brak logo

Focus

Warszawa

Opinie o Focus

anonim 2009-04-03 22:50:35
FOCUS-praca świetna w naprawde dobrej atmosferze. Wszyscy pomocni i przełożeni nie skupiają się na przyłapywaniu podwładnych na niedoróbkach które mogą skutkować zwolnieniem tylko ewentualne błędy starają się wspólnie korygować.
nika 2010-03-04 16:04:35
na jakim stanowisku tam pracowalas/es??
anonim 2010-04-22 21:40:37
akurat przyjdź popracuj trochę to inne zdanie wyrobisz !!!
exPracownik 2010-07-13 14:33:45
(usunięte przez administratora) ODRADZAM
szefostwo nieprofesjonalne
KO Południe podobnie
iwka 2010-07-22 22:41:04
ja u nich pracuje super atmosfera wszystko na luzie firma oki polecam
anonim 2010-10-23 20:00:42
anonim - 2009-04-03 22:50:35

FOCUS-praca świetna w naprawde dobrej atmosferze. Wszyscy pomocni i przełożeni nie skupiają się na przyłapywaniu podwładnych na niedoróbkach które mogą skutkować zwolnieniem tylko ewentualne błędy starają się wspólnie korygować.

Witam,

Zgadzam się z przedmówca, firma jest bardzo przyjazna i bardzo dymamicznie sie rozwija, nie zapominając o rodzinnej atmosferze. Wszyscy sa pomocni, jeżeli chodzi o płatności to sa realizowane w terminie.
Nie zgadzam się że osobami które twierdzxa że firma nie płaci, nie płaci jedynie jak ktos dopuści sie uchybień w swojej pracy lub nie wywiąże sie z umowy
krych23 2011-02-12 17:52:34
Pracuje i bardzo polecam, Przyjemnie sie pracuje ;]

Jak najbardziej polecam.
szurdyg 2011-05-28 11:11:22
Firma rzetelna i co najważniejsze wypłacalna. Polecam serdecznie.
ja 2011-08-17 11:09:25
jasne, że wypłacają!!!!
masz rente i umowe z nimi na 90zł/msc, a na koniec roku się okazuję , że na Picie masz zarobku 5 tyś i nie da się tego zmienić - a skąd? oto jest pytanie.. do widzenia rento!
już nie wspomne o ciągłym zmianach koordynatorów - rotacja hcyba o czymś świadczy?
Tomo 2012-04-05 12:52:02
Focus to też jedna z agencji świadczących usługi merchandisingowe, która nie wypłaca na czas, a wręcz ucina pieniądze. Przykładowo: Mając serwis za marne 50zł w pierwszym miesiącu dostałem 11zł!!!! a w drugim 25zł! Powód takiej decyzji? Wysłanie zdjęć z wizyty na drugi dzień:) aż miło....

OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM: FOCUS i RSHILLS
merch nestle 2014-05-14 21:13:06
Pracuje dla nich przy serwisie nestle. Praca taka sobie- wykladanie towaru, inwentaryzacje.
Pieniadze placa ok 20go ale wczesniej musze wysylac kart pracy ( kiedys tego nie bylo)
Akurat ja mam spoko ph to i focus za bardzo sie nie wtraca, robie co swoje i tyle.
Znajomy robi jakies male serwisy i zdjecia musi wysylac- porazka ale koro sie na to zgodzil, jego sprawa.
Sama firme ogolnie polecam, pieniadze placa.
Pracuje jeszcze dla Ms services i tez ok.
1
praca 2014-05-28 00:55:10
Jak u nich zostac kierownikiem?
Mozna z mercha awansowac?
Ile taki kierownik zarabia?
Rekrutacja 2014-05-30 01:40:45
A tak generalnie, nie patrzac juz na konkretna firme ile taki kierownik merczy moze zarobic? 3 tys? 3.5?
Podobno w Demie nawet do 5 kola maja...
Prosze o pomoc- ide na rozmowę i nie wiem ile moge krzyknac :)
Rekrutacja 2014-06-02 22:18:25
Teraz pracuje jako brygadzista i z serwisami mam ok 4tys ale mam wyzsze aspiracje niz merch. 3-3.500 to dobra kasa. Dziekuje bardzo za pomoc.
dema 2014-07-10 18:52:45
5 w demie- dobry zart. Masz 2000 podstawy a reszta to premie- kiedys bylo ok, teraz zatrudnili kilku regionalnych i czasem 3500 jest ciezko zarobic.
Znam dobrze koordynatorow z innych agencji, ms, focus, pmt i nikt 5000 nie zarabia no chyba, ze kreci na serwisach.
Praca jako koordynator jest na krotka mete chyba ze lubisz byc robolem tyle ze ladnie nazwanym i z autem sluzbowym...
3
KR 2014-08-23 16:18:25
Fatalna praca!
Bez przyszłości- brak możliwości rozwoju.
Już chyba lepiej aplikować gdzieś na PH i mieć nadzieję, że jeśli będziesz dobry to będziesz mógł się realizować
2
KR Kon 2014-09-10 01:04:00
Do Deborah:
Gdzie znajde taka informacje? Szukalam po necie i tylko ogloszenia na hostessy i serwisantow znalazlam.
Mozesz mi pomoc? Dziekuje
karol_ek 2014-12-19 17:33:09
Jeśli kogoś interesuje praca w firmie Focus to polecam zobaczyć nową ofertę pracy. Uważam że bardzo ciekawa sprawa. Opis stanowiska pracy BLUE FOCUS to firma programistyczna, działająca od 15 lat, zajmującą się tworzeniem i rozwija...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5705396?keywords=&region=
Olekq 2015-01-31 21:03:02
widze pierwszy raz od dawien dawna tutaj na opiniach wartościwoy wpis kogośkto konkretnie pyta o jakieś ważne rzeczy. w sumie nie o jakieś tylko o rozmowę kwalifikacyjną. Wiecie - bardzo to ważne moim zdaniem jak ktoś dobrze jest przygotowany do rozmowy to prace ma w kieszeni. najgorsze jest odpowiadanie NIE WIEM
Koordynatorzy 2015-11-07 17:17:48
Firma sie rozwija.. Moze i sie rozwija ale co z tego jak pracy coraz więcej a pracodawca nie potrafi docenic pracownika. 3000 lekko mozna zarobic? Owszem, jak zalatwisz sobie 100 fv na koszty lub robisz serwisy..
Tyle tylko ze brak tu kontroli wiec pracujesz jak Ci pasuje. I mimo ze nikt o tym glosno nie mowi, kazdy gdzieś dorabia- mala placa ale większa swoboda.
Generalnie praca dobra na jakis czas, chyba ze chcesz towar wykładać do emerytury.
ja 2015-11-12 20:12:48
W Focus pos? Focusow jest kilka.
Gdzie znajde to ogloszenie?
ja 2015-11-13 19:13:43
Forumowicze moze ktos napisac gdzie znalezliscie takie informacje. Znalazlem tylko w archiwum smogloszenie na kierownika regionu i przedstawiciela pacyfik.
Czy na pewno mowimy o tej samej firmie?
Obecnie wykladam dla nich towar, wiem od swojej kieowniczki , ze niebawem bedzie wakat ale oferta o ktorej piszecie jest o niebo lepsza.
Prosze o pomoc. Dziękuje
kiler 2015-12-06 01:28:26
Nie wiem o jakim focusie rozmawiacie bo na pewno nie o firme focus pos services z krakowa. Tam takich zarobkow nikt nigdy nie widzial.
poza tym jak w ofercie jest napisane ze chociaz status studenta i 7000 to ewidentnie sciema! Takich ofert pracy po prostu nie ma..
W merchandisingu generalnie zarabia sie malo i jest to sprawa powszechnie wiadoma.
Powodzenia życzę wierzac w takie bajki.
hj 2016-05-15 19:32:22
faktycznie nie wiedze ogłoszenia na sprzątaczkę już
Zostaw swoją opinię o Focus - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Focus