brak logo

Pactor Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Pactor Sp. z o.o.

walter 2011-06-22 13:48:56
ale dociekliwy! widać od razu że windykator z Pactora!
anonim 2011-08-05 21:27:49
Szkoda, że nie chce się wypowiedzieć nikt z obecnych pracowników.
Ponoć trochę się tam zmieniło i zarobić idzie i awansować......
buahhaha 2011-08-07 00:45:21
chyba żart z tym awansem
anonim 2011-11-17 20:14:59
Niskie zarobki czyli jakie?
. 2011-11-24 17:10:09
jaki jest wymiar godzin tygodniowo, który trzeba przepracować?
Riskbreaker 2011-12-13 17:55:46
no tak co osoba to swoje zdanie :
- a dlaczego zarobki w tehj firmie od okolo 6 lat stoją w miejscu? 6 zł zalezey ile godzin
- i dlaczego ankieterzy zarabiają więcej ?
- o ile premia na terenie i centku jest ok ale odlicza sie od niej podatek?
- to na obsłudze 70 zł bez komentarza

- porównanie do holiconu , ok sa zdania no ale co tam po jednym szkoleniu masz 8,50 na reke na technicznej a po splicie masz 9,50 i jak dostaniesz premie to masz dyszke na czysto zle ? i po takich szkoleniach nie odbieras ztelefonu za telefonem tylko wlasnie czytasz
- pozdrawiam

- na temat ludzi sie ne wypowiadam bo kwestia postrzegania to indywidualna sprawa

- ale moge zaznaczyc ze l;udzie co potrafia siedziec jak mysz pod miotłą nic nie wywalcza nawe 1 grosza dla siebie to tyle ,
gość 2011-12-14 09:29:21
- odnośnie poniższego postu z tego co wiem ankieterzy są na umowie zlecenie i sa studentami do lat 26
- windykacja ma umowy o prace przez Agnecje pracy, więc wszystko musi być odciągane
- prowizja na obsłudze 70zl jest dla osób które uzyskają minimalny próg prowizyjnym . Bedziesz windykować więcej to dostaniesz więcj. Z tego co słyszałem drugi próg to 250zł
- A jak masz mozliwość pracowania w Holiconie to pracuj
-Praca jest jak jest, ale jak jak studiowałem i tam pracowałem to tu zawsze szli mi na rękę
pracownik 2012-01-04 16:45:15
pensje skandaliczne !!!
umowa co miesiac przez agencje, na 3/4 etatu, a pracowac trzeba po 8 h
urlop liczony tez na 3/4 etatu i chorobowe tez kpina, cos dla PIP-u tak oszukiwac jawnie ludzi ! Kompletna inwigilacja, podsłuch, podglad, wciaz sie czepiaja. OMIJAC!!!!
pracownik 2012-01-04 22:32:33
śmiechu warte - 2011-12-09 13:03:25

Ostatnie posty pisały osoby które prawdopodobnie liczyły na to że

przez 8h beda siedzieć w necie, poczytają gazetę, pogadaja sobie ze znajomymi i zgarną kasę.



Tak jak wszędzie trzeba pracować, a za ile to Ty sie zatrudniasz i chybe wiesz na co się decydujesz.



A prowizje są ale dla osób które wykonują swoje obowiązki i potrafią

egekować należności. Słabi są eliminowani taka branża:)



Jesli ktoś chciał zatrabiać tysiące mółg kończyć kierunki z przyszłością. Ja kończyłma pedagogikę i wiem ,że o pracę trudno.



Praca ma plusy i minusy jak każda. Ale do Holiconowi tej firme daleko !!!



Mobbbing- sprawdzicie sobie definicje a potem skarzcie.

ale bzdury, utrudniaja wypracowanie premii, dajac inne zadania do wykonania, min ankiety musisz dzwonic zamiast windykowac w ten sposob nie mozesz wypracowac pieniedzy dla siebie!!!!!!!!

mozesz sie dwoic i troic i nic tak poobnizaja, poucinaja wpłaty, a to mail, a to sms...a to wpłata własna, ze nie jestes wstanie wiecej niz jeden prog przekroczyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zły 2012-01-05 07:40:36
Tak sie zastanawiam jak to czytam. Jesli tak bardzo nie lubicie
tej pracy to po co wogóle tam pracowaliście !!!! Trzeba było
zrezygnować po 3 dniach !!!! Szukać pracy lepiej płatnej !!! A nie siedzieć na 4 literach. A teraz bez podpisu obsmarowujecie osoby po imieniu i nazwisku. Jesli chcecie tak to miejcie cywilną odwagę i też się przedstawcie. Tchórze i hipokryci tu siedzą.
Łatwo znieważać ludzie zza klawiatury.
1
ODP 2012-01-05 09:22:54
OJ WIDZE ZE KTO SZYBKO ZAREOGOWAŁ, PRAWDZIWE WPISY SZYBKO SĄ KASOWANE ABY NIE WYSZŁO NA JAW JAK NAPRAWDE JEST W FIRMIE, A WYSTARCZYŁOBY ZADBAC O PRACOWNIKA ZAMIAST KASOWAC NEGATYWNE WPISY - TO WSZYSTKO :)
DO WPISU 2012-01-05 09:24:56
DO WPISU WYZEJ, PRACE LUBIMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!
STARAMY SIĘ I DAJEMY Z SIEBIE WSZYSTKO
ALE NIE LUBIMY BYC JAWNIE OSZUKIWANIE CO NINIEJSZYM FIRMA CZYNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pactorowiec 2012-01-05 09:41:39
Ojojoj, nareszcie zaczęło być głośno na forum o Firmie.
Świetnie, że ludzie zaczynają o tym mówić głośno, popieram takie działania całkowicie.

Walczcie pracownicy o swoje prawa, niech przestaną ludzi traktować przedmiotowo, sądząc, że każdego można zastapić np. studentem.

Zbiorowa skarga, petycja, nagłośnienie sprawy jest tej Firmie stanowczo potrzebne.
Może to wstrząśnie Dyrekcją, której na pracowniku wcale nie zależy.

Mam nadzieję, że inni pracownicy też się chętnie wypowiedzą na forum- pracownicy- nie dyrekcja!
do kierownika 2012-01-05 09:54:03
pozdrowienia dla pani Kierownik, która widać bacznie śledzi wpisy na tej stronie i szybko zgłasza sprzeciwy u administratora, ze widnieje w jakis wpisie - a przeciez to takie prawdziwe, gdyby traktowała pracowników z odrobiną szacunku i wyrozumiałością, napewno wpisy byłyby pochlebne...wiec moze czas nie zmieniac wpisów tylko siebie?!

kakofon 2012-01-11 13:16:52
nie licz na zmianę u pani (usunięte przez administratora)

nie licz też, że dyrekcja coś tam zmieni bo im to odpowiada, krążą różne pogłoski ale jeżeli ktoś utrzymuje nierentowny biznes to znaczy że mu się to jakoś jednak kalkuluje

firma miała się już rozlecieć 100 razy ale jakoś trwa więc jest to dobry sposób żeby postraszyć pracowników albo patent na coś innego

nic się nie zmieni, Holicon jest równie tragiczny ale przynajmniej lepiej zarobisz

szkolenia z windykacji prowadzą osoby, które nie mają żadnego pojęcia o negocjacjach

trudny klient, jednym słowem
pako 2012-02-03 13:32:33
dajcie już spokój z textami typu "jak wam się nie podobało to trzeba było nie pracować", bo to jest głupie podejście - to jak, nie można skrytykować miejsca pracy??? nie można mówić, że jest to po prostu hodowla pracowników tymczasowych, którzy nie mają jeszcze roboty w zawodzie po studiach albo w trakcie ? nie można powiedzieć, że kierownik lubi się powyzywać bo wygląda jak przez okno i ma z tego tytułu kompleksy? że kasa tragiczna a jeszcze nie wyrobisz progu bo dostaniesz wtedy do wydzwonienia ankiety? że prezes jest bucem? a skąd ktoś miał wiedzieć po 3 dniach, że nie wyrobi premii bo dostanie wtedy na 3 dni ankiety???
niezadowolony 2012-02-13 14:05:18
umowy śmieciowe, wyzysk pracownika, leaderzy i z-ca kierownika to zwyczajni telemarketerzy, ktorym udało sie wzbic o szczebelek wyzej, bez kompetencji, bez wykształcenia, majacy takie samo pojecie o pracy co zwyczajny szary pracownik, i od kogo tu sie uczyc??? a szkolenie- smie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warte godzinne spotkanko przed kompem, bardziej objasniajace program komputerowy niz zagadnienia windykacji- szkoda ze takie nedzne firmy bytuja na tym swiecie.
windycato 2012-02-13 14:09:53
(usunięte przez administratora)niby z-ca dyrektora miesza, miesza- no w koncu musi cos robic, aby pensyje odebrac- załosna kobiecina- nie ma chyba osoby w firmie ktora dazyłaby ja odrobina sympatii, wszyscy smieja sie za jej plecami - a ona twardo udaje ze tego nie widzi - siedzi na swoim stanowisku tak naprawde zupełnie niepotrzebnm, kolejny darmozjad w firmie, na ktorego musza harowac pracownicy!!!
paco 2012-02-13 22:03:51
zły - 2012-01-05 07:40:36

Tak sie zastanawiam jak to czytam. Jesli tak bardzo nie lubicie

tej pracy to po co wogóle tam pracowaliście !!!! Trzeba było

zrezygnować po 3 dniach !!!! Szukać pracy lepiej płatnej !!! A nie siedzieć na 4 literach. A teraz bez podpisu obsmarowujecie osoby po imieniu i nazwisku. Jesli chcecie tak to miejcie cywilną odwagę i też się przedstawcie. Tchórze i hipokryci tu siedzą.

Łatwo znieważać ludzie zza klawiatury.
hahaha, przyganiał kocioł...
pani z-ca chciałaby aby pracownicy sie imiennie podpisywali?
a dlaczego sama sie nie podpisała pod swoim wpisem - zły? tak zły człowiek z niej !!!
Megazz 2012-02-22 10:49:57
a ja pamiętam (usunięte przez administratora)jeszcze jak była szeregowym pracownikiem i chyba już wtedy miała plany by być kimś wyżej chociaż mogę się mylić

charakter zawsze był już u niej jednak niemiły
zły 2012-02-24 20:55:26
Akurat tego Pani kierownik nie pisała

zgaduj zgadula kto ........

ale z Ciebie windykator mam nadzieję że były bo wsytd ,że u nas
pracowałes

zły2 2012-02-28 19:10:57
zgaduj zgadula?
Podejrzewam, że ktoś z tzw. kadry zarządzającej - to oni są z ortografią i interpunkcją na bakier:)
zły 2012-03-06 12:28:39
nie miałeś sie o nic doczepić tylko o ś na w słowie pracowałeś
hehehe

a na bakier z ortografią jest pokolenie sms typu
AAAAAAAAA 2012-03-16 16:28:15
Pracę polecam jedynie studentom, którzy chcą dorobić....Osoby, które mają nadzieję, na rozwój zawodowy, zdecydowanie niech omijają tę firmę...Traktują człowieka przedmiotowo....Pozdrawiam
zly2 2012-03-30 14:58:21
"tylko o ś na w słowie pracowałeś"
nie rozumiem tego fragmentu.

Wystarczy przejrzeć wpisy w systemie autorstwa (usunięte przez administratora)aby zobaczyć, że aby zostać kierownikiem, można robić błędy ortograficzne, czasem czytanie ich wpisów było żenujące..

nie zgadzam się, że to praca dobra dla studentów - student w Poznaniu może zarobić o wiele więcej niż niecałe 7 zł/h wykonując KAŻDĄ inną pracę.
student 2012-04-05 09:38:16
podaj proszę gdzie płacą więcej, chętnie skorzystam z oferty bo akurat szukam pracy ;) a byki ortograficzne myślę że popełnia każdy - nawet wybitne osobistości(usunięte przez administratora) - ważne jest to co ma w głowie... ja akurat byłem zadowolony z pracy w tej Firmie - życie zmusiło mnie do zmiany planów... pozdrawiam wszystkich zdesperowanych poetów i pisarzy z tego formu
1
rkrkrkrk 2012-04-09 23:57:50
zadowolony jestes z pracy ???? to prawie jak pan(usunięte przez administratora). a moze to ty ??? sa tacy co lubia czyny spoleczne... ucieklam z tej firmy jak szybko sie dalo....nie cierpie takich burakow jak ON...tacy jak ten pan innej pracy nie znajda....tylko przez telefon sa mocni w gebie......w cztery oczy....ZERO.....
studentka 2012-04-10 21:14:40
Zgadzam się, nawet studenci na promocjach lub w magazynach zarabiają minimum 10-15 zl na godzinę. A w pracy rzeczywiście najgorsze było to, że stał nad Tobą ktoś o dużo niższych kwalifikacjach. Cóż, życie...
głos ogółu 2012-04-13 13:38:37
Zwróciliście uwagę na ilość kierowników w jednym pokoju? Te nędzne karteczki wywieszone na drzwiach informujące, że Kierownik kierownika kierownikiem pogania hehe.

4 kierowników i 2 z-ców,nie za dużo dobrego ? czasem na trzech - pięciu pracowników w całym pokoju siedzi dwóch - trzech tzw szefów ,hehe - to chyba nie jest normalne i nie jest praktykowane w innych Firmach. Ale cóż się dziwić w Firmie, której niby Dyrektor nie przekracza progu tego pokoju o Prezesie nie wspominając.

No i jeszcze stanowisko zastepcy dyr - niepotrzebne stanowisko, czas pomyśleć o oszczędnościach w firmie - zadbać opracowników a zlikwidowaćtzw.darmozjadów. Czy sznowny Pan Dyrektor nie potrafi temu zaradzic??? Moze czas zmienic i Dyrektora?:)
STOP 2012-04-13 13:44:10
ludzie nie zajmujcie sie literówkami na tym forum, myslę, żę lepiej prześwietlić tzw górę i wykazać ich działania nie zgodne z wszelkimi zasadami, bezprawne i oszukańcze, czas na ich kres !
ktoś 2012-04-18 12:34:07
Chyba jednak jeszcze kilka zdań dodam.
Na poprzedniej stronie ( strona nr. 2 ) zauważyłem po chwili wpisy ewidentnie wstawione przez \\\"kierowników\\\", jakoby to wina leżała po stronie pracowników, że taka a nie inna sytuacja panuje w firmie. Domyslam się która to z nich ale to zostawię dla siebie...
( usunięte przez administratora )
baczne oko 2012-05-07 17:21:15
spokojnie, Pactor niebawem padnie na twarz :)
tak tak tak 2012-05-29 09:39:32
pozdrowienia dla( usunięte przez administratora )który ma specjalny kontrakt i wcale nie zarabia tyle samo co reszta
studentka 2012-06-19 20:41:10
a skąd wiesz?
1
xxx 2014-04-06 14:14:35
Studencie pracujesz w gnoju a myślisz że w przyszłości po ich skończeniu będziesz miał szanse na coś innego.Będziesz zakładał swój gnój i tak samo będziesz postępował z pracownikami jak teraz z Tobą postępują.Bynajmniej masz praktykę jak należy i jak nie należy postępować z człowiekiem,że człowiek to podmiot a nie przedmiot.Chcesz dorobić to sieć cicho i wyciągaj wnioski a w przyszłości przypomnij sobie ten WPIS.
Mariola222 2014-04-18 18:18:07
Witam, miałam niewatpliwą ,,przyjemność'' pracować w tej firmie, co prawda aż 2 tygodnie, przez wzgląd na to, że udało mi się w porę zorientować z jakiego rodzaju pracą mam do czynienia. Najgorszemu wrogowi nie polecam!!!!! Ciągłe przerzucanie pracowników na inne działy, jakieś wstepne, lakoniczne- szumnie brzmiące szkolenie i do pracy na nowe stanowisko( niezwiązane z podpisywaną umową). Powoływanie się na inne firmy( dla mnie jest to sprawa karna, nawiasem mówiąc)i zastraszanie, często niewinnych ludzi. Jedna wielka żenada!!!!Liderki same niewyuczone i sądząc po nich, także bez wykształcenia. Jedyne co umieją to wrzeszczeć na potencjalnych dłużników- bez kultury jakiejkolwiek!!!! Współczuję ludziom- szarym pracownikom( takim jakim byłam ja) którzy tam zostali , bo choć nie zdążyłam ich wystarczająco poznać, to uważam, że zasłużyli na to by pracować w bardziej ambitnej pracy i z ludźmi na wyższym poziomie- zarówno intelektualnym jak i kulturalnym :)
Ewa123 2014-04-18 18:37:16
Ja też do dzisiaj mam niesmak, że tam pracowałam :(usunięte przez administratora) Wierzę, że długo nie pociągną :)
Ania 2014-06-09 16:07:02
A ja pracowałam w tej firmie przez parę miesięcy i byłam zdowolona. Byłam ankieterem, spoko praca. W tamtym czasie studiowałam, więc było mi to na rękę, że mogłam przyjść w wybrane przeze mnie dni, kasa też spoko jak na pracę, w której specjalnie się nie narobiłam. I nikt na mnie nie krzyczał, ani się nie wyżywał, więc nie wiem skąd te opinie.
1
zzz 2014-06-15 11:12:48
Każda praca w telemarketingu to jeden wielki gnój i przekręt świadczy to o tym że
ciągle upadają i powstają nowe.Ostatni upadł eko-vital urządzenia pseudo-lecznicze
leczyły też prostat.Uważajcie na powstałą nową Ontel sp.z o.o na Zamkowej 5/3 Poznań to firma nie daj się coś na podobieństwo Amber Gold nie dajcie się zwieść
na stawki godzinowe 11.- 9.- itp bo na końcu nie dostaniecie nic.Umowy śmieciowe
chyba nie opodatkowane i ozusowane a gdzie US NIE REAGUJĄ .
niezadowolona 2014-07-10 17:08:21
Nie polecam dzialu z ankietami bylam tam pol roku i mialam dosc traktuja cie jsk szmate przyjmują nowe osoby a ty siedzisz w chacie wypłaty sa nie na czas tragedia
zzz 2014-07-13 11:03:15
Pactor sp.z o.o jak i inne firmy tego typu zatrudniają na umowy śmieciowe nie pojęte dla czego wszyscy pracownicy zgadzają się na nie.Pracując codziennie choćby na 4 godz.należy się umowa o pracę oczywiście dla osób nie będących studentami.
Jeżeli nie zatrudniają na umowy o prace należy ich zgłosić do PIP Poznań na przeprowadzenie kontroli pod względem nieprawidłowości w zatrudnieniu.Taka nauczka im się przyda.
mmm 2014-07-13 11:14:59
Nawiązując do w/w wpisu jak wyglądają w firmie Pactor warunki sanitarne dla pracujących tam ludzi-czy wszyscy zostali przeszkoleni w zakresie BHP.
to RÓWNIEŻ SĄ NIEPRAWIDŁOWOŚCI w zatrudnieniu pracowników nadające się do kontroli Państwowej Inspekcji Pracy.Ludzie nie dajcie się poniżać i traktować jak
szmaciarze to w końcu WY pracujecie na na niekompetentnych gnoi.
1
niezadowolona 2014-07-19 13:35:55
Siedzialam w chacie bo przyjmowali nowe osoby wpisywali w grafik albo takie ktore przychodza raz na miesiąc firmy nie polecam a kierowniczki z windykacji tragedia niewychowane w ogóle
2
rtg 2014-07-20 18:56:08
Ja pracowalam prawie rok na windykacji(ankiety tez czasem dzwonilam) i wcale tragicznie nie bylo. Wiadomo raz lepiej raz gorzej, ale calkiem znosnie. Jesli siedzisz w chacie, to musialas byc wybitnym leniem, bo z ankiet wyleciec naprawde trudno. Skoro woleli wdrozyc kogos nowego niz wziac ciebie, to chyba o czyms to swiadczy. Z reguly jest tak, ze najgorsi pracownicy maja najwieksze zale i pretensje.
1
stabilizator jan 2015-01-28 15:51:57
w przeciwieństwie do poprzednika pip z ostatniego jak szukam obecnie pracodawcy alby się nie zahaczyć na chwilę ale żeby zakotwiczyć stabilnie na stałe. Pactor wydaje się racjonalnym rozwiązaniem w tej kwestii, tak mi się przynajmniej wydaje. czy są dobrym wyborem jeśli chodzi o pracodawcę na wiele lat?
jankiel 2015-03-30 11:50:05
ja również stawiam na pierwszym miejscu obecnie stabilizację zawodową i zastanawiam się czy pod tym wgzlędem Pactor Sp. z o.o. będzie najlepszym wyborem. w sumie to pieniądze z moim doświadczeniem wiem że na pewno będę miał wysokie wynagrodzenie, ale kilka firm sie o mnie upomina i wybiorę tą która da mi najdłuższą umowę
Marta 2015-04-09 19:33:37
Byłam dzisiaj na rozmowie w dziale ankiet. Pierwsze wrażenie? Pozytywne. Bardzo sympatyczna rekrutująca, uczciwie powiedziała mi wszystko, co chciałam wiedzieć o pracy od A do Z. Na wstępie znane dni pracy, godziny pracy, stawka, jaka umowa, czas przerw, od kiedy praca, na czym miałaby polegać - a szczerze powiedziawszy to rzadkość w dzisiejszych czasach. Przeważnie zleceniodawcy bawią się w kilkuetapową rekrutację, gdzie tak naprawdę nie wiadomo, o co człowiek się stara, bo nie zna ani stawki ani dokładnego obszaru zadań... Także podejście do pracownika jak najbardziej na plus i chętnie podjęłabym tam prace, gdyby nie stawka. Naprawdę wyjątkowo słaba kasa. Przeczytałam powyżej, że jest ogromna rotacja i naprawdę nie dziwię się, skoro wypłata jest jeszcze niższa, niż najniższa krajowa. Apel do Pactora - jeżeli chcecie mieć stałych, lojalnych pracowników podnieście stawkę!
Moje przemyślenia, gdy wracałam z rozmowy - mogę zarobić na zmywacz do paznokci, ale po cholerę mi zmywacz, skoro nie będzie stać mnie na lakier :)
1
Jola 2016-05-19 10:22:02
Byłam u nich własnie na rozmowie na ankieterke jest spoko i stawke też mają całkiem spoko. Może zwiększyli niedawno... Wie ktoś czy trudno się tam dostać czy często oddzwaniają?
1
wefrg 2016-06-21 19:38:10
@Jola widze ze w dalszym ciagu szukaja ankieterow w Poznaniu oferuja atrakcyjną stawkę godzinową (niezależną od efektywności),elastyczny grafik pracy (istnieje możliwość przychodzenia w wybrane dni tygodnia na wybraną ilość godzin)różnorodność projektów,* szkolenia
były pracownik 2016-12-01 21:37:17
Ta firma to DNO. Chamstwo bez kultury, którym słoma z papci wychodzi. Przekleństwa i wyzwiska na porządku dziennym. Równi i równiejsi. A na koniec podziękują ci pod byle jakim pretekstem, choćbyś nie wiem jak się starał(a). Niestabilność pracy. Praca jest, a z dnia na dzień dowiadujesz się, że nie ma projektów i siedzisz 2 tygodnie w chacie. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem.
Zostaw swoją opinię o Pactor Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pactor Sp. z o.o.