brak logo

Pryzmat Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Pryzmat Sp. z o.o.

C 2014-02-18 21:43:39
Do Julki: skoro zarabiasz 5-10 tys., to szarpnij się i zainwestuj w słownik ortograficzny, a zaraz potem udaj się do psychiatry, bo chyba masz problem z głową.
Też posyłam Ci "papatki".
1
rudy rydz 2014-04-01 21:38:30
W każdym wpisie od Was jest nutka prawdy, ale też i stek bzdur.Są wśród Was osoby, które pracowały w Pryzmacie i przejawiacie tu objawy słabości, że sobie nie poradziliście, takie osoby jak Wy są najsłabszym trybikiem w wielkiej machinie, a każda firma się takich jak Wy pozbywa.Wielu byłych pracowników zakładało własne firmy...tylko gdzie oni teraz są? Wielu upadłych byłych pracowników pracowało długo w Pryzmacie a teraz sączą jad, wykradają bazy danych i wciskają klientom kit, że są lepsi, ale klienci to nie idioci więc powodzenia.Tylko najlepsi zostają-naturalna selekcja.Informacja dla osób chcących spróbować swoich sił: w każdej pracy trzeba się dopasować do otoczenia i ludzi tam pracujących, a wtedy praca będzie przyjemna.Wynagrodzenie na pewno jest wyższe niż gdziekolwiek indziej a już na pewno od tych pseudo przedstawicieli,którzy nowoczesne biuro zamieniają na biuro w piwnicy.Pracę w Pryzmacie polecam, jest ciężko jak wszędzie.
3
pracownik 2014-04-02 09:13:10
Kolego Rudy, jeśli firma byłaby rzeczywiście taka dobra to nie miałaby tak dużej rotacji pracowników, na 10 lat zostaja tylko ludzie ktorzy muszą badź pasuje im taka spokojna posadka, to, że ktoś zmienił prace wcale nie oznacza, że sobie w tej nie poradził, w miejscu którym mieszkam jest kilka firm utworzonych przez byłych pracowników, wszystkie radzą sobie lepiej niż Pryzmat, klienci też są z nich zadowoleni przy cenie 3 krotnie niższej są w stanie zapewnić tę samą jakość. Nie wiem kto Ci nagadał bzdur, że konkurencja siedzi w piwnicy, maja lepsze warunki pracy niż my, finansowe i lokalowe.
2
kasia 2014-04-02 10:53:18
HEJ A JAK JEST Z PRACĄ NA PRODUKCJI?, BO SZUKAJĄ....
Gyros 2014-04-02 13:24:11
Witam wszystkich chcialbym sie dowiedziec co sadzicie na temat pracy na produkcji poniewaz we Wroclawiu jest wlasnie takowe wolne miejsce tylko ze za wiele sie nie popisali w opisie stanowiska na pracuj.pl Jak mozecie to prosze o Opisanie z Gory Dzieki :) pzdr.
2
takietam 2014-04-05 14:52:52
praca w pryzmacie? jaja pańskie. nic poza tym. nie warto w ogóle na ten temat zwracać uwagi ani dywagować. zrobisz swoje, staniesz sie bezużyteczny, podziękują i na tym skonczy się dynamiczna jak tu niektórzy opisują KARIERA w pryzmaciku. Ta firma to ściema, sprzedają swoje produkty za 5 razy wyższe ceny niż u konkurencji, naiwnie wmawiając, że są najlepsze. Praca u nich nigdy nie da ci podwyzki, bez względu na to czy wyrobisz targety czy nie. mozesz siedzieć tam po nocach, kupic sobie materacyk, nikt nie zwróci na ciebie uwagi. jesteś numerem w pracy, zarabiasz śmieszne grosiki, kiedy konkurencja daje 2 razy więcej. pozdrawiam świadomych pracowników oraz tych którym atmosfera mocno zrzedła. Pryzmat, o tym się nie dyskutuje. Zresztą przekonajcie się sami.
7
mamadarii 2014-04-08 13:07:35
A ja Chętnie zatrudnię pracowników Pryzmatu,warunki do dogadanie,i przestańcie się łudzić że w tej kłamliwej firmie dobrze zarobicie,mamadarii1@o2.pl gg4823888
Drogi 2014-04-09 22:04:49
Pytanie, czy masz tyle siana, by ich zatrudnić? Wątpliwe, skoro nawet mail, który podajesz, jest na obcej domenie. Niepoważne i śmiechu warte, mamo Darii 1.
kawałek 2014-04-29 08:05:11
Witam,
Ogólnie byłam na rozmowie kwalifikacyjnej. Jednym słowem żenada. Rozumie, że ktoś, nie posiada doświadczenia jako przedstawiciel handlowy, ale to nie jest powód do podsmiewywania się. Rozłożyło mnie pytanie na maksa czy poczucie humoru pan kierownik ma rozumieć, że będę opowiadać kawały?????LOL!!! Jeżeli on tak podchodzi do tej sprawy to naprawdę jest wesoło.. Więcej spontaniczności i dystansu do siebie... Ogólnie dało się wyczuć atmosferę kpiny...Albo pytanie jak rozpoczynam swój dzień pracy: "od kawy"?? Nie od loda...porażka...dobrze, że mnie tam nie przyjęli..
3
janek-niszczyciel-pianek 2014-04-29 09:01:40
Jedyne co dziwi w tej firmie to fakt, że mimo ze sa drodzy to jakos tyle lat sie na tym rynku trzymaja, a co do rektutacji na PH to etapy wysyłka CV i zaproszenie na rozmowe, pozniej namysl i dzien tzw. proby a pozniej albo w lewo albo w prawo czyli zatrudniamy lub nie. Szkoda tylko, ze w tej firmie przedstawiciel nie ma samochodu non stop w godzinach pracy przeciez to w dzisiejszych czasach i kazdej poważnej firmie( nie liczac sprzedaży okazjonalnych obrazków po domach) kpina smiech z firmy w oczach potencjalnych klientow ( w lato czlowiek upoci sie jak swinia i tak do klienta..... Bieganie z buta po klientach albo autobusem toż to istny smiech szkoda zdrowia! I chyba najciekawsze pomimo bezrobocia jakos i chętnych do pracy w pryzmacie brakuje?!??!
4
przykra prawda 2014-05-06 08:38:59
Niestety wszystko wyglada pieknie ale ludzie zastanowcie sie, czy 2000-2200 zł za plaszczenie sie przed ludzmi , akwizycje pieszo bo samochod to odswieta ( i porownajcie ceny konkurencji a pryzmatu ) i tutaj pytanie Jeżeli firma prężna z marką i maja drogi towar dzieki czemu trzeba wlozyc wiecej pracy to czy wynagrodzenie jest adekwatne? zdecydowanie nie! praca 9-17 ale wiecej nie da rady bo wiekszosc firm tak pracuje i komu po godzinach cos wcisniesz?
PH to bez owijania w bawełne akwizycja z drogim towarem.
Polecam konkurencje lub inne branze ( zarobki lepsze , latwiej sie sprzedaje i co wazne samochod czyli podstawowe narzedzie pracy od zaraz nawet po godzinach...
Awans ?? w wiekszosci oddzialow jak ktos juz siedzi to po kilka-kilkanascie lat wiec nowicjusz moze zapomniec.
5
obserwator_rzeczywistości 2014-05-06 11:52:03
Najbardziej zdumiewa fakt,że firma oferująca tak drogie produkty, posiadająca ludzi, którzy decydują się to sprzedawać, wynagradza ich słabiej niż konkurencja z materiałami za połowę ceny...Z tego co wiem, kilku fajnych przedstawicieli/opiekunów odeszło i zostało w branży, chwaląc sobie,choć straszono ich niestabilnością takich firm. Dobrze zaprawiony w bojach w Pryzmacie zawodnik sprzeda 2 razy tyle u konkurencji i też 2 razy tyle zarobi.Taka smutna prawda.
3
niezdziwiony 2014-05-06 12:57:36
Tu się nie ma czemu dziwić. Ludzie pracują generalnie dla pieniędzy, rzadko kiedy z sentymentu czy sympatii dla czegoś (lub kogoś). W Pryzmacie zostają generalnie długo zalegające "ciepłe kluchy" oraz osoby bojące się zmian. Kto odszedł-z tego co mi wiadomo nie żałował. Zdarzały się wyjątki, ale to mały procent całości.pozdrawiam
1
Conan 2014-05-07 13:05:46
Wiesz, "ciepłe kluchy" mogą się jedynie zachować w jakimś zapyziałym urzędzie, gdzie można sobie pasjansa układać. Pracuj sobie spokojnie i daj pracować innym. No, chyba że sam zalegasz, "ciepła klucho"...
_za 20 min konczymy ;) 2014-05-07 15:41:54
a 30 telefonów zrobione, że tak wszyscy radzicie na forum ;) taką mamy robotę nikt nas tu na siłę nie trzyma, zarobki mogłyby być lepsze i ceny niższe więcej zastrzeżeń nie mam
Zuzka 2014-05-07 16:02:46
Hej, to jeśli zaczynasz od loda, to pewnie wszędzie znajdziesz pracę. Żenadą wieje twój wpis.
najgorzej ma 2014-05-07 19:31:19
w Pryzmacie cieplymi kluchami moga byc osoby na stanowiskach( HANDLOWIEC,KIEROWNIK, KIEROWCA-SERWISANT) najgorsza czarna robote i najwiecej do roboty maja Promotor i Przedstawiciel Klienta Opiekun ( zarobkowo niżej niż Ci wczesniej wymienieni robiac przy tym wiecej) Pryzmat jest dobry jako: promotor i PH dla kogos kto zaczyna zeby miec coś na papierze i czegos sie nauczyc, pol roku do roku i zwiac jak najdalej, najlepiej juz zostac w branzy u konkurencji, bo jezeli dales rade w pryzmacie to jestes zaprawiony w bojach i u innych z racji ze maja nizsza cene sprzedaż wiecej o wiele i docenia Cie o wiele wiele lepiej przynajmniej finansowo.
1
op 2014-05-13 21:13:18
Do wszystkich, którzy piszą, ze awans w tej firmie jest niemożliwy.. Zamiast siedzieć i wypisywać głupoty lepiej weźcie się za prace, a nie narzekanie.. Ja pracuję od kilku miesięcy i dostałam wyższe stanowisko... No ale cóż samo nic nie przyjdzie!
1
znawca firm 2014-05-13 22:11:37
stanowisko wyższe po na pierwszym piętrze pewnie hehe
lodziaczek 2014-05-14 07:20:43
Twoje poczucie humoru...to takie piękne...buhahaha
op 2014-05-14 09:16:05
Bardzo zabawne! I właśnie dzięki takim ludziom jak Ty powstają bajki z kosmosu...
pracownik 2014-05-14 13:01:55
to droga koleżanko, że z promotora zostałaś opiekunem wcale nie oznacza awansu, opisz ze szczegółami w jakich to było okolicznościach, czy ktoś się zwolnił czy zostaliście zamienieni stanowiskami
2
nozownik 2014-05-14 22:12:40
Hmmm..Pryzmat...macie rację to żenada na maksa.Kombinują jak tu najwięcej wyciągnąć z klienta,podwyżki cen produktów z głupim tłumaczeniem,że jak był kryzys i wszyscy podwyższali to pryzmat miał cenę bez zmian z tym ze nie zauwazylem aby konkurencja podwyzszala.Cena tonera 1010 130zł netto z maksymalnego hurtu a cena wejścia ok 60zł netto!!! Gdzie cena u konkurencji 60-70 zł i to brutto,mało tego i tak samo w Black Point gdzie Pryzmat i Black Point to byla kiedys jedna firma inter-mind!!!
5
OSA 2014-05-23 15:48:13
Pozdrowionka dla Wszystkich - Trzymajcie sie i nie dajcie sie kiwac :)
2
cyganeczkazosia 2014-06-16 10:10:40
Hej! Ja właśnie dostałam ankiete zwrotną w sprawie zatrudnienia jako PH w Warszawie. Warto to kontynuować, czy dać sobie spokój?
Jeden z 500 2014-07-04 12:47:21
Dziękujemy konkurencji za zły PR. Część opinii pewnie jest prawdziwa,część przesadzona po rozstaniu z firmą. W każdym mieście, a nawet w każdym sklepie jest inaczej, bo za traktowanie ludzi odpowiada kierownik punktu. Zachęcam osoby tak narzekające na firmę do wyraźnego zaznaczania z jakiego sklepu (czy produkcji) są to opinie, bo na pewno nie dotyczą całej firmy.
pracownik 2014-07-11 11:48:49
W moim wypadku wszystko co zostało ustalone podczas rozmowy kwalifikacyjnej zostało spełnione, a nawet zarabiam więcej niż zakładałem przychodząc do pracy. Jest to praca wymagająca, bo często są zmiany. Z reguły w pracy z ludźmi tak jest. Wypłaty są terminowe. Pracuję 2 lata i nadal pracują te same osoby,więc zaskakujące są te komentarze.
Byly Promotor Gliwice 2014-07-25 21:16:13
Chciałbym pozdrowic Pana (usunięte przez administratora)z Opola ktory jest dyrektorem czy kims tam nie wazne. Przyjechal na zwiad mojej pracy, klepal po ramieniu i mowil ze wszystko super, wyjscie promotorskie zaowocowalo 3 zamowieniami. A Pan Andrzej stwierdzil ze sie nie nadaje... wg mnie osoba obludna i klamliwa, przestrzegam przed tym Panem. Jezeli chodzi o prace to okej. Promotor najczarniejsza robota ale nigdzie nie ma lekko. Kasa na czas nawet wiecej niz w umowie, szkolenia sa. Pozdrawiam ekipe z Gliwic jestescie wporzadku :)
4
Nowy 2014-07-27 08:38:08
Ja pitole, żeby nie napisać dosadniej. Nie pracuję tu długo. Ale k mac! Sprzedaż idzie i to nieźle, są nowi klienci,wypłata jest na czas, premia. O czym Wy piszecie? Jak nie potraficie pracować/ sprzedawać, to oczekujecie, że ktoś - w tym przypadku Pryzmat będzie utrzymywał ludzi, którzy tylko mają postawę roszczeniową? Chyba wiedzieliście na jakie stanowisko/a aplikowaliście, więc o co kaman?
Maciek 2014-10-06 09:25:43
Ja mogę podzielić się z wami swoją opinią i nie ma w tym żadnego kłamstwa. Niestety , ludzie którzy piszą tutaj dobrze o pryzmacie - chyba w nim nie pracowali. Zacznijmy od tego, że możliwości awansu są ZEROWE. Struktura pryzmatu to : handlowiec, promotor, dostawca ---> kierownik sklepu ---> dyrektor ---> zarząd. Coraz częściej pojawia się oferta "Promotor". Jest to nic innego jak domokrążca z 1500 zł na rękę. Dostaje teren i obchodzi go firma po firmie, nie omijając oczywiście budek z kebabem etc, bo wejść musisz wszędzie. Co dwa tygodnie dla kontroli łażą z Tobą kierownik i taki wyższy meneger i mówią Ci co źle robisz. O aucie służbowym zapomnij. W punktach sprzedaży nie ma monitoringu i sprzątaczek, więc ekipa dzieli się myciem kibla. Pozatym PRYZMAT to najdroższe tusze i tonery na rynku. Więc jeśli jako promotor wejdziecie gdzieś to nie zdziwcie się, że ktoś powie Nie stać nas na was" :D Także, jesli chcecie pracować za 1500, wierzyć że dostaniecie premie, odwiedzać bary szybkiej obsługi i wyproszonym pod barem zapisywać na kartce "Pani mnie wyprosiła" - zapraszam do pryzmatu :D
6
na etacie 2014-10-06 16:10:23
Firma jak firma . Niestety, zamiast wyjść do mniej zamożnego klienta z ofertą skierowaną do niego i na niego skrojoną, zaczyna cudować z bliżej nieokreślonymi złotymi środkami. Destabilizuje to ludziom pracę i poprostu zniechęca. Oby wkrótce się o tym na własnej skórze nie przekonała...
5
Marta 2014-11-19 14:18:52
Witam, jak wygląda sprawa związana z autem służbowym? Normalnie można używać po pracy?
1
Ela 2014-11-28 04:54:03
Auta nie dostaniesz, poza tym sprzątanie kibla, chodzenie po firmach jak domokrążca nawet do budek z kebabem bo może maja drukarkę np. w domu albo znają kogoś kto ma drukarkę i potrzebuje tonera, nawet jeśli będziesz super sprzedawcą to zarobisz max 2000zl jak będziesz slaby to 1200zł. No i praca czasem też w soboty :) i nie zapomnij odkurzyć klientowi drukarki jak już posprzątasz ubikacje w punkcie i magazyn :) aha oczywiście będą cie mamić wielkimi możliwościami premii i awansu ale to figa z makiem tu na forum też siedzą kierownicy którzy bronią tej firmy i mowia jaka to super robota haha. Praca dla super przedstawiciela handlowego :)
6
Skubi 2014-12-30 10:23:32
Pracowałem/am tam jakiś czas i mogę obiektywnie powiedzieć wszystkim przyszłym chcących tam pracować...szkoda Waszego czasu.Marzyłem/am tylko o dniu kiedy rzucę tę pracę i był to dla mnie najlepszy dzień w mojej karierze.Dalej pracuję w branży i nie dość że podstawę mam większą jak w Pryzmat(co dla moich pracodawców jest normalną rzeczą a w Pryzmacie 2000zł na rękę był to zaszczyt) to jeszcze dużo większe premie i to nie tylko w czasie śmiesznych "wyzwań" i głupich zadań.Nienormowany czas,tablet(a nie papierkowe karty),laptop w domu i auto służbowe.Nie dajcie mydlić sobie oczy,że czyszczenie,serwis i gwarancja jest największym argumentem Pryzmatu bo w innych firmach jest to standardem i nic nie zakryje tych gigantycznych cen za tonery Pryzmatu, gdzie na obecną chwilę Pryzmat ściąga np tonery 1102 made in China o wartości ok 30-40 zł a sprzedaje po 140zł...(Polak potrafi), a dla Klientów z "wrażliwymi" drukarkami mają też tonery 1102 robione przez Pryzmat..takie maleńkie misz masz.Chcesz tam popracować długi czas?...zapomnij bo w centrali siedzi 4-5 osób tzw area,którzy pracują tam jakiś czas i zapewne chcą pracować więc kogo zwolnią?..kogoś z punktu bo przecież area muszą mieć co do roboty(szkolić nowych pracowników i tak naprawdę nie wiem co te osoby robią więcej). Handlowiec=telemarketer, windykator + księgowy,nieraz domokrążca(z kalendarzami itd), Promotor= dostawca,domokrążca,telemarketer,ankieter, Opiekun=telemarketer,domokrążca(bo daleko to do typowej wizyty przedstawiciela jak nieraz masz na rozmowę 3-4min), Kierowca=dostawca,serwisant i już niedługo coś w stylu promotora:)bo ciągle dwóm Panom Dyrektorom się wydaję,że pracownicy to mają full czasu na pierdoły i zbijanie bąków. a no i jest jeszcze kierownik= nieraz domokrążca,szkoleniowiec nowych,który tak naprawdę wcześniej nigdy do Klientów nie wychodził/a bo pracował np jako handlowiec.Kierownik to tak naprawdę sekretarka Panów Dyrektorów i chodzące marionetki w ich rękach=zero własnego zdania i zero podejmowania własnych decyzji. W Pryzmacie komunikacja jest zachwiana bo kończy się na pierwszym Dyrektorze mówisz,że jest ok to ten zmienia że jest kicha i tak w kółko,albo Tobie mówi,że jest ok a kierownikowi karze Cię przycisnąć bo spada Ci zaangażowanie:)) Dodać należy,że każdy z pracowników raz w miesiącu lub co 3tygodnie = sprzątaczka i pomywaczka.Auto służbowe to nie w Pryzmacie no chyba,że masz aspiracje i jest wakat na kierownika. Spędziłem/am tam trochę czasu bo jestem niepoprawnym/ą optymistą/ką ale już nigdy więcej. Nie żałuję jedynie tego że poznałem/am tam masę świetnych ludzi(dodam zwykłych, szeregowych pracowników).Pozdrawiam Warszawę i Poznań.
7
Opiekuno-sprzątaczko-mechanik 2015-01-13 21:07:59
Zgadzam się w pełni z opinią powyżej...nic ująć jedynie baaardzo dużo dodać ( oczywiście absurdów ). Praca dobra jedynie dla małolatów na początek, doświadczony pracownik nie jest w stanie wytrzymać codziennych paranoi. Firma zacofana totalnie we wszystkim: od wyposażenia stanowisk,samochody służbowe po sposób podejścia do klienta i jego obsługę. Zabijane są wszelkie ambicje, trzeba trzymać się starych wczesnokapitalistycznych wytycznych z tym że szanowni "ojcowie dyrektorzy" zapomnieli że mamy już XXI wiek. Szkoda czasu na dalsze rozpisywanie się na ten temat ... powodzenia Poznań i nie tylko
6
Pani Beatrycze 2015-01-22 23:17:34
Dokładnie się zgadzam. Pracownik w Warszawy. Kierownicy to marionetki Pani prezes, czyli jak nie używasz wazeliny to Cię co chwilę sprzedają. Praca dobra jak ktoś chce zdobyć doświadczenie tylko musi mieć mocną psychikę jeżeli aplikuje na stanowisko promotora (czytaj akwizytor). Plusy umowa o pracę i pieniądze zawsze na czas, tego nie można im odmówić. Najlepsze jest oczywiście wmawianie, że produkty pryzmatu to nie są zamienniki i są nawet lepsze od oryginalnych, pytanie czemu za oryginalne płacą dwa razy więcej niż za swoje lub w ogóle za nie płacą jak są zużyte:)
2
Rakso 2015-02-16 15:26:17
Nie tylko w Warszawie,bo i we Wrocławiu kierownik to marionetka jednego Pana..niższego szczebla dyrektora.Terminowość wypłat jest na plus,ale warunki pracy pozostawiają wiele do życzenia jak na taką dużą "korporację":) Karty klientów papierkowe,nieraz brak auta służbowego i z buta trzeba było iść niezły kawałek drogi lub wracać tramwajem lub autobusem,a jak Ci się nie podoba to "na Twoje miejsce jest więcej murzynów".Zero doceniania starych pracowników,dlatego ich tak dużo w konkurencji.Zero szans na awans chyba że jest się przydupasem niższego szczebla dyrektora,który sam zresztą dziobie Panom Prezesom.Panowie Prezesi natomiast nic poza Paybackiem nie widzą. Tonery dobre jakościowo,ale konkurencja robi takie same za mniejsze pieniądze.Zresztą chore jest to,że centrala zarabia na własnym punkcie sprzedaży jakieś 20-30zł.Przykład: Cena wejścia do punktu tonera 1010 65zł netto a u innych firm 65zł netto to już kwota sprzedaży(identycznie refabrykowane tonery!!).Dziwna polityka kosztem oddanych pracowników,ale kiedyś odbije im się czkawką.
5
DoRakso 2015-02-16 20:57:22
To że ta pazerność na cenie tonerów im się czkawką odbije to pewne,ale powinni zrobić czystki w starych nierobach,takich jak wspomniany dziobak prezesów..dyrektor o/h we Wrocku,który twierdzi,ze ich polityka zamiany starych pracowników na "świeżą siłę" jest ok a to właśnie po pozbyciu sie jego osoby przyniosłoby powiew świeżości dla firmy.Jeszcze jedno,jak na taką wielką w ich mniemaniu "korporacji" to zarobki mizerne,2100zl i całuj w dupsko z wdzięczności,a naprawdę konkurencja daje więcej pracownikowi,a ceny tonerów w przestępnej cenie dla klienta.Nie chcę im robić złego PR,bo oni sami już go stracili.
4
Mik 2015-03-08 09:06:54
Firmy nie polecam, bardzo niesłowni ludzie. Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej, wszystko ładnie pięknie, moim jedynym warunkiem przyjścia na rozmowę (gdyż miałem już zapewnioną inną pracę) było poinformowanie mnie najpóźniej dwa dni po rozmowie o jej wyniku. Dyrektor placówki na Krommera we Wrocławiu i jakiś tam gościu z góry obiecywali mi i zarzekali się że będą dzwonić następnego dnia do mnie niezależnie od wyniku rekrutacji. Do dziś dnia się nie doczekałem choć rozmowa odbyła się jakieś 2 miesiące temu. Bardzo niesłowni ludzie, nie warto się ścierać dla kogoś takiego. To niestety bardzo negatywnie świadczy o całej firmie bo jeśli ktoś taki zarządza to pewnie funkcjonuje to fatalnie.
4
JaPierdziu! 2015-03-18 15:06:43
Masakra!
5
Montana 2015-12-04 14:39:45
Pracowałem w Pryzmacie w Warszawie przez rok, jako kierowca. Pracę uczciwie oceniam na 4/6. Dobre miejsce na pierwszą poważną pracę w uczciwym, czasem wymagającym środowisku, na jasnych zasadach. Bardzo porządna Pani prezes, nigdy nie było żadnych niedomówień. Pensja między 2000 a 2500, zależy od utargu oddziału, średnio około 2300. Praca 9-17, przychodzisz, robisz swoje, wychodzisz i zapominasz o pracy. Jeśli ktoś akceptuje taki układ i chce zarobić trochę pieniędzy - bardzo polecam. Przy odrobinie szczęścia, traficie na naprawdę fajny zespół ludzi.
jasia 2016-02-03 14:54:11
A czy ktos pracował w regeneracji tonerow a nie tylkpo w biurowcu
PjakPierTogów 2016-02-08 13:15:42
Nie zarabiasz 2400 netto, tylko 2500 brutto plus dodatki co czasem daje 2400 netto-(a za kilka lat odbije ci się to czkawką), które płacą lub nie, z zarobkami to ściema, doświadczenie można zdobyć, odporność na stres też, kiedy klient słyszy "pryzmat" i odkłada słuchawkę lub po prostu mówi do Ciebie jak do śmiecia, dobry trening na nerwy - kierownictwo beznadziejne, zero wiedzy, kierownik kur wami rzuca- fraj erstwo totalne.
2
NIepryzamt 2016-02-11 15:14:52
Do @PjakPierTogów, nie cwaniakuj matole jeden, na umowie masz 2500 brutto, ile to netto około 1800, a dodatki do emerytury się nie liczą? Firma w ten sposób oszczędza na pracy pracowników, stanowisko Przedstawiciel Handlowy, to tzw. promotor-człowiek od wykonywania telefonów, kłamiecie i nie potraficie się do tego przyznać. Kot kogo zmyla? Wy zmylacie innych!!!

Nie polecam "firmy".
Caliniunia 2016-04-20 13:01:09
Kso - Pryzmat optyk to nie Pryzmat tonery i tusze chyba??
Tyry ryry 2016-04-26 12:46:34
Sześć kiełbas
Słodka chwila 2016-07-09 00:17:18
Oddziały w Warszawie TRAGEDIA!!! Opis stanowisk: Kierowca :niby serwisant bo masz sprzątać u klienta (drukarki, puste tonery i tusze), Przedstawiciel handlowy - Promotor: jesteś AKWIZYTOREM , Handlowiec: skupujesz zużyte tonery i tusze w sklepie, dzwonisz po najgorszych klientach, Opiekun klienta- Słuchawka masz zrobić jak najwięcej telefonów. Kierownik - LIZUS pani Prezes. Ogólnie plus za umowę, reszta dobre jak chcesz mieć szkolenie z opanowania nerwów, okłamywaniu klientów, itp.
5
mateuszas 2016-10-14 14:48:02
Ja pracowałem i aby się nerwów najadłem, znalazłem nowego pracodawcę, który proponuje wynagrodzenie w formie 50% z tego co wypracuję. Bez żadnego wymyślania o wyrabianiu norm itp .... ceny ustalam sobie sam, średnio zarazbiam na zamienniku od 50 zł za 1010 po nawet 200 zł za T640,Więc nie muszę tego sprzedawać w bród, żeby spokojnie te 4000 mies zarobić i nikt mi nie mówi co i ile mam robić.Mogę tylko wystawić fv, zabrać towar i siedzę z rodzinką w domu ... Jak ktoś chętny to dawać do nas mateuszas1980@gmail.com
Pycha 2016-10-14 15:08:31
Ogólnie to chyba każdy słyszał, że Pryzmat to dobra firma, w tym momencie poszukują głównie przedstawicieli i księgowych
T640 2016-10-27 21:34:25
Tak ci super idzie, że aż się chcesz podzielić? Zapomniałeś dodać, że tych T640 sprzedajesz pewnie na palcach 1 ręki w roku. Ściema na kółkach, nawet chile po 10 zł nie mają wzięcia w necie.
2
Zostaw swoją opinię o Pryzmat Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pryzmat Sp. z o.o.