logo The Lorenz Bahlsen

The Lorenz Bahlsen

Poznań

Opinie o The Lorenz Bahlsen

Werty 2016-10-27 21:38:51
Czy to istotne o której kto zaczyna ważny jest i tak wynik 5 30 na stacji szacun chyba na kawę bo kierownictwo zawsze od 8 smej . Myślicie że coś się szykuje z końcem roku działania nurtu są coraz bardziej odczuwane nie wspominając Marco euro i innych marketów WALKA O KAZDE 10 GR . HAndel z VAna przechodzi powoli do historii
Dabek 2016-10-27 22:29:12
Kaliszoki ale was Franio dymieeee. Pozdrowienia i miłej pracy w soboty ....... odwagi panowie odwagi .......
4
kartoflak 2016-10-28 14:24:35
jeśli jeździsz 10 lat to nie musisz czekać na kierownictwo na wszystkich psd chyba, ze jesteś taki machloj, ze wszyscy co Cię widzą dostają drgawek pozdrawiam
olo 2016-11-02 19:36:10
jak wasze plany na nowy miesiąc ? :)
1
chips 2016-11-02 21:04:45
mogles od razu napisac jaki ty masz plan ja mam 3500 . oks mowi ze to malo i w 100% powinienem go zamknac ale po tym co widze na sklepach i slysze o inwentaryzacjach to pod koniec pewnie z progiem bede walczyl a do tego ta zadaniowka kolejny miesiac te badziewne smaki ktore stoja juz od 2 mcy a oni dalej do zadan a pozniej placz ze zwroty sa. co za bezmyslny zarzad. zamiast rotacje zrobic w smakach to non stop street foddy ktore zajmuja miejsce obok serii z zalu.juz na stojakach czarno a im malo. jeszcze troch i znow zacznie sie czepianie odnosnie godzin pracy dwupakow ilosci zamowien itp. jak sa plany to jest cisza jak planow nie ma to szukanie dziury w calym jak co roku
john orlynsky 2016-11-07 18:14:44
nie wiem czy wiecie panowie ale od nowego roku koniec z proporcjonalnym liczeniem do maxa albo progu. dostaniecie plan i bedzie trzeba go zrealizowac w okresie dni pracujacych nadganiajac urlop czyli majac 100 tysi na miesiac i idac na 2 tyg urlopu macie 100 tysi do zrobienia w 10 dni albo zegnaj maxie badz progu. ot takie snack newsy sie szykuja . szkoda tylko ze nadwyzek nie zauwazaja na koniec miesiaca jak oks goni do zamkniecia 100% na okreg zeby zgarnac ekstra papke
transit 2016-11-07 20:34:48
ale mi nowość.... my już 2016 rok takim systemem lecimy....
kolik 2016-11-08 15:21:17
3800 na listopad, narazie mam średnio 2900, czyli nawet nie próg... Inwentury, streetfood na stojakach, kulki na półkach , aż się boje wyplaty
zniesmaczony 2016-11-08 18:28:00
3800 to byłaby baja ja 5500 :(
net haha 2016-11-08 19:17:02
zeta zapłać za internet w tablecie....jaki kur... internet!!!!niech nikt nie płaci tak dla zasady!!!!
ENT:) 2016-11-08 19:48:08
Witam transmisja danych i oplata za internet w tablecie - co o tym sadzicie ?
moje zdanie jesli dobrze rozumiem mamy ponosic koszty wysylania danych i pobierania poczty na tablety ????
chyba cos tu nie gra ? Jestem za tym aby so;idarnie nie placic !!!!!!!!!!!!!! Moze zlotowka od 100 km przejechanych vanem zawsze to jakis zysk dla firmy
skoro nie stac ich na znikome platnosci za transmisje :) Trzeba ratowac tonacy okret ziarnko do ziarnka :)
Co do mozliwosci zrobienia planu w 2 tyg - gratuluje kolejnej trafnej decyzji ;:) A i oczywiscie kolegom realizujacym te cele :) :) skoro potraficie zrobic plan w miesieczny w dwa tygodnie (co jest dla mnie nierealne ) to bedac gdzies na gorze stanie sie wczesniej czy pózniej oczywiste ze macie za niskie plany
pozdrawiam :) :) :) :) :)
2
TOMASZ 2016-11-08 21:55:55
5500 ? Niewierze.
TOMASZ 2016-11-08 21:57:05
5500 ? Niewierze.
Nick 2016-11-08 22:04:11
Kolego wybacz ale nie wieżę że w dwa tygodnie robicie 100 tys.
van helsing 2016-11-08 22:49:34
4200
transit 2016-11-10 17:42:22
nie w 2 tygodnie kolego 100tyś. Planowanie było roczne i jeśli wiedziałem, że w danym m-cu idę na 2 tyg na urlop to planowałem nie 100 a 65tyś, a te 35 tyś rozbijałem na kolejne m-ce, stąd np. w listopadzie mam 5500 dziennie i już się osrałem.....
Real death 2016-11-11 14:18:17
Genialny pracodawca ! Genialny system ! Szkoda tego nawet komentować.
Rodzinę wykarmisz zapewne tabelkami, dziś na obiad będzie ...... SZOR
Niedługo tylko imigranci bedą się tu zatrudniać :-)
akuku 2016-11-17 17:21:20
Gdzie te nowe vany ?
1
akuku 2016-11-17 17:22:31
Konkretnie kolego konkretnie
1
Gość 2016-11-18 22:42:49
jak wam się podoba nowa struktura i nowi szefowie ?
ent 2016-11-19 13:13:49
A konkretnie bo jeszcze nic nie wiadomo :)
1
pablo picasso 2016-11-20 18:46:46
wcale nam sie nie podoba. zaczelo im powaznie odbijac. brak urlopu w grudniu (u nas zakaz brania) oks chce zeby mu jakies wyimaginowane zaleglosci odrabiac podczas gdy kazdy robi plan 100% i nawet jak byl na urlopie tez proporcjonalnie liczac byli wszyscy na planie . jakies smieszne pieniadze chca nam dac jak nadgonimy straty i ostatni kwartal zapniemy na 100% . pod koniec miesiaca zaczna sie maile ze mamy jakies astronomiczne cyfry na koniec miesiaca gdzie od lat wiadomo ze listopad to jeden z najslabszych miesiecy w roku. ogolnie koledzy cos wspominaja ze trzeba sie do pipu wybrac bo totalnie im odbija. a ja mam jedna wazna rade dla oksow ktorym brakuje do planu bo auto stoi a pracownik jest na urlopie BIERZ KLUCZYKI I WSIADAJ NA VANA I ZEPIERD.... A NIE ZASYPUJ NAS MAILAMI BO TO I TAK DZIALA TYLKO DEMOTYWUJACO POKAZ W RZECZYWISTOSCI JAKI JESTES SUPER SPRZEDAWCA po co dali wam tablety ? zeby sie kurzyly ,zrobcie z nich uzytek i gonce sami te chore cyfry. generalnie ja i koledzy zaczynamy sie rozgladac za czyms nowym skoro nie docenia sie pracownikow z czasami kilkunastoletnim stazem pracy. juz sie smiejemy widzac jak przychodza nowi i widzac ile jest do roboty ile godzin w pracy i ile rzeczy do spamietania i pracujac ze te pieniadze . z tyle godz w pracy to sie wszedzie dotanie takie pieniadze !
3
alergik 2016-11-21 19:13:04
Ktos tu szumnie napisal ze nowe Vany stoja w Poznaniu ktos cos wie o wymianie floty na nowa ? Autka juz sie koncza nie tylko ze konczy sie lising ale sypia sie po koleji ........ Prosze o jakies info jesli ktos cos wie lub jest bardziej zorjentowany z gory dzieki .
Jesli beda wymieniane to jest jakas szansa na przyszlosc .Jesli nie - i tylko przedłuża firma lising to o czym mowa :) jakies planowanie urlopy :) plany nadrabianie smiech na sali i tak ku przepasci :)
pozdrawiam
1
tyity 2016-11-22 23:16:19
no znam takiego jednego oksa, z domu to on wychodzi chyba tylko jak ma jechac do firmy lub na spacer z żoną, a mieszka daleko od firmy
1
RHS 2016-11-23 19:36:33
Panowie słyszałem ze mają się wziąć za RHS-ów, (zmniejszyć ilośc) ktoś coś moze też słyszał?
1
Słyszący 2016-11-23 19:52:58
A ja słyszałem , że od 2017 ma nie być Vanów.... I co??
2
Sex sąsiadki 2016-11-23 22:16:12
A ja słyszałem jak sąsiadka dziś w nocy ..... oj jak ona to robiła o jak jeczala aż w końcu się spierdziała. Jeszcze coś słyszałeś?
2
Analityk 2016-11-24 11:19:05
Teoretycznie, jest to prawdopodobne
Najprościej zacząć od RHS - maja najmniej PSD ,
Więc łatwo je rozdzielić do innych tur. Do wszystkich w razie czego dociera hurt.
To jest moja teoria - nic nie słyszałem
slyszacy wiecej 2016-11-24 16:42:11
slyszacy i dobrze slyszales. oksi juz pomalu cos przebąkują ze tak ma wlasnie byc ze taki jest kierunek firmy. wiec pewnie tez jakies redukcje. ps u nas juz dawno nie ma rhsa i system dziala a pamietam jak oks mowil jaki to piekny system jak rhs dopieszcza sklepy itp . a teraz jak kazali rhsow zlikwidowac to mowi jak dobrze ze nie ma rhsa:) niezle piorą im te puste mozgi
RHS 2016-11-24 19:42:11
Dobre!
Nick 2016-11-24 20:09:30
Ilość RHS-ów jest sukcesywnie zmniejszana od pewnego czasu już - sam byłem RHS i od paru miesięcy jestem z powrotem PH
hit 2016-11-24 20:52:13
podobno dyro obiecał 5000 tyś w sodex jak plan zrobimy i nadwyżka 40000zł Szok...
Gość 2016-11-24 21:01:37
a masz to na papierze ?
obiecanki....
1
Sex sąsiadki 2016-11-26 00:11:39
Tabula rasa wszystko przyjmie. A co to 5 tys. Dajmy 20000 do podziału. A wtedy będzie się działo.
2
revolt 2016-11-29 18:53:23
u nas oks chcie sie zesrac na koniec miesiaca a jak u was?
4
Karton 2016-11-30 15:30:03
Wymieniłem Cię cwoku chyba co? Juz awansowales specjalisto od podrabianych perfum LaRive? Żal mi Was 'Janusze Biznesu'.
PH xxxx ;-) 2016-11-30 16:20:44
U nas sraczkę to ma już od kilku dni ;-))
1
Gość 2016-11-30 16:36:57
cisnąć cisnąć i sprzedawać a jutro nikt już nie będzie pamiętał co było i od nowa cisnąć cisnąć sprzedawać street food i inne.
żenada...
1
A mi to Lotto 2016-11-30 16:42:56
Zupełnie niepotrzebnie, przecież ma do pomocy dumnie brzmiący "Dział wsparcia sprzedaży",
przepraszam ale lepiej brzmi: " Dział Mobbingu Pośredniego" ;-))
Ciekawe co mają w zadaniach miesięcznych ? Zapewne ilość wysłanych email ;-)
1
mega oks 2016-11-30 19:04:46
nasz sie zesra na poczatku roku bo juz zapowiada ze bedzie nowy system premiowania tzn jesli nie zrobisz zadanego planu na miesiac majac w tym czasie urlop to nie dostaniesz wyplaty za zrobienie maxa. powiem tylko tyle bedzie nowy regulamin i aneks do umowy wtedy sie bede martwil a raczej firma . jesli nic takiego nie bedzie to bede przeliczal jak dotychczas i niech biadoli . wali nas to ze mu sie plan nie zejdzie. a jak z urlopami panowie? ja mam blisko 50 dni od nowego roku:) chyba firma beknie za te urlopy:) albo czekaja na osobowki i czesc poleci wiec zaplaca im za niewykorzystany urlop na odchodne
aleandro 2016-12-01 11:33:28
A jak tam u Was że starszymi ?
Faktycznie polecieli z końcem listopada ?
1
Asystentka 2016-12-01 23:51:29
Konie vanów. Od nowego roku osobówki.
Jim 2016-12-02 11:20:00
To pewna wiadomość ?
Ja sie cieszę bo skorzystam z odprawy ;-)
Jim 2016-12-02 11:22:05
To pewna wiadomość ?
Ja sie cieszę bo skorzystam z odprawy ;-)
TOMASZ 2016-12-02 14:00:38
Napewno to od nowego Roku będziemy mieli nowe lepsze ceny.
2
Jaskulski 2016-12-02 17:05:11
To masz rację potwierdzam cennik standard
1
Jaskulski 2016-12-02 17:10:52
kancelaria@poznan.pip.gov.pl
bhp 2016-12-02 17:44:12
Uwaga Uwaga przedstawiciele lbs proszę zgłaszajcie nie prawidłowości z naszej firmy pod ten adres mail kancelaria@poznan.pip.gov.pl to jest adres inspekcji pracy piszcie o braku dwutygodniowych urlopów mobingu wasz czas pracy zaczyna się od momentu uruchomienia silnika w vanie
6
wolfic 2016-12-02 18:47:21
Niezly nick... :-)
2
ENT 2016-12-03 10:00:56
Witam witam - jedyny pewniak to cennik ; nowy oczywiscie - pozatym zero konkretow nie wierze ze nikt nic nie wie - kierownictwo nie puszcza farby ?
Zostaw swoją opinię o The Lorenz Bahlsen - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie The Lorenz Bahlsen