brak logo

kzpow

Włocławek

Opinie o kzpow

anonim 2010-03-20 12:12:55
dlaczego usuwa się wypowiedzi ludzi? Prawda w oczy kole?
anonim 2010-03-20 12:14:46
Panie Adminie no gdzie wolność słowa? Od 20lat mamy demokrację
mag 2010-06-06 18:05:30
to jak teraz jest obecnie na stanowisku np utrzymania ruchu ?
życzliwa 2010-07-30 15:58:34
te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kazali mi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 40 zl 8 h dziadostwo stali pracownicy i stare wyrzerachy kradna przyprawy a nam nie wolno brac napoi bo porzadnej wody tam niema tylko kranówa z bakterią coli wyzyskiwaćto potrafią Pozdrawiam
Wielki 2010-08-05 07:11:39
To sie pokaż tam to zobaczysz jak ten burak cie skasuje cwelu...
szafran 2010-08-21 00:15:52
Rok temu byłem na ogórkach krótko.W tym roku jestem dłużej.Nie narzekam na tą pracę sezonową.Nie jest aż tak źle w tym KZPOW.Da się wytrzymać.
anonim 2010-09-16 08:23:26
Jestem pracownikiem kzpow ,na pracę nie narzekam,choć przerwy na śniadanie powinny być,zarobki też mogłyby być nieco wyższe.Niestety złą wizytówką tej firmy są KADRY czyli zatrudnione tam osoby!Jedyną dość sympatyczną osobą jest pani z portierni,pani z wydziału płac ciągle krzyczy i narzeka,że się nie wyrabia,że tylu ludzi coś od niej chce ciągle ją nachodzą a ona już nie ma siły.(może po prostu się do tej pracy nie nadaje i można by było przenieść panią na produkcję chociaż na 4 nocki, może tam by się nadawała?)Żeby otrzymać potrzebne zaświadczenie to trzeba się nachodzić i naprosić(nikt tam dla przyjemności nie chodzi tylko jak jest zmuszony.Umowa o pracę skończyła mi się na koniec sierpnia do dziś nie wiem do kiedy mam przedłużoną,ponieważ panie jeszcze nie zdążyły wydrukować i nam przekazać,a zaczęła się już druga połowa miesiąca września!Panie z kadr są równie niesympatyczne jak pani z płac.Do jednej z tych pań trzeba podchodzić na pewną odległość,bo jej nos jest wrażliwy na zapachy,alergia czy coś???Załosne,dosłownie bez kija nie podchodź! I to jest zakład,który zatrudnia młodzież na sezon! te czarownice ludzi odstraszają!To jest chore,po ośmiogodzinnej nocnej pracy,staniu na nogach,bo nie można na moment usiąść idę do kadr ,grzecznie proszę o coś co jest mi potrzebne,a ktoś się na mnie wydziera!Może nie mam takiego wykształcenia jak te panie,ale za to z kulturą osobistą to one mi do pięt nie dorastają!Wstydzę się za kadry mojego zakładu!!!!
anonim 2010-10-09 13:54:19
haha, wykształcenia jak te panie?? Większość starej kadry po maturze, co ambitniejsze się dokształcą na kursach. Proponuje test niech ktoś spróbuje zadzwonić i dogadać się po angielski gwarantuje ze nie będzie z kim rozmawiać, a jeśli się nawet zajdzie jakaś osoba z łapanki to pewnie jedynie co powie to ok, hallo lub hamburger.
kujawiak 2010-10-19 17:36:26
niestety,większość opinni PRAWDZIWA lużna myśl jest taka CO MOŻNA ZROBIĆ, ŻEBY TO ZMIENIĆ..........
jaaaaa 2010-11-09 23:11:19
Jak Wam się nie podoba to się zwolnijcie Albo zgłoście się do Państwowej Inspekcji Pracy nawet anonimowo jak uważacie , że ta we Włocławku "słabo działa" to trzeba wstukać na klawiaturze wyższą instancje i jutro macie kontrolę. ale lepiej płakać niż działać!!!!
Garbus 2010-11-26 01:03:02
Rachube wyjebać do gotowania ketchupu. To się [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyrobi!
anonim 2010-12-21 23:56:02
A gdzie teraz są komentarze po paczkach świątecznych, teraz wszyscy szczęśliwi i nie wylewają swoich żali, a może w końcu coś pozytywnego się napisze.
Popracował by jeden z drugim w(usunięte przez administratora) ciekawe jak by długo popracował z takim zachowaniem z tym ile płazem nie których uchodzi co nieco.

Próba wprowadzenia odrobiny dyscypliny w tym zakładzie spotyka się z takim buntem jak byśmy żyli w czasach PRL i przykładowo że jak się nie przyszło do pracy to jak kierownik śmie prosić o usprawiedliwienie tego dnia, a pracownik w tedy ma podejście - \"nie miałem ochoty to se nie przyszedłem i niech kierownik spada\"
tadek 2010-12-24 15:32:19
jak jesteś taki mądry lub mądra to idź za te paczki prezesową w
(usunięte przez administratora) a innym daj pisać prawdę.
były pracownik 2011-02-22 15:01:17
wystarczy wyrzucic kadrową kierownika transportu i jego przydupasów a powinno być dobrze ,kierownik k.adr.. to najwiekszy zlodziej w tej firmie ale siedzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u prezesowej wiec tak to jest
Mądrale 2011-02-25 09:08:50
No i co brak komentarzy oprócz jednego zboka co się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] całuje, żdanych opini na temat jak traktuje sie pracowników w innych zakładach, co wolno w którym zakładzie? Nauczcie się pracować jak w innych zakładach to może potraktują was tak jak w innych zakładach. Jesli jesteście tak dobrymi pracownikami to dlaczego nie pracujecie w innym zakładzie?
Były 2011-03-05 10:21:03
Praca w tym zakładzie nie jest taka zła, jednak jeśli po 30x prosi się kierownictwo o przydzielenie do pracy innej niż wkładanie ogórków do słojów, w której na pewno lepiej i szybciej bym pracował, to cisza. Poza tym kiedy chciałem zacząć pracować w tym zakładzie i składałem wszelkie niezbędne papiery to panie z kadr oraz innego rodzaju urzędniczki po prostu rozbiły mnie swoim chamstwem (jak się pierwszy raz pracuje to nie jest się Alfą i Omegą, nie mogę wiedzieć wszystkiego). Ostatecznie, gdy już uda się zatrudnić i wejść na stawkę godzinową, to jest całkiem fajnie- szczególnie jak w swoim zespole masz ludzi na poziomie. Podsumowując: Da się żyć, jednak nie polecam tej pracy nikomu innemu niż uczniom/studentom jako pewnej możliwości zarobki przez wakacje.
Brat 2011-06-07 15:37:56
mam pytanie -które kieruje do P.Prezes?!!!!czemu Pani tak zneca sie psychicznie nad sw kadra ! moja siosta jak przychodzi z zebrania cały czas płacze , lmam pytanie -które kieruje do P.Prezes?!!!!czemu Pani tak zneca sie psychicznie nad sw kadra ! moja siosta jak przychodzi z zebrania cały czas płacze ,ludzie daja z siebie wszystko a co dostaja - po głowie ,pani ma karte przetargawa ze we wloclaku jet takie bezrobocie -ze duzo os ma juz swoje lata i czeka za emerytura!, , a Pani jak sie zachowuje !!!??? jak mozna tak do ludzi mówic nie bede pisała tu jakimi Pani sł sie kieruje i do kogo!!!!
a co z urlopami ludzie jak maja isc po swoje to boja sie czy to normalne. taka mala aluzja -moze Pani niech jedzie do pracy w swieta nowy rok - kiedy dziecko Pani jest chore -mieszkanie zalane itp ciekawe jak Pani by sie czuła a chce dodac ze na pewno kazdy w zakladzie daje z siebie wszystko i co w zamian:
ciekawe czy to sie ukaze na pewno nie
przepraszam jak kogos uraziłem nie miałem takiego zamiaru szkoda mi siostry i innych pozdrawiam
1
anonim 2011-07-15 01:58:46
do pracy w kzpow wystarczy gimnazjum
2
Pracujacy na sezon 2011-07-25 19:35:10
W zakladzie nie jest tak zle. W tym roku sa inne brygadzistki to nie jest az tak zle. Ale chamskie sa kadrowe , dra morde na kazdego.
!!!!!
W kzpow mozna naprawde duzo zarobic tylko trzeba chodzic ..
ja 2011-09-02 16:44:35
W większości wypowiadają się pracownicy sezonowi, ja jako stary pracownik szczerze polecam omijać ten zakład pracy- nie szanuje się tu pracownika i to zarówno na najniższych jak i na kierowniczych stanowiskach.Wyjątek stanowią "pociotki" i ludzie przyjęci po znajomości- ci są przyjmowani i choć nie potrafią nic, łażą nic nie robią poza donoszeniem pani prezes, która i tak nie ma pojęcia co się dzieje na produkcji.Nie wie co i jak jest produkowane, nie wie jaki jest podział obowiązków , a wystarczyłoby choć raz przeczytać raport KZP i listę osób na zmianie.
anonim 2011-09-16 16:56:40
pracowalem kiedys w kzpow i jedynie co milego wspominam to ludzi (mlodych ludzi) bo stare(usunięte przez administratora)to wredne baby.
Ketchupik 2011-09-22 22:58:47
Ciekawe, niektóre te wypowiedzi czyta się jak bajkę, jakby to wszytsko potraktować poważnie to na zdrowy rozum to ten zakład powinien dawno już nie funkcjonować.
Ludzie jakim cudem ten zakład działa, czy to tylko zawiść i zazdrość innych, czy też poważnie zakład sam się napędza a każdy na linii potrafi wyprodukować ketchup naprawić maszynę sprzedać ketchup, wypełnić wszystkie papierki i podjąć strategiczną decyzję.

Ludzie czemu wy tak nienawidzicie innych, czy trzeba za własne niepowodzenia obwiniać i obrażać innych. A człowieka który niby po znajomości pracuje zaraz zjechać od najgorszych.

Czemu ludzie już nie widzą swojej pracy tylko wszyscy wytykają błędy innych.
Gdzie się zajdzie tylko na nienawiści - jak ja nie dostane to inny też nie dostanie, a jak nie rozumiecie co jest w tym złe to zastanowicie się co będzie jeśli dzieci was przerosną - też je znienawidzicie - no już słyszę geniuszy jak mówią ale to moje dziecko.
Ludzie ogarnijcie sie nienawiś rodzi tylko nienawiść która może do was nie wróci, ale może wrócić do waszych dzieci - przemyślcie to.

Miłej pracy
jolka_25 2012-05-21 12:54:32
hej! mam pyt czy ktos wie czy w tym sezonie przyjmuja tam do pracy na ogorki ??
garbus 2013-06-01 20:28:01
tniecie może podać parę cegieł HA HA HA HA HA
1
2013-09-10 16:23:22
kogo najbardziej nie lubicie w zakładzie kto jest tam nie potrzebny proszę!, MYŚLIMY WSZYSCY O TEJ OSOBIE CO JA ?


ale by sie pany narobiło jak by wszyscy napisali jaki z pana jest prostaczek co nie!
pracownik! 2013-12-14 08:57:43
witam wszystkich , mam pytanie co tam u P.Czesława? uciekł jak miał dać odpowiedz na pytania pracowników!!! bo źle się mu zrobiło:)!! hahhahaha , co robią związki w zakładzie czemu nic nie działają tyle pytań tyle niejasności i nic !!!Szkoda tylko nowego Prezesa bo go krecą! fajnie by było jak by zrobić zebranie z pracownikami a nie z górą moze by coś sie dowiedział bo niby wszysto o.k a nie jest tak pozdrawiam
basia 2014-01-03 18:04:03
nie zgadzam sie w zupelnosci z ta opinia ja mialam same pozytywne rekacje i kontakty z paniami z kadr i tp tak zwane siedzace na stolkach w pracy fatk nie ma typowej pzerwy ale sa postoje linii gdzie stoisz i nic nie robisz w tym czasie mozesz sobie sjesc sniadanie w kazdej fabryce jest ktos nie zjadly z kim nie da sie wytrzymac jedyny minus to jest ten ze jak ktos cie zauwazy i da szanse na wybicie to cala reszta skrzeczacych zazdrosnic by cie zjadla na poczekaniu ale to jest na hali produkcyjnej ja mile wspominam panie z plac kadr i ochrony nawet(usunięte przez administratora)byla dla mnie mila heh moz ejestem specjalnym przypadkiem
1
rykow 2014-12-30 22:41:19
no właśnie, chyba jeszcze nie stworzyli takiej firmy gdzie ludzie kochają się i nie mają wewnętrzych zatargów, bo tak się chyba po prostu nie da. wiecie każdy z nas walczy zeby mieć dla Siebie jak najlepiej i nie patrzy się zazwyczaj na innych tylko na siebie, także to wcale nie takie proste żeby lubic sie ze wszystkimi
patrycjusz 2015-01-21 03:14:04
No dobrze, wiadomo, że idealnej firmy nie ma, ale ile brakuje kzpow do tego ideału? Możecie napisać jedną, góra dwie rzeczy jakie najbardziej Wam tu przeszkadzają i co możnaby waszym zdaniem poprawić? W ogóle to jak wygląda tutaj rozmowa rekrutacyjna, jakich pytań moge się spodziewać? Pozdrawiam i dziękuję za info.
michał 2015-03-24 14:41:43
rozmowy myślę że nie są skomplikowane, to też pewnie jest zależne od tego czy stanowisko kierownicze czy że tak powiem zwykły pracownik produkcji. ale też dziwi mnie to że coś komuś cały czas przeszkadza.. polska tendencja do narzekania.. zamiast cieszyć się że wróciła produkcja więc tym samym praca..
M 2016-08-20 12:06:22
Obecnie to Polskie Przetwory Sp. z o.o., wytwarzają pod marką Dworski.
sdfg 2016-10-13 18:59:16
@M a skąd Ty kolego o tym wiesz tutaj? napisz proszę jakieś konkrety na ten temat ludzie będą wdzieczni
Zostaw swoją opinię o kzpow - Włocławek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kzpow