brak logo

Nawitel Sp z o o Sp k.

Bielany Wrocławskie

Opinie o Nawitel Sp z o o Sp k.

NN 2010-11-12 20:34:33
Jeśli [usunięte przez moderatora] chcesz aby szef nie liczył się z tobą to dobrze trafiłeś. Praca wiecznie w delegacji, nie wiesz kiedy wrócisz do domu a szef płaci raz dobrze raz źle zależy od humoru.
1
kriss 2011-10-03 09:57:50
w 100 % sie zgadzam. nawet siedzialem w biurze na stanowisku specjalisty do spraw badan i rozwoju a i tak wysylali na budowe, czesto za miasto jako fizola jak ktos byl na zwolnieniu czy cos a i nigdy nie wiedziales ile zarobisz w danym miesiacu!!
2
GA 2013-12-31 12:19:19
Zgadzam się z poprzednikami. cały czas delegacja,a o domu najlepiej zapomnij, nigdy do końca nie wiesz ile zarobisz i się nie dowiesz, z ludźmi i ich zdaniem nikt się nie liczy, nie pytają cie o zdanie.
2
wiertacz 2014-09-29 12:24:08
Robota nienajgorsza. Fakt, że trzeba pracować w delegacji, ale teraz znaleźć coś w budownictwie na miejscu jest bardzo ciężko. Jeśli chodzi o kasę to da się tu dobrze zarobić i zawsze jest w terminie.
zarazek 2014-10-01 19:15:56
Kilka faktów - praca po 12 h przez 2 tyg, 2 dni przerwy i znów w delegację; można rzec że żyjesz na budowie bo śpi się w kamperach 50 m od placu budowy ( hałas w nocy, sauna w lato ). do tego nikt się nie liczy z Tobą jako z człowiekiem.
2
były pracownik 2015-06-27 15:48:54
"FIRMA" fatalna, szef jest strasznym gburem który nawet nie umie się przywitać, stawka minimalna plus premia, tyle że a jest słowna, do tej pory firm jest mi dłużna 500 zł, "uprzejma" pani z księgowości oraz reszta załogi z biura pięknie manipulują i wykorzystują ludzi, nie polecam tej firmy!!!
2
500 2015-07-15 21:45:25
wpadnij jutro po te "500" zł Mistrzu
Wiertacz z krwi i kości 2015-07-22 09:45:56
Jak się jest ciota to lepiej się nie brać do tej roboty. Tylko dla prawdziwych twardzieli. Zarobki średnie czasami dobre, zależy jak się trafi z robotą, czy firma zarobi czy będą plecy.
1
hddheroes 2015-08-06 14:42:25
to ostatnimi czasy niewiele tam zarabiacie, bo plecy macie ciagle :) tu stargard, tu wroclaw... wiertacza z krwi i kosci slabo idzie jakos :D hehe
1
Wiertacz z krwi i kości 2015-08-12 14:35:10
a czym Ty hddherosie możesz się pochwalić?
1
HDD 2015-08-23 09:34:31
Pieniacz jesteś i tyle, w każdej firmie, w każdej branży trafiją się sukcesy i porażki, ale jako obiektywny obserwator wpisów widzę, że boli Cię, że ktoś może być liderem w branży z potężnym parkiem maszynowym, tak więc pokaż mi z jakiej firmy jesteś, wtedy ośmielę się na wytykanie Twoich największych porażek hddheroesie:D:D:D
Btw.
pierwsza zasada biznesowa, nigdy nie wypowiadaj się źle o konkurencji :)
1
były sterowany 2015-08-25 09:15:11
Mlode wilki wyjal. Wiecej pokory chlopaki.
Bo patrzac na to z mojej perspektywy ,osoby chcacej wrocic do kraju do swojego poprzedniego zawodu, napotykajac takie wpisy u kazdego potencjalnego pracodawcy to slabo mi sie robi ze mialbym pracowac z takimi prostaka jak HDDHeroes
1
były sterowany 2015-09-20 18:08:48
Ktoś się oriętuje jaki ssytem pracy mają na sterowanych? i stawka godzinowa dla operatora z uprawnieniami
:) 2015-10-06 21:18:09
Mało jest firm z tak długim i dużym dorobkiem w tej branży, fajny zespół ludzi to podstawa , a na taki można tutaj trafić.Gdyby nie "twarde"zarządzanie, to firma już dawno byłaby pod wodą, kładzie się duży nacisk na wiedzę techniczną i rozwój, ogólnie duży szacunek dla Zarządu.
:)) 2015-10-08 12:01:08
System pracy mają następujący - im więcej, tym lepiej tzn. dwa tygodnie w delegacji, jedziesz do domu na obiad w niedziele później powrót do kamperów na budowie. Skąd się biorą tutaj pozytywne opinie o Nawitelu? Pewnie z biura. "Wiedza techniczna" he he...
1
kowboj 2015-10-08 16:59:01
tu nic do cholery dowiedzieć się nie idzie!!! albo jakieś debile z konkurencji lub mściciele co już tam nie pracują piszą hejty, albo ktoś z biura słodzi że aż zbiera na wymioty. czyli 2 tygodnie, weekend wolny i dwa tygodnie? Ile można wyciągnąć realnie w takim razie? Mam kategorie E+D i koparko-ładowarki. Doświadczenie w poziomych znikome, raczej asysta koparką. Czy bez doświadczenia jest sens składać do nich papiery?
hhhhm 2015-10-30 20:49:52
mikrotunelowanie to rewolucja??? z choinki sie urwales?
2
gosia 2016-05-11 08:50:49
no ciekawe jednak czy na wszystkich stanowiskach byłoby tak dobrze bo jednak ja chciałam się zatrudnić jako kierowca i pomocnik operatora u was we firmie
Zostaw swoją opinię o Nawitel Sp z o o Sp k. - Bielany Wrocławskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nawitel Sp z o o Sp k.