brak logo

G.B.A. Services Europe Sp.z o.o.

Warszawa

Opinie o G.B.A. Services Europe Sp.z o.o.

bohdan87 2015-07-28 15:09
Wiec ja bede jechał trzeci raz a to ze wiekszość narzeka to ichwina trzeba zezrozumieniem podchodzic do wszystkieo jak trzeba to zjeb.......ac spedycje itp kazdy wykonuje swoja robote i tyle zarobki sa jakie sa jak komus za malo niech szuka czegos innego. atmosfera spoko jak trafisz normalnych ludzi sa i chamy ale to nie wdawac sie w dyskusje z takimi. Osobiscie nie narzekam i polecam dla normalnych ludzi a nie dla cwaniakow
5
bułka12 2015-09-27 23:05
Byłem tylko miesiac w tej firmie. Jesli ktos juz jezdzil to wie co to za praca, ale jesjesli jedziesz pierwszy raz to odradzam
nowy 2015-10-18 16:14
Ją już mam zaproszenie do prokuratury okręgowej mam wsiąść tą umowę cemerki i tacho buchy, dzwoniłem chodzi o czynności sprawdzające będę w formie sluchany jako świadek dziwne jeden miesiąc jeździłem a oficjalnie dwa tygodnie resztę spędziłem w domu. tylko z skąd wiedzą że tam pracowałem. Na wszelki wypadek wezme adwokata.
Piotr 2015-12-14 13:41
Olej firmę, dziadostwo i tyle, chyba że nie masz pracy ani rodziny.......
1
Patryk 2016-04-29 13:31
pracowalem w tej firmie trochę czasu i nie zauważyłem niczego co jest napisane powyżej.haracz? brzmi to jak z kiepskiego serialu kryminalnego:D niektorych tu chyba wyobraźnia ponosi. jestem nawet w stanie uwierzyć w to,ze piszą to te same osoby, które robily taki chlew na bazach w Anglii(za co niejednokrotnie bylo mi wstyd), zlewały paliwo w setkach litrów i robily prywatne zakupy za pieniadze firmy. pozdrawiam was panowie, oby wam się w życiu wiodło lepiej, bo sianie fermentu nikomu nie robi dobrze.
1
BASYL 2016-05-06 14:03
JAK KTOŚ MA LEPKIE ŁAPY, TO ZAWSZE ZNAJDZIE DLA SIEBIE USPRAWIEDLIWIENIE. NIE TYLKO JA WAM TO POWIEM.
1
Mariusz 2016-09-04 13:27
Polecam założyć sprawę w sądzie jedną już ma, zebrać kierowców i nie (usunięte przez administratora) się z tym oszustem przecież macie rozpiski z kontaktami...
2
Nemo108 2016-09-12 16:07
Witam wszystkich miałem do czynienia z ta firma i jedno mogę powiedzieć omijajcie ta firmę szerokim kołem jedno wielkie nieporozumienie
1
kickeR 2016-09-13 16:48
Nemo, dlaczego?
2
i 2016-09-29 21:49
ta firma to kpina
2
Stan 2016-10-12 00:38
Może firma nie jest perfekcyjana ale jedziłem w dużo gorszych , nigdy nie miałem problemów z płatnościami i to jest najważniejsze, kasa musi sie zgadzać:) a Ci co piszą napewno ścigali paliwo hektolitrami i teraz mają do wszystkich pretensje , chce nadmienić że pracuje już drugi rok

Pozdrawiam prawdziwych kierowców
Stan
4
koko 2016-10-24 08:18
Czy ktoś pracował u nich na samozatrudnieniu ? Jak to wygląda? Rozważam współprace w tej firmie, ale po przeczytaniu komentarzy mam mieszane uczucia.Może wypowie się ktoś kto pracował na samozatrudnieniu.
b 2016-11-06 18:17
Cały czas na czarno pracujesz? Przez 2 lata? Podziwiam!!!
kolobrzeg 2016-11-23 17:49
Wiec jak to jeest?
Poloczkej 2016-12-02 22:19
Nie warto!!!!
Rafał
Misek 2017-01-12 21:07
dlaczego nie warto ?Jakie sa zarobki?????
Ciekawy 2017-01-31 17:56
A z kim masz podpisany kontrakt?
kierowca zawodowy 2017-02-05 18:39
@ciekawy Miałem :D Phentom Ltd.
KZ 2017-02-19 19:33
raczej tak
Miso 2017-02-19 22:02
Czy macie internet w samochodach?Czy mozecie dzwonic z telefonow firmowych?
miso 2017-02-19 22:22
czy macie internet w samochodach .Czy mozecie dzwonic z firmowych telefonow???/
KZ 2017-02-22 16:59
Internetu brak lecz kiedyś był dostępny, dostawaliśmy telefony służbowe wraz z autem, na telefon dostajesz zlecenia i w razie problemów kontaktujesz się z "spedycją".
darek 2017-02-23 17:36
ciekawe bo mam tam mieć spotkanie o pracę. Jakoś tak jest, że jak człowiek szuka normalnej pracy to mu to odradzają. Na jakąkolwiek stronę wejdziesz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A jednak ludzie pracują ! Z dziadostwa czy ktoś chce wykosić konkurencję w pracy. Proszę o rzeczowe wpisy na fb . Dla Darek Basiak. Chcę widzieć Was Panie i Panowie. Zaryzykujecie??
KZ 2017-02-24 11:50
To co tu masz opisane jest praktycznie prawdą, ocenisz jak pojedziesz na pierwsze kółko i zobaczysz jak wszystko tam ładnie wygląda i będziesz miał najlepsze porównanie do tutejszych wypowiedzi.
Tak, ludzie pracują ale większość po ile ? Wykonują po 3, 5 kursów i się z tej roboty zmywają.
Najlepiej pojechać, zobaczyć czy Ci takie warunki pasują i dodać pozytywny komentarz :D
Miso 2017-02-24 13:14
A jak jest z wyjazdami?? Dlugo czeka sie na powrot ?Czy zabieraja kiedy zglosze.
KZ 2017-02-24 22:55
Wyjazdy wyglądają tak że na umówiony dzień kierowców zbiera bus którym kieruje jeden z Was (kiedyś był stały kierowca ale najwyraźniej miał dość użerania się dużymi dziećmi) na podmiankę przeważnie w Niemczech z kierowcami którzy mają zjechać do polski. Przejmujesz busa po koledze i musicie spisać "protokół" w którym zaznaczasz uszkodzenia auta i jego wyposażenie itp. Powroty są ustalane z biurem choć potrafią przelecieć w kulki i zostajesz na następny termin do zjazdu ...
1
Miso 2017-02-26 13:54
Czy mozna zabrac ze soba kogos na ten wyjazd czy nie bardzo???/Pieniadze dostajecie w zlotowkach ?Jak dlugo trzeba czekac???//
Miso 2017-02-26 13:57
Czy mozna zabierac kogos ze soba ????Jak dlugo czekacie na kase i w jakiej walucie???//
Grzes 2017-03-03 13:13
Czy odciagneli komus za uzywanie firmowego telefonu ?????
Grzes 2017-03-04 10:42
A pracujesz jeszcze w tej firmie .Bo jeden gościu mówił że mu i kilku innym odciagneli z wypłaty.
Wiktor 2017-03-05 00:46
Dobre miejsce do zdobycia doswiadczenia .a zarobki za male dlatego biora byle kogo . I to wszystko wyglada jak wyglada .
3
Poker 2017-03-10 08:55
Nie wielu jest co tyle tam pracuje znam chyba wszystkich i żaden nie ma tak pochlebnych opini. Chciałbym Cię poznać.
Eldo 2017-03-10 19:22
Pewnie znasz, brodaty konfident pewnie :P
Kamilek 2017-03-16 17:59
Widze kazdy inna opinia . Jesli jestes w porzadku to oni tez beda
1
Cichy 2017-03-16 22:03
Chlopaki wam tez odciagneli z wyplaty za uzywanie firmowego .Mi 200e
Eldo 2017-03-17 19:04
Nie wiedzieli z czego to zabrali za niby telefon :p @Kamilek no coś niedoczytany jesteś
Asia 2017-03-19 22:56
Moj maż tam pracuje już 6 mies i jest ok bo i on jest wobec nich wpozadku nie kradnie i nie robi se zakupów za ich kasę z kart wiec jest ok . I ma umowę . Z tel ich też nie dzwoni do mnie tylko ma swoją kartę timobajl bo jest najtaniej . Pozdrawiam
1
piotr 2017-03-24 10:51
ktoś robił sprawę temu dziadowi ze Świdnika
SOŁTYS 2017-03-26 12:31
PRACOWAŁEM W TEJ FIRMIE ponad 2 lata na autostradzie A3( Niemcy) załatwiałem sobie robotę w tej firmie gdzie teraz pracuję ja tam pracowałem to na swojej działalności jeździł tak jak ja na działalności płace jakie były to były, trzeba było czekać. kółko miało być 3 tygodnie szczęśliwy byłem jak po 4-5 a raz było ze po 6 tygodniach na 5 dni zjechałem do domu spedycja to jakaś totalna porażka żadnego chociaż małego profesjonalizmu PAWEŁ I WOJTEK to tam chyba za karę pracują i przez to wyżywają się na kierowcach o marcinie (szef) to nie będę się wypowiadał bo nie ma takich słów żeby opisać
JEŚLI PRZECZTAŁEŚ(AŚ) TE WSZYSTKIE KOMENTAŻĘ I NADAL CHCESZ TAM PRACOWAĆ TO ZNACZY ZE SESTES ZDESPEROWANY ALBO WCZORAJ ODEBRAŁES PRAWO JAZDY I NIE MASZ DOŚWIDCZENIA
pozdrawiam MAŁEGO, TURKA,SZYMONA .PIOTRKA .CICHEGO, SHELKE,KASHA ŚMIERDZIELA ,STANLEY , ANDERSEN i całą reszte co mnie znali
3
SOŁTYS 2017-03-26 21:13
po słowie DZIAŁALNOŚCI miało być słowo ŚWIDNIK
Ciekawy 2017-03-27 11:50
Z tego co tu wyczytałem to większośc z Was pracowała dla jakiegoś pośrednika ze Świdnika... Po co wypowiadacie się w tym wątku?

Kto teraz pracuje bezpośrednio, na działalności, dla GBA SERVICES EUROPE?
Grzesiula 2017-03-28 22:29
Ciekawy.. sprawa wygląda tak: świdnik to tylko agencja poasrednictwa pracy, ale zarówno kierowców pracujacych dla marka ze swidnika i kierowcow zatrudnionych przez warszawe na dzialalnosci rozlicza ten sam czlowiek , spedycja tez ta sama, wiec tak ogolnie to jeden bajzel...
zdecustowany 2017-04-10 22:01
Do "Asi". Ciekaw jestem który to Twój mąż, który tak bardzo chwali sobie tą firmę. Drugie pytanie+powiedz o jakiej umowie mówisz bo ja przepracowalem tam kilkanascie kólek ale "ümowy" nie widzialem. Byl tylko kontrakt-rzecz bardzo smieszna. Odnies sié do tego
profesjonalny 2017-04-26 19:15
Ja takze pracuję juz ponad rok, fakt faktem jest róznie można dzwonić z firmówki ale z umiarem, wyjazdy i zjazdy wygladaja jak wygladaja ale zazwyczaj jest tak jak jest sie umowionym ale bywa i róznie ze dlugo sie jedzie w tamta albo wraca z kółka bo spedycja wykombinuje jaki nagly kurs w ostatnim momecie zjezdzajacemu i tak cyrk pozniej wraca z niemiec 2 dni ale kasa sie zgadza a pracowałem w gorszych firmach, tak wiec jak nie kombinujesz i nie kradniesz i nie zlewasz ropy zbiornikami to oni tez sa w porzadku. Ale fakt faktem kontrakt to fejk pracujesz na czarno.
mechanizator 2017-05-08 17:22
ma ktoś kontakt do tego gościa ze świdnika bo chciałem zacząć tam prace żeby zobaczyć jak tam naprawdę jest
Gruby 2017-06-05 16:45
Eldo, podaj swoje nazwisko, a porozmawiamy o brodatych i łysych konfidentach na osobności;)
chętnie się dowiem czegoś więcej:)
Były pracownik 2017-06-16 03:59
Firma zarejestrowana jest w Anglii, polscy kierowcy pracują na czarno. Obiecują złote góry,a z tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wychodzi. Zatrudniają młodzików bez doświadczenia, jakaś tam zaprzyjaźniona firma potwierdza ze dana osoba niby u nich pracowała. Banda oszustów i tyle. Obiecywali ze odwioze do domu, a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tego wyszło, trzeba było kombinować na własną rękę. Szkoda zasugerował i tyle...
1
Gruby 2017-08-05 23:32
Widzę, że twoje(napisałbym z wielkiej litery ale nie mam szacunku dla takich co sieją ferment a później nie mają odwagi się pod tym podpisać) wypowiedzi to o kant d.u.p.y potłuc. Jeśli o coś się ciebie (to samo co w poprzednim przypadku) prosi, to kultura osobista wymaga aby jakoś się do tego odnieść. Widzę jednak że takowej u ciebie brak. Jeżeli jeszcze jezdzisz, to liczę że w końcu życie cię czegoś nauczy. Pozdrawiam serdecznie.
Marta 2017-08-08 13:00
@Były pracownik czy przed podpisaniem umowy zostałeś w pełni poinformowany o wszystkich warunkach pracy? Wiedziałeś, że będziesz pracował na czarno? Czy długo i nadal pracujesz w G.B.A. Services Europe? Czy ktoś jeszcze miał takie doświadczenia jeżeli chodzi o warunki umowy?
3
Apolli64 2017-08-14 10:02
Witam to wszystko co można poczytać na postach to w większości prawda fakt nikt nie informuje oficjalnie że pracujesz na czarno wręcz przeciwnie mówię o Świdniku wypłata hmm pytam po co wyjeżdżacie na następne kółko jak nie zapłacone poprzednie jest kasa to jadę krótka piłka Faktem jest też że GBA w Piasecznie i Świdnik powinno w końcu puknąć się w głowę i zacząć dbać o dobrych kierowców bo to w od nich zależy czy Ci na górze mają wypłaty . A jeśli chodzi o telefony obciążenia powiedzieli jasno nie dzwonić bo będziemy obciążać więc do kogo macie pretesje. Ja osobiście dokonał bym w firmie kilku zmian i ciężko by było o pracę tutaj bo nikt by nie odchodził . Bo to co robia szefowie w Warszawie i w Świdniku to duże zyski ale na chwilę zobaczcie ile aut stoi bez obsady a wystarczy trochę pomyśleć chociaż niektórym to sprawia ból
Zostaw swoją opinię o G.B.A. Services Europe Sp.z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie G.B.A. Services Europe Sp.z o.o.