logo Attis Broker Sp. z o.o.

Attis Broker Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Attis Broker Sp. z o.o.

anonim 2010-12-02 00:20:26
profesjonalna firma. wymaga wiedzy i samodzielności ale docenia pracowników. praca w attis daje dużą satysfakcje
1
Marcel 2013-09-18 20:23:08
Ciężko się dostać ale warto, nikt sam się nie zwalnia chyba ze go wywalą
Grzegorz 2013-11-08 17:24:46
Profesjonalna firma na rynku ubezpieczeń, wysokiej klasy fachowcy jedna z największych w Polsce firm zajmujących się gwarancjami ubezpieczeniowymi.
Klemens 2013-12-10 09:59:42
Firma ok
Bora 2013-12-28 13:30:40
Spoko firma, można się wiele nauczyć
pozdrawiam
Bora
Wacek 2013-12-29 20:10:40
Robili mi ubezpieczenia, polecam !!!
Maria 2013-12-30 10:35:47
Dobry pracodawca, polecam
Maria
Moniś 2013-12-30 11:19:11
Firma ma oddziały w całym kraju a najlepszy oddział Katowicki
Nigdzie nie ma tak fajnie jak w Katowicach a teraz mamy nową śliczną siedzibę i wspaniałe warunki do pracy cudownie
Moniś
Morgan 2013-12-30 14:03:08
Bardzo przyjazna firma pracownikom, szanuje ich i stwarza doskonałe warunki do pracy. Najlepsi brokerzy, świetny kontakt z klientem.
Praca 2013-12-30 19:40:44
Oferujemy profesjonalne kursy dla osób prowadzących własną działalność gastronomiczną,pracujących w gastronomi, interesujących się przyrządzaniem potraw lub koktajli. W ramach kursów wydzielone są zajęcia praktyczne, aż 90%, i teoretyczne prowadzone przez najlepszych wykładowców. Uczestnicy kursów dowiadują się jak sporządzać potrawy, poznają sposoby dekoracji przystawek, dań głównych, deserów- carving. Uczestnicy uczą się sztuki komponowania koktajli- mixologia. Zajęcia w 13 miastach w Polsce m.in. w Warszawie. Gwarantujemy przystępne ceny już od 399 zł. Zajęcia w 13 miastach w Polsce!
Adam 2014-01-15 11:56:41
(usunięte przez administratora)Ta firma jest naprawde najgorszą firmą ubezpieczeniową na terenie Warszawy.
1
Alex 2014-01-15 14:36:18
Bardzo nieprofesjonalna firma.
1
Wacek 2014-02-14 10:54:12
Widać konkurencja nie wytrzymała ha ha ha znam firmę i można ja polecić, może kiedyś do AB będę aplikował jak w obecnej się pogorszy.
Dziwi mnie tylko ta nienawiść ludzka, nie napiszą dlaczego jest taka zła ale ważne że błotem obrzucą.
Wacek 2014-02-17 15:31:55
Nie w konkurencji tylko agencji, też ubezpieczenia ale inne, dla ludzi a broker wykonuje dla firm.
Brokerka jest łatwiejsza i mniej się nabiegasz tylko trzeba mieś zdany egzamin KNF.
Muszę się zabrać za ten egzamin ale to 600zł i nie ma pewności że zdasz.
Anna 2014-02-18 10:21:23
Jest to bardziej dziwne, że firma ma tak niewiele gwiazd a takie dobre opinie. (usunięte przez administratora) Brokerzy w tej firmie nie mają dobrą wiedzę finansową i pracodawca traktuje kobiety źle.
Ania 2014-02-18 11:39:19
Aniu, napisz to jeszcze raz po polsku bo nic z tego nie rozumiem.
1
_ 2014-02-18 13:38:13
Jeśli nie rozumiesz co ona napisała to znaczy że nie masz wysokie IQ...
Ania 2014-02-18 15:02:50
Świetnie, czyli możesz ty to przetłumaczyć?
Zajączek 2014-04-17 15:22:08
Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych,

pełnych wiary, nadziei i miłości.

Radosnego, wiosennego nastroju,

serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół
Ania 2014-05-26 09:28:08
Pracuję,jestem zadowolona i cieszę się mam pracę :)
Ania
beksa 2014-05-28 18:26:31
Póki co mam słabe doświadczenia z firmami bokerskimi.. może w Attisie jest odrobine lepiej? Zależy mi na stabilności. Dajcie znać, proszę!
jan 2014-05-30 02:49:19
No własnie ja słyszałem takie sobie komentarze, ale nie wiem na ile były one prawdziwe, w takim wypadku może ktoś napisze jak w attis broker z atmosferą?
Ania 2014-05-30 08:57:15
Jest socjal, prywatna opieka zdrowotna, ubezpieczenie w Hestii, specjalistyczne narzędzia i własne oprogramowania, biurko 180/90, telefon bez limitu i dostęp do internetu, miła atmosfera i spoko Pani prezes.
Ania
Oferty Pracy
2014-07-10
Żródło: pracuj.pl
łódzkie
()
mariusz 2014-12-01 17:05:34
no widzę, że nikt się nie za bardzo przejął ostatnim wpisem. a szkoda - tak właściwie to nie wiem czy to jest warte takiego zachodu, żeby tutaj wchodzić i sprawdzać. Może powiecie mi coś o tej pracy tutaj - bo wiecie nie jest za dobrze tak wchodzic i czekac na cokolwiek. mam ostatnio pecha i moja aktualn praca nie jest warta...
Hermiona 2015-01-09 11:06:43
To ci heca Wacku, brokerka jest taka łatwa? 6 stówek, egzamin i jak za dotknięciem magicznej różdżki zaczniesz klepać podmioty gospodarcze na paromilionowe składki! To przecież takie proste! Zapraszam więc do świata prawdziwych ubezpieczeń, nie zwlekaj :)
napster 2015-03-04 20:57:17
Hej, a jak tam w ogóle z możliwościami podwyżek, awansów, czy ogólnego rozwoju człowieka poprzez jakies kursy, czy szkolenia w Attis Broker? Wiadomo, że człowiek chce sie w pracy jakoś rozwinąc i być doceniony, to pytam, czy sa na to w ogóle szanse, czy pracuje sie raczej 10 lat na jednym stanowisku robiąc to samo?
wacław 2015-11-18 19:39:25
brak mozliwosci awansu, podwyzek,szkolen, kursow. jak masz za dobre wyniki w sprzedazy to dyrektor sprzedazy sie ciebie szybko pozbedzie bo on tam rzadzi chociaz nic nie sprzedaje i nie ma swoich konatkow. ludzie uciekaja...
emil 2015-12-01 00:36:48
no własnie sensu to nie ma co tam sie dzieje, niestety :(
Viki 2015-12-17 11:13:28
a ja tam byłem ze dwa razy złozyc swoje Cv i za pierwszym razem nikogo nie było, ciemno, pusta recepcja. za drugim razem po 3 min ktos sie zainteresował i otworzył mi drzwi ale zupełnie nie wiedział co ze mna zrobic, tłumaczył sie ze nie ma sekretarki a on jest z innej firmy???WTf
Magda 2016-02-05 12:36:23
Ja - a nie wiesz o czymś takim jak kreatywność? Nie trzeba zachowywać się szablonowo i wysyłać CV poprzez pocztę mailową, można się wyróżnić z tłumu i przynieść osobiście swoje CV. No ale widzę, że Ty chyba jesteś odtwórczą osobą.
Sąsiad 2016-04-01 14:36:23
Tak, polecam zanosić CV osobiście tylko nastawcie sie ze uprzejma pani z recepcji zajęta cążkami do paznokci nie bedzie zachwycona. Powodzenia
Ali 2016-04-01 23:28:42
To chyba pani z recepcji pisze takie komentarze zeby nikt głowy jej nie zwracał
Praktyczny 2016-04-05 15:54:11
Chyba od 3 tys, nie wiem czy nie od 4 tyś netto zarobki się nie zaczynają w tej branży.
Ferment 2016-05-07 18:06:51
To nie tak działa, Manager ds. Sprzedaży w firmie brokerskiej zarabia 30 - 40 i lepiej na umowę o prace netto na łapkę tyle że trzeba takim sprzedawcą być. Znam takiego Managera który 60 patoli tuli miesięcznie ale zna się na robocie i nie potrzebował CV jak szukał pracy tylko pokazał co potrafi ale to wyjątkowa osoba w kraju.
Aldi 2016-05-19 23:14:04
W tej firmie nie jeden broker zarabia mniej od sekretarki a i tak za nia odwala robotę... Praca dobra moze tylko dla tych co nie chca awansować i maja małe doświadczenie i chca wyrobić lata zeby w CV sobie wpisać. Generalnie na przeczekanie, jak nie chcesz sie nauczyć sam to nic nie pomogą, zespół hermetyczny
Aldi 2016-06-22 23:48:32
Wszyscy sa po znajomosci. Liczy sie kto po większej :)
Franek 2016-06-27 23:55:00
Ja aplikuje
Chlebowielopiecowyżerca 2016-06-28 23:25:28
No to powodzenia bo zatrudnienia to wrzesień a czerwiec to wakacje i to we wszystkich firmach jak mogę coś doradzić.
Adam 2016-07-12 22:10:55
Agencje ubezp czy broker? To nie to samo. Na mieście sie mówi ze brak im pomysłu na zarządzanie, rodzinne bądź przyjacielskie powiązania z pracownikami kt mało co robia tylko pensje pobierają. Perspektyw zadnych na rozwój. Strona net wiele o nich mówi,
Kate 2016-07-13 21:28:03
Tiaaaaa, asystentka w firmie kurierskiej na starcie zarabia 4,5 netto,średnia zarobków w wawie jest ok 5,5 netto
Miko 2016-07-21 22:00:56
Dobra dla studentki stojącej w corpo na recepcji, nikt sie nie denerwuje. Pozdrawiam
Roberto 2016-08-03 00:37:48
Ludzie, w tej branży jest deficyt pracownikow, firmy brokerskie maja duzy problem w znalezieniu kandyta z conajmiej 2 letnim doświadczeniem a co dopiero z większym. Cenicie sie czy nie? Wymagajcie zatem.
Sylwia 2016-08-04 12:33:16
Idź i sie przekonaj, na rozmowie kwalifikacyjnej mozesz sie zawsze zapytać czy sa stabilni i czy płaca na czas :) tu ci nikt nie doradzi
witek 2016-08-04 16:42:57
no ale jak to nikt nie doradzi? a ja widziałem oferte pracy jako Manager ds. Sprzedaży usług brokerskich i dobre to naparwde wygląda moim zdanim.
1
Zostaw swoją opinię o Attis Broker Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Attis Broker Sp. z o.o.