brak logo

GERRY WEBER

Warszawa

Opinie o GERRY WEBER

anonim 2011-03-26 22:07:50
Moja dziewczyna była kilka dni temu równiez na dniu probnym. Manager sklepu (kierownik) nie przyszla na wyznaczone miejsce spotkania (ktore sama wyznaczyla). Czekalismy na nia prawie 30 minut, po czym jeszcze stwierdzila, ze wcale sie tam nie umawiala. Podobnie bylo na rozmowie kwalifikacyjnej, kazala na siebie czekac ok 20 minut. Na rozmowie kwalifikacyjnej (jak wspomniala kolezanka wyzej) interesują się iwylacznie wygladem zewnetrznym dziewczyn. Praca to prawdziwe poznizenie. Pracodawcy tego sklepu balansują na krawedzi prawa !
anonim 2011-03-26 22:08:11
Moja dziewczyna była kilka dni temu równiez na dniu probnym. Manager sklepu (kierownik) nie przyszla na wyznaczone miejsce spotkania (ktore sama wyznaczyla). Czekalismy na nia prawie 30 minut, po czym jeszcze stwierdzila, ze wcale sie tam nie umawiala. Podobnie bylo na rozmowie kwalifikacyjnej, kazala na siebie czekac ok 20 minut. Na rozmowie kwalifikacyjnej (jak wspomniala kolezanka wyzej) interesują się iwylacznie wygladem zewnetrznym dziewczyn. Praca to prawdziwe poznizenie. Pracodawcy tego sklepu balansują na krawedzi prawa !
1515425 2011-03-26 22:08:44
Moja dziewczyna była kilka dni temu równiez na dniu probnym. Manager sklepu (kierownik) nie przyszla na wyznaczone miejsce spotkania (ktore sama wyznaczyla). Czekalismy na nia prawie 30 minut, po czym jeszcze stwierdzila, ze wcale sie tam nie umawiala. Podobnie bylo na rozmowie kwalifikacyjnej, kazala na siebie czekac ok 20 minut. Na rozmowie kwalifikacyjnej (jak wspomniala kolezanka wyzej) interesują się iwylacznie wygladem zewnetrznym dziewczyn. Praca to prawdziwe poznizenie. Pracodawcy tego sklepu balansują na krawedzi prawa !
nicola77 2011-03-26 22:18:23
Jakiś czas temu tez chciałam się dostać tam do pracy. Blondyna (kierowniczka butiku) ma coś nie tak z głową. Traktuję dziewczyny jak przedmiot. Jesli chdozi o dnie probne, to jest to metoda, na wykorzystywanie dziewczyn. Zatrudnia ich na pare godzin, one ukladaja towar po czym rzygnuje ze wspolpracy nie placac. Zglaszajcie sie do mnie dziewczyny ktore mialyscie tak samo, bo chce zglosic te sprawe. Ale z tego co czytam to nie jestem sama
matt 2011-03-26 22:21:15
mowiłem to samo mojej dziewczynie. Jej udalo sie skontaktowac w niedlugi czas po z inna dziewczyna ktora byla kilka dni temu na rozmowie i zostala dokaldnie tak samo potraktowana. Znajdziemy wszystkie dziewczyny. Do usłyszenia
anonim 2011-11-15 11:04:59
Dziewczyny które były na rozmowach kwalifikacyjnych piszcie czy Wy tez miałyście 2 etapy rozmowy, gdzie kierownik twierdzi że są dobre zarobki, ale nawet nie pyta ile chciałybyscie zarabiac.Pozatym zaprasza Was na 3 etap polegajacy na pracy za darmo przez 3 dni po 6h, co jest niezgodne z kodeksem pracy.Wiem ze takich dziewczyn jest dużo i nie dajcie sie nabrac.Nie warto wysyłac CV.
Teresa 2013-06-20 11:45:22
Na jedną ofertę pracy przypada ponad 50 bezrobotnych!

Tak źle nie było jeszcze od sześciu lat – pod koniec października na jedną ofertę zatrudnienia zgłoszoną do urzędów pracy przypadało średnio 53 bezrobotnych – podaje Dziennik Gazeta Prawna. Przedsiębiorcy w październiku zgłosili wprawdzie do urzędów pracy 67,2 tys. ofert zatrudnienia, ale pod koniec miesiąca ich liczba spadła już do 37,9 tys.

(usunięte przez administratora)
Drodzy czytelnicy.Każda Firma-Sklep na tej ziemi nie powstaje po to, że się komuś nudzi lub ma za dużo pieniędzy tylko po to by na tym zarabiać pieniądze. Jak widać kilku osobom tutaj pomyliła się PRACA z "Wakacjami". Jak by ktoś zapomniał to przypominam, że do PRACY (Praca – to miara wysiłku włożonego przez człowieka w wytworzenie danego dobra; świadoma czynność polegająca na wkładanym wysiłku (działalność lub oddziaływanie) człowieka w celu osiągnięcia założonego przez niego celu; czynności umysłowe i fizyczne podejmowane dla realizacji zamierzonego celu.Poprzez działalność pracy człowiek generuje wartość ekonomiczną w postaci towarów lub usług) przychodzi się pracować za co się dostaję wynagrodzenie + PREMIĘ za Ponad AKTYWNOŚĆ.Jeżeli pracownik dostaje szansę pracy w Dobrej, Znanej i Cenionej MARCE na Arenie Międzynarodowej i nie umie tego docenić i uszanować to z takim pracownikiem się rozwiązuje umowę. To normalne. Żadnej firmy w tym kraju i na świecie nie stać by utrzymywać leniwych i mało produktywnych osób. Jak widać nasze społeczeństwo się na oglądało za dużo seriali i Życie się pomieszało z SERIALEM a każda która przychodzi do PRACY myśli, że PRACODAWCA będzie jej płacił wynagrodzenie za to, że stoi lub ładnie tylko wygląda! JA WSZYSTKIM ŻYCZĘ POWODZENIA JAK KTOŚ ZNAJDZIE SOBIE TAKĄ PRACĘ GDZIE ZA STANIE I PODPIERANIE ŚCIAN LUB ZA PISANIE SMS-ów (po kontach) PRACODAWCA BĘDZIE PŁACIŁ PENSJĘ. Fajnie jest poleżeć na łóżku popatrzeć w sufit potem pomalować tipsy, posiedzieć w sieci pół dnia na ulubionym portalu a na wieczór od mamy kieszonkowe na MC-a i słomki i się żyje.. Tylko, że jak ktoś chce mieć pieniądze i sukcesy to jedną opcja jest taka że trzeba ciężko pracować a druga to: jak ktoś chce być bogaty i nie lubi pracować to proponuje poszukać sobie księcia z bajki może w Dubaju;)?

(usunięte przez administratora)
W Gerry Weber szuka się osób które mają pomysł na siebie, lubią swoją prace,nie mają problemów ze zrozumieniem swoich obowiązków, podchodzą do niej rzetelnie a przede wszystkim rozumieją mechanizmy handlu (i nie chodzi tu o "dzień dobry" w czym mogę pomóc tylko bardziej złożone kwestie;)
Bumerang 2013-06-20 15:39:36
Czytam i mam takie wrażenie, że te negatywne opinie to wypocone na siłę posty. Pewnie pani Manager/kierownik jest wymagająca i to jest powód do frustracji i wylewania swoich żali ??A w jakiej pracy Manager/kierownik nie jest wymagający ???A w jakiej pracy jest łatwo i przyjemnie i kasa leci z nieba?? A może takie osoba mylą pracę w handlu (Sprzedaż) z pracą Hostessy gdzie trzeba "stać" i się uśmiechać. Ktoś kto jest obrotny, rozgarnięty i lubi prace w branży odzieżowej to znajdzie tam miejsce dla siebie i powinni być zadowoleni. Ludzie mało ambitni, leniwi i ciągle narzekający niech siedzą w domu przed telewizorem!
Bumerang 2013-07-06 14:54:48
Tu jest jeszcze inna kwestia. Dużo osób przychodzi do Handlu bo myśli, że to jest bardzo prosta robota. Przypomina mi się takie powiedzenie pewnej słynnej restauratorki " Gastronomia jest taką samą dziedziną jak matematyka czy fizyka by być dobrym w czymś to trzeba to poznać i zrozumieć" 3/4 osób to osoby które nie rozumieją O CO CHODZI w pracy Handlowca! Ogromna wina leży po stronie ludzi którzy szkolą i przygotowują te osoby do pracy w tej dziedzinie.Większość tych ludzi to ludzie z przypadku jakieś łapanki czy po znajomości tą pracę dostali? Taka osoba potem przesiąka takimi "Bzdurami" i przenosi je do innej firmy-sklepu myśląc, że pozjadała rozumy. To tylko ze szkodą dla firm które później zatrudniają takich ludzi. Zatrudnia takiego filozofa który stoi i rozmyśla .. stoi i narzeka..stoi i jest niezadowolony na cały świat bo to czy tamto. Jest też duże grono osób które wkładają serce w to co robią. Czytają i rozwijają się w tej dziedzinie. Łączą pracę z przyjemnością. Znają się na tym i dzięki temu, że mają odpowiednią wiedzę i umiejętności dobrze zarabiają!

Żeby więcej zarabiać, musisz się więcej nauczyć." - Brian Tracy
Bumerang 2013-07-06 15:01:51
"Umiejętność zdyscyplinowania się, by zrezygnować z natychmiastowej satysfakcji w zamian za większą nagrodę w
dłuższej perspektywie jest nieodzownym warunkiem sukcesu."

"Znajdź sobie dobre towarzystwo. Współpracuj z pozytywnymi, zorientowanymi na cele ludźmi, którzy inspirują Cię i pobudzają do działania."


"Podejmij już teraz decyzję, by odnieść sukces. Większość ludzi nigdy nie decyduje, by być bogatym i to właśnie dlatego przechodzą oni na emeryturę jako biedni."


"W ostatecznym rozrachunku i tak zawsze dostajesz zapłatę za swoje REZULTATY."
(usunięte przez administratora)
Brian 2013-07-07 10:11:47
Jak Być skutecznym sprzedawcą?

Jak to się dzieje, że tylko nieliczni sprzedawcy osiągają genialne efekty, podczas gdy inni nie osiągają nawet 20% swoich prawdziwych możliwości? Nie ma tu żadnej magii, żadnego przypadku. Nie ma zrządzenia losu, koła Fortuny. Sprzedaż ma swoje prawa i logikę, tak samo, jak skuteczni sprzedawcy mają swoje złote zasady. Zasady, które działają, sprawdzają się i przynoszą efekty.

Nagradzaj się.

Wieczny głód też nie jest dobry i działa demotywująco. Dlatego po każdym zwycięstwie, po każdej zamkniętej sprzedaży lub wykonaniu czegoś nawet drobnego – pamiętaj o nagrodzie. Jednym z systemów nauki jest nauka poprzez nagrody, czyli wzmacnianie danego zachowania pozytywnymi emocjami. Działa to bardzo prosto – powtarzamy to zachowanie, po wykonaniu którego dotychczas czuliśmy się najlepiej i najprzyjemniej.

W jaki sposób możesz się nagradzać? Niekoniecznie chodzi o piwo, wielki bal, czy coś w tym rodzaju.

Wyobraź sobie, że jesteś na środku ogromnego stadionu – a wokół ciebie tysiące ludzi klaszcze w dłonie i wiwatuje, skandując twoje imię. Krzyczą „Huraaa!!!”, „Brawo!!!” – a ty podnosisz ręce w geście zwycięstwa. Posłuchaj ich. Poczuj absolutną dumę z tego, kim jesteś i co właśnie dokonałeś. Poczuj się tak, jak uwielbiasz się czuć – doskonale.

Najlepszy mistrz to najlepszy uczeń.

Pracowałam z wieloma handlowcami, którzy sądzili, że pozjadali wszystkie rozumy. Mówili, że 10–20 lat doświadczenia w sprzedaży i już nic nowego ich nie zaskoczy, niczego nowego się nie nauczą. I rzeczywiście, mając takie przekonania, stali w miejscu, zamiast się rozwijać.
Dobry handlowiec wykorzystuje do nauki każdą okazję. Udając się do restauracji, zwraca uwagę na obsługę klienta i, jeśli zauważy coś ciekawego, od razu dodaje to do własnego warsztatu. Przechadzając się po ulicy, zwraca uwagę w jaki sposób chodzą inni ludzie i uczy się chodzić tak, aby samą swoją postawą wywoływać podziw, zainteresowanie, poczucie bezpieczeństwa itp. Uczestnicząc w szkoleniach, uczy się nie tylko od trenera, ale przede wszystkim od innych sprzedawców.
Pamiętaj, że nauka zaczyna się zawsze, a nie kończy nigdy. Zawsze możesz być lepszy, w każdej dziedzinie. I zapomnij o słowach „Już to umiem.”, chyba, że w znaczeniu: „Już to umiem na pewnym poziomie – i poznaję dalej, by być jeszcze lepszym”.


Wyznaczaj sobie cele i bądź na nie przygotowany.

Wielokrotnie przeprowadzone badania amerykańskie ukazały skuteczność zapisywania celów przy ich późniejszej realizacji. Okazało się, że osoby, które zapisują swoje cele, realizują je wielokrotnie szybciej niż ludzie, którzy mają je tylko w swoim umyśle.
Jak możesz z tego skorzystać? Jedną z metod jest tworzenie sobie planów dnia, tygodnia, miesiąca itp. I nie chodzi tu o cele, jak np. zjeść obiad, wyrzucić śmieci. Chodzi o twoje wewnętrzne cele. Ile chcesz zarobić w ciągu następnego miesiąca? Ile transakcji chcesz zamknąć? Ilu klientów chcesz uszczęśliwić?
Cele zapisuj w czasie teraźniejszym (np.: „Zarabiam 20 tys. zł miesięcznie”, „Sprzedaję 20 pakietów w tym miesiącu”), pozytywnie sformułowane (zamiast „Nie boję się rozmawiać z kluczowymi klientami” zapisz „Nawet przy kluczowych klientach jestem spokojny i pewny siebie”). Niech będą ambitne i zależne od ciebie.

Cele zapisuj w jednym miejscu. Nie jest ważne, czy będzie to notatnik, kalendarz, czy specjalny zeszyt. Ważne, aby to były twoje cele.

Bądź spójny.

Spójność dla mnie jest jednomyślnością na poziomie świadomym i podświadomym. Jest jednością marzeń i celów, własnej oceny i naszych osiągnięć w życiu. Sprawia, że to, co mówimy i robimy, nabiera siły i mocy. Spójny sprzedawca wierzy w swój produkt. Chce, dzięki niemu, pomóc swojemu klientowi. Obsłużyć go najlepiej, jak potrafi. Zapewnić zadowolenie i satysfakcję.
Niespójny sprzedawca „na zewnątrz” może mieć podobne założenia, ale najczęściej zauważymy różnicę pomiędzy tym, co mówi, a co robi. Brak wiary w produkt, niepewność, stres, zmęczenie i wiele innych można łatwo wyczytać z komunikacji niewerbalnej. Tiki nerwowe, napięcie i drżenie mięśni, ton głosu. Niespójność w sprzedaży jest najczęściej szybko zauważana – i równie często kończy się odmową klienta.
Co musisz zrobić, żeby być spójnym sprzedawcą? Bądź szczery – tak, jak tylko możesz. Najpierw ze sobą, potem z klientem. Pomyśl o tym, co sprzedajesz… czy rzeczywiście możesz tym usatysfakcjonować klienta? Czy klient będzie zadowolony po dłuższym czasie użytkowania twojego towaru? Czy pomożesz klientowi spełnić jego cele?
Jeśli nie, znajdź inny towar, przy którym będziesz mógł spójnie odpowiedzieć „Tak”. Ponieważ niespójny sprzedawca działa negatywnie nie tylko na klienta, ale też i na siebie.

Powtarzaj sukcesy, nie błędy.

Ludzie istnieją już wiele tysięc
Ania 2013-08-09 18:34:56
Gerry Weber to marka prezentująca nowoczesne i wyjątkowo kobiece projekty modowe. Kolekcje Gerry Weber skierowane są do kobiet ceniących wysoką jakość oraz wyrafinowany styl podkreślający ich osobowość.
1
Monika 2013-08-17 13:54:31
Słyszałam, że dzwonią do byłych pracodawców i pytają się o przebieg pracy osoby która chce pracować w Gerrym .. takie osoby które mają coś na sumieniu to raczej miejsca nie zgrzeją.
2
Bumerang 2013-08-22 14:15:49
Warunki mają dobre jak na nasze Polskie podwórko kulawych firm i przereklamowanych marek z z logo czołowych firm które mają kosmiczną rotację (pracuj.pl) wykorzystują i oszukują swoich pracowników (test wyobraźni) w myśl zasady jaki Manager tacy kierownicy, sprzedawcy i kondycja firmy-sklepu !!! Gerry Weber to inna bajka. Niemiecka myśl zarządzania i motywowania ludzi XXI wieku. Szukają tylko zawodowców którzy łączą pracę z pasją.
2
natasza 2013-08-22 14:28:33
Bywały przypadki takie, że przychodziły osoby do pracy i się tylko angażowały przez okres próbny a potem sobie olewały pracę bo myślały że znalazły ciepłą posadkę na dłużej...NIE W GERRY WEBER ! Dla takich ściemniaczy to wypowiedzenie jest szykowane w trybie natychmiastowym! TO NIE JEST FIRMA DLA LENIWYCH i ZAROZUMIAŁYCH gwiazd!
1
Kasia 2013-08-24 12:06:56
Porządna firma. Dużo wymagają od pracowników (normalka jak wszędzie) ale jak ktoś to lubi to nie jest tak strasznie.
1
Bumerang 2013-11-25 17:38:00
CV z "Referencjami" od poprzednich pracodawców będą rozpatrywane w pierwszej kolejności !
1
K 2013-11-30 13:53:53
Referencje okazały się gwoździem do trumny karier niektórych osób. To zadziwiające jak ludzie nie dbają o swoją przyszłość. Nie potrafią lub nie chcą zrozumieć, że Referencję to papierek lakmusowy (lub wykrywacz kłamstw) który będzie decydował o "być i mieć" A w dzisiejszych czasach to obowiązek każdej dobrej firmy by ustrzec się przed osobami o szemranej reputacji!
Wisła 2014-04-06 12:11:48
Moja dziewczyna też tam pracowała więc kilka "kropli obiektywnej prawdy do OCZU" się przyda. Odnoszę wrażenie, że ktoś kto koordynuje pracą w tej firmie nie do końca wie na czym ona polega a doświadczenie które posiadł wcześniej nie do końca jest adekwatne do zajmowanego stanowiska.Brak Kompetencji jest Rażący! W Polsce się przyjęło, że się jest specjalistą od wszystkiego tzn. czy układasz marchewkę w sklepie spożywczym a potem sprzedajesz lakiery do paznokci to tez się odnajdziesz w branży odzieżowej?(usunięte przez administratora)Szef dzwoni non stop "co się dzieje" Koordynator nie Kuma, że swoimi decyzjami wykopuje sobie dół w następstwie których do nie go wpadnie na samym końcu. Bo nie umie zrozumieć, że Firma GW była budowana 100 lat nie przez takich gamoni jak ON!
Majkiel 2014-04-08 09:19:43
Niemcy słyną z JAKOŚCI/ORGANIZACJI i nie pozwolą sobie na zatrudnianie ludzi którzy poza założeniem szpilki i sztucznym uśmiechem nic nie umieją lub nic do firmy nie wnoszą a tym bardziej ludzi którzy marnują ich pieniądze i czas. W Tym biznesie jak nie umiesz zarabiać kasy to na naukę na tym stanowisku jest za późno. Szef GW nie będzie nikogo niańczył i gotował mleczko. Dopiero to zrozumie jak wyleci z hukiem na bezrobocie z Lizusami. Przecież były przypadki o skargach do centrali!
Voice 2014-04-20 11:29:38
Nikomu nie udało się jeszcze odnotować sukcesu w interesach, kierując dużą firmą przy użyciu teorii akademickich!! Wprawdzie na papierze wydają się one atrakcyjne, ale mają się nijak do rzeczywistości!!!

Brian Tracy
1
Voice 2014-04-20 11:31:20
Nikomu nie udało się jeszcze odnotować sukcesu w interesach, kierując dużą firmą przy użyciu teorii akademickich !! Wprawdzie na papierze wydają się one atrakcyjne, ale mają się nijak do rzeczywistości!!

Brian Tracy
moni 2014-08-22 19:22:30
laska cos chyba z toba nie tak ,w naszym kraju srednia placa ost opadal ludzie wzbogaacaja sie na naszych plechach , jakby nie bylo by sprzedawcy robimy caly obrót i to za jaka marna pensje 1400 lub gora 2 tys prosze sobie wyjechac za granice jaka jest obsluhgga ludzie siedza na krzesle pija kawke smieja sie i zarabiaja 1500zl ale na tydzien a u nas w polsce tylk ojest wykorzystywanie ludzi ,widac jestes ossoba na stanowisku kierwonika albo zastepvy kolejna ossobka ktora szuka taniego pracownika
Kali 2014-09-14 12:17:30
Intrygi, zatrudnianie po znajomości(bierny, mierny ale wierny) i standardy Białoruskie w zarządzaniu sklepami o to Polski sen a raczej koszmar. Taka kadra zarządzająca a mam tu na myśli jedną osobę (p.K) to prawdziwa plaga dla dobrych firm. Niszczy sie struktury, filozofie firmy...kompetencje kupieckich domów towarowych z Marywilskiej!
1
SB 2014-09-17 13:38:59
...a salony GW przypominają teraz sklepy Reserved czy Top Secret lub jeszcze innej taniej sieciówki ze strategią dużo, tanio i byle co...szkoda tych klientek a już niewiele ich zostało.
jaa 2014-09-29 13:58:21
Pani Bumerang dziekuje za wyklad odnosnie sprzedazy.... impomnujacy. Firma z dusza, ktora zniszcza Polacy, a wlasciwie Polki, ktore maja nia zarzadzac. Mialam okazje popracowac i zrezygnowac, bo paniusiom wlasnie w szpilach i ze sztucznym usmiechem wydaje sie, ze wygladac to znaczy umiec. Niestety, tak nie jest.
Nie wiem dlaczego tak jest, ze w niemieckich firmach pracuje sie wzorcowo( pracuje, nie lezy i pospiera sciany), a Polacy potrafia tylko snuc intrygi itd.

Czytjac opinie, odnosze wrazanie, ze sporo z nich napisala jedna i ta sama osoba...
Bumerang 2014-10-03 15:37:40
CV ma się "jedno" i to ono opowiada nam historię o naszych umiejętnościach !Jak to mówi albert einstein - matematyki nie oszukasz i natury nie oszukasz bo 2+2 zawsze będzie 4 i można zaklinać rzeczywistość w nieskończoność ale to przypomina plucie pod wiatr!
klientka 2014-12-01 13:25:05
widziałam ostatnio te biedne dziewczyny w kapeluszach skrzata, krasnoludka czy bóg wie czego i tak się zastanawiam kto wpada na tak beznadziejne i infantylne pomysły i czym zawiniły te biedne dziewczyny które ciężko pracują by je upokarzać w oczach klientów.
motel** 2015-02-18 16:11:24
możesz próbować. do prostych czynności możesz się nadać bo awansów to tu nie ma w pionie i poziomie! Możesz pracować - tyrać kilka lat i tak na marne pójdzie twoja praca bo nie ma strategii i struktur a twoje miejsce zajmie bierny mierny ale wierny tylko wierny czemu??? Słabe maja programy motywacyjne. Trochę prymitywne jak na 21 wiek i na tle innych firm. Firma średnio zarządzana bo chyba ktoś się uczy na tym stołku i widać gołym okiem, że nie rozumie funkcjonowania tej branży.
xyz 2015-02-26 19:27:03
Trafione w punkt. Robienie dziwnych akcji i rozdawanie 2 rzeczy za złotówkę jest dość prymitywnym sposobem zarabiania pieniędzy w tej branży, co skutkuje odzwyczajeniem się klientów od normalnych cen a co za tym idzie marne utargi w normalny dzień. Może takie strategie się sprawdzają w Carrefour jak się kupuje serek wiejski a drugi dostajesz za grosz!
Dokladnie 2015-03-10 15:54:12
Kali , mamy chyba te sama osobe na mysli. No coz, przydalby sie ktos z jajami, ale na mnie liczyc nie moga ;-)
2
wilka 2015-09-29 09:47:55
Kochani moglibyście coś napisać o rekrutacji?jakie maja wymagania i jakie są zarobki w GW,Z góry dziękuję i pozdrawiam
wilka 2015-10-05 13:03:45
ja równiez jestem zainteresowana praca sprzedawcy ,jak maja takie wymagania to mam nadzieje ze rowniez docenia pracownika i odpowiednio go docenia,ja ze swojej strony moge zapewnic super obsluge ale oczekuje godnej zapłaty,ostatnio byłam na rozmowach to proponowali jałmużne aż dziwiłam sie jak pracodaweca nie wstydzi sie tyle proponowac.Jakie maja zarobki to chciałabym wiedziec.
wilka 2015-10-05 13:11:22
A jeszcze jedno czy sa szkolenia? czy odbywaja sie w Pl czy Niemczech?
Justyna 2015-10-05 13:48:54
Prosiłabym o info czy potrzebują osób znających jakiś jezyk obcy czy to jest warunek konieczny znajomość jezyka ja nie znam żadnego języka a chciałabym tam pracować.Dziękuję za info i pozdrawiam
justyna 2015-10-08 10:16:26
Witam widzialam w ofertach pracy że potezebują pracowników w Łodzi czy mogę się dowiedziec gdzie? czy do Manufaktury czy Galerii.
leo 2015-10-30 21:32:49
Wymagany język obcy na stanowisku kierowniczym, w praktyce fikcja. Błąd włosy i prezencja wystarcza. Szkolenia w PŁ. Zarobki jak wszędzie. Jako kierownik stoisz i obslugujesz. Żaden to kierownik. Dziwna firma.
2
bond-super agent 2015-11-03 14:24:07
W sklepach firmowych,nie franszyzach 2500 brutto + premie to stawka z października 2013,koleżanka poszła.Dziewczyna pracuję do dzisiaj,ale psychicznie ciężko bo kierowniczka chora.
tiktak 2016-02-09 15:29:30
Premia to zapomoga. Jakieś kartki dają na ubrania czy co. Tylko rachunki się płaci kasą. Macie pracę to siedzieć na d. Tu kariery nie zrobicie. To nie wasza wina że jesteście ambitni. Nikt tego nie doceni. To wina raczej tych ludzi jak z kiepskiej komedii bo nie mogą skumać że bez dobrej kadry są nikim! Takie łuse życie. Jak śpiewał kasa..jest znana z tego że jest znana i nic więcej.
@#%& 2016-02-11 13:37:40
A dla kogo jest według pani branża odzieżowa? Przecież ci ludzie się zmieniają jak skarpetki! Według pani nikt się nie nadaje tylko pani! To żałosna hipoteza! A co do premii to prawda jest taka, że jak się mieszka z mamą to 100 na MC Donalda wystarczy. Praca za spodnie czy T-shirt to kolejna fanaberia. Dorośli mają większe problemy.
Kaczor 2016-02-15 11:54:44
Tak. korubn ma rację po handlówce lub zawodówce a najlepiej po budowlance. Przyszłość handlu! Teraz to cv się posypją. I nikt nie odejdzie.praca marzeń. Normalnie w grudniu po południu wreszcie zrobią obroty.
Karola 2016-08-07 13:19:23
Powyżej 1800zł na rękę to fikcja, sprzedawca zarabia około 1500-1700 zł na rękę, zastępca kierownika 1900-2100 zł a kierownik 2500zł. Tak naprawdę żadne kokosy za pracę pod presją. Moja koleżanka pracowała w GW w Gdyni i nie polecą... firma ma chore zasady i procedury, poza tym jest wyścig szczurów o najlepszego pracownika miesiąca więc ciągle pracujesz w stresie żeby sprzedać jak najwięcej. Język niby nie jest wymagany na rozmowie Ale wszystkie maile które przychodzą to po angielsku albo niemiecku i musisz jak najszybciej odpisać.
1
Karola 2016-08-07 13:20:16
Powyżej 1800zł na rękę to fikcja, sprzedawca zarabia około 1500-1700 zł na rękę, zastępca kierownika 1900-2100 zł a kierownik 2500zł. Tak naprawdę żadne kokosy za pracę pod presją. Moja koleżanka pracowała w GW w Gdyni i nie polecą... firma ma chore zasady i procedury, poza tym jest wyścig szczurów o najlepszego pracownika miesiąca więc ciągle pracujesz w stresie żeby sprzedać jak najwięcej. Język niby nie jest wymagany na rozmowie Ale wszystkie maile które przychodzą to po angielsku albo niemiecku i musisz jak najszybciej odpisać.
1
-23 2016-08-07 13:21:28
no dobra, podajesz jakieś stawki wynagrodzenie dla sprzedawcy ale to nie jest przypadkiem tak że on dodatkowo ma jakieś jeszcze premie i prowizje dodatkowo płacone od sprzedaży? szczególnie że to znana i renomowana firma to te pieniądze powinny wzrosnąć co podałeś
Gość 2016-12-01 17:57:59
Nie ma żadnych prowizji i premii. Czasem dadzą voucher na ubrania i tyle. Syf!
Zostaw swoją opinię o GERRY WEBER - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GERRY WEBER