logo The Lorenz Bahlsen

The Lorenz Bahlsen

Poznań

Opinie o The Lorenz Bahlsen

PRZEDSTAWICIEL 2017-02-01 18:25
Panowie nie do BH-powca, bo to pracownik LBS. Dzwońcie do sanepidu i PiP.
OSZCZEDNOSCI NA SOLI 2017-02-01 18:34
NA Slasku juz wypadek byl ze wzgledu na panujace warunki
1
1234 2017-02-01 18:57
Po co Panowie pracujecie w takiej marnej firmie?
Poszukajcie sobie czegoś normalnego, gdzie nie będzie cierpieć Wasza godność.
Pozdrawiam.
3
mały 2017-02-01 21:32
ma ktoś ten telefon
1
Ares 2017-02-02 19:12
i tak nikt nie zadzwoni.... będą nas dymać bo już każdy jest do tego przyzwyczajony....
2
Kojot 2017-02-03 12:38
W czym problem ? Można zadzwonić samemu,a nie narzekać i czekać, aż inni zrobią za mnie...
8
wolfic 2017-02-03 18:02
Dobry zart :-)
widze kolega korzystal ...
1
PaanSnack 2017-02-03 18:42
A Ty się też umówiłeś na wizytę?
1
wolfic 2017-02-03 18:47
Nie mam potrzeby :-)
2
wtf 2017-02-03 21:59
ok macie już numer to kiedy mamy się spodziewać , że coś się zmieni?
1
TOMASZ 2017-02-04 09:22
Chłopaki wy naprawdę nie macie co robić i tylko tak pieprzycie bez sensu ,albo podajecie jakieś konkrety i szczegóły co się dzieje lub będzie działo i tyle,jeśli oczywiście coś napewno wiecie a nie jakieś tylko przypuszczenia lub bajki bo gdzieś tam ktoś coś usłyszał. Piszemy o konkretach a nie głupotach bo potem się jeszcze jeden z drugim przepychacie na forum a nasi Oks-i mają z tego ubaw i się cieszą że się między sobą żremy. Lepiej idźcie na piwo i zapomnijcie na chwilę o tym wszystkim .
6
Ciapek 2017-02-06 22:07
Dzisiaj pieprzylem kierowniczke sklepu.... A jakie zamówionko miałem po wszystkim... jedni pier.... na forum inni na sklepach.
1
Gość 2017-02-06 22:51
Brawo Ty...
3
Ciapek 2017-02-07 22:41
Pudło rocznik 69... pani hybzia z wąsem lubi w chakalaka.ona to kocha ona to lubi. A najbardziej uwielbia brać nic naca do buzi a jej koleżanki zimą twarda skostniałą ruletkę z vana.
4
Karol 2017-02-09 10:06
Z chakalaki to Ty chyba wypadłeś komuś i to prosto na głowę
1
Ciapek 2017-02-09 16:22
Karolek co ty o 10 na forum robisz? Z przedszkola spierd...? Bardzo mi przykro że ciebie kto [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] urodził i teraz na siłę innym to wmawiasz. Następny bufon co się na zartach nie zna. Kogo ten lorenz zatrudnia.
Vanvanów 2017-02-09 18:40
O czym ty piszesz? Wydaję mi się, że masz poważne problemy emocjonalne. Tatuś miał wąsy i jadł przy tym chipsy o smaku chakalaki, nie rozumiem.
2
Sony 2017-02-11 09:37
Czy u Pana Snacka wciąż jest prowadzony tylko nabór czy już ludzie wyjechali w teren ?
Merkel 2017-02-11 09:43
Wyjechali, kopią ziemniaki na chipsy.
2
ENT 2017-02-20 16:07
Co taka cisza ostatnio ???? Wszyscy skupieni na robieniu planow :) nikogo nie zwalniaja :) :) nie wywalaja autek ??? jakies przesuniecia????? vanow ludzi ??
ph 2017-02-20 16:51
a i owszem ja sie zwolnilem
4
ktośka 2017-02-22 16:09
Witam.... a ja mam dobre zdanie o Liderze z Magazynu Ziemniaka.....:) w Stanowicach...:) Lider Krzysztof Sz..... jest bardzo dobrym Liderem....:) czasem wkurzający..:P ale pozytywny .....:) uśmiech na jego twarzy ciągle jest..... no i w sumie Jacek N..... też bardzo pozytywny.....:) obaj są bardzo ambitni..:) czasem mają swoje humory ..ale.. fajnie się z nimi pracuje.... :)..........pozdrawiam ich i oby dalej byli zawsze sobą i takimi jakimi są..... :P pozytywne wariaty.....:) każdemu życzę takiej załogi.....:) aż chce się pracować.......:).....:);):).................................................:P
6
Vanek 2017-02-22 22:48
Jak idzie? Dajecie radę? Crunchipsy górą!
1
Mądry 2017-02-22 22:56
Aleś ty jest Gupi
2
ona 2017-02-23 11:20
masz racje popieram bylam na skupie no i kierownik tez super jest :) pozdrawiam magazyn ziemniaka :)
3
ktośka 2017-02-23 11:24
Vanek dajemy radę.....:) przy takiej załodze.....mmmmmmmmmm.... lecimy do przodu jak perszing....:P pozdrawiam........:) Vanek..:)
4
Zwyczajny 2017-02-26 20:47
Ulżyło? Czujesz się lepiej, że anonimowo kogoś obraziłeś? Będzie się lepiej spało, spełniony? Dowartościowany? Koledzy z przystanku PKS pochwalą? Dostaniesz gratisowe winko za 3,99? Brawo, dałeś czadu, ale z Ciebie gość. Super, chluba całej gminy i sołetctwa.
4
Linia C 2017-02-26 22:14
Ja kogos obrazilem? Nie wydaje mi sie,wyrazilem tylko swoja opinie na czyis temat,do tego sluza fora chyba?
Joanna 2017-03-02 10:05
@Linia C długo już pracujesz w The Lorenz Bahlsen? Mógłbyś nam opowiedzieć więcej o Twoich wrażeniach z pracy w firmie?
a takie tam 2017-03-02 17:32
Opinie o The Lorenz Bahlsen - proponuje zmienic forum na Opinie o The Lorenz Bahlsen Stanowice bo tez takowe istnieje - a tutaj zostawic miejsce dla opini pionu sprzedazy :) -zwal jak zwal
pozdrawiam i dziekuje za zrozumienie
Jakos cichutko ostatnio - ??? nie wierze ze nic nie wycofali - nikogo nie zwolnili ? pisac pisac
Na Slasku autko polecialo - jakos zostalo przemilczane
pozdrawiam
6
Van Seling 2017-03-03 21:16
To jest forum dla ph Van Helsing :)
1
ares 2017-03-03 21:41
21 marca coś będzie wiadomo więcej. Póki co z tego co się dzieje na bieżąco można liczyć na pożegnanie kolejnego oks-a
2
Gość 2017-03-05 11:59
a co się ma wydarzyć tego 21 marca ?
ktoś coś więcej
2
PH-owiec 2017-03-05 16:47
koledzy wiecie co się dzieje na marketach i hurcie bo jakaś taka cisza nikt nic nie pisze.
coś się tam dzieje ...
1
Ares 2017-03-05 19:06
21 marca - spotkanie oksów
3
Joanna 2017-03-08 11:13
@PH-owiec jesteś pracownikiem firmy? Chętnie poznamy Twoją opinię na temat pracy w The Lorenz Bahlsen. Jak oceniasz warunki zatrudnienia?
grucha 2017-03-10 15:51
Jak wygląda system premiowy podczas 2-tyg urlopu? Nie interesuje mnie plan oksa, tylko ile muszę zrobić, aby mieć wypłacone 2,4 % plus premia za plan?
premia 2017-03-10 16:09
jak idziesz na urlop a nie zastępuje Cię nikt (auto stoi) to musisz zrobić tyle ile masz na dany m-c planu (z reguły jest tak, że jeśli planujesz urlop to robisz sobie niższy plan) i nałożony plan musisz wykonać aby otrzymać 2,4 i premię
john orlynsky 2017-03-10 16:31
dlaczego wprowadzasz w blad?
jest liczone proporcjonalnie wiec jak masz 10 tysi w miesiacu to robisz 50 i ci placa za plan. firma wciaz liczy tak jak bylo tylko to jest jakis chory wymysl oksow bo im licza za zrobiony plan na rewirze i dlatego bawia sie w podwyzszanie i obnizanie planow tak zebys rocznie zamknal plan 100% bo wtedy pewnie tez premie kwartalne im dochodza. jesli jestes zatrudniony od jakiegos czasu to powinienes o tym wiedziec a zadnych zmian nie bylo bo musialbys dostac aneks do umowy o zmianie zasad wynagradzania. upraszczajac dla oksow liczysz ile wychodzi dniowka i mnozysz razy 2 tyg
1
TOMASZ 2017-03-10 18:05
Też myślałem tak jak ty i niestety się rozczarowaniem jak zadzwoniłem do Poznania.Jak nie ma starszego to w miesiacu w którym idziesz na urlop i auto stoi masz zrobić tyle ile dał ci oks. I to nie jest wymysł Oks-ów.
TOMASZ 2017-03-10 18:05
Też myślałem tak jak ty i niestety się rozczarowaniem jak zadzwoniłem do Poznania.Jak nie ma starszego to w miesiacu w którym idziesz na urlop i auto stoi masz zrobić tyle ile dał ci oks. I to nie jest wymysł Oks-ów.
premia 2017-03-11 08:54
niestety jesteś w błędzie Janku. U mnie w grupie kolega też tak myślał i się rozczarował. Zrobić w danym m-cu musisz tyle ile masz nałożone na dany m-c. I nie ma odejścia. Zadzwoń do centrali do działu premiowania i się dowiesz. Nawet jeśli masz przestój z racji np. na sraczkę czy awarię auta to musisz ten dzień nadrobić, nie ma tak jak kiedyś, że Ci się obniżało o dzień.
1
Swiat zwariowal 2017-03-11 09:27
Ktos dostal to na pismie - ? ze zmienil sie system premiowy - nowy wpis w kodeksie pracy ze podczas nieobecnosci np urlop pracownik ktory na nim przebywa ma zrobic cos x 2 tylko dlatego aby mogl odpoczac ? W jakim zawodzie takie obowiazuja prawa ???
Gdy kierowca autobusu idzie na urlop to jezdzi od rana do wieczora przez dwa tygodnie aby porozwozic ludzi na kolejne dwa ???? Panowie nie dajmy sie zwariowac !!!!!!! Jesli firma pozwalniala ludzi ktorzy nas zastepowali to nie jest nasz problem . Panom ktorzy wykonuja plany w dwa tygodnie gratulacje - pokazujmy ze sie da - a wtedy nic sie nie zmieni - skoro jeden czlowiek moze pracowac za dwoch wiec po co to zmieniac -
6
TOMASZ 2017-03-11 09:32
Są dwa wyjątki. Pierwszy to zwolnienie lekarskie,a drugi to awaria samochodu.Wiem bo dzwoniłem do Poznania. Tylko w tych dwóch przypadkach będziesz miał plan obniżony.
wert 2017-03-12 19:43
Dziwne ze nikt nie ma nic do powiedzenia w tej kwestii - czyli wszyscy zaakceptowali i sa za nadrabianiem planow podczas urlopu ????
5
ph 2017-03-12 21:26
to jest jawny mobing. ale to ze brak zgadania pomiedzy kolegami to tez po trochu nasza wina skoro z tym nikt nie walczy a reszta akceptuje to powoli wprowadzaja takie glupoty
5
john orlynsky 2017-03-13 16:47
panowie mea culpa dzis rowniez dzwonilem do poznnia i fakt plan musi byc zapiety na 100% nawet jak idziesz na urlop i jedyne odstepstwo to l4 i awaria. a aneksu do umowy nie ma bo wedle regulaminu nic sie nie zmienilo czyli nie ma starszego to plan 100% albo nizsza wyplata . oj sie porobilo
2
Joanna 2017-03-14 10:34
@john orlynsky dziękujemy za sprawdzenie i przekazanie informacji prosto od firmy. Możesz podzielić się również informacjami na temat oferowanych przez The Lorenz Bahlsen benefitów? Co uważasz za największy plus pracy w firmie?
nicea 2017-03-14 22:56
zero benefitów, dno
Parówka 2017-03-21 02:09
Oj tam, przejmujecie się. Trzeba robić nie narzekać. Ja na urlopie nie byłem już prawie dwa lata i żyje, a kiero zadowolony i łaskawszym okiem patrzy. Owszem zdarzyło się kilka dni ale tylko w długie weekendy, większość wolnego odrabiam sobie w soboty i nie mam problemów z planem. Mam dobrze wypracowane sklepy i bez problemu mógłbym wykręcić 120 - 1320% tego śmiesznego planu ale po co, ja potrafię liczyć i nie wychodzę przed szereg. W duszy mam bony i benefity, co z tego że wezmę bonik a potem nie zrobię planu i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z kasy ? za rok kolejny przyrost - główka pracuje. A boniki to nie narzekajcie że brakuje, bo jest tyle promocji dla klientów, że ho ho !! No przyznać się, który ma w domu stare talerze ??
2
Zostaw swoją opinię o The Lorenz Bahlsen - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie The Lorenz Bahlsen