brak logo

Open Energy Sp.j.

Bydgoszcz

Opinie o Open Energy Sp.j.

alan 2011-04-11 22:11:00
Witam, te ich grupy zakupowe to pełna ściema!! nie tworzą żadnych grup cena ustalana jest dla jednostki, tyle każdy jest w stanie sam wynegocjować do tego bez prowizji... ja juz nie chce nigdy miec nic wspolnego z ta firma... uciekajcie jak najdalej
olo 2011-04-19 15:48:37
a ja pracuje tam 5 miesiąc i zarabiam niezłą kasiore, może poprostu byłeś słabym sprzedawcą co?
Bogi 2011-04-19 23:34:07
( usunięte przez administratora ) kogo chcesz pan oszukać.. handlowcy w open energy zmieniają się co miesiąc kiedy tylko wygasa umowa o zlecenie. Przecież takie macie założenia. wycyckać ile się da i nic za to nie zapłacić. Na szczęście kłamstwo ma krótkie nogi a karma nie zapomina. Jak poprzednicy, omijać szerokim łukiem całe ( usunięte przez administratora )
ssss 2011-04-19 23:34:51
handlowcy w open energy zmieniają się co miesiąc kiedy tylko wygasa umowa o zlecenie. Przecież takie macie założenia. wycyckać ile się da i nic za to nie zapłacić. Na szczęście kłamstwo ma krótkie nogi a karma nie zapomina. Jak poprzednicy, omijać szerokim łukiem całe ( usunięte przez administratora )
Slawomir 2011-05-23 15:09:45
ciezka praca ale klarowne wynagrodzenie, jesli jest sie slabym sprzedawca raczej nie polecam.
pracuje jako sprzedawca uslug ponad 10 lat i mi ta praca odpowiada bo znam swoje umiejetnosci zarabiam godnie bo to dziewiczy rynek

sytem wynagrodzen jest prowizyjny, jesli nie ma zlecen nie ma kasy proste jak w ubezpieczeniach

jak ktos nastawil sie na jezdzenie samochodem i poprawianie towaru na polkach to tutaj raczej nie da rady

polecam kazdemy kto jest pewien ze potrafi sprzedawac a nie tylko mu sie wydaje
Jacek 2011-05-23 20:32:21
bzdura na bzdurze, wdzięczny rynek energii haha 10tysiecy Haha. Na prawdę omijajcie umowy o zlecenie bez gwarantowanej podstawy bo guzik z tego dostaniecie a tak jet w open energy,,,
anonim 2011-05-23 20:37:55
Witam,
Mam pytanie jak długo tam pracowałeś i ile ogólnie osób tam pracuje.
Mam jechać na rozmowę do nich.
Jeśli mógłbyś opisać ich system działania będę wdzięczny.
Nie chciałbym się wkopać i pracować za darmo.
Tomek 2011-05-24 08:40:47
Jacek ja mialem taka umowe w open energy na okres probny i zrobilem plan i dali mi pieniadze. Nie rozumiem twojego podejscia. To i tak dobrze jest zrobione bo okres probny to tylko 40 dni, a w wiekszosci firm 3 miesiace. Pracowałem tam 6 miesiecy i wszystkie pieniadze ktore mi sie nalezaly otrzymalem bez problemu. Tak jak napisal Slawek to praca dla kogos kto jest nastawiony na prace. Niestety merczendiser sobie nie poradzi.
Tomek 2011-06-02 10:09:40
Dokładnie w styczniu byłem przyjety i jakby nie było to pół roku.
Jak czytam te opinie to nie wierze. Wydaje mi sie ze ciagle pisze tu jedna osoba. Ja nie mialem zadnych problemow. Dzwonili do mnie z biura ze wlasnie wszedl moj klient i ze mam sie rozliczac. Sami bez upominania sie zadnego i to po tym jak juz z nimi nie pracuje. Pracowalem w regionie bydgoskim.
anonim 2011-06-02 14:09:42
Potwierdzam. Firma ok.
Jaca 2011-06-06 15:03:36
Do Tomaka
Dlaczego tam już nie pracujesz jak było dobrze? Ile średnio na miesiąc zarobiłeś?
Ciekawi mnie to bo mam podobną ofertę pracy z innej firmy ale widzę, że jest to praca krótkodystansowa na tym rynku.
Ja szukam pracy na co najmniej kilka lat.
maciej75 2011-06-08 21:29:36
firma ok
energetyk 2011-06-15 13:34:26
pracuje od miesiaca, mialem watpliwosci do przyjazdu do na rozmowe w sprawie pracy bo widzialem te komentarze negatywne, zaryzukowalem i jestem bardzo zadowolony, podpisalem juz kilka zlecen, dobry kontakt z biurem, jednak te opinie to jakies slabe zagrywki konkurencji
zyczliwy 2011-06-19 16:30:09
jedyne slabe zagrywki w tym dziale to zagrywki open energy a mianowicie tych kilka wymyslonych pozytywnych komentarzy. litosci.
jaro 2011-07-28 13:35:03
prawda jest taka, że jeśli komuś nie chce się pracować i myśli że dostanie pieniądze tylko za to że jest taki super gość to te czasy już minęły. Widziałem warunki i są klarowne. Jeśli ktoś się przyłoży do pracy to wyciągnie spokojne przyzwoitą pensję. Mogłem tam pracować ale akurat trafiła mi się praca z dobrą pensją podstawową i gdyby nie to to prawdopodobnie bym tam teraz śmigał.
dno 2012-10-25 20:43:57
dno dno i jeszcze raz dno. nie marnujcie czasu.
kariera 2014-08-12 13:03:05
Firma szuka ludzi którzy będą latali po okolicy i oferowali kolektory i inne głupoty. Coś w rodzaju akwizytora z różnicą że ci za to nie płacą. W przypadku kiedy uda ci się kogoś namówić należą ci się niby jakieś teoretyczne pieniądze. Niestety ja się nie doczekałem ani złotówki. Więcej! Straciłem na tym własne pieniądze na dojazdy.
praca 2014-09-25 09:47:52
Firma z branży energetycznej oferująca kompleksowe rozwiązania: produkcje, sprzedaż, fotowoltaikę oraz doradztwo w zakresie dystrybucji energii poszukuje Doradcy/ Managera/ Zespoły Sprzedażowe.
Oferujemy podstawę + system prowizyjny + auto. Zainteresowane osoby bardzo proszę o przesłanie kontaktu na adres mail: kariera.energetyka@gmail.com
Internet 2014-12-31 13:21:45
co z tym przedstawicielem bo widzę ze ktos pytal o to ale niestety został bez odpowiedzi. Prosiłbym o konkretne wypowiedzi w tym temacie, bo też potrzebuje pracy. bez kasy to życc sie nei da i tyle. coz. teraz to pora zrobic cos konkretnego i zarobic jakies pieniadze bedzie tutaj taka szansa czy nie ?
raszyniak 2015-01-16 20:47:22
oj wiesz co @internet, akurat jeśli chodzi o szukanie tutaj pracy to może być dość trudno. Przynajmniej ja gdy ostatnio szukałem jakichkolwiek ofert z Open Energy to nie natknąłem się niestety na nic ciekawego... Nie wiem może akurat szukałem w złych miejscach. Ktoś wie coś więcej o obecnych ofertach?
wawrzyn 2015-03-20 14:32:30
Z tego co widać to Open Energy Sp.j. nie szuka obecnie żadnych pracowników, no i taki stan jest już od dłuższego czasu, W tej firmie jest tak dobrze ? Mało narzekań, brat ofert pracy. Zainteresowało mnie mógłby ktoś przedstawić obecną sytuację w firmie i jakieś informacje na temat ewnetualnych miejsc pracy ?
mirek 2016-04-17 21:49:22
a to oni w ogóle mają jakąś swoją siedzibę albo cokolwiek? bo w intenecie nie ma żadnej chyba ichn strony po polsku a jak juz się coś znajdzie to zagranicznym napisane
Zostaw swoją opinię o Open Energy Sp.j. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Open Energy Sp.j.