brak logo

Jar-Pol

Kielce

Opinie o Jar-Pol

Edek 2017-06-20 07:29
Jestem kontrolerem higieny mięsa w firmie Jar-Pol. Dobrze mi się tu pracuje. Często są premie i podwyżki.
Zuzanna 2017-06-21 10:23
@Edek @Reks chętnie dowiemy się więcej o poszczególnych działach w firmie. Jak wygląda Wasza codzienna praca? Co sprawia, że jesteście z niej zadowoleni?
Redi 2017-06-22 20:42
Mój zawód to ubojowy. Jestem starym pracownikiem Jar-Pol. Praca w firmie jest przyjemna mam dobre warunki bhp. Ogólnie jest w porządku..
Odpowiedz na pytania! 2017-06-22 20:55
Wciąż nie odpowiadasz na zadane Ci pytanie: "Wymień, na czym polega "bogaty socjal"? Ile pracownik dostaje zasiłków z ZFŚS, coś o paczkach dla dzieci z okazji dnia św. Mikołaja, dofinansowaniu wczasów pod gruszą, pakiecie medycznym. Skoro przyjacielu napisałeś o "bogatym socjalu", to wymień te wszystkie ewentualne profity, których mogę oczekiwać . Co do warunków bhp - proszę Cię o wymienienie liczby ręczników, mydła, odzieży ochronnej, dodatku na pranie , ile go otrzymujesz ?"
i
Na czym polega "bogaty system premiowania"?
16
Kamil 2017-07-03 20:30
Witam. Pracuję w Jar-Pol od dwóch lat i przyznaje firma dobrze prosperująca którą stać na wysokie wynagrodzenia dla swoich pracowników.
Tomi 2017-07-04 06:23
Jar-Pol jest moim pracodawcą i chwalę sobie pracę w tej firmie. Mam dobrze płatną pracę a czasami i nagroda się trafi.
Dzieła zebrane - Kamil (pracował, pracuje)? 2017-07-04 09:53
"Kamil 2015-06-16 19:13
Wykonuję pracę rozbieracza w JAR-POL.Szef ma bardzo dobre podejście do pracownika.Płace wy-płacane na czas a samo traktowanie pracownika jest na bardzo wysokim poziomie. Ludzie sympa-tyczni. Wypłaty na czas a i często są premie czy nagrody. Szef umie docenic swojego pracownika Świetny pracodawca.

Kamil 2015-11-27 10:18
Pracowałem w JAR-POL w zawodzie masarza.Atmosfera w pracy koleżeńska.Szef uczciwy i sprawie-dliwie traktujący pracowników.Płaca dość dobra.Warunki sanitarno-epidemiologiczne przyzwoite.Myślę że Jar-Pol jest dobrym pracodawcą.

Kamil 2016-01-29 08:53
Znalazłem stronę z opniami odnośnie JAR-POL. Pracowałem przez kilka miesięcy jako rozbie-racz.Muszę przyznać że firma spełnia wymagania pod względem BHP. Koleżeńska atmosfera uprzy-jemniała pracę.Jar-Pol jest ok.

Kamil 2016-02-26 09:22
Moja opnia odnośnie JAR-POL jest jak najbardziej pozytywna.Pracowałem w firmie kilka misięcy na stanowisku ubojowy.Muszę przychylić się do opinii że firma jak najbardzie spełnia wymagania pod względem BHP. Miła atmosfera uprzyjemniała pracę.Jar-Pol jest super firmą.

Kamil 2016-03-17 21:06
Nie rozumiem ludzi którzy spisują i wklejają tu opinie.Pracuje w Jar Pol jakiś czas i uważam że firma jest w porządku.

Kamil 2017-04-18 20:39
Pracowałem w Jar-Pol. Zarobki były ok. Na klimat pracy też nie narzekałem.

Kamil 2017-07-03 20:30
Witam. Pracuję w Jar-Pol od dwóch lat i przyznaje firma dobrze prosperująca którą stać na wysokie wynagrodzenia dla swoich pracowników.
"
12
Irek 2017-07-06 06:54
W Jar-Pol pracuję kilka lat i przychylam się do pozytywnych wypowiedzi. Bogaty socjal i warunki pracy też dość dobre.
"CHWALĘ SOBIE" (ta sama osoba, różne nicki) 2017-07-06 07:53
"wojtas 2015-02-17 21:17
Zacząłem pracować w Jar-Polu dwa lata temu. Zaczynałem jako pomocnik, teraz sam wiem co i jak. CHWALĘ SOBIE podejście pracodawcy do pracowników. Napracować się trzeba - fakt, jednak atmosfera jaka panuje wśród załogi pomaga zapomnieć o całym zmęczeniu. Po całym miesiącu pracy wypłata na konto i na czas. Dla mnie te rzeczy są ważne.

Zenek 2015-06-24 20:56
Jestem byłym pracownikiem JAR-POL.Wykonywałem zawód rzeźnika.CHWALĘ SOBIE pracę nie tylko ze względu na bardzo dobre warunki BHP ale i wysoki standard sanitarno-epidemiologiczne.Wynagrodzenie jest adekwatne do wykonywanej pracy.Z urlopem też nigdy nie było problemu. Dobry pracodawca.

Pracownik 2016-01-29 08:43
Kilka lat pracowałem w JAR-POL w zawodzie kontrolera higieny mięsa.CHWALĘ SOBIE bo praca była dobrze płatna.Tak ogólnie praca w Jar-Pol była w porządku.

Zygi 2016-02-01 03:12
Firma Jar-Pol dała mi zatrudnienia, świetnie. Praca fajna, a i zarobki też niczego sobie. CHWALĘ SOBIE i jedno i drugie.

Zero 2016-07-22 20:55
Pracuję w Firmie JAR-POL na stanowisku kontrolera higieny mięsa już sporo czasu.Pracodawca ucz-ciwy i dobrze płaci. Wszystkim znajomym CHWALĘ SOBIE pracę w JAR-POL.Dodatkowo koleżeńska atmosfera umila pracę.

Leszek 2016-08-26 09:26
Jestem masażem w JAR-POL i bardzo CHWALĘ SOBIE pracę w Jar-Pol. Prestiżowa firma słynie ze swych wyrobów, co się przekłada na bardzo dobre warunki pracy.

Maks 2016-08-26 09:33
Jar-Pol jest dobrym pracodawcą. Pracuję w zakładzie już kilka lat na stanowisku kontrolera higieny mięsa. Ogólnie CHWALĘ SOBIE w tym zakładzie.

Wiesiek 2016-08-26 09:33
Słyszałem, że Jar-Pol jest dobrym pracodawcą, więc niedawno przyjąłem się, jako masarz. Ogólnie CHWALĘ SOBIE pracę w tym zakładzie i podzielam dobrą opinię.

Adam 2016-12-18 20:46
CHWALĘ SOBIE pracę w Jar-Pol jako kontroler higieny mięsa. Na płacę nie mogę narzekać. Sympatyczni ludzie.

Jarek 2016-12-20 20:36
W Jar-Pol pracuję od niedawna i wykonuję zawód masarza. CHWALĘ SOBIE pracę, przyjemny klimat. Ogólnie jest ok.

Pawlo 2017-04-28 05:24
Z zawodu jestem ubojowym. CHWALĘ SOBIE pracę w Jar-Pol po względem finansowym. Częste premie motywują do pracy.

Tomi 2017-07-04 06:23
Jar-Pol jest moim pracodawcą i CHWALĘ SOBIE pracę w tej firmie. Mam dobrze płatną pracę a czasami i nagroda się trafi."
10
Bolo 2017-07-09 14:45
w firmie jar-pol w grąbkowie nie ma socjalu ani dopłat do wczasów pod gruszą dostajesz najniższą krajowa i od tego jest odprowadzany podatek a reszta kasy nie oficjalnie bez podatku do reki paczki czasami są chyba że góze brakuje kasy to wymyslą ze jest za cos kara i paczek nie ma jedzenie jest na zakładzie to fakt jakie jest to jest ale cos tam jest a ogólnie ludzie nadal odchodzą znowu niedawno sie zwolniło miejsce ogólnie radze omijac szerokim łukiem tą firme ale jak ktos chce to zapraszam tylko musi sie przygotowac na ostrą jazde i nie adekwatne zarobki do wysiłku a i tak za długo nikt nie wytrzyma tego tempa tu nie jest normalna praca tu sie patrzy ludzi wykonczyc by oni jeszcze zdążyli sie dorobic taka prawda a ludie na to pozwalaja ci co jeszcze zostali a trzeba pamietac ze oni czyli góra jest zależna od ludzi a nie odwrotnie no ale duzo jest przydupasów nara
17
Wicek 2017-07-10 20:36
Jestem starym pracownikiem Jar-Pol. Pracodawca jest w porządku.
Wacek 2017-07-11 07:35
Zwrot "w porządku" użyłeś już 24 razy.
7
Kamil 1 2017-07-11 17:04
Praca w Jar-Pol mi odpowiada bo można dobrze zarobić.
Remigiusz 2017-07-13 16:24
Pracuje w Jar-Pol od roku i nie narzekam na zarobki.
Leopold 2017-07-14 07:52
Najniższa krajowa, zapieprz, zero socjalu.
6
Norbert 2017-07-14 09:35
Dzięki firmie Jar Pol mam pracę, mam umowę i wynagrodzenie adekwatne do wykonywanej pracy.
Adekwatny 2017-07-14 13:24
Zwrot "adekwatne wynagrodzenie" użyłeś już 24.06.2015r posługując się nickiem Zenek
5
Jaś 2017-07-17 17:04
Jestem związany z Jar-Pol od kilku lat. Jako masarz na zarobki nie narzekam.
Zuzanna 2017-07-18 13:38
@Wacek @"CHWALĘ SOBIE" (ta sama osoba, różne nicki) @Adekwatny
jesteś osobą (osobami?), która jak widzę bardzo wnikliwie zapoznaje się z komentarzami na wątku. W jaki sposób Ty jesteś związany z Jar-Pol? Jesteś jego pracownikiem? Może mógłbyś zostawić swój komentarz, który pokaże jak wygląda praca w firmie oraz jak oceniasz ją jako pracodawcę?
Paweł 2017-07-18 19:31
Pracuję w Jar-Pol od roku jako ubojowy. Pracodawca w porządku.

Olaf 2017-07-20 07:00
Z zawodu jestem masarzem i pracuję w Jar-Pol. Dość dobrze zarabiam. Fajni ludzie. Ogólnie jest ok.
Witek 2017-07-20 07:36
Ale bzdury piszę jakiś gostek, nie dajcie się nabrać.
5
Damian 2017-07-20 14:16
W firmie Jar Pol pracuje mi się spokojnie nie ma zazdrości, rywalizacji ani konfliktów.
Bolek 2017-07-20 14:57
Osobiście uważam iż to dobry pracodawca. Według mnie dostaję dobre pieniądze za pracę którą wykonuję.
Kamil 1 2017-07-21 06:29
Mam pracę w Jar-Pol jako jeliciarz. Firma porządna. Pracodawca dobrze traktuje swoich pracowników. Często stosuje premie. Na zarobki nie narzekam.
zainteresowany 2017-07-21 07:46
Podaj stawkę, a nie wal tych farmazonów pod różnymi imionami. Czekamy na konkrety.
21
Lolo 2017-08-01 19:42
w firmie jar-pol w Grąbkowie nie pracuje sie spokojnie lecz ciągłe podkrecanie tempa czego ludzie mają juz dosyc bo najprostrza czynnosc staje sie nie do wykonania by zrobic to w miare dobrze oni podkrecaja a drudzy wymagaja a tego sie nie da zrobic w tym tepie i ludzie sa za to winni bo kto inny a wina tylko i wyłacznie lezy u tych co podkrecaja ich nalezy karac i obciążac a nie ludzi niech zaczna płacic za nadgodziny i wieczne problemy z paliwem to niech wyplacą kazdemu socjalne ktorego tez nikt nie widział na oczy i tak nadal bez zmian 10 do 1`2 godzin zadnych podwyzeki ludzi wciaz ubywa nalezy ta firme omijac!!!!!a moze jar-pol w grabkowie sie pomału juz konczy dobrze by było ale czas pokaze nara
17
Kuba 2017-08-07 12:30
Moja praca w Jar Pol bardzo mi odpowiada pod każdym względem. Jestem zadowolony że mam pracę na miejscu i mogę być z rodziną.
Zuzanna 2017-08-10 10:46
@Lolo w jakim dziale firmy tak właśnie wygląda praca? Piszesz, że ludzi wciąż ubywa. Ile osób odeszło w ostatnim czasie? Czy problem z rotacją dotyczy całej firmy? @Kuba chętnie dowiem się więcej o mocnych stronach tego pracodawcy. Co sprawia, że według Ciebie warto pracować w Jar-Pol?
ElGi 2017-08-21 19:15
nie warto pracowac w jar-pol i bez zmian w grąbkowie 12 godzin jak na razie i ciekawe jak długo jeszcze omijac szerokim łukiem
18
Janek 2017-08-25 08:23
Firma Jar Pol to firma która może poszczycić się dobrymi warunkami pracy do tego przyjazną atmosferą w pracy która sprzyja lepszej efektywności.
Marusia 2017-08-25 20:32
Dobry jesteś, nadajesz się do kabaretu.
9
Zuzanna 2017-09-01 15:10
@Janek mógłbyś powiedzieć coś więcej o tym, co składa się na dobre warunki pracy? Konkretne informacje będą dużo bardziej pomocne dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją. @Marusia rozumiem, że nie zgadzasz się z opinią @Janek. Jak Ty oceniasz firmę jako pracodawcę? Chętnie dowiem się więcej również o Twoich doświadczeniach z pracy w Jar-Pol.
Ringo 2017-09-01 19:26
jesli chodzi o jar-pol w grąbkowie kolo rawicza to porażka ludzie sie co chwile zwalniają a nikt nie przychodzi tylko ukraincy którzy o nożu nie mają pojecia tylko o przepychaniu swin i nic wiecej omijac z daleka
14
Olek 2017-09-04 22:21
Firma Jar-Pol jest moim pracodawcą od kilku lat i oceniam ją bardzo pozytywnie.
Alan kolega Zenka, szwagier Bożenki 2017-09-05 07:53
Tak, tak, i dlatego napisałeś już ponad 750 pozytywnych opinii pod różnymi nickami.
4
Waldek 2017-09-05 18:40
Mam angaż ubojowego i pracuję w Jar-Pol już kilka miesięcy. Praca dość dobra i nie mogę narzekać na wynagrodzenie.
"Waldek" 2017-09-06 08:22
Waldemar 2015-02-24 21:49

Dla mnie zawsze najważniejsza była atmosfera wśród kolegów i koleżanek w pracy. Tu w Jar Polu jest bardzo fajnie. Pracuję jako jeliciarz i cenię sobie tego pracodawcę.

Waldek 2015-06-18 12:15

Pracuję w firmie Jar-Pol od dwóch lat i jestem zadowolony z warunków zatrudnienia. Warunki do pracy są bardzo dobre, a pieniądze są zawsze na czas. Polecam pracę tutaj każdemu kto chce pracować w branży mięsnej.

Waldek 2015-08-26 08:57

Pracuję w firmie Jar-Pol jako masarz ponad cztery lata jak do tej pory nie miałem powodów do narzekań. Atmosfera w pracy jest zawsze w porządku a wypłata na czas.

Waldek 2015-08-31 08:53

Pracuję w firmie Jar-Pol od dwóch lat i jestem zadowolony z warunków zatrudnienia. Warunki do pracy są bardzo dobre, a pieniądze są zawsze na czas. Polecam pracę tutaj każdemu kto chce pracować w branży mięsnej.

Waldek 2015-11-25 14:09

Pracuję w firmie JAR POL jako jeliciarz i mogę powiedzieć, że wszystko jest w porządku. Jest umowa, jest wypłata na czas i jest miła atmosfera. To chyba wystarczy by chciało się chodzić do pracy.

Waldek 2016-01-28 11:48

Pracuję w firmie Jar-Pol jako masarz ponad cztery lata jak do tej pory nie miałem powodów do narzekań. Atmosfera w pracy jest zawsze w porządku a wypłata na czas.

5
Patryk 2017-09-07 22:17
Masarz to zawód który obecnie wykonuję. Chwalę sobie zarobki. Jar-Pol to porządna firma.
Gnom 2017-09-10 07:29
ten tydzien w Grąbkowie minął w miare normalnie nie licząc zabójczego tempa które wykancza ludzi i zniecheca do tej firmy to ten tydzien był w miare ok a to tylko za sprawą ze było mniej swin do rozbioru pierwszy taki w miare normalny tydzien od kilku miesiecy a co do zarobków to niskie w porównaniu do wykonywanej tam roboty no i ludzie cały czas ubywają nara
8
Paweł 2017-09-12 17:33
Pracuję niecały rok w Jar-Pol jako jeliciarz. Zadowolony jestem z wynagrodzenie. Ogólnie jest ok.
Gaweł 2017-09-12 20:50
Totalna beznadzieja. Szkoda czasu.
2
Lech 2017-09-13 17:24
Pracuję w Jar-Pol i jestem bardzo zadowolony z wyboru pracodawcy. Super firma.
Adam 2017-09-14 06:44
Mam bardzo pozytywną opinię o Jar-Pol. Pracuję w firmie już kilka lat
Ewa 2017-09-14 07:44
"Kopernik też była kobietą".
Czekamy na dalsze wypowiedzi.
3
Karol 2017-09-19 15:58
Pracuję w Jar-Pol i muszę przyznać że warunki pracy są bardzo dobre. W porządku firma.
Alek 2017-09-20 20:25
Pracuję w Jar-Pol i oceniam że firma jest na bardzo wysokim poziomie
Ela K 2017-09-21 15:01
O "wysokości" i "poziomie" wspomniałeś już we wcześniejszych (kilkunastu) wpisach.
Roman 2017-09-22 19:09
Jar-Pol ma u mnie bardzo wysokie notowania. Firma z wysoką klasą.
Bohdan 2017-09-22 22:15
Szkoda zdrowia. Naprawdę nie warto.
Zostaw swoją opinię o Jar-Pol - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jar-Pol