Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-04-03 08:40:30 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Jabil Circuit Kwidzyn - Kwidzyn. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
Zwolniony - 2009-04-03 11:19:19 odpowiedz | cytuj
Słowa kojarzące się z Jabil Circuit Kwidzyn (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam dobrze.
Atmosfera zła i ludzie pracujacy tam nie rozumieja ze człowiek jest człowiekiem najlepiej jak by był robotem.
Od jakiej stawki można negocjować pensję? Żadnej.
Najbardziej podobało mi się w Jabil Circuit Kwidzyn:Linia
Najbardziej nie podobało mi się w Jabil Circuit Kwidzyn:1 zmiany na ktorych nie można spokojnie pracować ponieważ kadra cały czas kreci się po lini i przeszkadza
zwolniony 23.03.09 - 2009-04-28 13:03:27 odpowiedz | cytuj
to elita kolesi,nie szanująca ludzi po prostu [usunięte przez admina].czy wiecie ze miłosną mają zamkńąć całkowicie,po prostu 0 produkcji.na miłosnej zostaną tylko z umowami na czas określony.
aaa - 2009-10-09 15:00:57 odpowiedz | cytuj
Rekrutacja w tej firmie to istna porażka. Wloką człowieka przez pół Polski, żeby powiedzieć, że ma za wysokie kwalifikacje i że jest za drogi.
anonim - 2010-04-19 19:10:59 odpowiedz | cytuj
Nieprawda!!!!!!ja tam aktualnie pracuje i jestem bardzo zadowolona.Ludzie,jak i rowniez atmosfera sa jak najbardziej sprzyjajace.Szkolenia na wysokim poziomie.Mo������¼liwo����¯�¿�½����¯�¿�½ nabywania nowych doswiadczen.
anonim - 2010-04-19 19:11:03 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-04-19 19:11:03 odpowiedz | cytuj
Anonim - 2010-06-08 15:01:36 odpowiedz | cytuj
Ja również pracowałam w Jabilu (na stanowisku biurowym) i poza tym, że pracuje się długo, dużo i intensywnie to naprawdę bardzo fajna firma. Daje ogromne możliwości rozwoju i otwiera wiele drzwi.
Niektórzy lubią tak dużą presję czasu i odpowiedzialność za powierzone zadania. Dla wytrwałych są naprawdę atrakcyjne wynagrodzenia i premie.
Ja niestety nie jestem wytrwała i wybrałam nieco mniejsze stresy i pomimo burzliwego rozstania z moim szefostwem to wciąż bardzo dobrze ich wspominam i wiele się nauczyłam :)
pracownik jabila - 2010-06-24 15:22:20 odpowiedz | cytuj
Jabil kwidzyn praca zarobki i opinie .
To prawda że ludzi traktują żle. są oczywiście i ludzie naprawdę dobrzy i serdeczni, ale to tylko wyjątki. większość koordynatorów jedzie po swoich przełożonych jak po szmacie i to kur... jest na porządku dziennym. zarobki wcale nie takie duże - zależy dla kogo a poza tym to tylko czatują za co by tu zabrać premię najbiedniejszemu bogu ducha winnemu pracownikowi na linii. Często zdaża się że nie zapłacą za kilka dni pracy a poźniej lataj i odkręcaj żeby ci dali to co się nalezy.
SERDECZNIE NIE POLECAM! jabil to jedno wielkie gniazdo os!
asd - 2010-09-07 09:55:51 odpowiedz | cytuj
ta firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest
asd - 2010-09-07 09:56:43 odpowiedz | cytuj
ta firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest
bolek - 2010-11-05 19:20:44 odpowiedz | cytuj
ja też tam kiedyś pracowałem. to prawda że jest źle. to dziadostwo. ludzie zapierdalaja na chińczyków i koreańczyków za prę paczek
ryżu bo gówno tam zarobisz i za byle co cię opierdolą. To obuz pracy. Człowiek na produkcji jest dla byle lidera ŚMIECIEM. praca tam to jedna wielka pomyłka. z ostateczności jak ma się nóż na gardle
anonim - 2011-03-02 09:21:07 odpowiedz | cytuj

Nigdy więcej Jabila! Banda warchołów!

pracuj� w jabilu kupe lat zmieni� si� prezei wszystko padnie a zarabiam jak pracownik niedawno co przyj�ty oszukuj� na poziomach zaszeregowania tragedia nie daj� możliwo�ci zmiany stanowiska tylko tym co podpieprzaj� brak s�ów a orkwiszewska też nic nie robi trzeba j� zmieni� ludzie ona jest juz tyle lat na tym stanowisku co z tego ze ma do�wiadczenie dajmy innym szanse.MOBINNG na każdym kroku a niby to zabronione
anonim - 2011-03-02 09:21:08 odpowiedz | cytuj

den - 2011-05-17 13:23:02 odpowiedz | cytuj
praca w jabilu na produkcji to patologia , wiekszosc pracowników ma umowy na miesic / kilka miesiecy , starzy pracownicy to praktycznie mafia - dookoła układy , a plusy to łatwe męzatki :)
anonim - 2011-10-11 17:44:54 odpowiedz | cytuj
Zwolniony - 2009-04-03 11:19:19

Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam dobrze.
Od jakiej stawki można negocjować pensję? Żadnej.
Najbardziej podobało mi się w Jabil Circuit Kwidzyn:Linia

Podzielam Twoją opinię dodam nawet że przez swoją politykę{dziadostwo] stracili dużo poważnych klientów ponieważ nie szanowali pracowników co odbiło się na jakości produktów.Jak odszedł Wyszyński i zaczęto werbować przez agencje pracy [tam dopiero jest dziadostwo] pracowników to masowo zaczęły się problemy na produkcji.Poco zwalniają wykwalifikowanych i zatrudniają nowych pracowników,dostali w ten sposób po dupie.Ludzie też osły nie rzetelnie podchodzą do pracy,kiedyś pracownik miał JAKIEŚ PRAWA potem nic.Jabil sam sobie nogę podłożył i spadł na dno.NIESTETY TAKIE SĄ REALIA!!!!!!!!!!
anonim - 2011-10-11 17:58:29 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-03-02 09:21:08

Nigdy więcej Jabila! Banda warchołów!

Pracowałam na wszystkich fabrykach A,B,i C.Ale to co się działo na GÓRNYM to obłęd.MOBING do potęg,i Alicja miała największą wprawę.Właziła bez wazeliny i dlatego nikt nie reagował z przełożonych.ludzie sami są sobie winni tego bo nie reagowali,ja wzięłam nogi za pas Siostrzenica Pani koordynator miała największe fory i dlatego jeszcze pracuje,a bubli na testerach puszczała ho ho.Szkoda gadać.Jednym słowem zaorać.........
xxx - 2011-10-29 23:22:56 odpowiedz | cytuj
ja pracuje juz tam 5 lat teraz to burdel nie praca rygor coraz większy normy ciagle zwiększaja a ludzi w dupie maja .Śmieciowe umowy ciągle dopełnienia wolne i wypłaty tragiczne .Wywalili ludzi przez agencje a sami ful kasy biorą
nisia198595 - 2012-01-16 13:58:12 odpowiedz | cytuj
praca jak inna nie tak żle płatna bo można zarobić jeśli jest się pracownikiem JABILA a nie agencji pracy naszą grupę ludzi wykręcili na kwartalnej mówiąc że jest to nagroda nie premia pomijając to że zabrakło nam kilku dni by się załapać na tą premie!!!pracowaliśmy na nią 3.5mies.!mało tego potem mittyng na który byli bardzo dobrze przygotowani bo nasza nie zbyt mądra liderka Grażyna ha ha wypisała pytania które pracownicy zadać mieli dodam tylko że te najbardziej nas nurtujące zostały bez odpowiedzi ,po co oni trzymają takich jak GRAŻYNA R czy ZBIGNIEW CH?
terrakot - 2012-02-19 16:28:35 odpowiedz | cytuj
Pracy tam nie polecam. Mobing na potęgę . Liderka zamiast pomóc ci w pracy napisze notatkę służbową . Po tygodniu pracy masz pracować na nowym stanowisku tak jak pracownik po 3 miesiącach , winny jest ZAWSZE pracownik nawet jak nawali maszyna . Bezpośrednio nigdy cię nie zatrudnią tylko przez firmę zewnętrzną (Manpower osobny rozdział). W firmie tej jeżeli pracujesz na produkcji nie masz ŻADNYCH praw.
lost - 2012-05-19 17:52:55 odpowiedz | cytuj
Plusy pracy w Jabilu to łatwe laski!!;)
x