Elektro-Styl

Boguchwała

Opinie o Elektro-Styl

Pracownik 2011-01-07 18:12
Stefan jesteś analfabetą (usunięte przez administratora)
2
P..... 2011-09-09 16:23
Praca na budowie to nie tylko ludzie, ale duzy,cięzki sprzęt za który trzeba ponosić odpowiedzialność,pracownicy oczywiście sie tym nie przejmuja bo oni za to nie płaca,te wszystkie negatywne opinie o tym świadcza,pracownicy przychodza do pracy pod wplywem alkoholu nie myśla traca prace a pózniej wypisuja takie negatywne opinie. Firma solidna, Polecam !!!!
szukam pracy 2012-01-24 11:55
ja pracowałem 6 miesięcy w krakowie na hali i było ok,,ludzie piszą głupoty bo( usunięte przez administratora ) za szybko się dorobił- TU JEST PROBLEM,,,
popieram 2012-01-25 09:52
POPIERAM _ ZAZDROSZCZĄ CHŁOPAKOWI -
nowy 2012-02-13 09:12
BARDZO DOBRA I SOLIDNA FIRMA - JA JESTEM OPERATOREM KOPARKI I WSZYSTKO OK>>>>WIĘC WSZYSTKIE TE BAJKI CO PISZECIE O SZEFOSTWIE TO JEDNA WIELKA BZDURA !!!!!!!
raczek 2014-02-27 13:03
Szkoda, że pracownicy elektro-styl tak rzadko dodają tutaj opinie, bo firma wydaje mi sie dobra, ale aktualnych opinii nie widze, to nie zaryzykuję.
hundi 2014-09-16 14:46
z tego co się orientuje to jest temat tej firmy elektro-styl która zajmuje się działalnością w branży instalacyjnej. Główne dziedziny w których można nabyć usługi tej firmy to instalacje alarmowe, instalacje telefoniczne oraz instalacje elektryczne jak zresztą sama nazwa firmy na to wskazuje. Także to ta firma
snwe 2015-04-12 21:53
Obie firmy obracaja milionami i takie komenatarze swiadcza tylko o jednym ze maja bardzo dobre pozycje na rynku
meszek 2015-07-21 15:00
dokladnie, zle komentarze takze swiadcza o tym ze firma nie musi byc taka zla akurat mam doswiadczenie w w dziedzinie instalacji elektrycznych, ale zadnych ofert pracy w internecie nie znalazlem, ani na stronie to moze byc minusem tej firmy. wiec jednak sprobuje osobiscie przedzwonic.w koncu warto sprobowac skoro elktrostyl to rozwijająca się firma, działająca w branży instalacyjnej.
ytyt 2016-02-10 17:28
no tak tak na stanowisku elektryka mozna zarobic wiecej niz 3 tysiace, a czytalem oferte i jest na prawde przyzwoita, wiadomo ze praca do lekkiej nie nalezy
erfr 2016-05-12 14:47
hej hej widze ze nadal poszukuja elektryka- elektronika- automatka w Lublinie wymagane jest miedzy innymi prawo jady kat.B. Mile widziana znajomość j. angielskiego, a no i wykształcenie minimum średnie
Syniu 2016-07-20 12:16
Firma to jedna wielka koropracja zarządzana przez dobrego fachowca polecam wszystkim tą firmę
WAGRA 2016-07-22 17:05
Bardzo dobrzy fachowcy polecam firmę jako dobrego i solidnego pracodawcę
Anna Krak 2016-07-30 12:29
Również palecam
Marcin 2016-08-03 15:14
Dla mnie firma solidna, pieniądze na czas, wiadomo jak cos bardzo nawalisz to się przyczepi , ale można się dogadać z gościem. Polecam.
Olsztyn 2016-08-07 13:58
Bardzo dobra i solidna firma - Klienta z Olsztyna
Nagro... 2016-08-09 08:50
Bardzo dobra i solidna Firma. Szybka reakcja na zgłoszenia, trafna diagnostyka i natychmiastowa naprawa uszkodzeń.
NIka 2016-08-12 15:11
POLECAM JAKO MIEJSCE PRACY, BARDZO DOBRA FIRMA
nikola 2016-08-12 18:59
Świetne szefostwo firmy a szczególnie Pani Ewelina...gorąco polecam firmę jako pracodawca.
Rafi 2016-08-15 07:54
Rownież polecamy jako miejsce pracy
Gesi wawa 2016-08-15 17:55
Również mogę polecić swoją szefową
Pepco 2016-08-19 17:00
Solidna firma, pełen profesionalizm
Marian 2016-08-21 09:03
Również polecam firmę, wykonywałem usługi w Bygdoszczy w tym samym dniu otrzymałem zapłate za wykonane prace,, polecam
gerda 2016-08-21 16:36
Dobre podejscie do wszystkiego to klucz do panowania nad rynkiem a ta firma to posiada..solidna załoga warto polecic
polecam 2016-08-22 15:24
polecam
Marian 2016-08-24 11:41
solidna obsługa w firmie
Radek 2016-08-27 06:47
Ogarnięta załoga- dobrze prosperująca firma- zdecydowanie polecenia warta
Sonia 2016-08-27 06:50
Super obsługa
Zbyszek 2016-08-28 19:26
wszystkim polecam miejsce pracy, bardzo fajne szefostwo. Trochę zarobione ale dają radę ze wszystkim. Fachowcy w całej Polsce bardzo dobrze wchodzą na rynek - zespół jak rodzina (( byle tak dalej ))))))))))),,
Bronek 2016-08-31 17:48
Firma na medal za szybkość
anonim 2016-09-05 15:07
Dobrze prosperująca firma, tyle mogę napisać bo to widać - sami fachowcy
nina 2016-09-09 19:23
szybka obsługa, dobry zarząd firmy
Anonim 2016-09-24 18:16
z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę - właściciel o anielskim podejściu - cierpliwy jak mało kto
Anonim 2016-09-24 18:19
profesionalne podejście do pracowników, bardzo dobrze zgrana ekipa dzięki zasłudze szefa,,
xd 2016-10-13 21:18
Chętnie bym sie załapał, bo na pewno umowa jest w pełni respektowana, ale czy benefity socjalne są? Dzięki
Xlol 2016-10-26 21:35
jedna z lepszym firm na Rzeszowie, mają swoje oddziały w całym kraju bardzo chętnie bym się również załapał, aplikowałem ale nie mają miejsc wolnych na rejonie w tej chwili
maniu 2016-10-28 11:44
polecam,,wszystkim tą firmą
Sonia 2016-11-13 12:16
Mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim, dobra i zgrana ekipa .
XXXX24 2016-11-13 12:23
Moge tylko napisać krótko, warto spróbować aby mieć swoje zdanie...miejsc już nie ma wolnych byłam na rozmowie było miło ale cisza, po komentarzach widzę że jest dobra firma
Praca 2016-12-04 15:30
Praca jak praca była rozmowa a teraz cisza, pewnie kogoś mają już. Spółka rokuje dobrze ale wymagania są duże jak widać.
logus 2017-07-01 10:03
Polecam dobra i solidna firma
Konkurencja siedzi na plecach ale dają radę
Lucjan 2017-07-03 07:48
Mega porządna firemka podkarpacka
MAGDA 2017-08-02 10:47
Polecam wszystkim - bardzo solidna firma w Polsce
Zostaw swoją opinię o Elektro-Styl - Boguchwała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektro-Styl