F.P.H.U. Parmax

Łężkowice

Opinie o F.P.H.U. Parmax

anonim 2009-04-02 23:57:31
drzwi wysokiej jakości, duży wybór - firma godna polecenia
anonim1 2009-09-27 12:11:54
praca bardzo nerwowa atmosfera grobowa małe zarobki kary finaswowe za zepsuta robote ogulnie to nie polecam
1
ktosiek 2009-10-09 13:10:22
Pewnie wypowiadają sie tu osoby które tu niepracują juz a dlaczego - kompletny brak inteligencji przykład wyżej .
anonim 2010-01-30 21:24:25
Stres, nerwówka, małe zarobki, siedzenie po godzinach za normalna stawkę, przekraczany tygodniowy wymiar czasu pracy,
1
pracownik parmax-u 2010-06-27 19:16:33
opinie ludzi ktorzy nie nadawali sie do pracy a teraz piszą takie bezsensowne nieuzasadnione opinie, zastanówice się najpierw nad soba a pozniej oceniajcie innych
pracownik parmax-u 2010-07-19 13:22:14
Powyższe opinie są wyssane z palca pracuje juz tam ponad 5 lat tak jak i wieksza częśc pracowników i opinie ludzi którzy byli na okres próbny i nie nadawali się do pracy są po prostu śmieszne.
Drzwi które produkujemy to najwyższa półka i nie mamy się czego wstydzić a byle opinie " niby pracowników" to historie nieprawdziwe.
Zapraszam do oglądnięcia wyrobów.
były pracownik parmax-u 2010-07-22 08:57:09
Pracowałem w Parmax-ie 3 lata i moja opinia o firmie jest pozytywna nie wiem czemu ww. opinie są złe może faktycznie piszą je tzw. przelotni pracownicy.


pracownik 2010-07-27 08:06:57
Pracuje juz 2 rok i jestem zadowolony, drzwi ktore produkujemy sa jedne z lepszych na rynku. Gorąco zachęcam do oglądniecia produktów oraz ich zakupu.
papaja 2010-07-28 15:45:22
Szanowni Państwo!, nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, że wasze opinie niepotwierdz one w żaden sposób kontroli finansowych, jak również innych organów mogą skutkować odpowiedzialnością wynikającą z kodeksu karnego, kodeksu pracy.
Szanowni państwo ustalenie nadawców opinii, które winne skutkować zawiadomieniami do odpowiednich organów przez osoby pokrzywdzone, a jeżeli do tego czasu nikt z Państwa piszących negatywnie posiadając tego rodzaju wiedzę o pracodawcach nie zgłosił przypisywanych właścicielom ,,OSZUSTW" jedynie świadczy o złej woli, współudziale w procederze lub zwyczajnej zmowie. Z doświadczeń jakie posiadamy w tego typu sprawach 99% negatywnych opinii bierze się od ludzi, którzy maja przekonanie, że są fachowcami, a w rzeczywistości to malkontenci nie nadający się prawie do niczego.Referencje firm i instytucji w tym państwowych na temat obsługi i produktów przeczą wypisywanym opiniom, a na marginesie proszę rozważyć również konsekwencje pomówień w kategoriach odpowiedzialności karnej.
Jako osoba wielokrotnie stykając się z firma Parmax, mogę zaświadczyć z urzędu, że firma rozwija się, inwestuje w najnowszy sprzęt i jest pro-pracownicza, posiada plany na przyszłość, a sam produkt jest wyszukany. Właściciele produkując produkty dla odpowiedniej grupy klientów nie mogą sobie pozwolić na utrzymywanie nieudolnych pracowników - NIEZADOWOLENI BYLI PRACOWNICY- ZROZUMCIE, ŻE NIKOGO NIE JEST STAĆ NA UTRZYMYWANIE BUBLI NA RYNKU PRACY A Z TEGO CO WIDZĘ WY TAKIMI JESTEŚCIE. A DAJCIE PAŃSTWO PRACOWAĆ INNYM PRACOWNIKOM TEJ FIRMY W SPOKOJU O SWOJA PRZYSZŁOŚĆ.
ktos 2010-07-28 23:21:26
jak mozesz wiedziec jak wygladaja drzwi z najwyzszej polki jak jestescie na najnizszej?
1
klijent 2010-08-06 08:31:20
Drzwi kupione w firmie Parmax 2 lata temu wyglądaja i trzymają sie jak po zamontowaniu. Wykonczenie bardzo ładne. Ogolnie jestem bardzo zadowolony z drzwi. POLECAM
Kamil 2010-11-18 11:11:38
A ja tam nic do nich niemam - pracowałem tam i widać było że szefowie wymagali ale to normalne . Kontrola jakości na każdym poziomie musiała być a Ci co tego niedotrzymywali i paprali robotę wylecieli - proste. Szanse mieliśmy wszyscy ale niekażdy chciał z niej skorzystać . Jest tam dużo ludzi którzy pracują juz tam 3-4-5 lat - widać jednak się da .
anonim 2011-02-09 21:31:09
POLECAM
anonim 2011-05-09 21:09:22
Ja mam paru znajomych co drzwi w Parmaxie kupowalii ja również i zewn. i wewn, i z tego co wiem chwalą sobie -ale moi drodzy nikomu nigdy nie dogodzimy zawsze będą zwolennicy i przeciwnicy . Ja tam trzymam kciuki za firmę bo widać że działają - pracownicy którzy tam pracują to nie jacyś przelotowcy tylko stali pracownicy , to co mi się podoba to że człowieka traktują tam z wielkim szacunkiem i przy okazji można napić się kawy w całkiem sympatycznym towarzystwie...........pozdrawiam cała ekipę.
anonim 2011-05-18 21:38:19
polecam w 100 % - obsługa-produkcja-jakość-montaż na 6
1
Anka 2012-05-05 17:26:12
Witam , a mój chłopak tam pracował i bardzo chwalił prace -zawsze można było się z szefami dogadać - jeśli chodzi o dzień wolny czy kasę- niestety musiał iść do wojska i nici z tego . Z tego co mówił zamówień mieli b. dużo - więc skoro roboty dużo to na pewno produkt wysokiej jakości . Pracownicy też ok. Pozdrawiam wszystkich.
bolo 2014-02-28 13:06:47
Tylko teraz pytanie, co jesli wyśle CV do kadr Parmax i trafi ono do kosza, a jak pojawi sie ogłoszenie to wezma kogos innego, nadal trzeba śledzić ogłoszenia i pisac list motywacyjny pod konkretna oferte.
stoch 2014-03-21 16:36:10
z tego co piszecie to rzeczywiście fajnie załapać się do Parmaxu skoro stanowiska tak rzadko się tu zwalniają
alfa 2014-03-31 18:16:51
Co do pracy to wiem że pracują tam osoby już naprawdę długo także ciężko jest się tam załapać . Widocznie są mocni bo rotacji tam nie widzę skoro niema ofert. Byłem kiedyś na rozmowie - wydaję się firma być naprawę w porządku. Pani grzecznie zaprosiła na rozmowę do gabinetu - a kiedy przyszedł pracodawca rozmawiał zemną jak z człowiekiem na równym poziomie.
bakud 2014-06-02 10:48:57
Kupiłem drzwi w salonie w Poznaniu , mam zamontowane od jesieni 2013 roku , jak na razie wyglądają super.Zobaczymy jak będą się sprawować dalej.
Oferty Pracy
2014-06-30
Żródło: Gowork.pl
Zegartowice
(małopolskie)
pomocnik stolarza zegartowice Od kandydatów oczekujemy: Wykształcenia min zawodowego o kierunku stolarz Doświadczenia w branży stolarskiej Umiejętności organizowania własnego czasu pracy Dokładności i precyzji Zaangażowania i staranności Motywacji do pracy  Oferujemy : Atrakcyjne wynagrodzenie umowę o pracę Zatrudnienie w dynamicznie rozwijającej się firmie Możliwość rozwoju osobistego    Zainteresowanych prosimy o wysyłanie
kameleon 2014-08-24 18:17:14
pomocnik stolarza zegartowice F,P.H.U. PARMAX S.C. 2014-06-30 Żródło: Gowork.pl Zegartowice (małopolskie) pomocnik stolarza zegartowice Od kandydatów oczekujemy: Wykształcenia min zawodowego o kierunku stolarz Doświadczenia w branży stola[...]">@Oferty Pracy - 2014-08-24 18:17:14
ciężko się tam załapać ??.....dobre? tam nikt nie chce pracować -nawet już starych pracowników tam niema -więc chyba coś nie tak jest.
pracownik1 2014-08-25 23:23:00
kameleon to Cię zdziwię bo pracuje już tam trochę i uwierz że większa część pracowników to stała ekipa , więc chyba coś nie bardzo doinformowany jesteś -dobra rada -przestań pisać takie brednie albo zmień informatora......a ogłoszenia są bo firma się rozwija -zamówień dużo to i rąk do pracy trzeba.
Krucjat 2014-11-28 19:09:33
No dobrze, każdy może pisać co chce, ale dla wszystkich kandydatów najistotniejsze jest to jakie warunki naprawdę można tam zastać. Przecież nie po to się wchodzi na forum Goworka aby czytać jakieś bzdury. Więc jeśli ktoś chce wypisywać tylko i wyłącznie głupoty nic nie mające wspólnego z rzeczywistością to prośba - nie róbcie tego.
saba 2014-12-30 19:05:14
Podobno ostatnio zwolnili tam gościa co długo tam pracował i poszedł do konkurencji więc chyba jest coś nie tak....
Andrzej 2015-03-26 21:01:59
A ja wiem że nie facet a łaska. Ha
3
reileta 2015-11-05 11:57:33
Kurcze ludzie ale jak wam się nie podoba praca to odchodzę i tyle , po co ta cała dyskusja ,po co te komentarze .....dla jednego praca będzie ok dla drugiego nie i niestety nic w tym temacie nie poradzi PARMAX .Jak wiemy nie urodził się jeszcze taki co by wszystkim dogodził .
Pozdrawiam
janek 2016-05-07 16:12:06
teraz to do nich jest potrzebny ktos jako pomocnik lakiernika z tego co widze, a stawki sa raczej dobre.
Zostaw swoją opinię o F.P.H.U. Parmax - Łężkowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.P.H.U. Parmax