brak logo

eko-stalsprzęt Jan Szymczyk

Dąbrowa Górnicza

Opinie o eko-stalsprzęt Jan Szymczyk

K 2010-11-11 15:44:41
Człowiek który pracuje u tego pracodawcy nie dostaje więcej jak 4 do 8 zł na godzinę(usunięte przez administratora)
MARO42 2011-01-28 18:43:59
Firma przeceniona,sprzęt stary zurzyty pracodawca obarcza wina pracowników,obiecuje godziwe warunki pracy,niedotrzymujac umowy,odradzm tą firme potencjalnym pracownikom!!!!!!!!!!!
kriss 2011-10-18 12:25:46
totalny syf!!!!zgadzam sie z wypowiedziami....i do tego słoma z butów!!!!!
Adamm 2012-04-26 13:57:46
Pidpusuję się pod tymi opiniami. Wszystko to to przykra prawda. FIrma dno prezes wieśniak . Nie polecam nikomu tej firmy.
nicko 2013-12-09 15:52:53
witam! jak wyzej nie polecam szef na poczatku wydaje sie byc ok a z czasem jest gozej nie podoba sie bo nie mozesz zostac do godz 18 bo np wypadla ci wizyta u dentysty mowiac krotko masz robic tak jak on ci kaze a jak nie to gdzie indziej
pozdrawiam:)
miki007 2014-01-28 15:10:19
Szef to wieśniak. Obiecuje umowy dobre zarobki a co chwile tylko obciąża pracowników, zmienia stawki na mniejsze. Robi się u niego od rana do nocy, wyzywa pracowników od najgorszych... Nie polecam tego syfu. pozdro.
maniek 2014-04-12 18:01:12
MASAKRA!!!! Szef obciaza pracowników nawet nie z ich winy. Drze sie, wyzywa pracownikow. Mysli,ze za flaszke wodki ktos bedzie na posylki. Stawki marne! Jak dostanie umowe prawdziwa, a nie smieciowa czy na gebe, to moze i wiesz za ile robisz, a tak to np nie wyplaci ci wyplaty bo obciazy za cos co nie zdarzylo sie z Twojej winy
titum 2014-06-08 16:10:49
Jak sie zatrudniasz to przeciez wiadomo na jakich warunkach. Od razu trzeba żądać potwierdzenia na piśmie co za ile bo bez tego to każdy prywaciarz wyciula. Ja osobiscie bym sie tam na stale nie zatrudnil. Praca od rana do wieczora na starym sprzecie, szef choleryk! Dobrze,ze czesc żeńska z biura w miare ogarnia i da się z nimi dogadać.
szczesciaz 2014-10-15 09:43:23
Swiadczy dobrze ze wyzywa pracownikow od najgorszych i traktuje ich jak niewolnikow? Zero poszanowania. Sprzet sie wrecz rozpada a szef przeprowadza remonty kosztem pracownikow. Obciaza ich nawet jesli sa niewinni awari. Jezeli sie tam zatrudnisz to miej pewnosc ze jest bardziej niz pewne ze utnie ci przynajmniej jedna wyplate a jak bedziesz odchodzil to odejdziesz bez wyplaty. Odnosnie umowy to jezeli ja dostaniesz to tylko na czas okreslony na najnizszej.
2
rupert 2015-01-16 20:49:36
jeśli chodzi o oferty pracy od eko-stalsprzęt to zamieszczają je na portalach pracy o ile się nie mylę. Ostatnio zresztą znalazłem kilka archiwalnych. Obecnie chyba nikogo nie poszukują , więc może być ciężko z robotą tutaj. Chyba , że masz dobre gadane i uda Ci się przekonać do siebie akurat szefostwo
Jurek 2015-03-11 22:38:11
a ze te wyzwiska to może po ry.ju szefusiowi dać? nie da się?
1
płaski 64 2015-05-07 03:02:34
PIERDOLONY ZŁODZIEJ Z POD PILICY DOROBIŁ SIE NA PAŃSTWOWEJ FIRMIE A DOKŁADNIE NA PALIWIE Z MASZYN KTORE SPUSZCZAŁ nie polecam nikomu tej firmy zadnemu operatorowi czy nawet kierowcy a nawet osobie fizycznej prezez to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] burak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dureń z gówna chce złoto zrobic , jego maszyny to dziadostwo tak robi zeby tylko pracownika upierdolic za awarie sprzetu te produkty co on robi czyli płyty betonowe czy nawet elki maja po2procent zbrojenia beton słaby
botti 2015-06-29 16:07:51
Można by znaleźć wiele epitetów pod adresem prezesa ale po co? nic to nie da nie ma co się denerwować i marnować swojego czasu na pracę w tej firmie lepiej znaleźć coś innego. prezes nie jest chyba do końca normalny bo myśli że kupuje pracownika na własność i ten będzie dla niego pracował po 24 godziny (sprawa do pip). wszystko co piszecie jest prawdą to samo mówią pracownicy, sprzęt się sypie, wszystko byle jak byle by zarobić. Szkoda marnować czasu i możliwości zarabianie w innej na pewno lepszej firmie.
nero 2015-07-24 12:38:23
Wszystko co piszecie jest prawdą, omijajcie firmę z daleka właściciel nie jest normalny a jego rodzinka to typowe wieśniaczki.
aaas 2015-10-19 11:09:16
On już dostał i tak to niczego nie zmieniło
nero 2015-10-22 10:27:54
ten wpis powyżej to chyba pisała jego córeczka, bo sprzęt mają rozsypujący się,a za wszystkie awarie obciąża pracownika.
radek2 2015-11-28 19:37:05
To jest niemożliwe żeby ta firma miała dobre opinie.
Żadne umowy nie są respektowane.W tej firmie nie ma kodeksu pracy.
Szef to wieśniak naobiecuje Ci złote góry a i tak będziesz pracować na czarno, a w dniu wypłaty obniży Ci stawkę i jeszcze Cię wyzwie od najgorszego - przyjdzie nastepny i tak interes się kręci.
posk 2016-05-13 15:33:12
Póki co @Karol jednak na ten nowy sprzęt trzeba poczekać, nie wiadomo kiedy on się pojawi, trochę to utrudnia robotę, no ale tak poza tym, to jest wiele udogodnień, chociażby sama firma zapewnia szkolenia.
Zostaw swoją opinię o eko-stalsprzęt Jan Szymczyk - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eko-stalsprzęt Jan Szymczyk