logo Piotr i Paweł

Piotr i Paweł

Płock

Opinie o Piotr i Paweł

anonim 2010-11-17 11:04:06
nie polecam tam pracowac(usunięte przez administratora)nie ma szansy na jaki kolwiek awans jesli nie jestes "po znajomosci" z prezesami. nowy kierownik cham i prostak . wielki cwaniaczek z poznania. nie powie klientom dzien dobry , zadziera nosa , nie raz pracownice płakały przez niego.
tu tez zatrudnili kobiete z padaczką, no ale jest przyjaciółką kierowniczki, co sie dziwic.
anonim 2010-11-17 17:31:38
no fakt nowy kierownik szkoda jakichkolwiek słów.....nie ma wlasciwego slownictwa by go nazwac, tragedia....
a z tego co wiem ta kierowniczka co przechodzi na mosty samych znajomych zatrudniła, nawet rekrutacji nie zrobiła... mozna? a i owszem.
gość 2010-11-19 18:51:52
Do pierwszego manka za miesiąc będa szukać nowych pracowników do Mostów.
Rozczarowana 2010-11-24 00:09:48
Witam, chcę dodać również swoją opinię. Pracowałam z Panem (usunięte przez administratora)przez jakiś czas i stwierdzam, że jest naprawdę bardzo fajny. Wystarczy tylko być wobec niego w porządku. Nie kombinować i nie kłamać. Jeśli masz jakiś problem to mu to powiedz, a nie oczerniasz go na necie. Nie zdajesz sobie sprawy z tego, że Ty się (usunięte przez administratora)w pracy a on co miesiąc zbiera za Ciebie opieprz. Może postaw się na jego miejscu, spójrz w lustro i spytaj "Jakim ja bym był kierownikiem skoro patrzą na mnie wszyscy prezesi?" Mam nadzieję, że zanim cokolwiek znowu napiszecie zastanowicie się najpierw...
o! 2010-11-25 11:02:57
tak tak wiadomo kto pisał....sama sie boi ze ja opisza. tu nikt nie klamie i sie nie(usunięte przez administratora). bo szanownemu panstwu sie nic nie podoba (czyt. kierownikom)wezta sie za robote a nie kaweczki popijacie tylko!!!! boisz sie ze tracisz grunt pod nogami? uwazaj bo nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie czas na ciebie i twoja kadencja jak sie zaczela tak szybciutko sie skonczy i zacznij od rachunku sumienia droga kolezanko!
!!! 2010-11-25 15:13:16
Powiem ci tak, nie znasz mnie bo ja pracowałam z Panem (usunięte przez administratora) w Poznaniu a nie w Płocku, więc skąd możesz cokolwiek o mnie wiedzieć. Moja przygoda z Piotrem i Pawłem już dawno się skończyła, ale wspominam to dobrze. Być może to jest twoje hobby, obrabianie komuś tyłka na necie.
1
anonim 2010-11-25 19:31:28
tak tak skoro nie pracujesz juz dawno w pip po co sledzisz watek. skad wiesz ze on w plocku pracuje. przypadek? ha widocznie ktos cie poprosil abys wstawila/wystawil "dobra opinie" lol. i tu nie chodzi o \"obrabianie tylka\" jak to nazwalas, albo nazwales. tylko o realia jakie panuja w plocku. I nikt nie moze traktowac ludzi jak ??mieci bo wspiol sie na wyzszy szczebel struktury organizacyjnej w firmie i wszystko mu wolno nawet pomiatac ludzmi. a skoro dostaje opierdziel od prezesow to znaczy ze nie ma pojecia o prowadzeniu firmy, o mobilizowaniu podwladnych i przyciagnieciu klientow. bardzo duzo pracownikow mazovi sie ze mna zgodzi.zegnam ozieble!
kldj 2010-11-25 20:03:04
skad wiesz ze o niego chodzi, a moze o kogos zupelnie innego....nie podaje sie imion na forum publicznym
Zadowolony bo zwolniony 2013-01-14 10:42:57
Prawda jest taka dostałem się do pracy w Wiśle płockiej galerii, pracowałem sobie wyrabiając nadgodziny na alkoholach i napojach. Nadgodzin nie rozlicza nikt w tym sklepie są wyrównywane z premii uznaniowej, niestety po przepracowanym roku tak mnie zatyrali że dostałem przepukliny i zakaz dźwigania, czekałem na operacje około miesiąca po operacji 3 miesiące nie mogłem dźwigać, więc siedziałem odłogiem w domu. Kierownik sklepu (usunięte przez administratora). zarzekał się że nie stracę pracy żebym się nie martwił. Po powrocie do pracy drugiego dnia wzywa mnie na dywanik i co masz tu wymówienie mówi do mnie. Bardzo mnie to zdziwiło. Pytam się co zrobiłem nie tak, on na to taka polityka firmy byłeś na l4 masz nagrodę wymówienie, nie polecam pracy tam wybierajcie biedronkę albo auchan. I jeszcze jedno szefowie rejonów nie mają nic do powiedzenia jeżeli chodzi o sprzedawany towar jest to narzucone, kiedyś zapytałem się czemu prezes (usunięte przez administratora)przy pełnym sklepie ludzi koleżankę ze nie sprzedała jakiś garnków (usunięte przez administratora) powiedział to nie ona zamawiała tylko jakaś stara z poznania. (usunięte przez administratora) tak bym w skrócie opisał prace tam.
anonim 2013-07-03 00:17:23
MASAKRA NIE POLECAM NIKOMU TAM PRACOWAĆ W SZCZEGÓLNOŚCI W PIOTRZE I PAWLE W MAZOVII
1
anonim 2013-09-18 12:16:36
nie polecam pracy w PiP Mazovia
2
Zainteresowana pracą 2014-10-24 16:42:23
Witam czy któs może mi cos napisac na temat pracy w Piotrze i pawle w Mazovi
Zapraszaja mnie na rozmowe a juz mam pracę i zastanawiam sie czy nie zmienic na piotra i pawła ale chciałabym wiedziec jaką ma opinie ten sklep jak traktują pracownika i czy nie zwalniaja po chwili
1
Maniek 2015-01-20 15:24:38
no ale właśnie, jak tutj się rozwijac jako kasjerka, dla mnie to bynajmniej nie jest śmieszne, raczej oczywiste, że każdy ma swoje ambicje i chce się piąc do góry, może macie jakieś konkursy na najlepszego pracownika albo jest jakaś wewnętrzna rekrutacja na kierownika kasjerek, myślałaś o czymś takim @roma?
Fracuz 2015-03-26 21:45:07
Z osiedlowego sklepu do Piotra i Pawła, no @roma wielkiego skoku zawodowego to nie wykonasz ale lepszy rydz niż nic, jak to mówią :) hehe No ale tak na poważnie myślę, że to tak samo jak w każdej sieciówce na wielkie pieniądze liczyć, nie można i jest to pewien przystanek w karierze zawodowej pracownika, prawda ?
tomasz 2016-05-11 09:08:06
firma poszukuje na stanowisko sekretarki do Poznania @jaggod, nie wiesz jaką umowę Piotr i Paweł oferuje na takim stanowisku?? W ofercie nie podali nic o warunkach zatrudnienia tylko , że oferują dofinansowanie do programu rekreacyjno-sportowego, mnie interesuje stabilne zatrudnienie.
Zostaw swoją opinię o Piotr i Paweł - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piotr i Paweł