brak logo

SEWS-CABIND POLAND

Żywiec

Opinie o SEWS-CABIND POLAND

Kasia jest najpiękniejsza 2017-04-23 23:34
Czy to prawda, że Katarzyna M. z przygotowania wraca na Main Rear w najbliższym czasie?
3
CEBULAK 2017-04-24 11:33
Będzie wypłata w tym tygodniu? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
5
Szary pracownik 2017-05-04 15:32
A co przemial liderow znowu robia. Co za bezsens wiecej strat z tego jest niz korzysci. Kierownoctwo tylko liczy na to ze czlowiek bedzie podnosil ilosc wiazek a tak naprawde problem tkwi u samej gory. Taka jest przykra prawda. Oczami szarego pracownika
5
dupowlaz 2017-05-04 19:46
Uprzejmie donoszę ze kablowanie na siebie nawzajem bardzo podbudowuje biura które czytając wasze posty znęcają sie na zwykłych pracownikach o co dzieje się się naprawdę nie widzą lub nie chcą widzieć wiec w takim wypadku nie pozostaje mi nic do stracenia wiec będę uprzejmie donosił do urzędu pracy i mam nadzieje ze skroi tyłek mobbingom pozdrawiam i trzymajcie się mocno

2
Otworzoczy 2017-05-04 23:43
Nie polecam tego miejsca pracy. Każą pracować 12h, soboty i średnio interesuje ich Twoje zdanie(urlopy udzielane są z wielką łaską, a to coś co Ci się należy sic!). Do tego pracowanie z niektórymi osobami (bez planów na dalsze życie) z umysłem pokroju 5 latka daje po nerwach. Wszystko odbywa się w wielkim stresie. Także zastanów się 2 razy zanim złożysz cv w to miejsce. Wyzysk i jeszcze raz wyzysk.
28
Matylda 2017-05-07 10:28
Praca w tym zakladzie jest przyjemna, satysfakcjonujaca i dobrze platna. Pracowalam w wielu corporacjach i w niewielu szefostwo odnosilo sie z takim szacunkiem, jak w Cabindzie. Nawet Kierownicy traktuja zwyklych produkcyjnych pracownikow, jak rownych sobie! Chwała im za to. Nie narzekajcie, bo Cabind to swietne miejsce do rozwijania swoich pasji i ambicji.
5
123,,, 2017-05-07 18:06
Chyba jestes z Ukrainy :)
24
Facundo Conte 2017-05-08 11:24
Albo płatnym trollem XD
4
Finisz 2017-05-08 12:14
Potwierdzam ta praca to spelnienie moich mażen
1
Kot 2017-05-08 17:59
A będzie w tym miesiącu wypłata?
2
Tony 2017-05-09 16:56
Zadowoleni z wyplaty?
1
Peja 2017-05-09 19:45
Komax 2 soboty 6 dwunastek najwiekszy staz 3400
4
Szoker 2017-05-10 17:45
Z racji ze Ukraińców jest prawie polowa zakladu, a oni robia jak "murzyny" i jeszcze im malo, to podejrzewam ze postoju nie bedzie. Ktos w koncu musi narobic na tych imigrantow ekonomicznych.
14
Renata 2017-05-11 05:49
LUL
2
Staszka 2017-05-13 13:23
Sylwia nadal jest najgorsza kierowniczka?
6
mysza25 2017-05-14 23:03
jak postoju nie bedzie? musi byc
1
Keepo 2017-05-15 03:22
Nadal, Dorotka najlepsza i najpiękniejsza!
7
Biurko 2017-05-18 12:34
Fajnie, ze zaklad daje nam mozliwosc zarobku. "Pakiet steka" jak najbardziej na plus! 2tysiace wiecej na wypłacie przy stawce 6200zl.
2
Annia 2017-05-18 12:38
Kiedy zamontuja wiatraki bo cieplo?
RiGCZ 2017-05-18 16:53
Nie chcesz to nie idź. Proste.
3
Id 2017-05-18 16:59
Pozdrowienia dla uroczych koleżanek które zamiast pracować juz nad opalenizną poświęcają się dla naszego korpo na 12 strach ;)
3
Jaaaaaami 2017-05-22 20:28
Ciepło się robi znowu dziewczyny będą chodzić z piersiami na wierzchu. Oh jak pięknie :) pozdrowienia dla przygotowania :) bedzie się działo:)
3
Rybka 2017-05-24 20:04
Noo Kasia ma co pokazywać...
1
ukrajonek 2017-05-25 07:13
Rozbierz się, to ci nie będzie gorąco...
zdemotywowana 2017-05-30 13:57
cabind to jeden wielki dramat ! w biurach zatrudniaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z nikim nie można się dogadać bo nikt nic nie wie mimo że maja wykształcenia wyższe porobione tym kierunku.... brak mi słów , niczego nie można załatwić bez komplikacji, ponieważ takowe ci znajdą. W cabindzie nie liczą się twoje umiejętności i wykształcenie, jesteś dla nich zwykłym śmieciem bo podobno maja na twoje miejsce 10 innych ludzi, jedyne co się liczy to znajomości, stąd widać jacy debile są na wysokich stanowiskach. Nie polecam tego zakładu nikomu, nikomu !
18
Papito 2017-05-30 17:06
Najlepsze jest to, że pracuję na produkcji spełniam wszystkie wymagania do obecnej rekrutacji jako Specjalista ds. Jakości i Audytor Jakości a nawet nie składam tam podania. Znam osoby tam pracujące i wiem jak wygląda taka praca. Lemingi intelektualne i aspołeczne w biurach, zero komunikatywności i zaangażowania, wolę pracować wśród ludzi, zrobić sobie sobotę, nadgodzinę i mam o wiele większe pieniądze niż oni ślęczący nad monitorami popijający kawę w bezruchu. Potem będę wyglądać jak informatycy u nas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wystaje w połowie spodni jak siedzą na krzesłach, nieźle zaniedbane mongoły. Zresztą jak to mówi Bezos "u nas pije się tylko kawkę i nic się nie robi", zaprawdę zachęcająca propozycja by pracować w Jakości. Czego się nie robi, gdy już nikt nie chce pracować w tym przypadku w Jakości. Ludziom przyrosły stołki do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciekawe jak Was na biurowych i kierowniczych stanowiskach zamienią na Ukraińców :-D
13
atomic 2017-05-30 18:55
Dziś Ukry zajmują stanowiska na produkcji, jutro będa w biurach. W historii świata zawsze przyjezdni zajmowali na początku to co najgorsze a w miarę upływu czasu coraz wyżej szli.
2
Płotka 2017-05-31 01:33
Bezos to ten co jeździ do pracy na walachu?
2
Żancia. 2017-06-01 08:32
Opos [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w pracy dziś na Komaxach, miałam iść znowu do kierowniczki, wpadłoby 30 złotych ale dał mi 100, więc znów na plus wyszłam.
4
K.M 2017-06-01 20:12
ha ha korupcja kwitnie coraz lepiej
Peja 2017-06-01 23:28
Tomek lider i tak się niczym nie interesuje i go nigdy u nas nie ma jak czegoś potrzeba na komaxie
4
Obiektywna opinia 2017-06-02 14:42
Nie pisz takich glupot. Tomek to bardzo dobry lider. Inni liderzy mogliby sie od niego nauczyc szacunku do pracownika i partnerskiego podejscia. Jest w porządku i jesli cos trzeba, to sie tym zajmuje. Dodatkowo nie jest kapusiem, a to rzadkość w tym zakladzie.
16
Hajuju 2017-06-02 16:06
potwierdzam. porządny gość a to już rzadkość na tym zakłądzie
16
:#_'\ 2017-06-04 20:35
Kiedy wlacza klime na zakladzie?
2
Jaaaaaami 2017-06-04 23:10
Najlepiej jak laseczki po komaxas chodzą i wypinaja pupcie przy okienku w narzędziowni :)))))
3
mmm 2017-06-05 18:34
Z nie potwierdzonych zródeł w zimie
2
bleee 2017-06-06 19:37
ciekawe kiedy naszą kadrę dyrektorską zamienią na Ukraińców....
1
Ziomojada 2017-06-06 19:51
Czy to prawda że polaków mają przenieść na leśnianke a Ukraińców zostawić na grunwaldzkiej
1
Poldi 2017-06-07 16:47
Kiedyś Pan S straszył że zwolni starych pracowników bo są niewydajni a teraz straszą że nie będzie premii bo ktoś z góry dał przyzwolenie żeby taką chujnie zgrzewać i muszą 10000 wiązek teraz poprawiać. Niech odpowie za to osoba która sama to zatwierdziła i wyraziła zgodę. Zaraz wszyscy dobrzy pracownicy odejdą z zakładu.
22
Tony 2017-06-07 23:15
Nikt z "góry" za to pewnie nie odpowie.. Najlepiej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szarakom..
5
++++ 2017-06-10 16:17
Najlepszym liderem w cabindzie jest AP
gfgf 2017-06-11 15:01
Po czym poznac pracownika Cabindu ?
Jest nie oplony bo zwiekszyly sie zamowienia :)
9
sasza czy inny siergiej 2017-06-11 20:57
zamówienia zamówieniami ale robić ni ma komu :) dostajesz ukraińca na linie = zapominasz o premii za wydajność itp , zobaczymy jak długo wszyscy pojedziemy na tym wózku :)
13
Persil 2017-06-13 19:59
Szkoda tylko, ze nasze kierownictwo tak ubóstwia "święte krowy" z Ukrainy. Nie widzą, ze robią 5x wolniej od Polakow? 10x gorzej jakosciowo? Nie widza, ze Polacy sie staraja a oni maja wywalone bo dostaja kase za godzine? Dlaczego Polak dostaje opie..dol za byle co, a ukrainskim "braciom" pozwala sie na wiecej? Dlaczego ukraińcy nie sa na rowni traktowani z Polakami? Zastanowcie sie drodzy kierownicy, bo Polacy sa coraz bardziej wkur**** ta sytuacja.
20
gfgf 2017-06-15 08:04
Bo Polak zawsze chwali wszystko co z zagranicy nie docenia swojego bo z założenia traktuje to jako coś gorszego . Nie mam nic to Ukraincow niech sobie robia ile chcą nawet 20 godzin woda w cabindzie jest moga sie umyć zjedza caly automat z jedzeniem wyspia sie na przerwie tylko prośba niech sie myja bo na higienie nie ma co oszczedzać bo w ich szatni jak w murzynskiej chacie wali przez co spada moja wydajnosc bo mam zawroty glowy i chore zatoki
9
Renata 2017-06-17 11:20
Ponoć postoju nie ma. Odwołany. Co wy na to?
6
Lea 2017-06-19 07:46
Jest oferta pracy do cabindu na plakatach obok przystanku przed policją. Może chcą wymienić ukraincow na polaków..najwyższy czas!
5
Ssak 2017-06-22 13:33
Uwaga podaje haslo!
Okoń.
2
Buczek 2017-06-22 15:08
Złe haslo! Nie sluchajcie tego typa bo sciemnia
2
Ali 2017-06-22 23:19
Lama
3
Zostaw swoją opinię o SEWS-CABIND POLAND - Żywiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SEWS-CABIND POLAND