się raz tyle.
4
oszukany 2013-07-01 11:06:52
W marcu podpisaliśmy umowy o pracę na 3 miesiące na 0,2 etatu w IPK i było powiedziane na początku, że jak ktoś się sprawdzi to po tych 3 miesiącach dostanie umowy o pracę na 0,5 etatu. Okazało się jednak, że będziemy mieć nadal umowy na 0,2 etatu podpisane na 2 lata!
Omijajcie tę firmę szerokim łukiem, chyba że nie macie już wyjścia! Nie dotrzymują obietnic! Pieniądze też się niektórym ludziom co miesiąc nie zgadzają i nikogo to nie obchodzi, żeby rzetelnie to wytłumaczyć!
Niby taka solidna niemiecka firma, szkoda gadać!
Javieroo 2013-08-19 16:53:45
W systemie jednego dnia gwarantowanego w tygodniu - wtorku. Dodatkowo GDY JEST praca można załapać się na dodatkowe dni w ramach godzin nadliczbowych za które jednak nie liczy się premia. Atmosfera jest dobra, ale nic prócz tego.
jagiełło 2013-10-03 13:56:25
Nadgodziny są płatne jak za normalną stawkę, a wtorek to normalne 8h.
3
gggg 2013-12-12 22:13:28
Zależy na jaki trafisz dział, większość działów są na cały etat, chyba jedynie IPK jest na pół etatu,
ja 2014-01-02 18:39:48
Jeśli nie idziesz na IPK i masz pełen etat, to na jakiś czas fajnie jest, ale później jak to wiadomo różnie bywa. Głównie zależy jakie stanowisko będziesz miał. Ale na dłuższą metę nie polecam, bardziej jako przejściowe.
fff 2014-01-14 17:11:59
Możesz też dostać umowę zlecenie :D teraz bardzo popularne jest tam
3
anonim85 2014-08-10 16:44:22
Praca w Ceri to totalne nieporozumienie, człowiek pracuje, stara się, żeby wyrobić normy, bo rozliczają z kazdej sekundy pracy przez cały czas nikt się ciebie nie czepia, jesteś z siebie zadowolony, ze wszystko ogarnąłeś, a i tak po 3 miesiacach wylot, to jest taki typ firmy, w której mają przyjemność z tego, ze wkółko zwalniają i zatrudniają kolejne osoby.
3
madzior99 2014-09-06 03:17:28
Jakiej pensji, można się spodziewać na stanowisku asystenta ds tranzakcji podejrzanych ( cały etat) i jak wygląda rektutacja do Ceri ?

Pozdrawiam
były 2014-09-29 13:45:01
w dziale IT można liczyć na 3000-4000 brutto, firma w porządku z rozwiniętym socjalem, wyjazdy integracyjne średnio raz w roku, ale zadowolenie z pracy zależy od zespołu do jakiego trafisz
ann 2015-01-23 21:28:44
działa. ta firma coraz bardziej inwestuje w pracowników. w tym roku doszły kursy językowe na miejscu. nie wiem, skąd wam się wzięły te plotki o zwolnieniach co chwile. cały czas przychodzą nowi ludzie i nie nadążają zatrudniać. wystarczy zobaczyć, ile ogłoszeń w internecie. ja tam się ciesze, że tu trafiłam
2
krk2 2015-02-02 21:53:34
Według mnie jest coraz więcej przyjęć do pracy, otwierają nowe działy. Widać, że bardziej dbają o pracowników. Pracuje tu dużo młodych ludzi i jest fajna atmosfera. Ja nie narzekam.
nowy 2015-02-24 17:30:10
Witam,
proszę mi powiedzieć czy ktoś wie jak wygląda praca jako Asystent ds. Zarządzania Dokumentacją? Szukają teraz pracownika na to stanowisko i myślę czy nie wysłać zgłoszenia. Jaka atmosfera, płaca i godziny pracy?
2
el 2015-04-04 11:22:34
kierk to chyba nie na tym forum ;) skontaktuj się z firmą. jako pracownik mogę polecić CERI, która dba o swoich klientów jak mało kto, ale pewnie będę niewiarygodny, więc najlepiej jednak jak sam się przekonasz
kejti 2015-04-17 18:03:03
jak wygląda test komputerowy w ceri?
2
xxxx 2015-04-21 22:49:53
Test komputerowy to pewnie mistrz klawiatury, bo na IPK potrzebują osoby które szybko piszą xd
Jeśli chodzi o cały etat to jak nie znasz niemieckiego, to będzie sama podstawa 1800 brutto.
Podwyżki są co rok rzędu 100-150 zł brutto
Areczek 2016-05-14 18:03:09
No powiem Wam, że jesli chodzi o Ceri International to jest naprawde dobrze, Talenty CERI - Program płatnych praktyk wakacyjnych brzmi naprawdę fajnie, zwłaszcza, że po tym Wasze CV będzie wyglądało bardzo dobrze, mam nadzieję, że dacie radę się dostać
Zostaw swoją opinię o Ceri International - Aleksandrów Łódzki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ceri International