brak logo

Fundacja BL. Anileli Salawy

Kraków

Opinie o Fundacja BL. Anileli Salawy

2013-09-06 09:55:18
praca w tej pseudofundacjii to jakaś paranoja.Ja zarabiałam 5.6 zl na rękę,a jak się chcialam zwolnić to mi robili na każdym kroku problemy i traktowali jak podczłowieka.Ostatnie pieniądze 300 zł musiałam wychodzić przez 3 tyodnie jak jakiś żebrak.Szczerze odradzam i wiem co piszę.Pozdrawiam.
Wiesiu 2016-01-16 12:14:09
Chyba ze dla ciebie 5zł za godzine to dobry zarobek to nie ponizaj innych nie polecam tam pracowac praca ciezka I bardzo wyniszczajaca psychicznie a pieniadze ponizajace opiekunki
Wiola 2016-01-17 15:39:23
Zgadzam sie zarobki uwłaczajace godnosci człowieka mops chyba dzieli sie zyskami ze nie kontroluje jakie zyski czerpia na opiekunkach
Maciek 2016-01-17 16:15:01
Panie z ulicy bez zadnego przeszkolenia medycznego same stare emerytki same wymagajace opieki nie moze sie schylac bo cisnienie druga endoproteza itp skandal ta cała fundacja tyle bierze od prezydenta miast za mnie pieniedzy ze to wielka piramida finansowa a ja mam miec opieke od jakiejs ledwo chodzacej baby
Asia 2016-01-17 16:22:04
Daja ciagle ogłoszenia bo nie szanuja opiekunek przemiał ludzi zeruja na nastepnych naiwnych jak ktos zdesperowany to idzie za te ponizajace stawki pracowac na fundacje oplacana z puli prezydenta
Nina 2016-01-17 21:35:43
Pracowałam porazka biedni sa tylko Ci ludzie podopieczni fundacji bo pani ktora zarabia takie grosze nie bedzie zadowolona ze swojej pracy
Asia 2016-01-18 23:34:54
Jestem zatrudniona w tej fundacji na wiecznej smieciowej umowie sama wiem ze to ja jestem sfrustrowana zdołowana ze tam jeszcze tkwie zarabiam 300zł przepłacam swoim zdrowiem ale mam chorą matke I chyba dlatego tam jeszcze pracuje czuje sie upokorzona ze wykonuje tą prace za takie psie pieniądze Odradzam wszystkim tą fundacje
Marek67 2016-01-18 23:42:51
tych pan ja wiem bo do mnie przeczone ale ałem ze za takiepieniądze tam robią przeciez mysmy dostalki opłat iekZalprzychodzazmeczoneprzeciezmysmydostalipodwyzkiimtapodnosiT nie podnosi? To dla kogo idą te pieniadze pbiurkiempan siedzących za biurkiem? To jest dopiero grabiez!!!!!!!!!!
Wsza 2016-01-21 23:37:32
To jedno wielkie g...o ta cała banda karaluchow I odradzam ludzia tam pracowac zadnego szacunku dla opiekunek zwykły wolontariat z uwzglednieniem zysku dla fundacji
Adela 2016-01-23 18:55:54
Jedno wielkie pranie panstwowych pieniedzy pracowac w tej fundacji to wielkie ponizenie I upodlenie ludzi ciezko pracujacych ale przykład idzie z gory zero szacunku dla opiekunow ludzi starszych zgroza
Pikus 2016-01-24 22:23:38
Wystrzelic w kosmos tą obsrana fundacje zadnych ludzi z kwalifikacjami hołota emerytki I pijaczki do opieki margines
Stasia 2016-02-04 16:46:56
Wyzyskiwanie opiekunek jak moznatam pracowac za ponizajace pieniadze to nie fundacja tylko amber gold
Jania 2016-02-06 13:21:41
Chory system tam pracuja emerytki za 5.00 zł jak by nie one to ta obsrana fundacja straciła by mozliwosc zarabiania na pieniadzach podatnikow Powinni zabronic emerytom pracowac to oni zanizaja stawki młodym ludzia bo majadwa dochody amłody musi szukac pracy za granica
Stach 2016-02-28 15:46:41
Do mnie przychodza same emerytki patrza siasc bo zmeczone bo po schodach szła a ma chore serce itp dlaczego nie ma młodych tylko same emerytki?
Wiesław 2016-03-06 15:03:25
Po co oni zatrudniaja te panie emerytki.???? Pani przyjdzie I juz zmeczona ma emeryture to niech siedzi w domu a niech zatrudnia młodych przynajmniej wniosą usmiech do naszego zycia a tak to tylko stekaja skandal
eroes 2016-05-11 18:17:39
No nie można narzekać na socjal, to prawda. Na zarobki i warunki pracy ogólnie też nie @franek. Ale nikogo teraz nie szukają.
Zostaw swoją opinię o Fundacja BL. Anileli Salawy - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fundacja BL. Anileli Salawy