logo Attis Broker Sp. z o.o.

Attis Broker Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Attis Broker Sp. z o.o.

anonim 2010-12-02 00:20
profesjonalna firma. wymaga wiedzy i samodzielności ale docenia pracowników. praca w attis daje dużą satysfakcje
1
Marcel 2013-09-18 20:23
Ciężko się dostać ale warto, nikt sam się nie zwalnia chyba ze go wywalą
Grzegorz 2013-11-08 17:24
Profesjonalna firma na rynku ubezpieczeń, wysokiej klasy fachowcy jedna z największych w Polsce firm zajmujących się gwarancjami ubezpieczeniowymi.
Klemens 2013-12-10 09:59
Firma ok
Bora 2013-12-28 13:30
Spoko firma, można się wiele nauczyć
pozdrawiam
Bora
Wacek 2013-12-29 20:10
Robili mi ubezpieczenia, polecam !!!
Maria 2013-12-30 10:35
Dobry pracodawca, polecam
Maria
Moniś 2013-12-30 11:19
Firma ma oddziały w całym kraju a najlepszy oddział Katowicki
Nigdzie nie ma tak fajnie jak w Katowicach a teraz mamy nową śliczną siedzibę i wspaniałe warunki do pracy cudownie
Moniś
Morgan 2013-12-30 14:03
Bardzo przyjazna firma pracownikom, szanuje ich i stwarza doskonałe warunki do pracy. Najlepsi brokerzy, świetny kontakt z klientem.
Praca 2013-12-30 19:40
Oferujemy profesjonalne kursy dla osób prowadzących własną działalność gastronomiczną,pracujących w gastronomi, interesujących się przyrządzaniem potraw lub koktajli. W ramach kursów wydzielone są zajęcia praktyczne, aż 90%, i teoretyczne prowadzone przez najlepszych wykładowców. Uczestnicy kursów dowiadują się jak sporządzać potrawy, poznają sposoby dekoracji przystawek, dań głównych, deserów- carving. Uczestnicy uczą się sztuki komponowania koktajli- mixologia. Zajęcia w 13 miastach w Polsce m.in. w Warszawie. Gwarantujemy przystępne ceny już od 399 zł. Zajęcia w 13 miastach w Polsce!
Adam 2014-01-15 11:56
(usunięte przez administratora)Ta firma jest naprawde najgorszą firmą ubezpieczeniową na terenie Warszawy.
3
Alex 2014-01-15 14:36
Bardzo nieprofesjonalna firma.
1
Wacek 2014-02-14 10:54
Widać konkurencja nie wytrzymała ha ha ha znam firmę i można ja polecić, może kiedyś do AB będę aplikował jak w obecnej się pogorszy.
Dziwi mnie tylko ta nienawiść ludzka, nie napiszą dlaczego jest taka zła ale ważne że błotem obrzucą.
Wacek 2014-02-17 15:31
Nie w konkurencji tylko agencji, też ubezpieczenia ale inne, dla ludzi a broker wykonuje dla firm.
Brokerka jest łatwiejsza i mniej się nabiegasz tylko trzeba mieś zdany egzamin KNF.
Muszę się zabrać za ten egzamin ale to 600zł i nie ma pewności że zdasz.
1
Anna 2014-02-18 10:21
Jest to bardziej dziwne, że firma ma tak niewiele gwiazd a takie dobre opinie. (usunięte przez administratora) Brokerzy w tej firmie nie mają dobrą wiedzę finansową i pracodawca traktuje kobiety źle.
Ania 2014-02-18 11:39
Aniu, napisz to jeszcze raz po polsku bo nic z tego nie rozumiem.
1
_ 2014-02-18 13:38
Jeśli nie rozumiesz co ona napisała to znaczy że nie masz wysokie IQ...
Ania 2014-02-18 15:02
Świetnie, czyli możesz ty to przetłumaczyć?
Zajączek 2014-04-17 15:22
Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych,

pełnych wiary, nadziei i miłości.

Radosnego, wiosennego nastroju,

serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół
Ania 2014-05-26 09:28
Pracuję,jestem zadowolona i cieszę się mam pracę :)
Ania
beksa 2014-05-28 18:26
Póki co mam słabe doświadczenia z firmami bokerskimi.. może w Attisie jest odrobine lepiej? Zależy mi na stabilności. Dajcie znać, proszę!
jan 2014-05-30 02:49
No własnie ja słyszałem takie sobie komentarze, ale nie wiem na ile były one prawdziwe, w takim wypadku może ktoś napisze jak w attis broker z atmosferą?
Ania 2014-05-30 08:57
Jest socjal, prywatna opieka zdrowotna, ubezpieczenie w Hestii, specjalistyczne narzędzia i własne oprogramowania, biurko 180/90, telefon bez limitu i dostęp do internetu, miła atmosfera i spoko Pani prezes.
Ania
Oferty Pracy
2014-07-10
Żródło: pracuj.pl
łódzkie
()
mariusz 2014-12-01 17:05
no widzę, że nikt się nie za bardzo przejął ostatnim wpisem. a szkoda - tak właściwie to nie wiem czy to jest warte takiego zachodu, żeby tutaj wchodzić i sprawdzać. Może powiecie mi coś o tej pracy tutaj - bo wiecie nie jest za dobrze tak wchodzic i czekac na cokolwiek. mam ostatnio pecha i moja aktualn praca nie jest warta...
Hermiona 2015-01-09 11:06
To ci heca Wacku, brokerka jest taka łatwa? 6 stówek, egzamin i jak za dotknięciem magicznej różdżki zaczniesz klepać podmioty gospodarcze na paromilionowe składki! To przecież takie proste! Zapraszam więc do świata prawdziwych ubezpieczeń, nie zwlekaj :)
napster 2015-03-04 20:57
Hej, a jak tam w ogóle z możliwościami podwyżek, awansów, czy ogólnego rozwoju człowieka poprzez jakies kursy, czy szkolenia w Attis Broker? Wiadomo, że człowiek chce sie w pracy jakoś rozwinąc i być doceniony, to pytam, czy sa na to w ogóle szanse, czy pracuje sie raczej 10 lat na jednym stanowisku robiąc to samo?
wacław 2015-11-18 19:39
brak mozliwosci awansu, podwyzek,szkolen, kursow. jak masz za dobre wyniki w sprzedazy to dyrektor sprzedazy sie ciebie szybko pozbedzie bo on tam rzadzi chociaz nic nie sprzedaje i nie ma swoich konatkow. ludzie uciekaja...
emil 2015-12-01 00:36
no własnie sensu to nie ma co tam sie dzieje, niestety :(
Viki 2015-12-17 11:13
a ja tam byłem ze dwa razy złozyc swoje Cv i za pierwszym razem nikogo nie było, ciemno, pusta recepcja. za drugim razem po 3 min ktos sie zainteresował i otworzył mi drzwi ale zupełnie nie wiedział co ze mna zrobic, tłumaczył sie ze nie ma sekretarki a on jest z innej firmy???WTf
Magda 2016-02-05 12:36
Ja - a nie wiesz o czymś takim jak kreatywność? Nie trzeba zachowywać się szablonowo i wysyłać CV poprzez pocztę mailową, można się wyróżnić z tłumu i przynieść osobiście swoje CV. No ale widzę, że Ty chyba jesteś odtwórczą osobą.
Sąsiad 2016-04-01 14:36
Tak, polecam zanosić CV osobiście tylko nastawcie sie ze uprzejma pani z recepcji zajęta cążkami do paznokci nie bedzie zachwycona. Powodzenia
Ali 2016-04-01 23:28
To chyba pani z recepcji pisze takie komentarze zeby nikt głowy jej nie zwracał
Praktyczny 2016-04-05 15:54
Chyba od 3 tys, nie wiem czy nie od 4 tyś netto zarobki się nie zaczynają w tej branży.
Ferment 2016-05-07 18:06
To nie tak działa, Manager ds. Sprzedaży w firmie brokerskiej zarabia 30 - 40 i lepiej na umowę o prace netto na łapkę tyle że trzeba takim sprzedawcą być. Znam takiego Managera który 60 patoli tuli miesięcznie ale zna się na robocie i nie potrzebował CV jak szukał pracy tylko pokazał co potrafi ale to wyjątkowa osoba w kraju.
Aldi 2016-05-19 23:14
W tej firmie nie jeden broker zarabia mniej od sekretarki a i tak za nia odwala robotę... Praca dobra moze tylko dla tych co nie chca awansować i maja małe doświadczenie i chca wyrobić lata zeby w CV sobie wpisać. Generalnie na przeczekanie, jak nie chcesz sie nauczyć sam to nic nie pomogą, zespół hermetyczny
Aldi 2016-06-22 23:48
Wszyscy sa po znajomosci. Liczy sie kto po większej :)
Franek 2016-06-27 23:55
Ja aplikuje
Chlebowielopiecowyżerca 2016-06-28 23:25
No to powodzenia bo zatrudnienia to wrzesień a czerwiec to wakacje i to we wszystkich firmach jak mogę coś doradzić.
Adam 2016-07-12 22:10
Agencje ubezp czy broker? To nie to samo. Na mieście sie mówi ze brak im pomysłu na zarządzanie, rodzinne bądź przyjacielskie powiązania z pracownikami kt mało co robia tylko pensje pobierają. Perspektyw zadnych na rozwój. Strona net wiele o nich mówi,
Kate 2016-07-13 21:28
Tiaaaaa, asystentka w firmie kurierskiej na starcie zarabia 4,5 netto,średnia zarobków w wawie jest ok 5,5 netto
Miko 2016-07-21 22:00
Dobra dla studentki stojącej w corpo na recepcji, nikt sie nie denerwuje. Pozdrawiam
Roberto 2016-08-03 00:37
Ludzie, w tej branży jest deficyt pracownikow, firmy brokerskie maja duzy problem w znalezieniu kandyta z conajmiej 2 letnim doświadczeniem a co dopiero z większym. Cenicie sie czy nie? Wymagajcie zatem.
Sylwia 2016-08-04 12:33
Idź i sie przekonaj, na rozmowie kwalifikacyjnej mozesz sie zawsze zapytać czy sa stabilni i czy płaca na czas :) tu ci nikt nie doradzi
witek 2016-08-04 16:42
no ale jak to nikt nie doradzi? a ja widziałem oferte pracy jako Manager ds. Sprzedaży usług brokerskich i dobre to naparwde wygląda moim zdanim.
1
Iwona 2017-03-23 14:28
Pracujesz obecnie w Attis Broker? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak obecnie wygląda praca w firmie. Na jakie warunki zatrudnienia mogą liczyć pracownicy?
Joanna 2017-05-09 14:01
Witam,
Jestem zainteresowana pracą w tej firmie na stanowisku agenta. Może ktoś napisać jakie są warunki współpracy? Czy są narzucane jakieś plany do wykonania? Ile wynosi prowizja? itp

Z góry dziękuję za udzielenie odpowiedzi.
Joanna 2017-05-09 14:02
Witam,
Jestem zainteresowana pracą w tej firmie na stanowisku agenta. Może ktoś napisać jakie są warunki współpracy? Czy są narzucane jakieś plany do wykonania? Ile wynosi prowizja? itp

Z góry dziękuję za udzielenie odpowiedzi.
Iwona 2017-09-06 20:20
@Joanna czy udało Ci się aplikować do firmy Attis Broker Sp. z o.o.? Jeśli tak to jak przebiegł proces rekrutacji? Na jakie pytania można liczyć na rozmowie kwalifikacyjnej? Czy wymagania są duże? Jakie trzeba mieć doświadczenie, aby zostać przyjętym do firmy?
Zostaw swoją opinię o Attis Broker Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Attis Broker Sp. z o.o.