brak logo

EUPHORA GRZEGORZ WNĘK SPÓŁKA JAWNA

Toruń

Opinie o EUPHORA GRZEGORZ WNĘK SPÓŁKA JAWNA

anonim 2011-03-11 19:00:23
zawiedzony i rozczarowny - 2011-03-06 10:13:23Miałem okazję pracować w firmie \( usunięte przez administratora ) a przecież jak Pan zaczą pracować to chwalił pan sobie pracę i mówił Pan że to praca Pana marzeń,czyżby się to zmieniło???
2
tia 2011-03-21 21:57:41
Najlepiej to płacić przedstawicielowi za to, że oddycha.
Nieskuteczny przedstawiciel jest tylko kosztem dla pracodawcy więc niech sam płaci za koszty, które generuje. Skuteczny przedstawiciel zarobi na pokrycie kosztów i niezłą premię. Pretensje tylko do siebie drodzy państwo.
1
stan 2011-03-22 23:21:29
Po tych słowach raczej na rozmowie się nie pojawię, arogancja i tyle. Dużo negatywnych opinii. Co do słów, że przedstawiciel powinien zarobić na premie a nie tylko produkować straty, to nie tylko trzeba go karać nie wypłacaniem w terminie wypłaty, ale może właśnie w jakiś sposób pomóc, żeby i on i pracodawca byli zadowoleni. Tyle w temacie. Firma skreślona z listy pracodawców.
misia 2011-03-24 22:43:43
właśnie otrzymałam zaproszenie na rozmowę w firmie"euphora" czy naprawdę jest to takie straszne doświadczenie czy piszecie tylko pod wpływem emocji???
2
przedstawiciel 2012-01-02 14:48:03
czy to wszystko to prawda?
na infopraca jest ogloszenie o szukaniu przedstawiciela na slask,
zastanawiam sie nad wyslaniem aplikacji, ale jezeli to strata czasu to prosze o informacje.
2
bg 2013-01-18 09:26:03
a właśnie miałem złożyć ofertę współpracy
Potencjalny pracownik 2013-01-20 21:42:11
... w takim razie wszystko wskazuje na to, ze nie warto tam pracować
mus 2013-01-20 23:27:24
I ja zrezygnuję, choć ogłoszenie o pracę ciekawe.
xyz 2013-01-22 19:25:57
A ja polecam,i nic złego napisać tu nie mogę,jak się nie podoba to do Chin za łyżkę ryżu pracować może w końcu docenicie,że to jest Polska ,a nie elegancja Francja.
autor 2013-02-05 15:52:27
Pomijając wszystkie żale może ktoś napisać konkrety dotyczące ph tzn: jaki samochód, jaka podstawa, średnia miesięczna pensja, jaka rotacja na stanowisku, ile wizyt dziennie, docelowy klient (detal, sieci itd), ocena firmy (obiektywnie). Dziękuję za pomoc, Pozdrawiam
ktosiek 2013-02-06 00:15:22
samochód? taki jaki sobie kupisz,podstawa?brak-wynagrodzenie prowizyjne,telefon? zazwsze przekroczysz limit,do tego KARY za nie wykonanie planu,rotacja?3-4 ph w calej firmie stalych-reszta migruje...starczy???
autor 2013-02-06 15:28:20
Nieźle, powiem tak - grubo. Zupełnie coś innego niż w ogłoszeniu. Dzięki za info, szkoda mojego czasu.
elka 2013-02-12 14:39:29
A co na temat pozostałych miejsc pracy w tej firmie? np. stanowiska w laboratorium? może się ktoś wypowiedzieć?
3
elka 2013-02-13 00:18:52
były pracowniku bardzo proszę o więcej inforamacji, pracowałes/aś tam?
asytent labolatoryjny 2013-04-19 19:30:27
Labolatorium- raczej stała ekipa - mnie się tam dobrze pracowało.
jaa 2013-07-21 23:04:25
A ja moze napisze cos o pracy na wyspach firmowych Paese.
Praca niezła, jednak wymagania nieadekwatne do zarobków. Płaca 7zł na godz + premia (większa lub mniejsza, aczkolwiek jest duzo okazji zeby ją zdobyć). Budżety praktycznie nie mozliwe do zrobienia. Wszyscy na zlecenie i nie ma szans na umowę o pracę. 3-4 dziewczyny na wyspie. Moim zdaniem każą być zbyt nachalnym do klienta (oni tego nie lubią) i sprzedawać wszystko za wszelką cenę. Większość kosmetyków została przeze mnie i moje nabliższe otoczenie przetrestowania i nie zgodze się z opinią że są złej jakości. Dla mnie firma konkuruje poważnie z inglotem (jakośc ta sama jak nie lepsza) a dużo niższa cena. Wiadmo że sa kosmatyki lepsze i gorsze ale ogólnie bardzo dobry poziom. My jako sprzedawczynie musiałysmy bardzo dużo wiedziec o produkcie wiec naprawdę starałyśmy się klientowie dobrac kosmtyka jak najlepiej. a u konkurencji bywa z tym różnie. Ogólnie fajna praca np na czas studiów albo wkaacje (tak dorywczo) na dłuższą mete kiepsko.
Pozdrawiam.
2
2013-09-10 19:12:13
pracowałam w firmie i ogólnie to zarobki małe ale praca przyjemna. w czystości. na pewno lepsza niż harówka w markecie czy spożywczaku:) małe zgrzyty były np nieterminowo wypłacane wynagrodzenie ale nie było takźle jak piszecie:)
3
enjoy 2013-12-30 02:02:37
mają ciekawe ogłoszenie, ale już na pierwszy rzut oka podejrzane są zarobki najlepszych handlowców (5 cyfrowe)zasuwa mi tu czołg? Sprawdziłem sobie ich sprawozdanie finansowe za 2012 rok i okazało się, że średnie wynagrodzenie w firmie to ok 2,5 tysia. Widać po wynikach że pieniądze maja, ale skoro pracownikom nie płaca w terminie, to fatalnie o nich świadczy.
1
ktosiek 2014-01-04 09:38:15
enjoy gdzie wyczytałeś o piecio-cyfrowych zarobkach? :)
znający temat 2014-01-24 08:14:06
Znam firmę i to bardzo dobrze.Przestrzegam wszytkich przed nimi...Masakra-począwszy od organizacji pracy, warunków skończywszy na jakosciach produktów...
1
po co wam to??? 2014-04-01 21:47:09
dziś jesteś tu klepany po ramieniu...jestes prawą ręką ,wspólnym biesiadnikiem,wedrowcem,wczasowiczem z tronem tej firmy...jutro dostajesz za pośrednictwem DPD ZWOLNIENIE Z PRACY
3
w temacie 2014-04-01 21:49:28
praca na działalność gosp: koszty twoje-wszystkie: zus,podatki,paliwo,auto własne,naprawy,księgowa,przeterminy wymieniasz z pensji,nowość w branży: odpowiedzialność materialna za klientów! Zero podstawy, wynagrodzenie z windykacji,kary finansowe za nie zrobione zadania około 1000 zl, na pensje czekasz nawet po 2 miesiące. Na umowie jeździsz starym gratem jak ci koło odpadnie to dopiero pozwolą ci naprawić i to jeszcze musisz zapłacić z własnej kieszeni a szefowa ci odda a może nie. Zero socjalu. O zwolnieniu zapomnij bo nie masz po co wracać. Na szkoleniu cie chwalą a za dwa dni dostajesz wypowiedzenie pocztą.
5
...............zastanów się.. 2014-04-01 21:52:53
nawet po zakończeniu pracy za pośrednictwem DPD bądz też innego kuriera...poznajesz co to jest Temida. SKĄD WIESZ???
1
akurat 2014-04-01 22:01:17
zawsze masz prawo do obrony.podobno.
znający temat 2014-04-29 19:04:19
szczera prawda!!!!Potwierdzam.Znam firmę od podszewki.Gorszych pracodawców nie znam.(usunięte przez administratora) Nie płacą na czas(usunięte przez administratora)
1
pomocny 2014-04-29 19:09:29
Jeden PH ze Szczecina ma juz podobno do zapłacenia jakies 15 000.Do sądu to się właścicieli powinno oddać.!!!!przestrzegam
2
Krakus 2014-08-06 16:49:48
Witam,
Byłem dziś na rozmowie na PH w Krakowie. Rozmowa miła i bez żadnych negatywnych odczuć. Informacje przekazane pozytywnie i ze zrozumieniem dla słuchacza.
Czytając te informacje od Was musiałbym się poważnie zastanowić nad ewentualną zmianą mojego obecnego pracodawcy na rzecz niepewnej sytuacji, która jak wyżej opisujecie wygląda w firmie EUPHORA.
Osoba, która rekrutuje jest z dużym doświadczeniem zawodowym i wie o czym mówi. Obowiązki i wymagania zostały przekazane na najwyższym poziomie i w sumie to co piszecie bardzo mnie zaskoczyło :)

pozdrawiam
1
ROZWAGA 2014-09-19 07:27:10
Wczoraj miałam okazje rozmawiać z pracownikiem z Euphor. Jest spoko, cisną jak wszędzie, ale masz auto, stałą pensje i potencjalne mozliwości (choć z premią ciężko - ale gdzie jest lekko). Robić trzeba, atmosfera ok i w sumie raczej osoba zadowolona.

Czytałam poprzednie opinie i myślę, ze paru nieudaczników i obiboków próbuje oczerniać rózne firmy za to, ze np. nie dały się oszukać czy nie pozwoliły sięlenić, a potem dobre osoby nie starają się o robotę myśląc, ze przeczytały prawdziwą opinię.
alunia 2014-10-21 19:20:16
Wczoraj miałam przyjemność być na rozmowie rekrutacyjnej na stanowisko PH - I etap,pytania standardowe,rozmowa luźna,z panią kierownik(bardzo miła)i właścicielem (Pan nie zadowolony z życia).Opinie powyżej są przesadzone.Forma zatrudnienia-do wyboru-umowa o pracę lub własna działalność.Auta z GPS tylko do celów służbowych-nowe skody fabie,od 10 do 20 wizyt dziennie.Marna podstawa...
3
lila 2014-11-21 21:38:21
uwielbiam komentarze dodawane przez ludzi którzy zawsze są niezadowoleni z zycia...a wiec :praca na umowę o pracę ,podstawa jak na nasze czasy -dobra,targety- większość je wyrabia więc premie są jak najbardziej osiągalne,atmosfera-b.pozytywna
Jeśli jesteś naprawdę dobrym handlowcem to polecam a jeśli kiepsko radzisz sobie w handlu nie zagrzejesz tam miejsca -proste.
Oliwia 2014-12-19 19:22:59
A jak strona magazynowa wyglada? Jakies opinie? Dostaje sie umowę? Jaka pensja? Jaki czas pracy ?:))
a co mi tam 2015-08-16 22:30:00
Niestety ale większosć opinii tutaj to prawda. Po prostu anomalii jest tyle ze aż się nie chce pisać. Zyt dużo się tu dzieje, rotacja jest ogromna, wymysły dziwne, o wszystko trzeba walczyć i wyrywać, kombinować. Szok.
Jak ktoś się chce czegoś dowiezieć to pisać. Odpiszę. Info z pierwszej ręki.
5
zainteresowany 2015-08-17 09:04:23
szukają do tej firmy Ph czy waunki finansowe są w tej firmie przyzwoite i ile mozna tam zarobić
zainteresowany 2015-09-24 17:29:33
Cześć mam pytanie zastanawiam się czy warto wysyłać CV ja widziałem twój wpis rozumiem , że pracowałeś(aś) proszę o więcej info z góry dzięki
a co mi tam 2015-11-08 22:14:25
Słuchajcie,

prawda jest taka. Kasę idzie wyciągnąć całkiem niezłą to fakt. Jednakże rynek kosmetyczny jest mało elastyczne a przez są ogromne probley ze zrobieniem planów. To będzie porażka. niemniej jednak jak ktoś chce spróbować sił to niech startuje. Tylko zey na wszystko miał podkładkę i wszystko czytał.

Nowy 2015-11-28 11:16:16
Cześć, czy można się z Tobą skontaktować?
Nowy 2015-11-28 11:18:44
Witam,
Można się z Tobą jakoś skontaktować?
a co mi tam 2015-12-28 09:30:43
a po co się chcesz kontaktowac.
a co mi tam 2015-12-28 09:32:42
a po co się chcesz kontaktowac.
pracowałem 2016-02-15 17:57:58
fajna praca, miła atmosfera, polecam
1
abc 2016-05-07 00:43:11
Firma o dużym potencjale, z dużymi możliwościami jednak bardzo źle zarządzana. Właściciel chyba do końca sam nie wie czego chce albo chce za dużo. Magazyny pracujące chaotycznie kierowane przez przypadkowe osoby nie do końca posiadające do tego kwalifikacje (specjalistom trzeba by więcej zapłacić). Dział handlowy z ogromnymi rotacjami (4 kierowników w ciągu roku, nie mówiąc o handlowcach). Większość pracuje tak jak sie im wydaje ze jest dobrze bo nikt nie jest w stanie tego sprawdzić. Ogólnie mala firma z brakiem zaplecza magazynowego i technicznego oczekująca od pracowników wyników jakby byla ogromnym przedsiębiorstwem. Ciągle zmiany decyzji, niedopracowane nowości i dziwne decyzje szkodzące dobru firmy. Dla szukających mocnych wrażeń i dobrej zabawy (śmiechu) polecam dla szukających dobrej stałej pracy odradzam (chyba ze ktos zacznie odpowiednio zarządzać tym tworem)
4
były pracownik 2016-06-07 12:27:51
Nie dajcie się omamić.Pracowałam tam sporo czasu.Te wszystkie pozytywy piszą chyba sami właściciele.Firma jak zdechła ryba. Zepsuta od środka.Rotacja PH niesamowita. Z zarządaniem też masakra.Opinia abc z 07.05 2016 jak najbardziej trafna.Wynagrodzenia? Jak poprosisz grzecznie może Ci przeleją połowę... Zupełna ściema.Sukces firmy jeżeli można to nazwać sukcesem to tylko dzięki dobrej otoczce marketingowej i dobrej aparycji właścicieli którzy w tym są najlepsi co robią.Czyli jednej wielkiej ściemie.
5
a co mi tam 2016-07-05 21:02:04
Firma bez specjalnej przyszłości. Za wszystko płacisz - tj za narzędzia pracy. Ogólnie lipa. Zapomnij o umowie o pracę. Złe zarządzanie, nietrafione decyzje to jest na porządku dziennym. Osoby z długim stażem to ok, ale młodsi to jest rotacja niesamowita. Po prostu to jest jazda bez trzymanki :0
były sprzedawca 2016-08-26 11:41:33
w ph duża rotacja, a co powiecie o sprzedawcach? Niestety to jeden z najgorszych pracodawców w mojej karierze i to nie tylko moje zdanie. Niskie zarobki i ogromne wymagania, nie dziw że w każdej strukturze firmy dzieje się podobnie.
ciekawa 2016-10-19 18:54:07
A jak wygląda sprawa z laboratorium czy kontrolą jakości? Jest tam sznasa na pracę po chemii?
ciekawa 2016-10-19 18:54:30
A jak wygląda sprawa z laboratorium czy kontrolą jakości? Jest tam sznasa na pracę po chemii?
monia 2016-10-19 19:05:08
No tak @ciekawa jest praca dla takich osób w końcu to firma kosmetyczna więc na pewno ktoś po chemii jest przydatny ale jak na razie ogłoszeń brak więc raczej musisz się uzbroić cierpliwość albo zwyczajnie wysłać cv i może akurat się do ciebie odezwą
Zostaw swoją opinię o EUPHORA GRZEGORZ WNĘK SPÓŁKA JAWNA - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUPHORA GRZEGORZ WNĘK SPÓŁKA JAWNA