brak logo

Nawitel Sp z o o Sp k.

Bielany Wrocławskie

Opinie o Nawitel Sp z o o Sp k.

NN 2010-11-12 20:34
Jeśli [usunięte przez moderatora] chcesz aby szef nie liczył się z tobą to dobrze trafiłeś. Praca wiecznie w delegacji, nie wiesz kiedy wrócisz do domu a szef płaci raz dobrze raz źle zależy od humoru.
1
kriss 2011-10-03 09:57
w 100 % sie zgadzam. nawet siedzialem w biurze na stanowisku specjalisty do spraw badan i rozwoju a i tak wysylali na budowe, czesto za miasto jako fizola jak ktos byl na zwolnieniu czy cos a i nigdy nie wiedziales ile zarobisz w danym miesiacu!!
3
GA 2013-12-31 12:19
Zgadzam się z poprzednikami. cały czas delegacja,a o domu najlepiej zapomnij, nigdy do końca nie wiesz ile zarobisz i się nie dowiesz, z ludźmi i ich zdaniem nikt się nie liczy, nie pytają cie o zdanie.
2
wiertacz 2014-09-29 12:24
Robota nienajgorsza. Fakt, że trzeba pracować w delegacji, ale teraz znaleźć coś w budownictwie na miejscu jest bardzo ciężko. Jeśli chodzi o kasę to da się tu dobrze zarobić i zawsze jest w terminie.
zarazek 2014-10-01 19:15
Kilka faktów - praca po 12 h przez 2 tyg, 2 dni przerwy i znów w delegację; można rzec że żyjesz na budowie bo śpi się w kamperach 50 m od placu budowy ( hałas w nocy, sauna w lato ). do tego nikt się nie liczy z Tobą jako z człowiekiem.
2
były pracownik 2015-06-27 15:48
"FIRMA" fatalna, szef jest strasznym gburem który nawet nie umie się przywitać, stawka minimalna plus premia, tyle że a jest słowna, do tej pory firm jest mi dłużna 500 zł, "uprzejma" pani z księgowości oraz reszta załogi z biura pięknie manipulują i wykorzystują ludzi, nie polecam tej firmy!!!
3
500 2015-07-15 21:45
wpadnij jutro po te "500" zł Mistrzu
Wiertacz z krwi i kości 2015-07-22 09:45
Jak się jest ciota to lepiej się nie brać do tej roboty. Tylko dla prawdziwych twardzieli. Zarobki średnie czasami dobre, zależy jak się trafi z robotą, czy firma zarobi czy będą plecy.
1
hddheroes 2015-08-06 14:42
to ostatnimi czasy niewiele tam zarabiacie, bo plecy macie ciagle :) tu stargard, tu wroclaw... wiertacza z krwi i kosci slabo idzie jakos :D hehe
2
Wiertacz z krwi i kości 2015-08-12 14:35
a czym Ty hddherosie możesz się pochwalić?
1
HDD 2015-08-23 09:34
Pieniacz jesteś i tyle, w każdej firmie, w każdej branży trafiją się sukcesy i porażki, ale jako obiektywny obserwator wpisów widzę, że boli Cię, że ktoś może być liderem w branży z potężnym parkiem maszynowym, tak więc pokaż mi z jakiej firmy jesteś, wtedy ośmielę się na wytykanie Twoich największych porażek hddheroesie:D:D:D
Btw.
pierwsza zasada biznesowa, nigdy nie wypowiadaj się źle o konkurencji :)
1
były sterowany 2015-08-25 09:15
Mlode wilki wyjal. Wiecej pokory chlopaki.
Bo patrzac na to z mojej perspektywy ,osoby chcacej wrocic do kraju do swojego poprzedniego zawodu, napotykajac takie wpisy u kazdego potencjalnego pracodawcy to slabo mi sie robi ze mialbym pracowac z takimi prostaka jak HDDHeroes
2
były sterowany 2015-09-20 18:08
Ktoś się oriętuje jaki ssytem pracy mają na sterowanych? i stawka godzinowa dla operatora z uprawnieniami
:) 2015-10-06 21:18
Mało jest firm z tak długim i dużym dorobkiem w tej branży, fajny zespół ludzi to podstawa , a na taki można tutaj trafić.Gdyby nie "twarde"zarządzanie, to firma już dawno byłaby pod wodą, kładzie się duży nacisk na wiedzę techniczną i rozwój, ogólnie duży szacunek dla Zarządu.
:)) 2015-10-08 12:01
System pracy mają następujący - im więcej, tym lepiej tzn. dwa tygodnie w delegacji, jedziesz do domu na obiad w niedziele później powrót do kamperów na budowie. Skąd się biorą tutaj pozytywne opinie o Nawitelu? Pewnie z biura. "Wiedza techniczna" he he...
1
kowboj 2015-10-08 16:59
tu nic do cholery dowiedzieć się nie idzie!!! albo jakieś debile z konkurencji lub mściciele co już tam nie pracują piszą hejty, albo ktoś z biura słodzi że aż zbiera na wymioty. czyli 2 tygodnie, weekend wolny i dwa tygodnie? Ile można wyciągnąć realnie w takim razie? Mam kategorie E+D i koparko-ładowarki. Doświadczenie w poziomych znikome, raczej asysta koparką. Czy bez doświadczenia jest sens składać do nich papiery?
hhhhm 2015-10-30 20:49
mikrotunelowanie to rewolucja??? z choinki sie urwales?
2
gosia 2016-05-11 08:50
no ciekawe jednak czy na wszystkich stanowiskach byłoby tak dobrze bo jednak ja chciałam się zatrudnić jako kierowca i pomocnik operatora u was we firmie
Zygmunt 2017-04-17 14:56
Witam. Jestem z Opolskiego i od ponad 7 lat jestem operatorem wiertnicy i kierowca CE. Szukam pracy bliżej, bo obecnie pracuje na drugim końcu Polski.
Czy ktoś mi może powiedzieć jaki system pracy w obecnej chwili? Poprzednie wpisy są stare i może coś się zmieniło. Jeśli spanie w przyczepach kempingowych to ... nie dziękuję. Już się w van den bergu naspalem w kempingach. Czy to prawda, że prezes bardzo specyficzny?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Zuzanna 2017-07-07 11:15
@Zygmunt
Widzę, że do tej pory nikt Ci nie odpowiedział. Udało Ci się do tej pory uzyskać informacje bezpośrednio od firmy? Myślę, że również takie pytania warto zadawać wprost.

Obecnie firma poszukuje również osób do pracy jako Manager Sprzedaży. Ktoś z osób czytających wątek może powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda praca właśnie w tym dziale firmy?
Zostaw swoją opinię o Nawitel Sp z o o Sp k. - Bielany Wrocławskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nawitel Sp z o o Sp k.