brak logo

SEWS-CABIND POLAND

Żywiec

Opinie o SEWS-CABIND POLAND

Bedroom 2016-12-02 18:32:11
Wszystkie związki na Powązki
5
PRACOWNIK 2016-12-06 11:41:53
PACZKA PIEKNA DZIEKUJE
10
J 2016-12-06 21:26:45
Dobrze ze mydłem A nie potem
1
Pinia 2016-12-08 11:14:16
W przyszlym roku szykuje sie prawdziwa walka o pracownika na terenie powiatu zywieckiego, firma automotive ktora buduje zaklad oferuje takie pieniadze calkiem niezle. Dla przykladu wyplata 1900 netto a sklada sie na to
2100brutto
20% premi
120 dodatku za nocki
do tego 600brutto co 3 mies za niechorowalnos
i to daje 1900

do tego 1000 wczasy pod grusza raz w roku
po 5 latach 5000brutto
nowy 2016-12-09 22:16:00
Hej w związku z ogłoszeniem na stanowisko monter wiązek przewodów mógłby ktoś odpowiedzieć jak wyglądają zarobki, czy jest możliwość pracy na nadgodzinach i czy w weekendy też się pracuje i czy są jakoś więcej płatne? Z góry dzięki za odpowiedź
999 2016-12-12 12:22:34
Z tego co wiem, to tylko nasz zaklad produkcyjny pracuje między świętami. Moze ktos wie dlaczego tak bardzo kierownictwo nie chce nam dac odpocząć i spędzić ten czas z rodzinami? Czy to swoista zemsta, za to ze nie zgodzilismy sie na prace w sobote za darmo? Czy to urazilo zarząd, ze nie jestesmy juz murzynami i nie zgadzamy sie na charytatywna prace na rzecz korporacji? Brawo ludzie, trzymajmy sie razem, nie dajcie się złamać! Pozdrawiam gorąco produkcyjnych.
10
Hds 2016-12-13 22:21:52
To hamstwo. Ale i każdego sprawa. W razie czego i tak prędzej czy później wyjdzie. No chyba ze nie ma co. Wtedy to wasze hamstwo ze robicie komuś opinie
2
pedro 2016-12-14 00:44:19
Jak sie wam podibaja paczki ze związków
3
dori 2016-12-14 01:42:54
A skad wiesz kto ci to powiedzial
sarna 2016-12-14 02:07:57
A wie ktos w koncu jak pracujemy miedzy świętami
1
mery 2016-12-14 02:51:47
Podobno ze nocka juz w niedziele zaczyna u koncza w czwartek a miedzy swietami jeszcze nie wiem
P 2016-12-14 04:31:18
Przesadziles jak jestes taki madry to dlaczego nie przyjdziesz mi tego powiedziec
Koh 2016-12-14 06:24:51
Każdy o was mówi...i widać
Kisiu 2016-12-14 18:37:29
Kiedy bony na święta i będą przelane na konto?
1
alusia 2016-12-14 23:04:13
Podobno ze jutro maja isc przelewy bonów
1
Kisiu 2016-12-15 19:49:54
I jak dostałaś już?
............... 2016-12-16 12:15:09
a może nie ma wolnego między świętami to bony też odwołane ......
Bolek 2016-12-17 09:09:24
Pozdrowienia dla Patrycji L. z Małych Wiązek, jesteś śliczna! Pozdrowienia od 3 anonimowych wielbicieli. Uśmiechnij się czasem! :-)
4
Nick 2016-12-17 09:11:50
Hahaha
64 2016-12-17 19:02:14
Dzieki zakład za opłatki, babeczki i zabawę z nagrodami hehe niby mały gest a cieszy.
17
Vizir 2016-12-21 09:55:17
Czy to prawda, że Dorotke Stokrotke przenoszą na Lesnianke bo była za miła dla pracowników?
6
Ojciec Tadeusz 2016-12-21 20:59:09
Wesołych Świąt dla wszystkich pracowników Sews Cabind Poland ;)
7
Mikołaj HO HO HO HO 2016-12-22 13:04:35
Wesołych Świąt i wielu miłych chwil w gronie rodzinnym od linii przygotowania!
6
Popek 2016-12-22 17:04:57
Janusz oddaj Chexa!!!!
6
Janósz 2016-12-27 14:27:44
Kto czeka na noworoczne podwyżki? łapka w górę!
15
Rysiu 2016-12-28 12:23:43
Nie mogę spać po nocce, Stec mi się śni, że był o 6:00 na Grunwaldzkiej i budzę się spocony co parę chwil...
9
... 2016-12-30 18:29:20
A co was obchodzi kto z kim ma dzieci, kto z kim sypia, kto z kim romansuje?! Dna intelektualne i ludzie których życie jest tak nudne że nie mają na tyle ciekawego swojego życia to niszczą je innym i nie myślą o niczym innym jak drugiemu dupe obsmarowac. . Aż dziw bierze, ze takie matoły chodzą po tym świecie. Czyta ten serwis ktoś, kto chciałby dowiedzieć się czegoś o cabindzie - czyta te niektóre debilne wpisy i jaki wniosek wyciąga? Zakład psychiczne chorych ... Szkoda. .. bo są tu inteligentni ludzie.. w Nowym Roku pozostaje życzyć glupim rozumu a mądrym cierpliwości do glupich... trzeba nauczyć się z nimi żyć bo raczej nie wymrą.
22
kasia 2017-01-03 18:47:28
Wypłaty będą w tym tygodniu? Ktoś wie?
4
Allahakbarerere 2017-01-06 05:00:36
Jeszcze godzina i spieprzamy goryle nocne!!!!
1
1 2017-01-12 12:36:17
W związku z podwyższeniem płacy minimalnej i zatarciu się różnic w progach wynagrodzeń obowiązujących w tym momencie w firmie Cabind. Kwota minimalna wzrosła o 150 zł. względem roku 2016. W związku z tym doświadczeni pracownicy powinni oczekiwać podwyżek o 150zł brutto, odpowiednio do przepracowanych lat i wynagrodzeń obowiązujących w tym momencie w zakładzie. Mamy nadzieję, że pracodawca nie popełni błędów poprzednich lat i systematycznie co roku będzie wzrastać wynagrodzenie. W poprzednich latach podwyżki były śmieszne, co doprowadziło do ubiegłorocznych protestów i strajków. Miejmy nadzieję, że rządzą nami mądrzy ludzie, którzy myślą przyszłościowo i nie doprowadzą do kryzysu z roku 2016. Pozdrawiam.
17
Anton 2017-01-14 15:31:12
Watpie czy tak zrobia. A wiekszosc ludzi po prostu sie boi o swoje stanowiska pracy. Choc perspektywy zatrudnienia sie zmienily. To ludzie dalej sie boja i zadko kto sie wypowiada na forum. Nadgodziny beznadzieje a ludzie robia za psie pieniadze. Nie dajmy sie nic nam zrobic nie moga.
1 2017-01-14 21:03:34
Nie ma powodów żeby się obawiać, to tylko jeden produkcyjny zakład z kilkunastu w całym Żywcu, Bielsko też jest "rzut kamieniem". Jeżeli nasz pracodawca się nie postara, to na pewno pójdzie kolejna fala zwolnień, ponieważ konkurencja nie śpi i z tego co słyszę, nasze pensję są gorsze od Hutchinsona, Śrubeny, Prosterplastu i kilku mniejszych, do Delphi nawet nie porównuje, bo wypadlibyśmy bardzo blado. Fajnie, że zakład się stara np paczkami na święta, pączkami na Tłusty Czwartek, podarunkami na Dzień kobiet i Mężczyzn. To miłe gesty. Ale chodzimy do pracy po to, żeby zarobić godziwe pieniądze. Jeżeli pracownik dobrze zarabia, wtedy przejmuje się swoją pracą, stara się ją wykonywać jak najlepiej, jest po prostu najlepszą wersją samego siebie. Ta sytuacja na pewno jest korzystna dla pracodawcy, gdy pracownik jest zmotywowany, popełnia wtedy mniej błędów,co skutkuje mniejszą ilością reklamacji, mniejsza ilością złomowanego materiału i większą wydajnością. W tym momencie obie strony korzystają. A my nie bójmy się wymagać od pracodawcy dobrych zarobków, tak jak pracodawca wymaga od nas dobrej jakości i wydajności. Pozdrawiam.
7
...* 2017-01-15 00:18:14
A co powiecie o terminie postoju w tym roku?
ona 2017-01-15 17:55:19
Aa jaki jest tein postoju?;-)
............... 2017-01-15 18:07:40
niedługo postój we wrześniu będzie......................
...* 2017-01-15 20:22:55
7.08- 20.08
1
szef 2017-01-16 19:28:12
w tym roku postoju nie bedzie
1
nowy 2017-01-17 15:24:48
Po co postój? Pracować pracować
1
Lol 2017-01-17 20:35:03
Twój post świadczy o braku. U ciebie inteligencji! Stała sie straszna rzecz, umarł człowiek! A komentarz świadczy o twojej niedojrzałości.
15
Nowy 2017-01-17 20:42:47
Biedna Halinka
13
Guru 2017-01-17 23:14:23
Widac firma wykancza ludzi ciekawe kto nastepny. Jak dalej beda kazac dupkac 12 to bedzie ciekawie.
4
... 2017-01-18 18:37:49
Zeby Wam za te durne komentarze palce pogniły.
3
Kiki 2017-01-19 22:25:12
Będą jakieś podwyżki? ? Bo chyba się nam należą bo teraz jest taka sytuacja ze pracownik ze stażem 10 letnim ma taką stawkę jak nowo przyjęta osoba
4
xarox 2017-01-20 18:30:36
jak sie nazywają te dwie co hanczykowi na paliwo nie dają? te żydowskie uje?
2
Kępno 2017-01-20 18:31:45
Kasia i Ania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dwie za darmo jeżdżą z komaxow
1
Emo 2017-01-20 18:51:45
Spluwam na was wy plugowane żydowskie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z Cabindu jeżdżące za darmo z Kamilem i sram wam na ryj swoim świecącym napletem
3
xarox 2017-01-20 18:52:55
wy bogackie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
szatanskie pomioty
2
123 2017-01-20 18:55:13
Nawet szmaty nie jezdza darmo.
1
Kasia 2017-01-21 07:17:27
Beda na pewno
erly 2017-01-21 11:06:55
Nie bedzie podwyrzek za to kazdy dostanie nowy samochod
Zostaw swoją opinię o SEWS-CABIND POLAND - Żywiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SEWS-CABIND POLAND