brak logo

socopol

Warszawa

Opinie o socopol

anonim 2010-11-15 11:43:04
praca nie jest ciężka,ale atmosfera naprawdę chora,pracowników z agencji mają za nic nie ten będzie następny.umowa jak się kończy to z dnia na dzień informują że nie przedłużają i się zostaje na lodzie.
2
anonim 2010-11-24 10:13:04
praca nie ciekawa. jedni sa wykorzystywani na najciezszych maszynavch podczas gdy inni siedza i w stolki pierdza. zadnych wymian. nie mysla o pojedynczym pracowniku tylko o tym by jak najszybciej rozstawic i miec z glowy.
anonim 2010-11-24 10:13:06
praca nie ciekawa. jedni sa wykorzystywani na najciezszych maszynavch podczas gdy inni siedza i w stolki pierdza. zadnych wymian. nie mysla o pojedynczym pracowniku tylko o tym by jak najszybciej rozstawic i miec z glowy.
soko 2011-02-14 00:04:13
pracuje w socopolu juz kawałek czasu i nie moge powiedziec że jest zle owszem zawsze moze byc lepie.... ogolnie atmosfera jest ok bynajmniej u mnie na zmianie:D (bo na innych to roznie). do czasu jak cos sie nie spier.... i w tedy sie szuka winnego. jak to w pracy ktos komus czasem podlozy klody pod nogi i w tedy trzeba walczyc o swoje racje jak sie ma silny harakter bo jak nie to po tobie...
anon 2011-11-19 07:09:53
(usunięte przez administratora) Niemiła atmosfera, ludzie ciągle dążą do tego aby upodlić innych, wypłata to żadna rewelacja. Z biegiem czasu nie podnoszą ale ciagle coś ucinają i szukają powodu aby sie do czegos przyczepiic. Prosze uwazac na tą firme i powaznie sie zastanowic !!!
3
Mała Mi 2014-01-22 10:26:20
Ostro lecą sobie(usunięte przez administratora) podpisali ze mną umowę i już od prawie tygodnia odzywają się i odezwać się nie mogą. Jak dla mnie to chore bo nie wiem po co umowę spisują i obiecują wielkie góry a robią z ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
życzliwa 2014-01-24 21:48:56
Atmosmfera zależy od ludzi ja najgorszej nie miałam ale pracownik agecjii to dla nich (usunięte przez administratora)i trzeba się pozbyc wyrzucają z dnia na dzień i nieważne jaka ktos ma umowe odrdzam tą prace i nie polecam nikomu pozdrawiam życzliwa
anonim 2014-01-31 12:11:37
Witam wszystkich coż ta firmy najgorsz niejest ale szłu niema:) jedyne co to że większość ludzi jest wporządku. Troche tam popracowałem także postaram sie pomóc kontrola Jakości ma przerąbane wiem że dziewczyny ciągle walczą z kierownikami zmian bo produkcja ma isc a cos jest nei tak niechce im sie zmienac tego albo niepotrafią a jak cos pojdzie nie tak od razu elci na Cb. (usunięte przez administratora)
anonim 2014-01-31 23:30:00
Wkoncu kontrola jakosci ma co robic bo kiedys siedzialy tylko i pierdzialy w stolek a teraz juz niestety nie posiedza godziny na przewie dobre czasy sie skonczyly...a operatorki tez maja bardzo duzo obowiazkow i zawsze jak cos zlego sie dzieje to pierwsze obrywa operatorka tak zawsze bylo i bedzie..
Zgubiono Telefon 2014-02-28 19:36:47
Zgubiono telefon marki LG T500 około 6 nad ranem na ul. (usunięte przez administratora) koło firmy Socopol.
3
iwonka 2014-05-15 15:54:28
Liderki siedza i nic nie robia specialnie przyspieszaja maszyny ktore przez to czesciej sie zacinaja i np buteli sie wylewaja..
NIKO 2014-09-22 10:43:50
Teraz robią tam same ciemniaki
2
zzz 2015-02-03 20:05:14
Praca jest niezła ale najbardziej denerwuje mnie ten Łysy kierowniczek zmiany jest jebniety
nieznajoma 2015-08-26 13:06:31
Pracuje w Socopolu już pół roku u nie mam złej opini. A ten "łysy " jak go opisaliście to jest szef zmiany i nie jest taki straszny poprostu trzeba umieć z nim rozmawiać i pokazać mu że jest się dobrym pracownikiem wtedy bedzie ustawiał na maszyny wtedy dostanie się szybciej umowe z Socopolem. A co do umowy początkowej to jest zlecenie i zależy też od agencji partner praca jest najgorszą agencją ponieważ mają niełąd i co miesiąc się podpisuje umowe, w agencji biznes partner też jest umowa podpisywana co miesiąc a moim zdaniem najlepsza jest Human Pro ponieważ pierwsza umowa jest na 3 miesiące a nastepne na pół roku i nie ma z nią żadnych problemów. Stawka za dzień wynosi 11 zł brutto a za noc 13 zł brutto. A co do atmosfery to jest przyjemna a najlepsza na brygadzie B czyli u pana Janusa tego "łysego". Naajgorszym minusem tej pracy jest to, że są przestoje wywodzące się z braku komponentów.
zofiiaa 2015-11-16 17:01:37
Atmosfera na brygadzie B jest najlepsza. Największym minusem w tej firmie jest to że przerwa trwa tylko 15 minut ;/
anonim142 2016-01-18 11:36:54
Od początku dziwne reguły pracy. W dniu kiedy miała być rozmowa o pracę ochroniarz kazał czekać godzinę przed bramą firmy na mrozie zamiast w poczekalni. Po podpisaniu umowy trzeba bardzo długo czekać na odzew w sprawie rozpoczęcia pracy. Warunki w pracy chore jedni (szczegolnie kobiety) bardzo ciężko pracują przy taśmie w stresującej atmosferze którą powoduje ciągły pośpiech i bezzębna zmianowa która niczego nie tłumaczy a wymaga cudów i obwinia za wszystko pracowników gdy coś pójdzie źle. Brak szkolenia dla osób bez jakiegokolwiek doświadczenia, wszystkiego trzba się domyślać. Lekkie prace manualne dla kobiet jak było zawarte w ogłoszniu na stronie nie mają z tym żadngo pokrycia. W pracy nie można mieć kataru ponieważ na miejscu od Pani zmianowej usłysze się, że ludzie z katarem tu nie powinni pracować. Na zmianie jednoczesnie trzeba opanować taśmę a najlepij gdyby trzecia ręka wychodziła z tyłka i jednocześnie nosiła sobie kartony. Maszyny nidopracowane co chwila się psują i nie można pracować.
3
szczur 2016-01-18 11:47:45
Zmianowa mało profesjonalna spoufala się z osobnikami płci męskiej, kobiety z góry są gorzej traktowane (może dlatego, że są młodsze, z zazdrości). Mężczyźni nic nie robią oprócz przeszkadzania innym w pracy, szczególnie technicy. Brak organizacji pracy, maszyny co chwilę się psują. Brak szkolenia oraz tłumaczenia co i jak wykonywać osobom bez doświadczenia. Najlepiej być wszechwiedzącym. :) Zmianowa się sepluni, ciężko cokolwiek zrozumieć. Ma przygłupie odpowiedzi i krzyczy na pracowników. Już dawno powinna być zwolniona. Praca na pewno nie jest lekka ani dla kobiet, jak jest napisane w ogłoszeniu, chyba,że dla cyborgów, ponieważ szybkość przewijania taśmy i obowiązków jest przytłaczająca dla każdego pracownika.Przerwa tylko 15 minutowa, w tym czasie powinno się jeszcze podpisać w liście obecności, więc ciężko jest jakkolwiek odpocząć i zjeść. Technicy li [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zmianowej, dziwne stosunki pomiędzy nimi a zmianową. Wyjątkowo odradzam.
3
...7 2016-01-18 20:59:38
Praca w tej firmie to jedna wielka porażka, od początku traktują pracownika niepoważnie. Rozmowy osób tam pracujących są na poziomie prymitywów. Zmianowym brak organizacji, godzinami trzeba czekać aż ruszy maszyna, przypierdalają się o wszystko pomimo, iż im samym brakuje kultury osobistej i szkolenia. Ochrona robi łaskę z przepuszczaniem przez drzwi główne. (inaczej nie da się wyjść z budynku, ponieważ ochrona cały dzień nic nie robi tylko żre i pali fajki). Do agencji w sprawie pieniędzy nie można się dodzwonić, najlepiej jakby ktoś pracował za darmo wśród debilów. Zmiany nie są tygodniowe, nigdy nie wiesz czy jutro będziesz mieć możliwość zarobku, o czym nikt nie informuje na spotkaniu w sprawie rozpoczęcia pracy. Pieniądze wbrew pozorom też są śmieszne w porównaniu do warunków pracy, jest niebezpiecznie, nigdy nie wiadomo czy w pośpiechu nie spowoduje się wypadku przy maszynie. Tempo pracy jest nierealne do wykonywania na dłuższą metę. Na dodatek jedni robią wszystko a inni tylko się opierdalają i li [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zmianowej. najgorsza praca w moim życiu!!!!!!!!!
2
berta 2016-01-19 11:34:25
Praca dla ludzi bez wlasnej godnosci i honoru. Traktuja kobiety z agencjii gorzej niz psy, niczym chińczyków lub murzynów - jeszcze bicza im brakuje. Zmianowi/zmianowe na które się tam napotkałam w ogóle nie powinni tam pracować. UWAGA w tej firmie obowiązuje bardzo ważny przekaz dla ludzi ktorzy chcą mieć STAŁĄ pensję, muszą utrzymać dom czy rodzinę - "jak praca jest to pracujesz, jak nie ma to nie pracujesz" czyli nawet miesiąc może tej pracy nie być!!.Pracowałam w wielu firmach, nie jestem też osobą wymagającą ale ostrzegam przed Socopolem wszystkich, którzy mają zamiar tam pójść - oprócz nerwicy niczego tam nie zdobędziecie.
2
ja 2016-01-19 19:47:11
kim jest zmianowa?????
...7 2016-01-20 13:22:06
Zbyszek@ Wspominałam o 15 minutach a nie o 20 w których muszę się jeszcze podpisać. Pracowałam w kilku pracach fizycznych, było raz lepiej raz gorzej jak wszędzie ale tu totalna porażka pod KAŻDYM względem. Zmianowe i kontrola jakości powinny się przede wszystkim nauczyć kultury osobistej ale to jak widać wynosi się z domu. Wszystkim brakuje szacunku do innych.
3
Zadowolona 15 2016-01-23 00:58:47
Wiesz co ? Tak na dobra sprawe jak przyjdziesz do pracy i jestes z 10 minut wczesniej to za przeproszeniem z palcem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zdazysz sie podpisac, i nie musisz robic tego na przerwie. Tylko jak ktos ma to w nosie i wpada do firmy w ostatniej chwili to pozniej ma pretensje do garbatego. A skoro zmianowa jest szczerbata to na ktora zmiane w takim razie trafilas ? A,B,C ? I skoro szefowie i kordynatorzy zmian sa nie przeszkoleni skoro tak uwazacie to bylo zwrocic im uwage :) Wasze opinie sa bardzo wygurowane bo trzeba byc sprawnym manualnie i nie ma zadnego problemu, a jesli dwie panie usiada i gadaja patrzac sobie w oczka a rece nie pracuja to nic dziwnego ze Liderzy i reszta szefostwa sie denerwuje bo tez gonia ich terminy zlecen. A nie placa tam za gadanie tylko za wykonanie pracy. Z tym ze operatorki przy maszynie musza sie narobic to fakt jest prawda ale nie na kazdej maszynie ;) sa łatwiejsze i trudniejsze . Oczywiscie osoba ktora przyszla pierwszy dzien do pracy cxy ktorys z koleii to bapewno nie zostanie postwiony samodzielnie na maszyne :). Wiec spokojnie nie jest tak zle jak to wyglada na zalaczonym obrazku i opini ludzi ktorzy byli jeden dzien :)
666 2016-01-23 18:00:14
Zadowolona 15 jeśli chodzi o rozmowy między pracownikami to ciężko nawet wspomnieć o czymś takim w miejscu, gdzie nawet spokojnie nie można w ciągu 8 godzin pójść do łazienki, co jest rzeczą ludzką i naturalną. :) przy maszynie, gdzie trzeba być uważnym non stop, bo ciągle przesuwają się butelki to raczej nierealne, by móc nawet podrapać się po nosie, a co dopiero wyjście do łazienki. więc proszę nie mów mi tu o rozmowach przy stole. a co do pracy przy maszynie to każdy został rzucony od razu na głęboką wodę bez żadnego konkretnego tłumaczenia przynajmniej przy maszynach produkujących butelki. każdy, czy to sprawny manualnie czy też nie w pewnym momencie w pośpiechu popełni błąd, a stanie i gapienie się godzinę lupą w saszetki to żadna filozofia. tylko czuję, że jakby każdy się pozamieniał miejscami to wyszłyby ostre jaja, gdyby kordynująca po 4 godzinach mogła wyjść przy dwóch saszetkach poza ramy. pracując przy butelkach byłam ciągle komentowana, kordynująca ciągle mi dawała do zrozumienia, że jestem tempa, bo po 30 sek mogę się z czymś pomylić natomiast gdy sama po umoralnianiu postawiła do góry nogami butelkę to już było okej :D kordynujące nawet same przy pracownikach potrafią sobie "jeździć", co wygląda dosyć infantylnie. Ja rozumiem, że to praca niewysokich lotów, ale jakieś granice powinny być wszędzie pozostawione. Teraz pracuję gdzie indziej i jeśli chodzi o atmosferę to ciężko dwie prace nawet porównywać. Pracuję tam równie krótko a różnica jest diametralna nawet w sposobie odzywania się do siebie wzajemnie, więc nie ma znaczenia czy jest to 3 dni, czy dwa lata.
2
...7 2016-01-23 18:38:40
ciężko tu mówić o mojej manualności, skoro mnie nikt akurat nie komentował, składałam tylko pudełka natomiast widziałam jak ciągle dziewczyny z przodu przy taśmie były komentowane, wystarczy użyć trochę mózgu i zobaczyć,że miały trochę ciężej ode mnie i dziewczyn przy stole, ponieważ taśma ciągle była w ruchu. poza tym jeśli ciągle jest mowa o naszych zdolnościach to czemu "profesjonalne" kordynujące nie zwracały się do Ukrainek w ich ojczystym języku, pewnie nawet do końca nie rozumiały waszych zarzutów. Poza tym kiedy jedna kordynująca do drugiej mówi, że mamy mieć rękawiczki, a druga, żeby zdjąć to ciężko żeby pracownik wiedział, co ma wykonywać skoro osoby prowadzące jak widac same nie wiedzą co i jak. Co do przychodzenia dziesięć minut wcześniej nie ma sprawy pewnie chciałoby się przyjść wcześniej i podpisać, gdyby nie to, że raz si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przy taśmie, a drugi raz trzeba czekać 3 godziny aż ruszy maszyna. Myślę, że po takich umiejętnościach, jakie posiada każda z prowadzących powinno być to zrobione raz dwa :D Polecam najpierw samemu nauczyć się kultury, potem przeszkolić i być zdecydowanym, a potem dopiero komuś zwracać uwagę.
2
kleopatra 2016-02-02 19:18:00
ludzie o co tyle halasu?? nie podoba Ci sie? Zmien! Tak sie sklada ze ja w socopolu pracuje juz dluzszy czas i nie narzekam. owszem bywa ciezko ale sa tez dni ze zasypiam na maszynie.. (przykladowo 3 kartony na godzine). Faktycznie ludzie z agencji maja ciezko, wiem bo sama bylam ale trafiaja sie tez tzw skladanki gdzie Paniom nie starcza tematow do rozmow wiec o co kaman??

A opinii na temat osob pracujacych w socopolu (np Pana Łysego ;) ) nie wystawiajcie nie znajac go.

Pozdrawiam zadowolonych i nie zadowolonych z pracy ;)
1
...7 2016-02-03 13:54:46
Prace juz dawno zmienilam, a strona jest do wyrazania wlasnej opinii z reguly nowym pracownikom się przydaje
2
prawda 2016-02-04 10:40:02
Kleopatro, królowo Egiptu twoja wynioslość nie pozwala Tobie zrozumieć, ze kazdy ma prawo do oceny innych jesli pisze się prawdę no i oczywiście nie ubliza. Jak jest, szkoda czasu pisac, nikt wlaściwych wniosków i tak nie wyciagnie. Praca i szacunek. A jak jest? Kazdy widzi i słyszy a moralność dla kazdego jest inna. Pozdrowienia.
2
Marta 2016-02-04 19:41:00
Słyszeliście, ze kolega Mar*** z majtenansu pukal kierowniczkę we wtorek? Widziałam ich razem w samochodzie na mieście.
2
maniek 2016-02-12 17:29:04
witam,czy są przyjęcia na prodikcije,jakie sa zmiany i zarobki,nie mam pracy a mieszkam niedaleko
maniek 2016-02-12 21:11:47
a po jakimś czasie jest szansa na umowę o prace przez socopol?
natalii 2016-02-15 18:05:32
a którą kierowniczkę pukał ?
Kata 2016-02-15 19:25:59
Na zmianie wszyscy sie śmieją, ze tego małego trola. Współczuje jego zonie
MM 2016-02-16 10:14:26
Zazdroscisz? A nawet to w sumie skoro ich widzialas powinnas zatrzymac takie informache dla siebie
1
Marta 2016-02-16 11:30:35
A czego tu zazdrościć? Napompowanego dresika spod budki z piwem co jest zły, ze go na ochroniarza do remizy nie wzięli bo za mały jest?
MM 2016-02-16 21:47:49
Napompowanego dresika ? Haha :D. No wiesz skoro piszesz na formu o swoich fantazjach i robisz komuś koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to moze zazdrościsz że to nie padło akurat na Ciebie tylko tak jak to ujełaś na " kierowniczke". A w sumie skoro chcesz wiedzieć jak to dokładnie bylo to czemu nie zapytasz ich wprost? Brak Ci odwagi ? :D
lola 2016-02-17 02:01:58
na produkcję nawet cv nie potrzebne zatrudniają co leci od ukrainy co przyjdzie ale i ukrainki już nie chcą przychodzić do pracy za takie pieniądze a wymaaznia jak dla cyborgów. Obóz pracy jak za hitlera.
1
lola 2016-02-17 02:02:32
na produkcję nawet cv nie potrzebne zatrudniają co leci od ukrainy co przyjdzie ale i ukrainki już nie chcą przychodzić do pracy za takie pieniądze a wymaaznia jak dla cyborgów. Obóz pracy jak za hitlera.
xxxx 2016-02-17 02:08:36
kierowniczka jest jedna reszta to szefowie zmian i koordynatorzy
CD 2016-02-19 17:24:36
Co sie tak uczepiliście tego człowieka, coś wam zawinił ?
MM 2016-02-21 00:45:04
CD masz rację :) uczepiła się a nikomu nic nie zrobił ! Może po prostu koleżanka Marta nie ma swojego życia . I interesuje się nie swoimi sprawami.
Xxx 2016-02-22 08:57:04
To konfident jest i sprzedaje wszystkich.
1
Abc 2016-03-15 19:25:00
Odezwał sie tw Bolek
sleep 2016-05-13 22:26:32
Wydaje mi się, że ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy @jbnlnl, ale skoro pracownikom są w stanie zapewnić zatrudnienie w ramach umowy o pracę, to się nie dziwię, że są tak popularni teraz.
Zostaw swoją opinię o socopol - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie socopol