brak logo

Newmafruit International Ltd.

Canterbury

Opinie o Newmafruit International Ltd.

goworkerka 2009-07-26 22:34:41
hej hooo

czy nikt nie moze odpisac mi w sprawie rekrutacji??
tam byłem 2009-08-11 10:34:36
Daj sobie spokój z [usuniete przez admina]. Będziesz mieĆ spokojne nerwy.
jops24 2009-08-15 01:42:52
Haha - overtimy już są i to całe 50p za każdą godzinę po 50 godzinie w tygodniu - po prostu [usunięte przez moderatora] w jednym :D
anonim 2009-08-31 22:36:25
Wróciłam z tej farmy tydzien temu i powiedzialam sobie ze wiecej tam nie pojade... oszukują ludzi na kazdym kroku, na szczęście znam podstawowo angielski i jakos se radziłam... ale wypłaty z Pola są poprostu poniżające. Praca nie jest tak ciężka, lecz gdy mowią ze jest na akord to i tak liczą jak na godziny, tylko tyle ze stawke zmniejszaja jak za duzo sie zrobi. NIE DADZĄ ZAROBIC tylko okradną.
oni 2009-09-23 07:43:52
nie polecam [usunięte przez moderatora]... na kazdym kroku obcinaja
ja 2009-09-26 20:24:42
to 3 lata dochodzilas do takiego wniosku????? !!!!! gratuluje
casndra 2009-10-20 16:39:35
ta firma to [usunięte przez moderatora] i wstrętne [usunięte przez moderatora]
casandra 2009-10-20 16:42:16
byliśmy w tym roku i w poprzednim i nic na lepsze się tutaj nie zmieniło , napewno lepiej sie zarobi niż w Polsce ale jak na waruki zagraniczne to te pieniądze sa śmieszne pozdrawiam wszystkich którzy zostali oszkani , może jeszcze kiedyś się z niektórymi oszuklanymi spotkamy jak nie w Anglii to w Polsce
wojtek k 2009-11-09 21:01:56
dobrze bylo?chyba wchodziles w [usunięte przez moderatora] albo stales 3 lata na kompaktorze he he.
arek.o. 2009-11-09 21:08:26
co wy chcecie od ludzi ze wschodu? oni sa bardzo poukladani tylko niewiem w ktora strone np ha ha.[usunięte przez moderatora]
???? 2009-11-16 19:23:53
najlepiej jak jest komisja wszystko maluja nie patrza na to ze koiety niektore sa w ciazy.paranoja.
superxysiu 2010-01-08 16:59:19
jestem [usunięte przez moderatora], pracowałem w Newmafruit Ltd od 11.06.2009 było całkiem miło i przyjemnie, co niektóre fajne [słowo niecenzuralne usunięte przez admina] byly, np. taka [usunięte przez moderatora]... Ale [usunięte przez moderatora] i jej pracoholizm to porażka, pod tym względem dobrze, że mnie już tam nie ma, jak można zamiatać podłogę 16 godzin non stop?
superxysiu 2010-01-08 17:06:12
Zarobki! Dawali mi 250 Funtów co tydzień, z czego 50 F wydawałem
na jedzenie, resztę wszystko do banku HSBC, po 4 miesiącach
pracy zarobiłem 2000 F = 7 000 złotych (wliczam bardzo kosztowne
loty na urlop i z powrotem) potem zostałem jeszcze dwa miesiące
do grudnia zarobilem dodatkowe 500 F TRZEBA UMIEĆ OSZCZĘDZAĆ@ pozdrawiam Irene i jej słodką koleżankę! [usunięte przez moderatora] też podrawiam... i [usunięte przez moderatora] ;D
pol 2010-02-04 12:14:02
Ty [usunięte przez moderatora] sie nie wypowiadaj na temat pracy w anglii bo przeciez tu sie do zadnej pracy nie nadawales ja bylem na farmie i wiem jaka miele o tobie opinie tylko do skladania kartonow sie nadawales nieudaczniku.
Szkotka 2010-02-08 17:16:40
W całym Kencie nie ma tak zrypanej i nędznej firmy jak owa Newmafruit! Jednym słowem porażka i terror. Dlaczego nikt sie temu nie postawi? Robią co chcą, owa [usunięte przez moderatora] (której wrecz nie mogłam znieść) i druga jeszcze bardziej psychiczniejsza [usunięte przez moderatora], ta "niby królowa" buaahhaaa!
Jak można tak życ!!!!???? kilka miesiecy tam mnie wykończyło,a co dopiero ludzi, którzy pracują tam o kilka lat i tym samy mieszkają w karwanach? Nie warto! Można znależć lepszą pracę, mieć normalny wieczór i mieć życie prywatne, którego w Newmafruit nie ma! co z tych 2 dni offa - robisz, zakupy, pranie nawet wypocząć nie ma kiedy!! Prawdziwy [usunięte przez moderatora]
1
polska polnocna 2010-02-09 16:31:30
witam przyznam szczerze ze byłem ze 4-5 lat temu i mysle ze teraz macie lajcik ale zadnego dnia nie załuje bylem tam 2 lata wiadomo praca trzeba ciezko pracowac ale ogolnie duzo milych wspomnien pracowałem za czasow [usunięte przez moderatora] i nawet one jak kazdy z nas mialy lepsze i gorsze dni ale dawały sie lubic!zreszta z [usunięte przez moderatora] zawsze jak byla wodka rakija to były dobre balety do rana,zreszta bułgarzy ktorzy na poczatku byli mimo konkretnych balang zawsze na spokojnie z usmiechem i pamietne bułgareczki za naszych czasow oooojjjj sam smak! pozdrowienia dla wszystkich ktorzy tam byli i mimo wszystko sa zadowoleni!
xxx 2010-02-09 18:15:03
zgadzam sie ze 4-5 lat temu na Newmie bylo o wiele lepiej niz teraz. Za czasow alexis mozna bylo tam pracowac, atmosfera byla super, a od czasu jak pojawila sie [usunięte przez moderatora] to ten packhouse zamienil sie w [usunięte przez moderatora]. Pracowalam tam bardzo dlugo, odeszlam 2 lata temu po klutni z Tracy i teraz z perspektywy czasu uwazam ze odejscie z Newmafruit bylo jedna z najlepszych decyzji w zyciu.
taki jeden nie ogarnięty :D 2010-02-15 21:16:32
Oczywiście , bywały dni gorsze i lepsze.
Nie wiem jak teraz ale za moich "wspaniałych" czasów bywał naprawdę duży zapieprz. Ludzie jak to ludzie, zależy na kogo się trafiło.
Niestety mi nie wytrzymały nerwy i po 3 latach odstawiłem swój kapelusz i podziękowałem za współprace. Co dziwne jedyną osobą z białych kapeluszy , która się zemną po ludzku pożegnała była Nicola. Najbardziej brakowało mi [usunięte przez moderatora] bo to wspaniała babka była. Z tego co sie zorientowałem, też już tam nie pracuje.
anonim 2010-03-01 22:16:27
Opinia nie jest wazna, ale pieniadze tak i podaj swoje nazwisko, zebym
Cie tam znalazl, kolego :)
---
[usunięte przez moderatora]
Wiesław 2010-03-02 19:43:47
Nie narzekajcie. Jadąc tam powinno się mieć swiadomość,że nie jedzie się na wczasy tylko do pracy. Byłem dwukrotnie u Beverly na truskawach i jabłkach. W tym roku też będę 28 maja,ale tym razie na homefild farm, na przycince sadów, a później na zbiorze. Pozdrawiam [usunięte przez moderatora] i reszte ekipy z zeszłego roku. [usunięte przez moderatora]. :)
anonim 2010-03-05 21:16:04
anonim - 2009-04-14 19:05:17

anonim - 2009-02-07 22:20:10

wytrzymałam dwa lata więc nie było najgorzej

Ja byłam 1,5 roku i mam mieszane uczucia , fajni ludzie, ale praca to zwykle wykorzystywanie ludzi.

kolchoz pracynic dodac nic ujac najgorszemu wrogowi bym nie polecil tej pracy < ogolna ocena tego powinna byc punktowana na minusie>>>>
podlasiak 2010-03-13 17:44:13
a ty to pewnie agnieszka sie nazywasz i jak nie ma wsparcia od siostry to sorki i pracy ni ma! a nie takie sciemy tu piszesz duzo tam takich pracowalo jak "tapeta"i inne zryte glowy taki i jak ten krzys co godzinami w karawanie siedzial i latem w gumowcach na packhauzie (pracowal) pozdro dla tych co tam pracuja i pracowali
Piotr75 2010-04-22 16:52:07
Czesc ty moze wybieraz sie w tym roku na ta farme? Ja mam zamiar tam jechac ale mam obawy... odpisz jak mozesz . Pozdrawiam
Piotr75 2010-04-22 16:56:42
Jak ktos jedzie w tym roku na farme Newmafruit to niech sie odezwie.. (usunięte przez administratora)
1
Piotr75 2010-05-13 11:31:37
Jedzie tam ktos w tym roku? dajcie znac... Pozdrawiam
on 2010-05-24 20:25:14
czy ktos jedzie w tym roku na newmafruit do pracy?
on 2010-05-24 20:27:22
ty tam pracujesz moze?
Tomasz N. 2011-01-05 18:25:36
Racja, popieram post wyżej, farma to syf wielki i cała kadra zarządzająca,tak samo jak packhouse,jeszcze gorzej,
Nigdy więcej Newmafruit
1
nie parobek 2011-03-13 22:45:15
skąd wiedziałem? , a stad ,ze kiedys sam bylem pracownikiem farmy, i nie zbieralem jablka, a zrywalem , teraz juz wiesz? (usunięte przez administratora)
anonim 2011-08-15 21:53:10
przyznam szczerze ze chetnie wrocił bym na newme.ciezka praca ale fajne znajomosci ,imprezy.było dobrze!!!a pracowac trzeba wszedzie a w polsce tez trzeba sie napracowac zeby zarobic tylko ze tam nie trzeba sie martwic o kazdy dzien !pzdr
1
BYLEM I PRACOWALEM! 2011-12-27 23:11:57
Witam. NIE POLECAM! (usunięte przez administratora)Wiec pomysl czy warto tam jechac... JA NIE POLECAM!!!
były pracownik 2012-01-14 14:54:34
Farma w bekesbourne woolton farm to porażka(usunięte przez administratora)
kris 2012-08-31 23:29:16
witam

od stycznia cisza ,moze jest ktos i ma najnowsze wiadomosci jak tam w canterbury w newma?
2013-10-17 02:20:34
pracuje na dispatchu i jest git
5
opinia o firmie 2013-11-04 08:22:32
właśnie wróciłam z newmy w Seerness, praca w systemie 17 godzinnym bez przerwy, ludzie tracili przytomnośc, miały być wysokie zarobki ale niejaki OLi nie wypłacil nam kasy ,zabrał ponad 900 funtów podatku, nie zatrudniajcie się u Oliego ,(usunięte przez administratora) . Reszta naszych też zjeżdża na dniach,
1
horror i terror 2013-11-27 20:33:43
jeżeli chcesz zarobić i chcesz żyć to zostań człowieku w Polsce i paść krowy. Nie polecam pracy na newmie ani pana Oliego , to jedno wielkie [usunięte przez moderatora] !!!!!!
kasialud 2014-02-27 16:52:11
Witam was serdecznie, poszukuje kontaktu z ludzmi ktorzy byli na tej farmie w sezonie 2013, chodzi mi dokladnie o okres od czerwca do , pow,iedzmy pazdziernika. Wspolnie z rodzina i znajomymi poszukujmemy zaginionego chlopaka, Damiana Trojanowicza, lat 23. Na ta farme przyjechal wlasnie w czerwcu, mial bilet w dwie strony, na poczatku dzwonil, pisal, by nawet zadowolony. Az nagle urwal sie kontakt, nikt nie mogl sie do niego dodzwonic i co gorsza, tego kontaktu nie ma do dzis. Probowalismy skontaktowac sie farma lub policja hrabstwa Kent, niestety bezskutezcnie. Jezeli ktos z was moglby mi pomoc, bardzo prosze o e-mail ludwin.k@interia.pl, wszystko moze okazac sie na prawde wazne. Pozdrawiam
jola 2014-03-06 09:49:52
NIE MA TAKIEGO I TAKIEJ FARMY NA NEWMAFRUIT WIEC NIE PISZCIE BZDUR!!!!
Hektor 2014-03-12 07:49:44
A co z tym testem na wejściu ?? TRudny jest ??
1
sebcio 2014-06-18 12:50:54
witam ,
ma ktos moze jakis nr tel do tej farmy.
Chcialbym sie dowiedziec czy mozna przyjechac do pracy
nie odpowiedzili mi na email.
pozdrawiam
Ul 2014-08-07 14:18:28
Wie ktoś może czy biuro w newmafruit canterbury jest czynne w soboty albo z kim się kontaktować po przyjeździe tam bo w mailu nic nie napisali?
M 2014-12-14 23:32:01
pełno rumunów, rasizm, chamstwo, kadra zarządzająca chyba zbierana z ulicy, poważnie, na poziomie podstawówki, nie radzą sobie z najprostszymi zadaniami. Odradzam, ach, praca często po 15 godzin, za podstawową stawkę.
rufus 2015-02-04 18:16:15
ja na Waszym miejscu nie robiłbym z tego tak wielkiego problemu ponieważ ludzie przyjeżdżają do pracy do Newmafruit żeby wyrobić jak największą ilość godzin i głupotą teraz jest jesli mieliby o to pretensje gdy je dostają. Może to rzeczywiście dużo czasu jak na pracę , ale warto się trochę pomęczyć , żeby potem długo nie robić nic
M 2015-05-04 21:35:43
nadgodziny są ale za 6,50. Nie licz na prawdziwe overtime'y, płatne dodatkowo. Żadnych bonusów, dodatków - nic. Ugryziesz owoc, ktoś zobaczy i wylecisz. Problemem są niewykształceni, nieprzygotowani w żaden sposób supervisorzy i line leaderzy. I nastaw się na to że rumun obok będzie stał z rękami w kieszeni, a Ty będziesz na niego zasuwał, bo on się nie wyrabia. Sugeruję Mansfielda po sąsiedzku (choć nigdy tam nie pracowałem, ludzie co byli u obu wolą tam).
JURAS 2016-01-28 02:38:53
WASNIE TAM PRACUJE I NAPEWNO WIECEJ WYCIAGNE NIZ W NIEJEDNEJ PRACY W ANGLI
al 2016-02-12 20:52:38
praca dla dziennikarza..
bystry 2016-09-09 23:20:58
5 tysiecy miesiecznie odlozyc ale 13h minimum 7 dni w tygodniu :) nie polecam !
sky 4 2016-09-10 10:12:47
ale to wszystkie tygodnie sa pełne pracujące? bo jednak cenią swoje zdrowie i życie prywatne i chciałabym wiedzieć na pewno i dokładnie ile jest miesięcznie wolnych weekendów, z góry dziękuję za poważne odpowiedzi
nana 2016-11-10 14:09:51
pracujemy na packhouse 4 dni w tygodniu po 12 godzin i 3 dni ofa niezadne 13 godzin w siedem dni chyba ze na polu tak pracuja
Jaki mądry nick wymyślić ? 2016-11-11 21:43:20
Newma fruit is the best! Byłem w 200.. , zabawy ,tance,chętne Polki i oczywiście my chętni do współpracy ,było miło , pieniędzy z tego mało ale za to miłych wspomnień do końca życia ! Pozdrowienia dla Alexis ,Jacka oraz całej polskiej "normalnej" ekipy która była między innymi w 2004 r.Wszystkiego dobrego!Do zobaczenia!
Zostaw swoją opinię o Newmafruit International Ltd. - Canterbury
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Newmafruit International Ltd.