brak logo

Jar-Pol

Kielce

Opinie o Jar-Pol

Fascynująca opowieść 2016-08-26 21:44:43
Uderz w stół, a nożyce się odezwą.
Tyle dni nadworny pisarz siedział cicho. Aż tu po 3 tygodniach eksplodowała jego twórczość.
Dzisiaj dał popis. Zaczęło się o godz.8.32. Nasz mądraliński nie wytrzymał godziny i jego talent eksplodował o godz. 9.20. Kolejne wypociny napisał minutę później tj. o godz. 9.21.11. Niespełna 47 sekund później beknął ponownie (9.21.58).
Ale to wciąż mało!.
Po kolejnej minucie i 12 sekundach (9.23.10) wystękał kolejny wpis.
Mała przerwa na siku – 2 minuty i 32 sekundy i …. kolejne dzieło (9.25.42).
Jeszcze mało! Jak mus to mus – minęła minuta (9.26.42) i mamy następne beknięcie. SEKUNDĘ później (9.26.43), na zasadzie kopiuj i wklej pojawiło się kolejne dzieło. Nasz bohater idzie jeszcze dalej, 52 sekundy później (9.27.35) następną bajkę.
WCIĄŻ MAŁO – kolejne 45 sekund (9.28.20) – wpis. Koniec? Nie a gdzie tam? 47 sekund i …. nowy wpis (9.29.07). Jak w zegarku – 43 sekundy (9.29.50) – i musimy znowu czytać. Nasz wierszokleta nie pada ze zmęczenia, krótki odpoczynek – 49 sekund i …. (9.30.29). Co robić jak rączki świerzbią? Trzeba odpocząć 40 sekund i… do dzieła (9.31.19). Akcja nabiera tempa. Mija 37 sekund (9.32.06) i pojawia się wrzutka. Czas odpocząć, więc mija 55 sekund (9.33.01), by wystękać „cuś”.
Ledwo przeczytaliśmy wcześniejsze dyrdymały, a tu po 50 sekundach (9.33.51), nowe beknięcie. Wyczerpany autor padł na fotel i usnął do godziny 9.58. Wyraźnie stracił na animuszu bo odezwał się ponownie po godz. 12.
Bambaryła 2016-09-05 08:02:34
W zależności co trzeba napisać: masarzem, jeliciarzem, kontrolerem higieny mięsa, operatorem urządzeń przetwórstwa mięsnego... do wyboru do koloru. Siadasz przy klawiaturze i piszesz, nie zapominając o 100 róźnych nickach.
2
AH 2016-09-06 14:37:31
Prezesie gratulacje ode mnie . Idź dalej tą drogą nie patrz na szczekających z zazdrości.
AH 2016-09-06 14:38:10
Prezesie gratulacje ode mnie . Idź dalej tą drogą nie patrz na szczekających z zazdrości.
Jarzabek 2016-09-06 21:58:24
Czyżby nicków zabrakło?. Ale IP to samo.
Je 2016-09-07 00:05:11
Jeżeli to jakaś ubojnia to współczuję wszystkim którzy tam pracują, osobiście wolałbym korę z drzew wpierdalać niż brać udział w czymś takim, czyli krótko mówiąc w mordowaniu
zadowolony 2016-09-07 07:55:03
Z tego , że poszli i znaleźli sobie lepszą pracę, bez pośrednika
były 2016-09-08 07:47:19
Zapewniam - nie warto
były 2016-09-08 07:47:42
Zapewniam - nie warto
MAX 2016-09-08 11:42:10
Pracował w tej firmie przeszło rok praca ciężka ale znośna zarobki dobre ale jednemu z kierowników nie jakiemu[popychadło] w główce sie troche poprzewracało i zacząl wprowadzać swoje wymysły ludzi którzy nic nie umieli ale siedzieli cicho trzymał a takich którzy znali swoja robote i nie dali sobie ściemy wmówić zwalniał .Takze na koniec w miare byłem zadowolony ale wiem jedno jak sie na czymś nie znasz to sie nie odzywasz ,wedle mnie kierownik na bardzo duze podszkolenie bo pojęcia 0000000000!!!
Adam 2016-09-27 10:37:53
W firmie Jar-Pol pracuję już bardzo długo i według mnie jest to pracodawca godny zaufania.
obserwator 2016-09-27 12:12:59
Wiemy, wiemy ... Nazbierało się tych wpisów: jako masarz, kontroler higieny mięsa, rozbieracz, jeliciarz, operator maszyn do przetwórstwa mięsa ... Jednym słowem facet uniwersalny. Tylko lata pracy się lekko rozjechały ( paracował, pracuje 2 , 3, kilka lat, rok). Jednym słowem zaczęło się, a było już tak dobrze.
Zenek kolega Bożenki 2016-09-27 12:15:39
wirtualnym
Irek 2016-09-27 21:14:41
Pracą w Jar Pol jestem bardzo zadowolony bo pracodawca i pracownicy bardzo mile mnie przyjęli, służyli radą i pomocą kiedy tego potrzebowałem. Cieszę się że tu pracuję.
gość 2016-09-28 07:54:45
Inni płacą więcej i socjal lepszy.
gość 2016-09-28 08:15:32
Osobiście uważam, iż firma Jar-Pol to bardzo dobry pracodawca.
gość 2016-09-28 09:46:25
Sądząc po wpisach jednego operatora (pod wieloma nickami ) toż to RAJ na ziemi
1
Alan 2016-09-29 07:59:37
Pracuję w firmie jako rzeźnik i jestem zadowolony ze swojej pracy oraz z warunków jakie zapewnia pracodawca.
Dżastin 2016-09-29 08:58:03
Nie pracuję w tej firmie i jestem zadowolony ze swojej decyzji.
Witek 2016-09-29 09:38:18
Wypłata na czas i dobre warunki pracy. To się dla mnie liczy i dlatego pracuję w firmie Jar-Pol
Gienek 2016-09-29 17:46:06
Jestem wieloletnim pracownikiem i pracuję w Jar-Pol jako masaż. Jestem zadowolony z pracy w firmie gdyż moje zarobki są dość dobre a i pod względem warunków pracy nieźle.
Admin 2016-09-29 17:47:07
Oceniam Jar-Pol wysoko pod względem warunków pracy. Wykonuję zawód jeliciarza. Jako pracownik muszę powiedzieć, że pracodawca jest uczciwy. Za dobrą pracę wynagradza premią.
Lutek 2016-09-29 19:34:29
"Gienek" i "Admin" ta sama osoba wyprodukowała powyższe wpisy w przeciągu 59 sekund
Jelo 2016-09-29 20:14:48
Przyjąłem się do Jar-Pol niedawno i nie żałuje że tu pracuję. Dobry pracodawca to muszę przyznać .Standard pracy wysoki. Ogólnie jest ok
Adam Adam 2016-09-30 05:46:12
Pracuję w Jar-Pol jako ubojowy i jestem zadowolony z pracy w tej firmie.
Oli 2016-09-30 06:20:52
Jestem z zawodu kontrolerem higieny mięsa w firmie Jar- Pol. Jestem zadowolony z pracy. Warunki płacowe są ok.
"Gienek" plącze się w zeznaniach 2016-09-30 07:45:41
"
Gienek
2016-01-29 08:56:28
Pracuję w JAR-POL jako kontroler higieny mięsa wiele lat.Jestem zadowolony z pracy w tej firmie.Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna.Wynagrodzenie bardzo dobre i wypłacane na czas.Warunki sanitarno-epidemiologiczne też zadowalające.Jednym słowem Jar-Pol to dobry pracodawca.

Gienek
2016-07-05 19:24:51
Pracuję w Jar-Pol jako masarz.Mam dobre zdanie o firmie. Zarobki bardzo dobre wzbogacone o premie. Warunki BHP przyzwoite.

Gienek 2016-07-22 20:49:04
Wykonuję pracę jeliciarza w JAR-POL.Firma stateczna na rynku pracy.Wzorowy pracodawca. Warunk BHP wporządku.

Gienek 2016-09-29 17:46:06
Jestem wieloletnim pracownikiem i pracuję w Jar-Pol jako masaż. Jestem zadowolony z pracy w firmie gdyż moje zarobki są dość dobre a i pod względem warunków pracy nieźle.
"
"Admin" kręci w zeznaniach 2016-09-30 07:48:01
Admin 2016-08-26 09:29:07
Pracuję w JAR-Pol i wykonuję zawód ubojowego. Muszę przyznać, że pracodawca dobrze wynagradza i warunki pracy też są ok.

Admin 2016-09-29 17:47:07
Oceniam Jar-Pol wysoko pod względem warunków pracy. Wykonuję zawód jeliciarza. Jako pracownik muszę powiedzieć, że pracodawca jest uczciwy. Za dobrą pracę wynagradza premią.

Lelek 2016-09-30 08:03:23
Wykonuję zawód jeliciarza w Jar-Pol i wysoko oceniam warunki BHP i pracy.
Juri 2016-09-30 08:18:53
Jar-Pol to porządny pracodawca. Pracuję w zakładzie jako ubojowy. Dobrze mi się tu pracuje warunki sanitarne i BHP są w porządku a i zarobki na dość dobrym poziomie.
Oli 2016-09-30 08:32:03
Pracuję w zakładzie Jar-Pol jako ubojowy. Warunki sanitarne i BHP są w porządku. Firma jest ok.
Robert 2016-09-30 08:50:45
Uważam, iż firma Jar-Pol to dobry pracodawca.
Igo 2016-09-30 09:04:11
Pracuję w Jar-Pol jako jeliciarz i ogólnie dobrze mi się pracuje. Zadowolony jestem z zarobków.
Widzacy 2016-09-30 09:39:21
Trzeba jakoś przykryć niewygodne wpisy, więc mamy do czynienia z klepaniem standardowych formułek
Men 2016-09-30 10:08:46
Pracuję jako kontroler higieny mięsa w firmie Jar- Pol. Płaca jest ok. Sympatyczna atmosfera.
lelo 2016-09-30 23:25:18
Jeśli szukasz firmy godnej zaufania to polecam firmę Jar-Pol która zapewnia bardzo dobre warunki zatrudnienia.
Karol 2016-10-01 01:50:46
Pracuję dla Jar-Polu od ponad roku. Jak dotąd wszystko jest w porządku.
Widzący 2016-10-01 16:11:35
Dwa wpisy w przeciągu 4 minut o 2 w nocy!!!!
Gieniusz 2016-10-15 00:08:25
Tylko cham bez szkoły to usilne wybielanie na forum wymyślił bo myśli że będzie to czytał tak jak on cham bez szkoły . Żenada ta " firma" . ale najlepiej zarabia się jako pośrednik -na czyimś garbie
Gieniusz 2016-10-15 00:10:06
Tylko cham bez szkoły to usilne wybielanie na forum wymyślił bo myśli że będzie to czytał tak jak on cham bez szkoły . Żenada ta " firma" . ale najlepiej zarabia się jako pośrednik -na czyimś garbie
sek 2016-10-15 15:26:20
jar-pol w grąbkowie to totalny wyzysk praca miala byc max 10h a jest 11do 12h i za marne grosze zadnych podwyzek i premii tylko tasme podkrecaja ze ludzie juz siadaja to nie praca tylko harowa wyzysk na maxa nie polecam w ogóle pracy w jar-polu w grąbkowie mysle ze jarek o wielu zeczach nie wie jak tu sie haroje a nie pracuje ludzie juz maja dosc i duzo sie zwolnilo ludzi niema a ta garstka co zostala haroje jak niewolnicy szambo nie polecam w grąbkowie chyba ze jarek cos z tym zrobi.
obserwator 2016-10-15 18:44:04
Oj tam, oj tam, przecież na tym forum jest jeden człowiek, który pod setką nicków zaraz będzie klepał setkę bzdurnych wpisów jak to przyjemie i radośnie jest w tym kisielku
joker 2016-10-17 21:39:32
jar-pol w grąbkowie to totalny wyzysk praca miala byc max 10h a jest 11do 12 h brak jakiej kolwiek motywacji po prostu jest za szybko za ciasno za male zarobki jarek chyba wielu rzeczy nie wie co dzieje sie w grąbkowie to narazie tyle
zylo 2016-10-21 13:10:20
posrednik robi co chce i ma wolna reke w tym co robi i zarabia hoho o duzo za duzo a ludzie nie maja zadnych premii i podwyżek a ludzie na to wszystko robia i oni o tym zapominaja i maja gdzies ludzi a ludzi jest juz coraz mniej i robi sie coraz dłuzej a tempo jest tez o duzo za szybkie ale wykorzystuja głupote ludzi ktorzy tam pracója bo to w wiekszosci barany delikatnie mówiac i robią ludz głupich na każdym kroku nie polecam jar-polu w Grąbkowie totalne szambo
Pan x 2016-11-03 20:47:50
Witam. Pracuję w Jar-Pol jako masaż. Praca satysfakcjonuje mnie w pełni. Miły klimat a i zarobić też można.
Łukasz 2016-11-03 21:44:58
W firmie tej pracuję już kilka lat i wiem, że firma ta potrafi zadbać o swoje interesy i o pracowników. Panuje tu sympatyczna atmosfera i ludzie chętnie tu pracują.
Pan Y 2016-11-03 22:14:37
Upiór wyszedł z szafy po wielu dniach milczenia
bajkopisarz 2016-11-03 22:30:59
Można pisać - w końcu ten nick został użyty tylko dwa razy
Maciek 2016-11-07 20:28:28
Pracuję w Jar Pol i jestem zadowolony, mam bardzo dobry kontakt z ludźmi którzy są bardzo mili, nie ma żadnej rywalizacji a kiedy potrzeba pomagają sobie wzajemnie. Jest super.
Maciek 2 2016-11-08 07:53:04
No i zarabiam 10 zł brutto na godzinę przy umowie zlecenia
1
Zostaw swoją opinię o Jar-Pol - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jar-Pol