brak logo

Jar-Pol

Kielce

Opinie o Jar-Pol

Krystyna 2017-05-24 05:16
Harley mój - my wiemy, że te wpisy są autorstwa tej samej osoby . On je rypie z pełną świadomością, a może ktoś się dz na to nabrać.
12
Zuzanna 2017-05-24 09:56
@Harley mój rozumiem, że Ty masz negatywną opinię na temat firmy. Co jest tego powodem?
@Olo czy mógłbyś powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach z Jar-Pol? Rozumiem, że dobrze firmę oceniasz. Chętnie dowiemy się dlaczego.
Wpisy merytoryczne, które zawierają więcej informacji będą bardzo cenne dla osób szukających opinii na temat firmy jako pracodawcy.
n 2017-05-24 21:05
Pracuję w Jar Pol jako rzeźnik i jestem szczęśliwy, że mam pracę na miejscu przez co mogę wiecej czasu spędzać z rodziną.
Aligato 2017-05-24 21:35
przyjmując sie do firmy jar-pol w grąbkowie to musisz wiedziec ze tu jest zasada numer jeden to zajechac ludzi i nie dac im zarobic ale juz ludzi jest coraz mniej bo sie zwalniają z tej nic nie wartej firmy i musisz wiedziec ze bedziesz miał odciągane od najniższej krajowej zero nadgodzin płatnych tylko goła stawka zero podwyżek chyba ze tempa ktore jest juz o dużo za szybkie i za mało płacone za to duza wypadkowosc nie zawsze zgłaszane przez ludzi i to duży błądnarka
17
Leon 2017-05-25 15:33
W Jar-Pol wykonuję czynności kontrolera higieny mięsa. Jestem zadowolony z zarobków co motywuje mnie do lepszej pracy.
Iwona 2017-05-26 07:45
Hahaaha.... . Rozbawiłeś mnie kolego tym Twoim siedemsetnym wpisem
16
ADAM 2017-06-02 13:18
ha ha gdzie czas na rodzine po 13 -16 godz harówki haha
14
Lech 2017-06-05 21:18
Jar-Pol to firma w której kiedyś pracowałem. Wspominam ją z sentymentem. Przyzwoity pracodawca
Czech 2017-06-06 08:38
Odezwał się po 10 dniach milczenia. Tym razem jako "były" pracownik. Jakie sentymentalne "wspomnienia".
9
Ozy 2017-06-06 19:27
gdyby firma jar-pol w Grąbkowie była taka dobra to ludzie by nie uciekali a juz nastepny sie niedawno zwolnił teraz majstry juz po mału stawają przy tasmie i pomagaja na wywózce i przepychają towar na chłodnie a z dobrej firmy nikt nie ucieka a tu uciekają małe stawki jak na taką harówe i za długo no i bedzie gorzej bo ludzie uciekaja i reszta bedzie harowac dłuzej by to zrobic a gdyby byli konkretni ludzie a nie dupy wołowe to mogło by sie radykalnie zmienic ale nie z tymi ludzmi szarpią a jak pojdzie jeden z drugim na chorobowe to od najniższej i urlop tak samo nie polecam tej firmy zwłaszcza w Grąbkowie nara
9
Olek2 2017-06-06 20:43
Mam dobre zdanie o Jar-Pol. Pracodawca dobrze płaci i jest w porządku.
kong 2017-06-07 16:04
teraz troche sie zluzuje ale tylko pare dni bo przyszli z innego zakładu i za pare dni wrócą do siebie i znów bedzie syf z godzinami czyli po 10 i wiecej ale chociaż te pare dni bedzie z godzinami normalnie lub normalniej a tempo nadal zabójcze normalnie formuła 1 no i ludzie odchodzą bo mają dosc tego nie polecam tej firmy
11
Dawid 2017-06-08 17:20
W Jar-Pol pracuję już kilka lat. Przyznaję firma ma dobre warunki bhp i bogaty socjal.
Wiesia 2017-06-09 08:09
Omijać szerokim łukiem.
6
Marek 2017-06-10 03:13
Jar-Pol jest ok. Szefostwo da dobrze zarobić.
Wacław 2017-06-10 20:23
Tia, całe 13 zł brutto. Szał, tylko dla zdetrminowanych
8
Wiesiek 2017-06-12 20:52
Czytam opinie o Jar-Pol i postanowiłem podzielić się swoimi doświadczeniami. Myślę że jest uczciwą i przyzwoitą firmą.
Oli 3 2017-06-13 06:49
Jar-Pol to firma w której obecnie pracuję. Nie narzekam. Mam dobrze płatną pracę. Jest ok
Krysia 2017-06-13 08:07
Jak to dobrze, że ZUS wreszcie zajmie się firmami outsourcingowymi. Skończą się wieczne umowy zlecenia i pracę ponad siły.
7
Zuzanna 2017-06-13 10:46
Dużo pojawia się różnych opinii zarówno pozytywnych jak i negatywnych, jednak brakuje w nich często konkretów. Co dokładnie wpływa na Twoją opinię na temat Jar-Pol jako pracodawcy?
W ogłoszeniach o pracę pojawia się informacja o wyżywieniu na terenie zakładu. Czy ktoś z Was mógłby powiedzieć coś więcej na temat tego jak działa ten benefit? Czy jest to opcja dostępna dla wszystkich pracowników?
Zainteresowany socjalem 2017-06-13 13:02
Wymień, na czym polega "bogaty socjal"? Ile pracownik dostaje zasiłków z ZFŚS, coś o paczkach dla dzieci z okazji dnia św. Mikołaja, dofinansowaniu wczasów pod gruszą, pakiecie medycznym. Skoro przyjacielu napisałeś o "bogatym socjalu", to wymień te wszystkie ewentualne profity, których mogę oczekiwać . Co do warunków bhp - proszę Cię o wymienienie liczby ręczników, mydła, odzieży ochronnej, dodatku na pranie otrzymujesz?
12
Tadzik 2017-06-15 17:17
Firma ma dobre warunki bhp ale nie tylko mają też bogaty system premiowania. Ogólnie Jar-Pol jest ok.
Zainteresowany socjalem 2017-06-15 21:08
Wciąż nie odpowiadasz na zadane Ci pytanie: "Wymień, na czym polega "bogaty socjal"? Ile pracownik dostaje zasiłków z ZFŚS, coś o paczkach dla dzieci z okazji dnia św. Mikołaja, dofinansowaniu wczasów pod gruszą, pakiecie medycznym. Skoro przyjacielu napisałeś o "bogatym socjalu", to wymień te wszystkie ewentualne profity, których mogę oczekiwać . Co do warunków bhp - proszę Cię o wymienienie liczby ręczników, mydła, odzieży ochronnej, dodatku na pranie , ile go otrzymujesz ?"
i
Na czym polega "bogaty system premiowania"?
9
Reks 2017-06-19 21:36
Jestem pracownikiem dużej firmy o nazwie Jar-Pol. Jako masarz pracuję od trzech lat. Jestem zadowolony z pracy bo jest dobrze płatna. Pracuję z sympatycznymi ludźmi.
Edek 2017-06-20 07:29
Jestem kontrolerem higieny mięsa w firmie Jar-Pol. Dobrze mi się tu pracuje. Często są premie i podwyżki.
Zuzanna 2017-06-21 10:23
@Edek @Reks chętnie dowiemy się więcej o poszczególnych działach w firmie. Jak wygląda Wasza codzienna praca? Co sprawia, że jesteście z niej zadowoleni?
Redi 2017-06-22 20:42
Mój zawód to ubojowy. Jestem starym pracownikiem Jar-Pol. Praca w firmie jest przyjemna mam dobre warunki bhp. Ogólnie jest w porządku..
Odpowiedz na pytania! 2017-06-22 20:55
Wciąż nie odpowiadasz na zadane Ci pytanie: "Wymień, na czym polega "bogaty socjal"? Ile pracownik dostaje zasiłków z ZFŚS, coś o paczkach dla dzieci z okazji dnia św. Mikołaja, dofinansowaniu wczasów pod gruszą, pakiecie medycznym. Skoro przyjacielu napisałeś o "bogatym socjalu", to wymień te wszystkie ewentualne profity, których mogę oczekiwać . Co do warunków bhp - proszę Cię o wymienienie liczby ręczników, mydła, odzieży ochronnej, dodatku na pranie , ile go otrzymujesz ?"
i
Na czym polega "bogaty system premiowania"?
7
Kamil 2017-07-03 20:30
Witam. Pracuję w Jar-Pol od dwóch lat i przyznaje firma dobrze prosperująca którą stać na wysokie wynagrodzenia dla swoich pracowników.
Tomi 2017-07-04 06:23
Jar-Pol jest moim pracodawcą i chwalę sobie pracę w tej firmie. Mam dobrze płatną pracę a czasami i nagroda się trafi.
Dzieła zebrane - Kamil (pracował, pracuje)? 2017-07-04 09:53
"Kamil 2015-06-16 19:13
Wykonuję pracę rozbieracza w JAR-POL.Szef ma bardzo dobre podejście do pracownika.Płace wy-płacane na czas a samo traktowanie pracownika jest na bardzo wysokim poziomie. Ludzie sympa-tyczni. Wypłaty na czas a i często są premie czy nagrody. Szef umie docenic swojego pracownika Świetny pracodawca.

Kamil 2015-11-27 10:18
Pracowałem w JAR-POL w zawodzie masarza.Atmosfera w pracy koleżeńska.Szef uczciwy i sprawie-dliwie traktujący pracowników.Płaca dość dobra.Warunki sanitarno-epidemiologiczne przyzwoite.Myślę że Jar-Pol jest dobrym pracodawcą.

Kamil 2016-01-29 08:53
Znalazłem stronę z opniami odnośnie JAR-POL. Pracowałem przez kilka miesięcy jako rozbie-racz.Muszę przyznać że firma spełnia wymagania pod względem BHP. Koleżeńska atmosfera uprzy-jemniała pracę.Jar-Pol jest ok.

Kamil 2016-02-26 09:22
Moja opnia odnośnie JAR-POL jest jak najbardziej pozytywna.Pracowałem w firmie kilka misięcy na stanowisku ubojowy.Muszę przychylić się do opinii że firma jak najbardzie spełnia wymagania pod względem BHP. Miła atmosfera uprzyjemniała pracę.Jar-Pol jest super firmą.

Kamil 2016-03-17 21:06
Nie rozumiem ludzi którzy spisują i wklejają tu opinie.Pracuje w Jar Pol jakiś czas i uważam że firma jest w porządku.

Kamil 2017-04-18 20:39
Pracowałem w Jar-Pol. Zarobki były ok. Na klimat pracy też nie narzekałem.

Kamil 2017-07-03 20:30
Witam. Pracuję w Jar-Pol od dwóch lat i przyznaje firma dobrze prosperująca którą stać na wysokie wynagrodzenia dla swoich pracowników.
"
5
Irek 2017-07-06 06:54
W Jar-Pol pracuję kilka lat i przychylam się do pozytywnych wypowiedzi. Bogaty socjal i warunki pracy też dość dobre.
"CHWALĘ SOBIE" (ta sama osoba, różne nicki) 2017-07-06 07:53
"wojtas 2015-02-17 21:17
Zacząłem pracować w Jar-Polu dwa lata temu. Zaczynałem jako pomocnik, teraz sam wiem co i jak. CHWALĘ SOBIE podejście pracodawcy do pracowników. Napracować się trzeba - fakt, jednak atmosfera jaka panuje wśród załogi pomaga zapomnieć o całym zmęczeniu. Po całym miesiącu pracy wypłata na konto i na czas. Dla mnie te rzeczy są ważne.

Zenek 2015-06-24 20:56
Jestem byłym pracownikiem JAR-POL.Wykonywałem zawód rzeźnika.CHWALĘ SOBIE pracę nie tylko ze względu na bardzo dobre warunki BHP ale i wysoki standard sanitarno-epidemiologiczne.Wynagrodzenie jest adekwatne do wykonywanej pracy.Z urlopem też nigdy nie było problemu. Dobry pracodawca.

Pracownik 2016-01-29 08:43
Kilka lat pracowałem w JAR-POL w zawodzie kontrolera higieny mięsa.CHWALĘ SOBIE bo praca była dobrze płatna.Tak ogólnie praca w Jar-Pol była w porządku.

Zygi 2016-02-01 03:12
Firma Jar-Pol dała mi zatrudnienia, świetnie. Praca fajna, a i zarobki też niczego sobie. CHWALĘ SOBIE i jedno i drugie.

Zero 2016-07-22 20:55
Pracuję w Firmie JAR-POL na stanowisku kontrolera higieny mięsa już sporo czasu.Pracodawca ucz-ciwy i dobrze płaci. Wszystkim znajomym CHWALĘ SOBIE pracę w JAR-POL.Dodatkowo koleżeńska atmosfera umila pracę.

Leszek 2016-08-26 09:26
Jestem masażem w JAR-POL i bardzo CHWALĘ SOBIE pracę w Jar-Pol. Prestiżowa firma słynie ze swych wyrobów, co się przekłada na bardzo dobre warunki pracy.

Maks 2016-08-26 09:33
Jar-Pol jest dobrym pracodawcą. Pracuję w zakładzie już kilka lat na stanowisku kontrolera higieny mięsa. Ogólnie CHWALĘ SOBIE w tym zakładzie.

Wiesiek 2016-08-26 09:33
Słyszałem, że Jar-Pol jest dobrym pracodawcą, więc niedawno przyjąłem się, jako masarz. Ogólnie CHWALĘ SOBIE pracę w tym zakładzie i podzielam dobrą opinię.

Adam 2016-12-18 20:46
CHWALĘ SOBIE pracę w Jar-Pol jako kontroler higieny mięsa. Na płacę nie mogę narzekać. Sympatyczni ludzie.

Jarek 2016-12-20 20:36
W Jar-Pol pracuję od niedawna i wykonuję zawód masarza. CHWALĘ SOBIE pracę, przyjemny klimat. Ogólnie jest ok.

Pawlo 2017-04-28 05:24
Z zawodu jestem ubojowym. CHWALĘ SOBIE pracę w Jar-Pol po względem finansowym. Częste premie motywują do pracy.

Tomi 2017-07-04 06:23
Jar-Pol jest moim pracodawcą i CHWALĘ SOBIE pracę w tej firmie. Mam dobrze płatną pracę a czasami i nagroda się trafi."
3
Bolo 2017-07-09 14:45
w firmie jar-pol w grąbkowie nie ma socjalu ani dopłat do wczasów pod gruszą dostajesz najniższą krajowa i od tego jest odprowadzany podatek a reszta kasy nie oficjalnie bez podatku do reki paczki czasami są chyba że góze brakuje kasy to wymyslą ze jest za cos kara i paczek nie ma jedzenie jest na zakładzie to fakt jakie jest to jest ale cos tam jest a ogólnie ludzie nadal odchodzą znowu niedawno sie zwolniło miejsce ogólnie radze omijac szerokim łukiem tą firme ale jak ktos chce to zapraszam tylko musi sie przygotowac na ostrą jazde i nie adekwatne zarobki do wysiłku a i tak za długo nikt nie wytrzyma tego tempa tu nie jest normalna praca tu sie patrzy ludzi wykonczyc by oni jeszcze zdążyli sie dorobic taka prawda a ludie na to pozwalaja ci co jeszcze zostali a trzeba pamietac ze oni czyli góra jest zależna od ludzi a nie odwrotnie no ale duzo jest przydupasów nara
5
Wicek 2017-07-10 20:36
Jestem starym pracownikiem Jar-Pol. Pracodawca jest w porządku.
Wacek 2017-07-11 07:35
Zwrot "w porządku" użyłeś już 24 razy.
Kamil 1 2017-07-11 17:04
Praca w Jar-Pol mi odpowiada bo można dobrze zarobić.
Remigiusz 2017-07-13 16:24
Pracuje w Jar-Pol od roku i nie narzekam na zarobki.
Leopold 2017-07-14 07:52
Najniższa krajowa, zapieprz, zero socjalu.
1
Norbert 2017-07-14 09:35
Dzięki firmie Jar Pol mam pracę, mam umowę i wynagrodzenie adekwatne do wykonywanej pracy.
Adekwatny 2017-07-14 13:24
Zwrot "adekwatne wynagrodzenie" użyłeś już 24.06.2015r posługując się nickiem Zenek
Jaś 2017-07-17 17:04
Jestem związany z Jar-Pol od kilku lat. Jako masarz na zarobki nie narzekam.
Zuzanna 2017-07-18 13:38
@Wacek @"CHWALĘ SOBIE" (ta sama osoba, różne nicki) @Adekwatny
jesteś osobą (osobami?), która jak widzę bardzo wnikliwie zapoznaje się z komentarzami na wątku. W jaki sposób Ty jesteś związany z Jar-Pol? Jesteś jego pracownikiem? Może mógłbyś zostawić swój komentarz, który pokaże jak wygląda praca w firmie oraz jak oceniasz ją jako pracodawcę?
Paweł 2017-07-18 19:31
Pracuję w Jar-Pol od roku jako ubojowy. Pracodawca w porządku.

Olaf 2017-07-20 07:00
Z zawodu jestem masarzem i pracuję w Jar-Pol. Dość dobrze zarabiam. Fajni ludzie. Ogólnie jest ok.
Witek 2017-07-20 07:36
Ale bzdury piszę jakiś gostek, nie dajcie się nabrać.
Damian 2017-07-20 14:16
W firmie Jar Pol pracuje mi się spokojnie nie ma zazdrości, rywalizacji ani konfliktów.
Bolek 2017-07-20 14:57
Osobiście uważam iż to dobry pracodawca. Według mnie dostaję dobre pieniądze za pracę którą wykonuję.
Kamil 1 2017-07-21 06:29
Mam pracę w Jar-Pol jako jeliciarz. Firma porządna. Pracodawca dobrze traktuje swoich pracowników. Często stosuje premie. Na zarobki nie narzekam.
zainteresowany 2017-07-21 07:46
Podaj stawkę, a nie wal tych farmazonów pod różnymi imionami. Czekamy na konkrety.
4
Zostaw swoją opinię o Jar-Pol - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jar-Pol