brak logo

Jar-Pol

Kielce

Opinie o Jar-Pol

Kong 2017-04-03 21:02
Jar-Pol to firma w której pracuję przeszło rok. Ogólnie dobre zarobki. Pensja nie mogę narzekać zawsze na czas na koncie.
King 2017-04-04 07:45
O! Powrócił nasz klepacz.
12
robotnik produkcyjny 2017-04-04 09:48
Dzisiejsze słowa klucze: "zawsze na czas", "ogólnie". Kolego powtarzasz je w co drugim wpisie.
9
Leo 2017-04-04 20:40
Pracowałem w Jar-Pol wiele lat temu. Przyzwoita firma i uczciwy pracodawca.
Zuzanna 2017-04-05 09:37
@Kong rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w firmie. A na jakie benefity mogą liczyć pracownicy Jar-Pol?
linia 2017-04-06 07:50
13 zł brutto
1
Axlex 2017-04-06 20:27
Pracuję w firmie Jar Pol i nie mam żadnych zastrzeżeń. Firma spełnia moje oczekiwania więc z chęcią idę do pracy.
Mariolka 2017-04-07 09:04
Nigdy, ale to nigdy więcej.
18
OLI 2017-04-07 09:08
Czytam różne wypowiedzi na temat Jar-Pol i w pełni popieram stwierdzenie że pracodawca jest ok.
Sławomira 2017-04-07 16:25
Czytam różne wypowiedzi powyżej i w pełni popieram stwierdzenie Mariolki, że nigdy, ale to nigdy wiecej.
28
gabs 2017-04-11 10:31
Ja nie ukrywam że po dość długiej i burzliwej rozmowie z żoną zdecydowałem się by zatrudnić się w firmie Jar Pol. Z perspektywy kilku miesięcy teraz wiem że podjąłem słuszną decyzję i żona także jest zadowolona bo wypłata zawsze jest na czas a ja spokojny wracam do domu.
Wiesiek 2017-04-11 12:02
Już to widzę, że żona wysyła męża do roboty za 13 zł /h
19
oferty.praca.gov.pl 2017-04-11 13:02
"Pomocniczy Robotnik w Przemyśle Przetwórczym
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Starachowicach Numer: StPr/17/0649
Zakres obowiązków: prace pomocnicze przy obróbce, czyszczeniu i kalibracji jelit
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie
Wynagrodzenie brutto: od 13 PLN 13 zł/godz
"
MISIEK 2017-04-13 21:25
Pracuję w Jar-Pol i ogólnie muszę powiedzieć że pracodawca jest w porządku. Warunki pracy ok.
Bogusław 2017-04-18 20:22
Ogólnie muszę powiedzieć, że ogólnie muszę powiedzieć, że ogólnie nie jest w porządku oraz, że ogólnie muszę powiedzieć, że ogólnie warunki pracy ogólnie nie są ok.
Kolejne klepanie tych samych zwrotów.
11
Kamil 2017-04-18 20:39
Pracowałem w Jar-Pol. Zarobki były ok. Na klimat pracy też nie narzekałem.
Olaf 2017-04-20 20:29
Jar-Pol jest moim pracodawcą. Ogólnie jestem zadowolony. Dobrze zarabiam.. Klimat też ok.
Wiesiek 2017-04-20 21:44
Nie warto, klimat beznadziejny, zarobki - jak powiedziałem koledze- umarł za śmiechu.
13
Antek 2017-04-24 15:32
Pracuję w Jar Pol i lubię tu pracować. Nie ma żadnych problemów, jeśli chodzi o samą pracę jako masarz oraz o wolne kiedy zachodzi taka konieczność.
Zdzich 2017-04-24 20:51
Jar-Pol to przyzwoity pracodawca. Niezłe warunki pracy.
Baśka 2017-04-24 21:29
Nie polecam.
8
Zybi 2017-04-25 02:10
Dobrze mi się pracuje w Jar-Pol. Z wolnym nigdy nie mam problemu a i jakaś premia od czasu do czasu mi wpadnie.
Olaf 2017-04-25 02:22
Jestem masarzem w Jar-Pol od trzech lat. Fajni ludzie i warunki pracy też przyzwoite.
pracuś 2017-04-25 02:32
Polecam firmę Jar-Pol. Według mnie to dobry pracodawca.
Olek3 2017-04-25 07:40
Kiedyś miałem okazję pracować w Jar-Pol. Ogólnie fajnie mi się tam pracowało. Można było dobrze zarobić a wypłaty były zawsze na czas.
Iwonka 2017-04-25 14:34
Trzeba mieć duże samozaparcie , żeby o godzinie 2 w nocy pisać (3) jakieś banialuki
11
Mik 2017-04-27 20:39
Kiedyś miałem okazję pracować w Jar-Pol. Ogólnie fajnie mi się tam pracowało. Można było dobrze zarobić a wypłaty były zawsze na czas.
Pawlo 2017-04-28 05:24
Z zawodu jestem ubojowym. Chwalę sobie pracę w Jar-Pol po względem finansowym. Częste premie motywują do pracy.
Czesław 2017-04-28 21:15
Jestem drwalem. CHWALĘ sobie pracę w lesie pod WZGLĘDEM FINANSOWYM. Częste PREMIE motywują do pracy
Dlatego też piszę, piszę, piszę ... .
PS
A WYPŁATY ZAWSZE BYŁY NA CZAS.

(Ten sam styl co wpisy wcześniejsze)
8
King 2017-05-05 10:42
Pracuję w Jar Pol i widzę że ludzie mają tu zapał do pracy a to dzięki właścicielowi firmy który odpowiedni wynagradza pracowników
Lesiu 2017-05-08 21:16
Sporo czasu minęło odkąd podjąłem pracę w Jar-Pol. Warunki pracy są przyzwoite. Ogólnie jest ok.
Odo 2017-05-09 18:01
w firmie jar pol nadal bez zmian jesli chodzi o prace w Grąbkowie kolo rawicza totalny wyzysk podkrecanie tempa stawki o wiele za małe na tą robote i tempo przez to nikt od dawna nowy nie przyszedł był jeden to po trzech dniach odszedł bo nie wytrzymał tempa gdyz przyszedł z zakładu gdzie pracuje sie normalnie a nie jak w grąbkowie gdzie ludzi sie zajezdża no i nie ma płaconych nadgodzin i rózne takie by ludzi robic w konianie polecam dno i wszystko co zle to na ludzi a to jest tylko i wyłącznie wina tych co podkrecaja tempo i oni za wszystko powinni odpowiadac a nie ludzie no ale oni by mieli za mało gdyby tempo było normalne i musieli by dac wiecej ludzią zarobic szajs i nic po za tym
7
Klega 2017-05-09 20:49
Pracowałem w Jar-Pol i nie narzekałem. Praca dość dobrze płatna.
Kazik 2017-05-11 17:23
Jar-Pol jest moim pracodawcą. Muszę przyznać że firma ma dobre warunki bhp.
Paś 2017-05-15 20:52
Potwierdzam pozytywną opinię o Jar-Pol. Faktycznie niezłe warunki pracy.
Harley mój 2017-05-16 10:10
Ludzie nie czytajcie tych bzdur wszystkie te dobre opinie pisze jedna osoba z biura Jar-Pol.
Firmy nie polecam
9
Eryk 2017-05-18 16:44
Jeśli mam coś powiedzieć na temat Jar-Pol to tyle że zawsze na czas mam pensje i to dość dobrą.
Jaśka 2017-05-18 20:51
Bełkot.
6
Raku 2017-05-19 08:00
Ja pracuję w Jar Pol od niedawna i uważam że jest to firma jakich mało w okolicy!
Kazik 2017-05-19 10:26
Nawet wrogowi bym nie polecił
7
iron man 2017-05-21 19:45
i w grąbkowie nadal bez zmian i znowu sie kilku zwalnia z tego szamba jeszcze troche a nie bedzie kto miał tam pracowac a raczej harowac za te grosze bez zapłaty za nadgodziny i robieniu ludzi w bambuko sami sobie na to zasłużyli i dobrze jar-pol w grąbkowie to szambo
8
Czesiek 2017-05-22 17:05
Od wielu lat pracuję jako masarz w formie Jar-Pol. Mam dobre zdanie o pracodawcy który potrafi docenić swoich pracowników.
Waldemar 2017-05-23 08:07
To się kupy nie trzyma. Wpisy wychwalające pośrednika - agencję zatrudnienia, są generowane przez jedną osobę.
5
Olo 2017-05-23 17:34
Moja opinia o firmie Jar Pol jest pozytywna bo i pracodawca rzetelny i słowny jeszcze nigdy mnie nie zawiódł.
Krystyna 2017-05-24 05:16
Harley mój - my wiemy, że te wpisy są autorstwa tej samej osoby . On je rypie z pełną świadomością, a może ktoś się dz na to nabrać.
2
Zuzanna 2017-05-24 09:56
@Harley mój rozumiem, że Ty masz negatywną opinię na temat firmy. Co jest tego powodem?
@Olo czy mógłbyś powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach z Jar-Pol? Rozumiem, że dobrze firmę oceniasz. Chętnie dowiemy się dlaczego.
Wpisy merytoryczne, które zawierają więcej informacji będą bardzo cenne dla osób szukających opinii na temat firmy jako pracodawcy.
n 2017-05-24 21:05
Pracuję w Jar Pol jako rzeźnik i jestem szczęśliwy, że mam pracę na miejscu przez co mogę wiecej czasu spędzać z rodziną.
Aligato 2017-05-24 21:35
przyjmując sie do firmy jar-pol w grąbkowie to musisz wiedziec ze tu jest zasada numer jeden to zajechac ludzi i nie dac im zarobic ale juz ludzi jest coraz mniej bo sie zwalniają z tej nic nie wartej firmy i musisz wiedziec ze bedziesz miał odciągane od najniższej krajowej zero nadgodzin płatnych tylko goła stawka zero podwyżek chyba ze tempa ktore jest juz o dużo za szybkie i za mało płacone za to duza wypadkowosc nie zawsze zgłaszane przez ludzi i to duży błądnarka
5
Leon 2017-05-25 15:33
W Jar-Pol wykonuję czynności kontrolera higieny mięsa. Jestem zadowolony z zarobków co motywuje mnie do lepszej pracy.
Iwona 2017-05-26 07:45
Hahaaha.... . Rozbawiłeś mnie kolego tym Twoim siedemsetnym wpisem
2
Zostaw swoją opinię o Jar-Pol - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jar-Pol