brak logo

G.B.A. Services Europe Sp.z o.o.

Warszawa

Opinie o G.B.A. Services Europe Sp.z o.o.

bohdan87 2015-07-28 15:09
Wiec ja bede jechał trzeci raz a to ze wiekszość narzeka to ichwina trzeba zezrozumieniem podchodzic do wszystkieo jak trzeba to zjeb.......ac spedycje itp kazdy wykonuje swoja robote i tyle zarobki sa jakie sa jak komus za malo niech szuka czegos innego. atmosfera spoko jak trafisz normalnych ludzi sa i chamy ale to nie wdawac sie w dyskusje z takimi. Osobiscie nie narzekam i polecam dla normalnych ludzi a nie dla cwaniakow
4
bułka12 2015-09-27 23:05
Byłem tylko miesiac w tej firmie. Jesli ktos juz jezdzil to wie co to za praca, ale jesjesli jedziesz pierwszy raz to odradzam
nowy 2015-10-18 16:14
Ją już mam zaproszenie do prokuratury okręgowej mam wsiąść tą umowę cemerki i tacho buchy, dzwoniłem chodzi o czynności sprawdzające będę w formie sluchany jako świadek dziwne jeden miesiąc jeździłem a oficjalnie dwa tygodnie resztę spędziłem w domu. tylko z skąd wiedzą że tam pracowałem. Na wszelki wypadek wezme adwokata.
Piotr 2015-12-14 13:41
Olej firmę, dziadostwo i tyle, chyba że nie masz pracy ani rodziny.......
Patryk 2016-04-29 13:31
pracowalem w tej firmie trochę czasu i nie zauważyłem niczego co jest napisane powyżej.haracz? brzmi to jak z kiepskiego serialu kryminalnego:D niektorych tu chyba wyobraźnia ponosi. jestem nawet w stanie uwierzyć w to,ze piszą to te same osoby, które robily taki chlew na bazach w Anglii(za co niejednokrotnie bylo mi wstyd), zlewały paliwo w setkach litrów i robily prywatne zakupy za pieniadze firmy. pozdrawiam was panowie, oby wam się w życiu wiodło lepiej, bo sianie fermentu nikomu nie robi dobrze.
BASYL 2016-05-06 14:03
JAK KTOŚ MA LEPKIE ŁAPY, TO ZAWSZE ZNAJDZIE DLA SIEBIE USPRAWIEDLIWIENIE. NIE TYLKO JA WAM TO POWIEM.
Mariusz 2016-09-04 13:27
Polecam założyć sprawę w sądzie jedną już ma, zebrać kierowców i nie (usunięte przez administratora) się z tym oszustem przecież macie rozpiski z kontaktami...
2
Nemo108 2016-09-12 16:07
Witam wszystkich miałem do czynienia z ta firma i jedno mogę powiedzieć omijajcie ta firmę szerokim kołem jedno wielkie nieporozumienie
kickeR 2016-09-13 16:48
Nemo, dlaczego?
2
i 2016-09-29 21:49
ta firma to kpina
1
Stan 2016-10-12 00:38
Może firma nie jest perfekcyjana ale jedziłem w dużo gorszych , nigdy nie miałem problemów z płatnościami i to jest najważniejsze, kasa musi sie zgadzać:) a Ci co piszą napewno ścigali paliwo hektolitrami i teraz mają do wszystkich pretensje , chce nadmienić że pracuje już drugi rok

Pozdrawiam prawdziwych kierowców
Stan
2
koko 2016-10-24 08:18
Czy ktoś pracował u nich na samozatrudnieniu ? Jak to wygląda? Rozważam współprace w tej firmie, ale po przeczytaniu komentarzy mam mieszane uczucia.Może wypowie się ktoś kto pracował na samozatrudnieniu.
b 2016-11-06 18:17
Cały czas na czarno pracujesz? Przez 2 lata? Podziwiam!!!
kolobrzeg 2016-11-23 17:49
Wiec jak to jeest?
Poloczkej 2016-12-02 22:19
Nie warto!!!!
Rafał
Misek 2017-01-12 21:07
dlaczego nie warto ?Jakie sa zarobki?????
kierowca zawodowy 2017-01-25 22:00
za 3 tygodnie w busie wychodzi ponad 3k bez żadnej umowy (w zasadzie jest kontrakt który raz dają a raz nie) z śmiesznym ubezpieczeniem i dotego pilnowanie spalania auta i kilometrów bo jak skojarza że nie ogarniasz potrafią oskubać
Ciekawy 2017-01-31 17:56
A z kim masz podpisany kontrakt?
kierowca zawodowy 2017-02-05 18:39
@ciekawy Miałem :D Phentom Ltd.
piotr 2017-02-15 09:57
teraz gdzie Grula urzęduje? nadal Swidnik?
KZ 2017-02-19 19:33
raczej tak
Miso 2017-02-19 22:02
Czy macie internet w samochodach?Czy mozecie dzwonic z telefonow firmowych?
miso 2017-02-19 22:22
czy macie internet w samochodach .Czy mozecie dzwonic z firmowych telefonow???/
KZ 2017-02-22 16:59
Internetu brak lecz kiedyś był dostępny, dostawaliśmy telefony służbowe wraz z autem, na telefon dostajesz zlecenia i w razie problemów kontaktujesz się z "spedycją".
darek 2017-02-23 17:36
ciekawe bo mam tam mieć spotkanie o pracę. Jakoś tak jest, że jak człowiek szuka normalnej pracy to mu to odradzają. Na jakąkolwiek stronę wejdziesz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A jednak ludzie pracują ! Z dziadostwa czy ktoś chce wykosić konkurencję w pracy. Proszę o rzeczowe wpisy na fb . Dla Darek Basiak. Chcę widzieć Was Panie i Panowie. Zaryzykujecie??
KZ 2017-02-24 11:50
To co tu masz opisane jest praktycznie prawdą, ocenisz jak pojedziesz na pierwsze kółko i zobaczysz jak wszystko tam ładnie wygląda i będziesz miał najlepsze porównanie do tutejszych wypowiedzi.
Tak, ludzie pracują ale większość po ile ? Wykonują po 3, 5 kursów i się z tej roboty zmywają.
Najlepiej pojechać, zobaczyć czy Ci takie warunki pasują i dodać pozytywny komentarz :D
Miso 2017-02-24 13:14
A jak jest z wyjazdami?? Dlugo czeka sie na powrot ?Czy zabieraja kiedy zglosze.
KZ 2017-02-24 22:55
Wyjazdy wyglądają tak że na umówiony dzień kierowców zbiera bus którym kieruje jeden z Was (kiedyś był stały kierowca ale najwyraźniej miał dość użerania się dużymi dziećmi) na podmiankę przeważnie w Niemczech z kierowcami którzy mają zjechać do polski. Przejmujesz busa po koledze i musicie spisać "protokół" w którym zaznaczasz uszkodzenia auta i jego wyposażenie itp. Powroty są ustalane z biurem choć potrafią przelecieć w kulki i zostajesz na następny termin do zjazdu ...
Miso 2017-02-26 13:54
Czy mozna zabrac ze soba kogos na ten wyjazd czy nie bardzo???/Pieniadze dostajecie w zlotowkach ?Jak dlugo trzeba czekac???//
Miso 2017-02-26 13:57
Czy mozna zabierac kogos ze soba ????Jak dlugo czekacie na kase i w jakiej walucie???//
piotr 2017-02-26 19:35
praca na czarno,miesiąc pojeździsz i dasz dyla chyba ze desperat jesteś wybór należy do ciebie.Rozmowę masz w Świdniku?
piotr 2017-02-27 11:18
na pseudo kontrakcie chyba masz w funtach których nigdy nie zobaczysz i diety której nie zobaczysz, kasę dostajesz na konto w złotówkach, dziwne ale prawdziwe
1
KZ 2017-03-02 08:11
i to dostajesz gotówkę na konto po 3,4 dniach ale nawet nie wiesz od kogo bo słupy chyba wysyłają te pieniądze, co do 2 osób to możesz kogoś zabrać, jeżdżą pary w busach.
Grzes 2017-03-03 13:13
Czy odciagneli komus za uzywanie firmowego telefonu ?????
Cycolina 2017-03-03 13:38
Mi odciägnęli pokarm z cycow, dobrze, że mam duże i dużo
Grzes 2017-03-03 19:05
To nie masz czym się chwalić .Faceci takich wymion nie lubią i nie lubili.Kotka kup będzie miał zwierzę mleczko
KZ 2017-03-04 07:34
Nie słyszałem o takim przypadku żeby komuś za to od z pensji zabrali zwłaszcza że jak na czarno to nie jst dużo.
@Cycolina fake-u, post bez jakiekolwiek sensu w ocenie, takimi to sobie możesz na fejsie wstawić i się pochwalić, nie tu.
Grzes 2017-03-04 10:42
A pracujesz jeszcze w tej firmie .Bo jeden gościu mówił że mu i kilku innym odciagneli z wypłaty.
KZ 2017-03-04 14:25
Niedawno skończyłem tam prace, też mi odjęli parę stów, a powiedzieli niby za co tak zrobili ? Prawdę mówiąc to robota na czarno to nie ma co się dziwić że taka kolej rzeczy jest, trzeba pilnować spalań, pagonów z zakupów i wtedy powinno być ok.
Wiktor 2017-03-05 00:46
Dobre miejsce do zdobycia doswiadczenia .a zarobki za male dlatego biora byle kogo . I to wszystko wyglada jak wyglada .
1
Poker 2017-03-10 08:55
Nie wielu jest co tyle tam pracuje znam chyba wszystkich i żaden nie ma tak pochlebnych opini. Chciałbym Cię poznać.
Eldo 2017-03-10 19:22
Pewnie znasz, brodaty konfident pewnie :P
Kamilek 2017-03-16 17:59
Widze kazdy inna opinia . Jesli jestes w porzadku to oni tez beda
Cichy 2017-03-16 22:03
Chlopaki wam tez odciagneli z wyplaty za uzywanie firmowego .Mi 200e
Eldo 2017-03-17 19:04
Nie wiedzieli z czego to zabrali za niby telefon :p @Kamilek no coś niedoczytany jesteś
Asia 2017-03-19 22:56
Moj maż tam pracuje już 6 mies i jest ok bo i on jest wobec nich wpozadku nie kradnie i nie robi se zakupów za ich kasę z kart wiec jest ok . I ma umowę . Z tel ich też nie dzwoni do mnie tylko ma swoją kartę timobajl bo jest najtaniej . Pozdrawiam
Grzesiula 2017-03-20 10:47
Witam. Widze że jedni tak a inni tak. Wiec teraz ja sie wypowiem. Przejeździłem w tej firmie 3 kółka. Pierwsze wszystko było ok pod względem finansowym, poczekałem troszke na wynagrodzenie ale zostało wypłacone, poza drobnymi spieciami z nieprofesjonalna kadra biura w swidniku i spedycji w warszawie wszystko raczej ok. Po drugim wyjeździe uslyszalem w biurze ze mam im zaplacic 200zł bo obciazenie bylo wieksze niz zarobiona przez mnie kwota. Część obciązenia udalo mi sie wyprostowac (wojtek N. rozliczajacy kierowcow obciazyl mnie za paliwo ktore wypalilem przez 12 dni jezdzenia bez webasta) ale kota 391 euro obciazenia nie zostala mi udokumentowana. mimo to postanowilem wyjechac na kolejne kółko wierzac jednak ze sprawa sie jakos wyprostuje. Pod koniec kółka zostałem zwyzywany i wysmiany przez niejakiego Pawła po czym anulowano mi zlecenie zjazdowe z Anglii do Niemiec. Jeden z pracowników na bazie w Anglii jak i wyzej wymieniony Pawel kazali mi oddac CMR pod grozba wezwania policji, odebrania natychmiast kluczyków od auta itd. Skonczylo sie na bilecie lotniczym do domu w trybie z dnia na dzien. Teraz czekam na wynagrodzenie, naszczescie sa takie instytucje jak sad czy pip. Nawiązujac do wypowiedzi powyzej.. nigdy nie robilem prywatnych zakupow za firmowe karty i nie spuscilem ani jednego litra ropy, nigdy nie zawalilem zadnego zaladunkju ani rozladunku ani w zaden sposob nie uszkodzilem auta.
Podsumowujac.. NIE POLECAM TEJ FIRMY. O ile atmosfera sród kierowców jest ok o tyle biuro w swidsniku i spedycja w warszawie maja kierowcow w dupie a przy kazdej nadazajacej sie okazji przy rozliczeniu beda chcieli oszukac pracownika.
dziekuje i pozdrawiam wszystkich kierowcow GBA z ktorymi mialem przyjemnosc sie poznac :):)
Gość 2017-03-20 11:21
Zgadzam się z Tobą w 100%, wymieniony Paweł traktuje wszystkich z góry, leczy własne kompleksy kosztem kierowców.
Rozliczanie jest wzięte z księżyca, nie umieją udokumentować nawet połowy kosztów które zabierają z wynagrodzenia.
Ta firma to jedna wielka ściema a spedycja to jakaś komedia, wymagają szacunku, są mściwi, wykorzystują swoją przewagę a sami NIE szanują nikogo.
Pozdro dla kierowców i rada, szukajcie porządnej firmy bo ta jest nic nie warta.
VeMars 2017-03-20 20:51
Ta umowa a w zasadzie kontrakt to sobie można nim tyłek podetrzeć i tyle i tylko czekać kiedy go wydoją a doją go już na pewno tylko on o tym nie wie, jedyne cieszę się z tego że zrezygnowałem po 2 kółkach i nie miałem takiej sytuacji jak koledzy wyżej.
piotr 2017-03-24 10:51
ktoś robił sprawę temu dziadowi ze Świdnika
Zostaw swoją opinię o G.B.A. Services Europe Sp.z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie G.B.A. Services Europe Sp.z o.o.