brak logo

Talent Stream

Warszawa

Opinie o Talent Stream

Opinia 2009-07-24 13:53:51
krótko i treściwie - ODRADZAM!!
ex McKinsey 2009-07-24 15:07:44
Jesli odpowiada ci praca w środowisku opartym na mikrozarządzaniu- polecam Talent Stream!
Mikrozarządzanie jest drobiazgowym kontrolowaniem działań członków zespołu. Lider, który mikrozarządza przywiązuje zbyt wielką wagę do szczegółów i stara się je poprawiać tak, żeby efekt w pełni odpowiadał jego oczekiwaniom. Taka osoba stale zagląda pracownikowi przez ramię, kwestionuje jego pracę i nie pozwala podejmować żadnych decyzji bez konsultacji.
Mikrozarządzanie prowadzi do niezadowolenia, spadku wydajności i kreatywności.
Więcej na temat tego, co może czekać cię w Talent Stream znajdziesz tutaj:
( usunięte przez administratora )
gość 2009-07-24 15:13:23
Dlaczego tak kategorycznie?
Słyszałem, że firma ma poważne problemy. Czy to prawda?
Opinia 2009-07-24 15:19:30
Oj tam od razu poważne - zwyczajnie nic sie nie dzieje:)
szukajacy_pracy 2009-07-24 15:24:04
Ale jakie problemy?
Opinia 2009-07-24 15:26:42
No finansowe ... kryzys ...
szukajacy_pracy 2009-07-24 15:28:34
Przeciez to solidna firma, ciagle daja jakies ogloszenia. Sam aplikowalem na IT, co prawda jeszcze sie nie odezwali, ale ogloszen maja duzo, a to znaczy, ze biznes sie kreci, jakie wiec problemy finansowe?
Opinia 2009-07-24 15:42:37
Ja tez sobie moge zamiesci 100 ogloszen i nic z tego nie wyniknie. To, ze firma ma mase ogloszen nie = temu ze ma tyle zlecen:) straszne ale prawdziwe ... a reszte sam sobie dopowiedz.
zniesmaczony 2009-07-24 18:08:56
Zdecydowanie odradzam! Atmosfera intryg, zakłamania, nieufności..szkoda słów..
człowiek z branży 2009-07-24 18:12:57
gość - 2009-07-24 15:12:55

Dlaczego tak kategorycznie?
Słyszałem, że firma ma poważne problemy. Czy to prawda?

Też słyszałem same złe rzeczy, podobno dzieją się tam niezłe cyrki:)
Moja znajoma brała swego czasu udział w rekrutacji do nich, całe szczęście nie przyjęła oferty..
Opinia 2009-07-31 16:02:17
Podsumowując - trzymać się jak najdalej od tej firmy.
ciekawska 2009-10-21 12:46:10
Panie geniuszu..mikrozarządzanie nie jest jakąś złą formą zarządzania, a w firmie, która ma 5 pracowników jest czymś zupełnie naturalnym i wcale nie musi być jakimś koszmarem.
specjalista 2009-11-17 20:22:14
Eee tam. To wszystko to jakas pisanina. Wszyscy sa winni po trochu i koniec. A najbardziej winny jest kryzys. Firma jak kazda inna, ot co.
specjalista 2009-11-17 20:22:19
Eee tam. To wszystko to jakas pisanina. Wszyscy sa winni po trochu i koniec. A najbardziej winny jest kryzys. Firma jak kazda inna, ot co.
... 2009-11-18 16:29:42
nic sie nie znacie, a to forum to jakies brednie
ojojoj 2009-11-27 11:17:53
Jasne, przecież wszystkie maleńkie firmy mają mikrozarządzanie, to genialny sposób rządzenia zespołem. Zwłaszcza czepianie się czcionek jest jednym z najważniejszych aspektów takiego zarządzania.
Ratek 2014-04-17 09:24:52
W likwidacji? Aż sam zaraz sprawdzę.. No to dla mnie wielki szok. A wiadomo co było powodem takiej a nie innej decyzji?
Wiko 2014-06-24 02:20:06
I co udało się zweryfikować co się z nimi dzieje, czy cokolwiek się z nimi dzieje, bo na forum już nikt się nie wypowiada.
miniek 2014-12-05 12:18:36
też ja nad tym ubolewam, bo chciałem się czegoś dowiedzieć bezpośrednio od pracowników, widzę, że niestety nikt nie jest chętny za bardzo do tego.. no i w sumie nie wiem gdzie teraz szukać informacji tak naprawdę.. pomożecie mi w tej kwestii, gdzie mogę znaleźć informacje o formie zatrudnienia w tej firmie?
kotek 2015-02-04 14:54:21
to jest generalnie zagraniczna firma, nie wiem czy oni w ogóle zatrudniają polaków tak naparwde, wydaje mi się, ze trzeba mieś dobrze opanowany język - mówię tu o angielskim - i dlatego ludzie nie pisza o tym na polskim forum już. poza tym jak kapitał jest zagraniczny to tz inne podejście do pracowników jest.
paweł 2015-02-24 17:24:49
a faktycznie może być tak jak mówisz @kote, bo firma jest zagranicza i pewnie nawet jeśli polaków zatrudniają to i tak nie mówią w tym języku w pracy, zapewne posługują sie tylko angielskim, a napewno te osoby, które obsługują zagraniczych klientów, no nie? Ciekawe bardzo jak to wszytsklo się potoczy teraz.
fajans 2015-03-11 20:28:48
Talent Stream jest platformą wyspecjalizowaną w rekrutacji w trzech sektorach rynku. Do ich obsługi posiadają wyspecjalizowane zespoły: -Account Staff, -Financial Select Recruitment - IT-One Staffing. Nie jest tak jak mówicie i szanse na zatrudnienie ma każdy. Oczywiście spełniający odpowiednie warunki
Janek 2016-05-19 10:31:22
@fajans a jakie to warunki? Widzę, że wiedzę o firmie masz dość szeroką, więc możesz też od razu dać znać, kiedy możemy spodziewać się nowych ofert pracy i rekrutacji :)
Zostaw swoją opinię o Talent Stream - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Talent Stream