brak logo

EUPHORA GRZEGORZ WNĘK SPÓŁKA JAWNA

Toruń

Opinie o EUPHORA GRZEGORZ WNĘK SPÓŁKA JAWNA

znający temat 2014-04-29 19:04
szczera prawda!!!!Potwierdzam.Znam firmę od podszewki.Gorszych pracodawców nie znam.(usunięte przez administratora) Nie płacą na czas(usunięte przez administratora)
1
pomocny 2014-04-29 19:09
Jeden PH ze Szczecina ma juz podobno do zapłacenia jakies 15 000.Do sądu to się właścicieli powinno oddać.!!!!przestrzegam
2
Krakus 2014-08-06 16:49
Witam,
Byłem dziś na rozmowie na PH w Krakowie. Rozmowa miła i bez żadnych negatywnych odczuć. Informacje przekazane pozytywnie i ze zrozumieniem dla słuchacza.
Czytając te informacje od Was musiałbym się poważnie zastanowić nad ewentualną zmianą mojego obecnego pracodawcy na rzecz niepewnej sytuacji, która jak wyżej opisujecie wygląda w firmie EUPHORA.
Osoba, która rekrutuje jest z dużym doświadczeniem zawodowym i wie o czym mówi. Obowiązki i wymagania zostały przekazane na najwyższym poziomie i w sumie to co piszecie bardzo mnie zaskoczyło :)

pozdrawiam
1
ROZWAGA 2014-09-19 07:27
Wczoraj miałam okazje rozmawiać z pracownikiem z Euphor. Jest spoko, cisną jak wszędzie, ale masz auto, stałą pensje i potencjalne mozliwości (choć z premią ciężko - ale gdzie jest lekko). Robić trzeba, atmosfera ok i w sumie raczej osoba zadowolona.

Czytałam poprzednie opinie i myślę, ze paru nieudaczników i obiboków próbuje oczerniać rózne firmy za to, ze np. nie dały się oszukać czy nie pozwoliły sięlenić, a potem dobre osoby nie starają się o robotę myśląc, ze przeczytały prawdziwą opinię.
alunia 2014-10-21 19:20
Wczoraj miałam przyjemność być na rozmowie rekrutacyjnej na stanowisko PH - I etap,pytania standardowe,rozmowa luźna,z panią kierownik(bardzo miła)i właścicielem (Pan nie zadowolony z życia).Opinie powyżej są przesadzone.Forma zatrudnienia-do wyboru-umowa o pracę lub własna działalność.Auta z GPS tylko do celów służbowych-nowe skody fabie,od 10 do 20 wizyt dziennie.Marna podstawa...
3
lila 2014-11-21 21:38
uwielbiam komentarze dodawane przez ludzi którzy zawsze są niezadowoleni z zycia...a wiec :praca na umowę o pracę ,podstawa jak na nasze czasy -dobra,targety- większość je wyrabia więc premie są jak najbardziej osiągalne,atmosfera-b.pozytywna
Jeśli jesteś naprawdę dobrym handlowcem to polecam a jeśli kiepsko radzisz sobie w handlu nie zagrzejesz tam miejsca -proste.
Oliwia 2014-12-19 19:22
A jak strona magazynowa wyglada? Jakies opinie? Dostaje sie umowę? Jaka pensja? Jaki czas pracy ?:))
a co mi tam 2015-08-16 22:30
Niestety ale większosć opinii tutaj to prawda. Po prostu anomalii jest tyle ze aż się nie chce pisać. Zyt dużo się tu dzieje, rotacja jest ogromna, wymysły dziwne, o wszystko trzeba walczyć i wyrywać, kombinować. Szok.
Jak ktoś się chce czegoś dowiezieć to pisać. Odpiszę. Info z pierwszej ręki.
7
zainteresowany 2015-08-17 09:04
szukają do tej firmy Ph czy waunki finansowe są w tej firmie przyzwoite i ile mozna tam zarobić
zainteresowany 2015-09-24 17:29
Cześć mam pytanie zastanawiam się czy warto wysyłać CV ja widziałem twój wpis rozumiem , że pracowałeś(aś) proszę o więcej info z góry dzięki
a co mi tam 2015-11-08 22:14
Słuchajcie,

prawda jest taka. Kasę idzie wyciągnąć całkiem niezłą to fakt. Jednakże rynek kosmetyczny jest mało elastyczne a przez są ogromne probley ze zrobieniem planów. To będzie porażka. niemniej jednak jak ktoś chce spróbować sił to niech startuje. Tylko zey na wszystko miał podkładkę i wszystko czytał.

Nowy 2015-11-28 11:16
Cześć, czy można się z Tobą skontaktować?
Nowy 2015-11-28 11:18
Witam,
Można się z Tobą jakoś skontaktować?
a co mi tam 2015-12-28 09:30
a po co się chcesz kontaktowac.
a co mi tam 2015-12-28 09:32
a po co się chcesz kontaktowac.
pracowałem 2016-02-15 17:57
fajna praca, miła atmosfera, polecam
2
abc 2016-05-07 00:43
Firma o dużym potencjale, z dużymi możliwościami jednak bardzo źle zarządzana. Właściciel chyba do końca sam nie wie czego chce albo chce za dużo. Magazyny pracujące chaotycznie kierowane przez przypadkowe osoby nie do końca posiadające do tego kwalifikacje (specjalistom trzeba by więcej zapłacić). Dział handlowy z ogromnymi rotacjami (4 kierowników w ciągu roku, nie mówiąc o handlowcach). Większość pracuje tak jak sie im wydaje ze jest dobrze bo nikt nie jest w stanie tego sprawdzić. Ogólnie mala firma z brakiem zaplecza magazynowego i technicznego oczekująca od pracowników wyników jakby byla ogromnym przedsiębiorstwem. Ciągle zmiany decyzji, niedopracowane nowości i dziwne decyzje szkodzące dobru firmy. Dla szukających mocnych wrażeń i dobrej zabawy (śmiechu) polecam dla szukających dobrej stałej pracy odradzam (chyba ze ktos zacznie odpowiednio zarządzać tym tworem)
10
były pracownik 2016-06-07 12:27
Nie dajcie się omamić.Pracowałam tam sporo czasu.Te wszystkie pozytywy piszą chyba sami właściciele.Firma jak zdechła ryba. Zepsuta od środka.Rotacja PH niesamowita. Z zarządaniem też masakra.Opinia abc z 07.05 2016 jak najbardziej trafna.Wynagrodzenia? Jak poprosisz grzecznie może Ci przeleją połowę... Zupełna ściema.Sukces firmy jeżeli można to nazwać sukcesem to tylko dzięki dobrej otoczce marketingowej i dobrej aparycji właścicieli którzy w tym są najlepsi co robią.Czyli jednej wielkiej ściemie.
8
a co mi tam 2016-07-05 21:02
Firma bez specjalnej przyszłości. Za wszystko płacisz - tj za narzędzia pracy. Ogólnie lipa. Zapomnij o umowie o pracę. Złe zarządzanie, nietrafione decyzje to jest na porządku dziennym. Osoby z długim stażem to ok, ale młodsi to jest rotacja niesamowita. Po prostu to jest jazda bez trzymanki :0
były sprzedawca 2016-08-26 11:41
w ph duża rotacja, a co powiecie o sprzedawcach? Niestety to jeden z najgorszych pracodawców w mojej karierze i to nie tylko moje zdanie. Niskie zarobki i ogromne wymagania, nie dziw że w każdej strukturze firmy dzieje się podobnie.
ciekawa 2016-10-19 18:54
A jak wygląda sprawa z laboratorium czy kontrolą jakości? Jest tam sznasa na pracę po chemii?
ciekawa 2016-10-19 18:54
A jak wygląda sprawa z laboratorium czy kontrolą jakości? Jest tam sznasa na pracę po chemii?
monia 2016-10-19 19:05
No tak @ciekawa jest praca dla takich osób w końcu to firma kosmetyczna więc na pewno ktoś po chemii jest przydatny ale jak na razie ogłoszeń brak więc raczej musisz się uzbroić cierpliwość albo zwyczajnie wysłać cv i może akurat się do ciebie odezwą
12345 2017-01-28 16:27
Byłam zatrudniona w sklepie PAESE w Katowicach w Supersamie. Firma sama w sobie w porządku aczkolwiek po wyrobieniu limitów w następnym miesiącu zmienili system premiowania tak ze premia za miesiąc pracy miałaby wynosić 40zł. Niewielkie poślizgi z wypłatą wynagrodzenia. A teraz przechodząc do samej pracy. Kierowniczka wraz z córką (pracują razem co nie powinno w ogóle mieć miejsca) ustawiają grafik pod siebie, a jak zaczyna się człowiek dopominać sprawiedliwości to zostaje z dnia na dzień zwolniony, ponieważ według niej "współpraca od początku się nie kleiła". Kierowniczka niejednokrotnie odbierała mi klientki wchodząc w słowo podczas obsługi nabijając paragon na siebie lub córkę. Dodatkowo miała pretensje, że same nie chcemy na córkę nabijać, ponieważ ona nie ma wyrobionego limitu. Zdecydowanie pracy w tym konkretnym punkcie nie polecam!
J 2017-03-04 15:21
Witam , jakieś opinie na temat pracy na produkcji?
Paulina 2017-03-07 16:06
@J myślisz o złożeniu CV?
J 2017-03-16 15:05
Tak.
Paulina 2017-03-17 16:18
@J, w takim razie mam nadzieję, że znajdziesz tutaj odpowiedź na swoje pytania. Kto pomoże?
adamnowakx123 2017-03-29 18:32
Wszystkie negatywne opinie to świętą prawda. Pracowałem jako PH. Jeden wielki chaos , pomyłki w paczkach i na fakturach dla klientów za co dostanie się opr... zamówienia do klienta dochodzą czasem po 2 tygodniach - panie fakturzystki zawsze niewinne :) i kłamią ..Kierownicy pracują max po 6 miesięcy i wylatują ciągłe zamiany i nikt nic nie wie . To co było miesiąc wcześniej nagle nie obowiązuje bo "szef" zmienił zdanie - a Ty świecisz oczami na sklepach . Wypłata jak zadzwonisz i wyżebrasz to dostaniesz na ZUS , Targety nie do wykonania , faworyzacja starych przedstawicieli , nowych wszyscy mają w D.. Nie liczcie na jakąś pomoc bo w firmie i tak są ciągłe braki . Do tego dochodzi ciągła rotacja ludzi i niemiła atmosfera. Omijać szerokim łukiem. Szkoda sobie psuć opinii na rynku.
3
Paulina 2017-03-30 10:05
@adamnowakx123, a czy EUPHORA GRZEGORZ WNĘK SPÓŁKA JAWNA oferuje jakieś benefity, szkolenia dla swoich pracowników?
adamnowakx123 2017-04-02 21:26
O jakie bene fity ci chodzi ?
Paulina 2017-04-03 13:01
@adamnowakx123, dodatki do pensji, świadczenia socjalne itp.
Euphora 2017-04-06 11:43
Dzień dobry,
Rotacja na stanowisku PH mam miejsce tylko w kilku ze wszystkich regionów (województw) i związana jest głównie ze specyfiką regionu. Niektóre regiony wymagają od PH większego zaangażowania i wytrwałości. W tych regionach często punkty są oddalone od siebie i w ciągu dnia PH więcej czasu spędza w samochodzie niż u Klienta. Mamy świadomość, że te regiony są trudne i wymagają od PH więcej pracy. Jednocześnie nie mamy wpływu na decyzję o rezygnacji z pracy w trudnym regionie.

Pozdrawiam w imieniu Euphora
Euphora 2017-04-06 11:48
Dzień dobry
W przypadku, gdy nie mamy otwartego procesu rekrutacji prosimy o przesyłanie aplikacji (cv i listu motywacyjnego) na adres : dialkadr@euphora.pl Jesteśmy otwarci na osoby kreatywne, zaangażowane, które chcą się rozwijać w naszej firmie. Ze względu na duże zainteresowanie zastrzegamy sobie jedna prawo do odpowiedzi wyłącznie na interesujące nas aplikacje.
Pozdrawiam w imieniu Euphora
Euphora 2017-04-06 11:51
Dzień dobry
W kwestii samochodu praktykujemy dwa modele w zależności od formy zatrudnienia: PH zatrudnieni na umowę o prace mają do dyspozycji auta flotowe (Skoda) natomiast osoby na własnej działalności korzystają z własnych samochodów.
Pozdrawiam w imieniu Euphora
Euphora 2017-04-06 11:58
Dzień dobry,
Założeniem Polityki Personalnej Firmy jest płacenie wynagrodzenia w terminie. Jednocześnie staramy się, aby wynagrodzenia wpływały na kilka dni przed terminem na konto naszych Pracowników. Niewielkie opóźnienia są sporadyczne i zwykle wynikają z faktu niedostarczenia w terminie rozliczeń i niezbędnej dokumentacji do Działu Kadr. Staramy się na bieżąco reagować w takich sytuacjach i dokładamy wszelkiej staranności , aby zapobiegać im w przyszłości.
Pozdrawiam w imieniu Euphora
Euphora 2017-04-06 12:05
Dzień dobry,
Stosujemy politykę poufności wynagrodzeń. W przypadku wynagrodzenia PH (na umowę o pracę i B2B) stosujemy podstawę oraz premię uzależnioną od wyników pracy. Na bieżąco śledzimy raporty płacowe i analizujemy wynagrodzenia PH na rynku pracy. Oferowane przez Euphora wynagrodzenie podstawowe jest konkurencyjne w odniesieniu do wynagrodzeń rynkowych a system premiowy pozwala na uzyskanie wynagrodzenia wielokrotnie wyższego w stosunku do tego co oferują firmy na stanowisku PH.
Pozdrawiam w imieniu Euphora
Euphora 2017-04-06 12:11
Dzień dobry,
Z przykrością przyznaję, że w historii firmy miało miejsce zwolnienie pracownika z wykorzystaniem DPD.
Jednocześnie informuję, że wraz z kształtowaniem spójnej polityki personalnej podjęliśmy już kroki i zmieniliśmy standardy w tym obszarze, tak aby takie sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.
Pozdrawiam w imieniu Euphora
Euphora 2017-04-06 12:25
Dzień dobry,
Każdy z PH otrzymuje narzędzia pracy, czyli tzw. wyprawkę (wszystkie produkty po jednej sztuce z rodzaju) Wyprawka służy do prezentacji oferty produktowej. Dodatkowo każdy PH dysponuje co miesiąc nową pulą kosmetyków- pula uzależniona jest od wykonanego obrotu. W przypadku, gdy PH nie realizuje obrotu a potrzebuje kosmetyków to może je kupić w określonej ilości po preferencyjnych cenach. System jest skonstruowany w taki sposób, aby PH realizowali sprzedaż również w oparciu o kompetencje sprzedażowe.
Pozdrawiam w imieniu Euphora
Euphora 2017-04-06 12:37
Dzień dobry,
Euphora jest w dosyć specyficznym momencie związanym z dynamicznym rozwojem firmy i zmianami związanymi z organizacją produkcji. W ostatnim czasie zmieniliśmy siedzibę zakładu produkcyjnego i stale zwiększamy produkcję co wiąże się z szeregiem zmian organizacyjnych i procesowych. Standardy obowiązujące do tej pory w dużej mierze przestały się sprawdzać, dlatego też na bieżąco tworzymy nowe. Wzrosły wolumeny na produkcji. Zostały zakupione nowe maszyny. Planujemy wprowadzić szereg usprawnień. Jesteśmy przekonani, że wszelkie niedociągnięcia zarówno w obszarze organizacji pracy, komunikacji, wysyłek, faktur zostaną wyeliminowane-pracujemy nad tym. Z dniem 1 kwietnia zarządzanie zakładem przejął Dyrektor Zakładu Grzegorz Klamecki- osoba z wieloletnim doświadczeniem na produkcji i w branży. Rekrutujemy kadrę kierowniczą. Wszelkie konstruktywne uwagi są mile widziane, ponieważ chcemy stale się doskonalić we wszystkich obszarach.

Pozdrawiam w imieniu Euphora
Euphora 2017-04-06 12:51
Dzień dobry,
W kwestiach Pracowniczych przydatne będą Państwu zapewne poniższe informacje dotyczące Polityki Personalnej:
Forma zatrudnienia:
- preferujemy zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę ( 3 m-ce okres próbny, 12 m-cy czas określony, kolejną umowa na czas nieokreślony);
- w uzasadnionych przypadkach stosujemy umowę zlecenie;
Benefity:
- premia świąteczna z okazji Świąt Bożego Narodzenia;
- kosmetyki z okazji Dnia Kobiet, kosmetyki - paczka na Boże Narodzenie;
- rabat pracowniczy 35%;
- dopłaty do dojazdów do Zakładu Produkcyjnego;
Rozwój:
- nauka języka angielskiego;
- szkolenia specjalistyczne, stanowiskowe, sprzedażowe, menadżerskie: Akademia Kierownika i Lidera Paese;
CSR:
- wsparcie kosmetykami akcji charytatywnych na wniosek Pracownika;

Imprezy integracyjne;
Kolacja Wigilijna;

W chwili obecnej przymierzamy się do wprowadzenia karty Multisport
adamnowakx123@wp.pl 2017-04-11 23:22
Witam. Wszystko to ściema :) czy jakiś obecny PH może to potwierdzić - wątpię
Zresztą przed podjęciem pracy można popytać na sklepach o numer do jakiegoś przedstawiciela i samemu sprawdzić co i jak. Niestety firma ukrywa ich numery :) ale dla chcącego nic trudnego
W tej firmie ludzi traktuje się jak niewolników i nimi się pomiata .
A bajki każdy może pisać.
1
Arek 2017-04-19 12:59
Moglibyście przestać peerd ..lyc na portalu pracowników o pracodawcy? Bo pierwsze co trzeba zrobić, to napisać biznesplan, potem wprowadzać filozofię zarządzania, na przykład relacjami, tj. nagradzać za podtrzymanie kontaktu a potem za premię od sprzedaży. A poza tym totalny walkower jak ludzie piszą o spóźnionych płatnościach.
1
2017-05-10 20:12
Firma sie ciagle rozwija to fakt, powstaje duzo nowości, duzo osob jest zatrudnianych dyrektorów, managerów itp. Jednak w żadnej firmie nie jest pieknie ani idealnie są poslizgi z wyplatami to prawda, stawka taka sama jak wszędzie, premie gorsze- przed zmianami można było więcej wyciągnąć niż z podstawy jak sie ktoś bardzo postarał. Miejmy nadzieję ze firma zobaczy ze to pieniądze napedzaja ludzi do pracy, ale nie ma co narzekać
kandydat 2017-05-22 09:32
Dzień dobry. Niestety, nie mogę potwierdzić zmiany na lepsze.
Startowałem na fajne stanowisko( nie handlowe).
Rozmowa ( druga już) została odwołana bez podania przyczyn. To nie jest profesjonalne działanie.
Sam musiałem dowiedzieć się o numer, sam musiałem zadzwonić.
Pani Dyrektor HR w rozmowie stwierdziła, że " rozmowy wewnętrzne ...bla, bla, bla"
Dział HR dalej uważa że jest pępkiem świata, że nie trzeba informować.

Do właściciela firmy - proszę nauczyć Panią Dyrektor HR, że zwykła kultura wymaga, aby do kandydata zadzwonić i poinformować że proces rekrutacji został odwołany/wstrzymany czy co tam jeszcze trzeba.
Jeśli dyrektor HR działa tak jak działa, to nie można się dziwić negatywnym opiniom.
Panienka z HR mówi tylko "że już się sprawą nie zajmuję, ale nie mogę podać numeru do Pani Dyrektor, ona NA PEWNO zadzwonić..."
Oczywiście że nikt nie zadzwonił .
Samo życie
pracodawca@euphora.pl 2017-05-22 13:59
Dzień dobry,
Serdecznie przepraszam w imieniu swoim i firmy za zaistniałą sytuację.
Zgadzam się z Panem, że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca.
Nawet jeżeli z wewnętrznych przyczyn proces rekrutacji jest zawieszony Kandydat bezzwłocznie powinien otrzymać informację zwrotną. Dokładam należytej staranności , aby tak było.
Przykro mi, że taka sytuacja miała miejsce i dziękuję za sygnał.
Z poważaniem
Małgorzata Rajter Dyrekto HR
niedoszły_pracownik 2017-05-22 18:24
Pani Dyrektor, słowo "przepraszam" tu nie wystarczy. To ja jestem tym niedoszłym pracownikiem
Specjalnie, pod tą rekrutację zmieniałem swoje plany zawodowe. Zwłaszcza że pierwsza rozmowa poszła dobrze, firma też mi się podobała.
Odwołałem 3 kontrakty o sporej wartości, bo przecież Dyrektor HR , jeśli mówi że aktualne, to aktualne.
A tu zonk...
Ani telefonu, ani informacji . Ewentualnie tekst Pani Pauliny , również wyżej opisany
Sam musiałem postarać się o Pani numer jak pisałem wyżej, również sam musiałem zadzwonić. Przecież przy naszej porannej rozmowie wyraźnie było to słychać , że zabieram czas Bardzo Ważnej Osobie.
Pani mówi "przepraszam" dopiero gdy jest Pani do tego zmuszona. A przyznać się od razu, że wakatu już nie ma, to trudność i to spora. Lepiej kazać asystentce odwołać rozmowę bez podania przyczyn.
Szanowna Pani Dyrektor. Naprawdę ciężko Pani pracuje na opinie prezentowane powyżej.
A już zdanie "Pani Dyrektor nie może przeprowadzić rozmowy i nie wiadomo kiedy będzie mogła..." to mistrzostwo świata.
Oczywiście że na firmie Euphora świat się nie kończy.
Jednak negatywna opinia o dziale HR cały czas jest umacniania . M.in takim zachowaniem jak w Państwa przypadku.
Mam nadzieję że kiedyś ktoś tak potraktuje Panią, jak Pani mnie.
Mimo wszystko łączę wyrazy szacunku.

PS. Chciałem to Pani powiedzieć przez telefon, jednak wolę aby cały świat przeczytał jak działa dział HR w firmie.
pracodawca@euphora.pl 2017-05-23 08:35
Szanowny Panie,
Każdy z Kandydatów został poinformowany, że proces rekrutacji jest duwuetapowy: spotkanie z biznesem oraz spotkanie z działem HR. Decyzja o złożeniu oferty wybranemu Kandydatowi zapada na koniec procesu rekrutacyjnego po spotkaniu ze wszystkimi Kandydatami. Oferta zwykle jest poparta Listem intencyjnym, który jest przyżeczeniem zatrudnienia Kandydata. W przypadku tej rekrutacji nie złożyliśmy jeszcze oferty. W związku z powyższym nie możemy ponosić odpowiedzialności za Pana decyzje.
Czasami proces rekrutacji jest zawieszony z przyczyn biznesowych i prosimy kandydatów o cierpliwość , ponieważ jako HR również czekamy na decyzję. Tak jest w tym przypadku. Decyzja o zatrudnieniu na to stanowisko zostanie podjęta w ostatnim kwartale roku. Zgodnie z informacjami jakie przekazałam Panu telefonicznie.

Rozumiem Pana rozgoryczenie, przykro mi , że nadużyliśmy Pana cierpliwości.
Z wyrazami szacunku
Małgorzata Rajter
Dyrektor HR
Obserwator 2017-05-23 21:08
Szanowna Pani Dyrektor.
PRZYRZECZENIEM się pisze.
Od słowa PRZYRZEKAĆ, obiecać.
Uch... Dyrektor , można by było spodziewać się znajomości naszego języka. Kadry w dodatku ...
Co może sądzić potencjalny pracownik, widząc takie błędy ortograficzne ?

Proszę podać swojego nauczyciela języka ojczystego do sądu. Na pewno Pani wygra...
pracodawca@euphora.pl 2017-05-24 11:34
Oczywiście ma Pan racje;-)
Dziękuję.
Człowiek uczy się całe życie:-) zwykle na błędach:-)
Mam nadzieję, że Pan nie popelania błędów :-) Czego Panu oczywiście życzę.
Pozdrawiam serdecznie
P.S.
Mam nadzieję, że nadal będzie Pan obserwował moje poczynania, dzięki czemu będę mogła nieustająco się doskonalić.
Zostaw swoją opinię o EUPHORA GRZEGORZ WNĘK SPÓŁKA JAWNA - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUPHORA GRZEGORZ WNĘK SPÓŁKA JAWNA