brak logo

TechnoNICOL Polska Sp.z o.o.

Warszawa

Opinie o TechnoNICOL Polska Sp.z o.o.

anonim 2009-04-02 14:49:37
Słowa kojarzące się z TechnoNICOL Polska Sp.z o.o.:solidny pracodawca, ciekawa praca
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako : średni
Atmosfera i ludzie tam pracujący są : bardzo przyjazna atmosfera
Od jakiej stawki można negocjować pensję? - 1 800 pln netto
Najbardziej podobało mi się w TechnoNICOL Polska Sp.z o.o.: świetny kontakt z kadrą zarządzającą
Najbardziej nie podobało mi się w TechnoNICOL Polska Sp.z o.o.: niemoznośc współpracy na okres wielu lat ( likwidacja oddziału)
3
anonim 2011-06-23 17:56:51
Pracuję w tej firmie od niedawna ale już mogę powiedzieć że bardzo się cieszę że tam trafiłam.Świetny kontakt z kadrą zarządzającą,bardzo dobra atmosfera i w ogóle wielki pozytyw!!!A prezes-bomba!!!Z szacunkiem do pracownika ,wypłacalny zawsze na czas no i bardzo bardzo miły !!! Polecam !!!
anonim 2011-11-16 18:29:55
Może Prezes miły, ale pracować jako Przedstawiciel Handlowy się nie da w tej firmie. Pracowałem tam przez około pół roku. Odszedłem do konkurencyjnej firmy, bo już ze wstydu zapadałem się pod ziemię za jakość materiału, niesłowność, niedotrzymywanie warunków handlowych przez Zarząd. Wsparcie techniczne nie istniej w tej firmie. Zasada jest jedna: byle co i byle jak sprzedać aby tylko kasę odzyskać w terminie od klienta.
1
spox 2015-07-17 14:42:34
Kadra zarządząjąca nie za bardzo wie co robi, brak im pomysłów,dyrekcja niezaradna uciekająca od problemów. Generalnie koloesiostwo i układy .
1
anonim 2016-01-15 14:32:46
"Może Prezes miły, ale pracować jako Przedstawiciel Handlowy się nie da w tej firmie. Pracowałem tam przez około pół roku. Odszedłem do konkurencyjnej firmy, bo już ze wstydu zapadałem się pod ziemię za jakość materiału, niesłowność, niedotrzymywanie warunków handlowych przez Zarząd." Zgadzam się z tą opinią i nikomu nie polecam zakupu materiałów tej firmy. Przedstawiciel handlowy ma jedno zadanie złapać klienta a w razie reklamacji obiecywać i kłamać jak znut.
Nie wiem za co ta firma otrzymała Złotegy Certyfikat Rzetelności 2015 – wyróżnienia dla najlepszych i najbardziej wiarygodnych przedsiębiorstw w Polsce chyba za ładny i miły głos pani sekretarki bo napewno nie za rozwiązywanie problemów z klientem za złą jakość materiału i rozpatrywanie reklamacji.
anonim 2016-03-02 14:36:40
Opinie oczywiście podzielone, i to naturalne. Bo jak wiadomo, wszystkim nie dogodzisz. A już taka jest natura Polaka- NARZEKAĆ. W firmie Technonicol pracuje już szmat czasu i nie narzekam, wręcz odwrotnie, jestem bardzo zadowolona. A Prezes jest takim człowiekiem, i pracodawcą , że mogła bym za niego w ogień skoczyć! Życzyła bym wszystkim takich Prezesów! Oby był z nami jak najdłużej!
zula 2016-03-07 12:21:42
mój mąż pracuje tam i jest bardzo zadowolony..już na pierwszej umowie dostało 3 tys prawie netto...a po miesiącu dłuższą umowe i podwyżke..oceniam tą firme bardzo dobrze
anonim 2016-04-01 12:14:54
Widzę, że panie lubia podlizywać się dyrekcji. Zula a czy czasem mąż nie robił kiedyś w windykacji, bo żeby tam pracować to trzeba mieć niezły charakter aby klientów tak oszukiwać, a w razie problemów zbywać i okłamywać że wszystko jest OK.
klin 2016-05-20 22:07:45
@adka oczywiście kablowanie psuje atmosferę w pracy, ale z drugiej strony niekiedy trzeba powiedzieć prawdę jeżeli ktoś robi jakąś szkodę zakładowi czy pracownikom.
Zostaw swoją opinię o TechnoNICOL Polska Sp.z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TechnoNICOL Polska Sp.z o.o.