brak logo

collardi bellini

Opole

Opinie o collardi bellini

Grzegorz 2010-11-15 14:38:50
Pracowałem dla tej firmy. Wszystko było porządku. Bez względu na to co inni tutaj piszą, ja mogę tę firmę polecić.
1
Koza 2010-11-15 17:32:30
A kim ty jestes by tobie dawac wiare. To ze tobie pasowalo , nie znaczy ze jest ok. Napisz wiecej. Rozwin temat, by dac wiare twoim zapewnieniom.
Grzegorz 2010-11-16 08:52:49
Dlaczego ty mnie atakujesz? Niemam ochoty na twoje wypociny! Czytałem twoj komentarz. Dlaczego jesteś tak na tę firmę nacięty i bałaganisz? Jeśli tam się tobie nie podaba, to won z tobą.
Zdziwiony 2010-11-16 09:17:27
Wezcie sie ludzie zastanowcie co piszecie. Jak wam sie nie podoba to nie powinniscie przyjezdzac, Pan M (jak go nazywacie) zrobil tyle dla polakow ze kazdy powinien byc mu wdzieczny. Trzeba bylo siedziec w Polsce i liczyc grosz do grosza! Widac ze nudno w pl skoro nie macie nic lepszego do roboty!
Koza 2010-11-16 20:34:59
Jesteśmy w Szwajcarii i wcale nam się nie nudzi. A ty co porabiasz. Może też jesteś w Szwajcarii. Albo liczysz grosz do grosza w PL. Szanowny Grzegorzu a dlaczego już nie pracujesz. Prosiłem abyś użył argumentów. Dziwi mnie to że moją prośbę odbierasz jako atak. Opisz dokładnie jak wyglądała praca w Bellini. My mamy całkiem inne odczucia. Może źle trafiliśmy ( nieodpowiedni agent ) Mówimy Bellini bo znamy tylko jedną filie z Sursee. Myśmy opisali jak wygląda sprawa finansów. Pozwolę sobie nadmienić ze co do naszej pracy nie było zastrzeżeń. Wywiązywaliśmy się rzetelnie z powierzonych nam obowiązków. Mało tego dodam że kilka dni po naszym zwolnieniu z Bellini Sursee zadzwonił do nas inny agent z filli Bern [usunięte przez moderatora]z ofertą pracy proponując nam po 32 franki na godzinę. Jeżeli jesteśmy takimi złymi pracownikami, to wytłumacz mi proszę fatygę ze strony innych agentów. Jak myślisz. Opinia pewno która o nas krąży powinna temu zaprzeczyć. Jak mówimy, pretensje tyczą sie Filii Sursee a jak jest w innych nie wiemy.
Marek 2010-11-18 08:27:07
Firma jest o.k.
anononim 2010-11-18 12:58:37
Dzieki Marek przekonales mnie. Jade
xxx 2016-05-20 08:57:08
Jak chce wyjechać na serio @dario to proponuje podszlifować język to nie jest tak, że od razu wszystko łapiesz jak pojedziesz jeśli traktujesz to na serio to bądź inny niż większość Polaków
Zostaw swoją opinię o collardi bellini - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie collardi bellini