brak logo

Jar-Pol

Kielce

Opinie o Jar-Pol

Łukasz 2016-11-03 21:44:58
W firmie tej pracuję już kilka lat i wiem, że firma ta potrafi zadbać o swoje interesy i o pracowników. Panuje tu sympatyczna atmosfera i ludzie chętnie tu pracują.
Pan Y 2016-11-03 22:14:37
Upiór wyszedł z szafy po wielu dniach milczenia
bajkopisarz 2016-11-03 22:30:59
Można pisać - w końcu ten nick został użyty tylko dwa razy
Maciek 2016-11-07 20:28:28
Pracuję w Jar Pol i jestem zadowolony, mam bardzo dobry kontakt z ludźmi którzy są bardzo mili, nie ma żadnej rywalizacji a kiedy potrzeba pomagają sobie wzajemnie. Jest super.
Maciek 2 2016-11-08 07:53:04
No i zarabiam 10 zł brutto na godzinę przy umowie zlecenia
1
bono 2016-12-07 21:22:51
zapraszamy do jar-pol w grabkowie jesli chcesz miec spiepszone zycie i ponad 200 godzin w miesiącu i niezapłacone nadgodziny to tylko tu w jar-pol grąbkowo
1
Kazik 2016-12-13 08:57:42
Czytałem różne opinie o firmie Jar-Pol i postanowiłem wyrazić swoje zdanie na ten temat. Pracuję w Jar-Pol jako jeliciarz.Praca dość sympatyczna i satysfakcjonuje mnie pod względem zarobków.
obserwator 2016-12-13 14:24:52
Baju, baju, baju nocą... . Witamy ponownie po miesięcznym milczeniu.
1
Olek 2016-12-15 20:31:19
Praca w Jar-Pol w pełni mi odpowiada. Firma dba o pracownika. Zarobki są dość dobre. Ogólnie jest ok.
Dzieła zebrane tzw. "Olka" 2016-12-16 07:44:12
"
Olek - 2015-07-01 09:04:20odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Jak dla mnie firma Jar-Pol jest ok.. Pracuje tu już ponad rok i do tej pory nie było żadnych problemów. Kasa zawsze się zgadza, a warunki w pracy też są dobre więc nie ma powodów do narzekań.
---------------------------------------------------------------------------
olek - 2015-11-23 01:19:56odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Zastanawiające jest to, że tak niewiele osób wypowiada się o firmie negatywnie :) Mnie to cieszy, bo chcę wysłać CV na kierowcę do Jar-Polu i nie chciałbym iść ze strachem, że np. mi nie zapłacą
--------------------------------------------------------------------------
OLEk - 2015-11-23 17:14:35odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

jestem zadowolony z pracy, którą mam dzięki firmie Jar-Pol. Firma dba o pracownika, lu-dzie z którymi robię to wspaniałe osoby, pensja zawcze na czas. Jar-Pol to świetna fifrma.
--------------------------------------------------------------------------
Olek - 2016-05-30 11:09:06odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Od pół roku pracuję jako masarz i moja ocenia pracodawcy jest pozytywna. Wynagrodzenie wypłacane na czas. Z wolnym też nie ma problemu.Jar-Pol jest OK.
-------------------------------------------------------------------------
olek - 2016-06-02 19:21:51odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Bardzo dobra firma. Jak dotąd nie było żadnych problemów.
--------------------------------------------------------------------------
Olek - 2016-06-24 11:38:55odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Pracuję w JAR-POL jako kontroler higieny mięsa.Warunki BHP dobre.Pracodawca uczciwie traktuje pracowników.Można liczyć na premie. Warunki pracy też są ok.
--------------------------------------------------------------------------
Olek - 2016-06-24 12:02:43odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Od jakiegoś czsu pracuję jako jeliciarz w Jar-PoL. Pracodawca ma wysokie notowania. Wy-nagrodza swoich pracowników bardzo dobrze i zapewnia im godne warunki pracy.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Olek 2016-08-26 09:31:19
Oceniam Jar-Pol wysoko pod względem warunków pracy. Wykonuję zawód masarza i jako pracownik muszę przyznać, że pracodawca uczciwie podchodzi do osób, które się starają i uczciwie wykonują pracę.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Olek 2016-12-15 20:30:36
Praca w Jar-Pol w pełni mi odpowiada. Firma dba o pracownika. Zarobki są dość dobre. Ogólnie jest ok.
"
Bolek 2016-12-16 10:11:31
Wracam do pracy po urlopie i bardzo się cieszę. Pracuję w Jar Pol-u bo jest to super firma w której pracodawca docenia pracę i wysiłek pracowników.
"Bolek" też chce wydać tomik poezji 2016-12-16 11:50:43
"
Bolek - 2016-01-25 10:57:47odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie 2 lata i nie mam na co narzekać, Praca mi się podoba bo zawsze chcia-łem pracować w tej branży, a że nie ma problemów z otrzymywaniem zasłużonego wyna-grodzenia to tym chętniej przychodzi się do pracy.

Bolek 2016-02-25 08:10:28
Zostałem zatrudniony w tej firmie kilka miesiecy temu i jestem bardzo zadowolony z tego faktu. Mam pracę i co miesiąc kase/ Pozdrawiam

Bolek 2016-12-16 10:11:31
Wracam do pracy po urlopie i bardzo się cieszę. Pracuję w Jar Pol-u bo jest to super firma w której pracodawca docenia pracę i wysiłek pracowników.
"
Adam 2016-12-18 20:46:31
Chwalę sobie pracę w Jar-Pol jako kontroler higieny mięsa. Na płacę nie mogę narzekać. Sympatyczni ludzie.
Bożenka 2016-12-19 08:05:16
Wczoraj jako kontroler higieny mięsa, dzisiaj jako jeliciarz, jutro jako masarz, pojutrze jako ubojowy. "Adamie" czy jak Ci tam kleptowpisie, to ja stawka godzinowa? Dlaczego praca na umowę zlecenie?
Sebek 2016-12-19 09:18:29
Jestem zadowolony bo udało mi się dostać pracę w firmie Jar Pol. Słyszałem wiele dobrego o tej firmie a teraz sam będę mógł się o tym przekonać.
Mjk 2016-12-20 15:50:10
W Jar-Pol pracuję jako masaż. Firma jest ok i zarobki też.
Jarek 2016-12-20 20:36:49
W Jar-Pol pracuję od niedawna i wykonuję zawód masarza. Chwalę sobie pracę, przyjemny klimat. Ogólnie jest ok.
Weronika 2016-12-21 07:44:13
Nie mam zamiaru pracować na umowie śmieciowej, spadam. Lepiej iść na kasę do biedronki - tam chociaż lepiej zapłacą.
1
Mikołaj 2016-12-21 11:18:27
Pracuję jako rzeźnik i mimo iż pracy dużo to lubię tu pracować, a nawet sprawia mi to przyjemność. Bardzo dobra firma i zero problemów.
Dziadek Mróz 2016-12-21 13:24:28
Masochista?
1
Kapitan 2016-12-22 15:20:40
Jar-Pol to uczciwa firma i dobrze daje zarobić. Pracuję jako jeliciarz i jestem zadowolony.
Major 2016-12-22 20:54:39
Jako wyższy stopniem, postanowiłem zdezerterować z tej krainy szczęścia.
nyks 2016-12-31 10:33:19
pracujac w firmie jar-pol w grąbkowie to nie licz na podwyżki płac chyba ze roboty to tak nie licz na nadgodziny bo nie płacą nadgodzin wyzysk totalny i brakuje non stop ludzi a jeszcze bedą odchodzic za duzo dorobkiewiczów emeryture czy urlop lub chorobowe bedzie bardzo mizerne ale jesli ktos chce sie przekonac to zapraszam do szamba nielicz na nic oprócz zajechania ciev tempem ci co tam robią to w wiekszosci debile odporni na wiedze tródni do zajechaniaq ale i oni juz sie wykruszają jeszcze troche to jedno na drugim bedzie jechc czyli tylko z tąd wiac bo kasa za tą jebanine bo to nie normalna praca jest o duzo za mała jesli ktos chce sie przekonac to zapraszam jarpol grąbkowo minimum 10 godzin i wiecej pa pozdrawiam
1
JJJ 2017-01-03 15:39:11
Pracuję jako jeliciarz.Moja opinia na temat firmy Jar-Pol jest bardzo pozytywna. Dobry pracodawca pod wieloma względami. Dobre zarobki i warunki pracy
KKK 2017-01-03 20:37:08
Ten sam styl, te same zwroty, ten sam autor (90% wpisów)
Były 2017-01-04 08:06:30
Kpisz, czy o drogę pytasz? Umowa zlecenie, najniższa stawka godzinowa, zapieprz na nadgodzinach.
AMM 2017-01-04 22:30:19
Witam, zostałem niedawno zatrudniony w firmie Jar Pol i jak na razie nie narzekam. Pracę mam blisko miejsca zamieszkania, zarobki na czas a sama praca też mi się podoba.
MAA 2017-01-05 08:15:51
i oczywiście piszę o godz . 22,30 pean na cześć pracodawcy. Nie kompromituj się człowieku!
Kami 2017-01-05 08:43:46
Firma Jar-Pol dba o pracownika. Pracuję jako masarz. Ogólnie jest ok.Z urlopem nie mam problemu. Warunki pracy też przyzwoite.
1
Imak 2017-01-05 21:11:45
To dlaczego ludzie tak krytykują ten dobrobyt i tego pośrednika?
Smukły 2017-01-06 02:35:13
Praca w Jar-Pol jest ok.Wykonuję pracę ubojowego.Dobre warunki BHP
Rudyyy 2017-01-06 14:31:59
Jestem rzeźnikiem i pracuję w firmie Jar-Pol od ponad roku. Jak do tej pory wszystko jest zgodne z warunkami podpisanej umowy.
Znowu coś nie wyszło 2017-01-06 23:12:46
"Rudy 2016-08-26 09:20:00
Wykonuję pracę ubojowego w Jar-Pol i jestem bardzo zadowolony. Firma słynie z dobrej marki gdyż warunki pracy i BHP są bardzo dobre.

Rudyyy 2017-01-06 14:31:59
Jestem rzeźnikiem i pracuję w firmie Jar-Pol od ponad roku. Jak do tej pory wszystko jest zgodne z warunkami podpisanej umowy. "
Tęgi 2017-01-07 21:04:25
Praca nie jest ok. Nie wykonuję pracy bo warunki BHP nie są ok.
Kaprio 2017-01-09 20:49:24
Jar-Pol to dobry pracodawca. Dobrze mi się tu pracuje, fajni ludzie i niezłe zarobki. Pracuję jako jeliciarz od niedawna ale nie żałuję.
Kolega Kaprio 2017-01-10 08:06:14
Szał, najniższa krajowa, nadgodziny, umowa zlecenie
Pracownik 2017-01-11 21:43:30
Będąc pracownikiem firmy Jar Pol pracowałem przy rozbioze mięsa i do dziś mam bardzo dobre wspomnienia. Był miły i profesjonalny skład pracowników i żadnych problemów, atmosfera sprzyjała efektywnej pracy. Polecam!
Zowu "wtopa" 2017-01-12 10:04:59
"
lol 2016-03-25 00:01:20
Będąc pracownikiem firmy Jar Pol przy rozbiorze mięsa mam bardzo dobre wspomnienia. Był miły i profesjonalny skład pracowników, wypłata zawsze na czas. Bardzo dobry pracodawca.

Iży285 2016-04-01 03:20:33
Będąc pracownikiem firmy Jar Pol przy rozbiorze mięsa mam bardzo dobre wspomnienia. Był miły i profesjonalny skład pracowników, wypłata zawsze na czas. Bardzo dobry pracodawca.

Pracownik 2017-01-11 21:43:30
Będąc pracownikiem firmy Jar Pol pracowałem przy rozbioze mięsa i do dziś mam bardzo dobre wspomnienia. Był miły i profesjonalny skład pracowników i żadnych problemów, atmosfera sprzyjała efektywnej pracy. Polecam!
"
Pati 2017-01-12 17:21:13
Z zawodu jestem masarzem. Pracuję w Jar-Pol. Dobrze jest pracować w tej firmie. Przyjemna atmosfera i dobre zarobki.
Tiaaa 2017-01-13 15:58:03
"Sowa Minerwy wylatuje o zmierzchu"
khurtsidze 2017-01-16 13:04:12
khurtsidze.g@yandex.ru Ma e-mail firma?
khurtsidze 2017-01-16 13:09:14
Ma e-mail firma?
Janosik 2017-01-16 20:53:55
Witam. Pracuję w Jar-Pol jako jeliciarz i uważam że to dobry pracodawca. Da zarobić i ogólnie jest ok.
robol 2017-01-17 07:46:57
Niskie zarobki, brak atmosfery, umowa zlecenie, nadgodzin w fuul by coś poczuć na ręce w kwestii kasy.
khurtsidze 2017-01-17 12:24:22
jak wysłać CV w tej firmie?
Jeti 2017-01-18 17:20:54
Firma Jar-Pol jest ok. Jestem masarzem. Zadowolony jestem z pracy. Z wolnym nie mam problemu. Zarobki też są dobre.
literaturoznawca 2017-01-18 20:53:51
Panie "Jeti" witamy w gronie bajkopisarzy - sekcja masarzy.
1
Kid 2017-01-20 12:14:41
Z zawodu jestem kontrolerem higieny mięsa i pracuję w Jar-Pol. Polecono mi tą firmę i nie żałuję. Dobre warunki BHP zachęcają oraz dość przyzwoite zarobki.
Mieczysław 2017-01-20 13:07:32
Jest tyle wolnych imion, których można użyć jako nick. Zabrakło inwencji? Wystarczy spojrzeć w kalendarz.
ZYLO 2017-01-21 08:21:45
jar-pol w grąbkowie to szajs za duzo godzin bo 10 do 12 tempo jak na formule 1 o duzo za szybkie ze ludzie po mału sie wykanczaja albo sie zwalniaja a stawki sa o duzo za małe nie płaci sie tu nadgodzin tylko stawka i nic po za tym a nawet co niektorym sie nawet obniza stawke glownie kobietą wiec im nie warto jeszcze bardziej w tej firmie pracowac i zwalniaja sie i bardzo dobrze zeby ludzie byli normalni to tez było by lepiej a ze tu wiekszosc baranow to robia co chca at tepo jest co jakis czas zwiekszane a to sie czuje jeszcze troche to nie bedzie miał kto na nich tam robic sami do tego doprowadzaja bo chca sie szybko dorobic i sie dorabiaja a jak raczki siądą bo juz nie jednemu siadły to spytajcie ile chorobowego dostali!!!! ??? totalne gówno i nie polecam tego szamba te pieniadze lub troszke mniejsze mozna zarobic juz w wielu innych zakładach i nie musza to byc miesne bo tu nie warto a kobiety w dino juz zarobia to samo prawie i w ciepłym i 8 godzin a nie 10 12 i bez NADGODZIN
Zostaw swoją opinię o Jar-Pol - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jar-Pol