brak logo

flextem

Bobenheim-Roxheim

Opinie o flextem

anonim 2010-11-13 21:38:23
witam wszystkich i ostrzegam jako odpowiedzialny za wszystkich pracownikow i prace na budowach oraz ich organizacje wszyscy pracownicy kturzy wypisuja te glupstwa to sa pracownicy kturzy kampletnie nie znaja sie na pracy przyjechali tyloko po to by wykorzstac firmr i mysleli chyba ze sa za granica na wczasach a nie w pracy w zwiazku z czym zostali zwolnieni poniewaz ani ja ani zaden inny pracownik nie bedzie pracowal na czyjes konto. obecnie w firmir pracuje 30 osob wiec zapraszam do milej wspolpracy i nie zwracac uwagi na opinie innych bo sa to ludzie kturzy sa zazdrosni poniewaz stracili tak dobra prace i nie chca zeby inni pracownicy zajeli ich miejsce.w celu udzielenia szczegolowych informacji prosze sie kontaktowac bezposrednio z firma flextem lub tez z pracownikami ktorzy pracuja.
P.S JESLI CHODZI O PLATNOSCI FIRMA BATICONFORM ANI FLEXTEAM NIE OSZUKALA NIKOGO ANI NIE ZDAZYLO SIE T AK ZEBY PIENIAZKI NIE ZOSTALY ZAPLACONE - JESLI ZDAZYLO SIE ZE KTOS NIE OTRZYMAL CALYCH PLATNOSCI POWINUIEN SOBIE SAM ODPOWIEDZIEC DLA CZEGO A JA WYJASNIE SZYBKO PONIEWAZ JAKOS PRACY BYLA NEGATYWNA PO CZYM TRZEBA BYLO ZATRUDNIC NOWYCH PRACOWNIKOW DO WYKONANIA TEJ SAMEJ PRACY PO POPRZEDNIM "FACHOWCU" NARZEDZIA NIE BYLY SZANOWANE ORAZ TERMIN KONCA BODOWY SIE WYDLOZAL Z CZEGO FIRMA PONOSILA OLBRZYMIE KOSZTA
purysta 2010-11-17 21:18:51
Ojej! A co to za polszczyzna????????
milusi 2010-12-30 18:53:53
Piękna polszczyzna z łamana prawdą ,więc jaki morał z tej bajki??Szukaj innej firmy !!!!!
Korg 2011-11-27 13:47:40
Na początek to nierób byków cwaniaku, tę posadę to może by i była OK ale bez cwaniaka jakim jesteś. Przede wszystkim nie znasz się na robocie, a dopiero się uczysz nie będę wspominał o tym że pracujesz na sprzecie bez u?.
Na temat wykonywania pracy przez ciebie to wiele do życzenia, i nie zachwalaj tego zakładu, bo możesz czarować tych co jeszcze w to gówno nie wdepneli ale nie tych co tam pracowali. A jeśli chodzi o to co wypisuje że firma ponosiła straty to niech firma wliczy ile ludzie wyczekiwali na materiał a potem właśnie to ludzie zbierali baty. Jak ktoś chce dowiedzieć się jaki sprzet posiada firma Baticonform niech napisze na blogu a skontaktuję się z nim przekażę zdjęcia narzędzi i wykonywania pracy przez pseudo koordynatora.
Pracownik 2011-11-27 16:38:32
Tak to prawda ty siedzisz na garnuszku tego pracodawcy więc co masz pisać, jak nie pozytywy, trzęsiesz gaciami na widok pana (usunięte przez administratora) A kto chce sprubować pracy niewolnika jak wielki mesje "r(usunięte przez administratora) jaki to z niego fachowiec. Wylicz ile bubli sam narobiłeś to w zeszycie kartek nie starczy.
Mam nadzieję że pracodawca przejży na oczy i w końcu cię wykopie, a zacznie się normalna" praca w tej firmie. Dużo możnz pisać prawdę o tejże przykrej firmie.
Pracownik 2011-12-14 20:14:02
Pseudo odpowiedzialny za budowy,nierobie nie pisz na temat firmy Flexteam bo w niej nie pracujesz.
Znasz temat oszustwa przez tą firmę i na dodatek kłamiesz.
Były pracownik 2013-05-30 14:39:28
Zapomnij o nauce tam trzeba tyrać
nzksa 2016-04-12 19:43:42
zgodzę sie ze umowa jest gwarancją, ale tylko na czas jej podpisania lub na okres wypowiedzenia @maciek :P
Zostaw swoją opinię o flextem - Bobenheim-Roxheim
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie flextem