Elektro-Styl

Boguchwała

Opinie o Elektro-Styl

Pracownik 2011-01-07 18:12:06
Stefan jesteś analfabetą (usunięte przez administratora)
P..... 2011-09-09 16:23:14
Praca na budowie to nie tylko ludzie, ale duzy,cięzki sprzęt za który trzeba ponosić odpowiedzialność,pracownicy oczywiście sie tym nie przejmuja bo oni za to nie płaca,te wszystkie negatywne opinie o tym świadcza,pracownicy przychodza do pracy pod wplywem alkoholu nie myśla traca prace a pózniej wypisuja takie negatywne opinie. Firma solidna, Polecam !!!!
popieram 2012-01-25 09:52:45
POPIERAM _ ZAZDROSZCZĄ CHŁOPAKOWI -
nowy 2012-02-13 09:12:06
BARDZO DOBRA I SOLIDNA FIRMA - JA JESTEM OPERATOREM KOPARKI I WSZYSTKO OK>>>>WIĘC WSZYSTKIE TE BAJKI CO PISZECIE O SZEFOSTWIE TO JEDNA WIELKA BZDURA !!!!!!!
snwe 2015-04-12 21:53:46
Obie firmy obracaja milionami i takie komenatarze swiadcza tylko o jednym ze maja bardzo dobre pozycje na rynku
Syniu 2016-07-20 12:16:08
Firma to jedna wielka koropracja zarządzana przez dobrego fachowca polecam wszystkim tą firmę
WAGRA 2016-07-22 17:05:02
Bardzo dobrzy fachowcy polecam firmę jako dobrego i solidnego pracodawcę
Anna Krak 2016-07-30 12:29:43
Również palecam
Marcin 2016-08-03 15:14:48
Dla mnie firma solidna, pieniądze na czas, wiadomo jak cos bardzo nawalisz to się przyczepi , ale można się dogadać z gościem. Polecam.
Olsztyn 2016-08-07 13:58:18
Bardzo dobra i solidna firma - Klienta z Olsztyna
Nagro... 2016-08-09 08:50:47
Bardzo dobra i solidna Firma. Szybka reakcja na zgłoszenia, trafna diagnostyka i natychmiastowa naprawa uszkodzeń.
NIka 2016-08-12 15:11:40
POLECAM JAKO MIEJSCE PRACY, BARDZO DOBRA FIRMA
nikola 2016-08-12 18:59:53
Świetne szefostwo firmy a szczególnie Pani Ewelina...gorąco polecam firmę jako pracodawca.
Rafi 2016-08-15 07:54:57
Rownież polecamy jako miejsce pracy
Gesi wawa 2016-08-15 17:55:41
Również mogę polecić swoją szefową
Pepco 2016-08-19 17:00:39
Solidna firma, pełen profesionalizm
Marian 2016-08-21 09:03:48
Również polecam firmę, wykonywałem usługi w Bygdoszczy w tym samym dniu otrzymałem zapłate za wykonane prace,, polecam
gerda 2016-08-21 16:36:32
Dobre podejscie do wszystkiego to klucz do panowania nad rynkiem a ta firma to posiada..solidna załoga warto polecic
polecam 2016-08-22 15:24:27
polecam
Marian 2016-08-24 11:41:49
solidna obsługa w firmie
Radek 2016-08-27 06:47:56
Ogarnięta załoga- dobrze prosperująca firma- zdecydowanie polecenia warta
Sonia 2016-08-27 06:50:45
Super obsługa
Zbyszek 2016-08-28 19:26:25
wszystkim polecam miejsce pracy, bardzo fajne szefostwo. Trochę zarobione ale dają radę ze wszystkim. Fachowcy w całej Polsce bardzo dobrze wchodzą na rynek - zespół jak rodzina (( byle tak dalej ))))))))))),,
Bronek 2016-08-31 17:48:27
Firma na medal za szybkość
anonim 2016-09-05 15:07:19
Dobrze prosperująca firma, tyle mogę napisać bo to widać - sami fachowcy
nina 2016-09-09 19:23:09
szybka obsługa, dobry zarząd firmy
Anonim 2016-09-24 18:16:41
z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę - właściciel o anielskim podejściu - cierpliwy jak mało kto
Anonim 2016-09-24 18:19:22
profesionalne podejście do pracowników, bardzo dobrze zgrana ekipa dzięki zasłudze szefa,,
xd 2016-10-13 21:18:05
Chętnie bym sie załapał, bo na pewno umowa jest w pełni respektowana, ale czy benefity socjalne są? Dzięki
Xlol 2016-10-26 21:35:12
jedna z lepszym firm na Rzeszowie, mają swoje oddziały w całym kraju bardzo chętnie bym się również załapał, aplikowałem ale nie mają miejsc wolnych na rejonie w tej chwili
maniu 2016-10-28 11:44:12
polecam,,wszystkim tą firmą
Sonia 2016-11-13 12:16:45
Mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim, dobra i zgrana ekipa .
XXXX24 2016-11-13 12:23:02
Moge tylko napisać krótko, warto spróbować aby mieć swoje zdanie...miejsc już nie ma wolnych byłam na rozmowie było miło ale cisza, po komentarzach widzę że jest dobra firma
Praca 2016-12-04 15:30:08
Praca jak praca była rozmowa a teraz cisza, pewnie kogoś mają już. Spółka rokuje dobrze ale wymagania są duże jak widać.
Zostaw swoją opinię o Elektro-Styl - Boguchwała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektro-Styl